Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
persze, hogy nem, még enerváltak, mindenki úgy mozog mintha még izomlázuk lenne😄

nem volt egy veszélyes kapura lövésünk se..

Effe88
igen ez már bukó
enerváltak vagyunk, még benne van a lábakba a téli edzőtábor,alapozás?!

A Wolfsburgot meg hajtja szegény csapattársuk tragikus halála is:/

Ezt már el kell engedni, tuti lesz még egy pár ilyen bénázós meccsünk, és pontok fognak hullani, de hát belefér😊

mire beírtam már kettővel vezetnek, ez bukta.

wolfsburg 4. perc óta vezet, elég halovány a játékunk

Mor3llo
Gólpasszok felét Ballack adta 😄

számomra Elber után Makaay jelentette 'A csatárt', azóta nincs hozzájuk fogható

Persze, jó volt Olic, Gomez, Mandzu is, de ők ketten mindent vittek az utóbbi 15 évből

Kár, hogy keveset játszottak együtt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
Na Ribery és Rafinha is megsérült, BL kezdésre nem épülnek fel ha minden igaz:/

más, egy kis Makaay😊

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mor3llo
Óriási forma ez a Pep 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
😄DD

vicc az a szavazósdi. bár a tavalyi óta nem volt kétségem h megint rinyapina nyer. Akkor egy BL győzelem nem volt elég, most persze igen 😊).

ups and downs

Mor3llo
😄DDD

Effe88
Joshua Kimmich nyártól a miénk 7 milla euró vót az ára...

Hobjerg vagy Hjoberg vagy ki😄 meg augsburgba ment kölcsönbe
shakira inter, amit nem bánok mert nem lett Bayern szint a csávó, de szezon közbe mindig baromságnak tartottam ezeket az elengedéseket
lásd anno van bommel példáját...most is van egy rakás sérültünk..na mindegy

Effe88
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-nalunk-nyert-eb-t-a-klub-elso-idei-szerzemenye-2385513

DasIsFuck
Na itt is rég jártam😄

Néztem a bl csoportosításokat..az is teljesen kimaradt hogy volt sorsolás😄

Nem valószinű, hogy rajtunk íkvül továbbjut bárki is, talán a dortmund, de amilyen idényük van elég nagy csoda kellene tőlük.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
Svejni szépet tekert😊

REALista
<#worship>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

antijuve
hehhh 😄

ups and downs

Mor3llo

Mor3llo
Addigra a BVB magára fog találni, téli szünet, miegymás.

Ez a Juve meg gyenge a további játszmákhoz.

Effe88
sálke kiesett alap,
szerintem a juve is be fogja húzni
a leverkusenbe bízok vmiért, nem tartom olyan sokra az atletit, kis szerencsével lehozhatja a bayer
a mi meccsünk pite:d 0:2 itthon meg 3-1😄

Mor3llo
jaja simaliba

Real megint belehúzott: utóbbi 3 éve: Apoel, Schalke, Schalke 😄

Effe88
végre egy gyökér csapat😄
donyeck sima

Mor3llo
az lehet, de nem idén 😄

antijuve
ja. meg a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb csak továbbjutnak 😄

ups and downs

Effe88
sima 3-0

juve, arsenal, basel, psg, shaktar.....

ha az arsenalt kapjuk megint, meg se fogom nézni, 3x egymás után nem lehet😄

Hát nyertünk 1-0-ra de igazából jobban megnéztem volna egy Gaudino, Höjbjerg, Shaqiri, Rode, Schweinsteiger kezdős csapatot ehelyett az enervált ténfergés helyett még ha az mondjuk 2-2 vagy 3-3 is lett volna. Gyanítom ettől a szerencsétlen Herthától azok se kaptak volna ki.
Ez viszont így, főleg a 2. félidő, gyakorlatilag értékelhetetlen volt.

A gólon kívül talán ha két Lewandowski helyzet volt ami megtekintést érdemel az egész 90 percből. Siralmas volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
😄D

A német bajnok Bayern München 50%-kal kisebb bevételt könyvelhetett el TV-s bevételekből, mint a Premiere League utolsó helyezettje, a Cardiff City.

Nem tudom mit csináltunk a 2. félidőben...
Ok, 10 ember. De már a támadásokat is visszavittük a saját térfélre. Érthetetlen.
10 emberrel fordítás helyett, hülyét csináltunk magunkból a világ előtt.

Effe88
ultra gáz, ahogy tovább juttatjuk a city-t
ilyen hibákat, egy megnyert meccset buktunk el, gratulálok

Eljött a papíron legnehezebb BL csoportmeccsünk, idegenben az angol bajnoknál.
Az már más kérdés, az előző 4 meccs alatt formalitássá tettük a két utolsót. Igy gyakorlatilag két módon állhatunk neki a holnapi összecsapásnak.
Egyrészt azt mondhatjuk hogy nem számít semmi, ne legyenek sérültek, kapjon lehetőséget néhány csereember, és legyen boldog a ManCi ha ezek mellett begyűjti a három pontot.
Vagy másképp hozzáállva kicsit előre nézünk. Kb. a BL nyolcad, illetve negyeddöntőire. Oda, ahová remélhetőleg eljut a csapat, és ahol már újra összekerülhet azzal a csapattal aki innen másodikként továbbjut. Azaz a másik háromból ki az, aki egy éles, oda-visszavágós meccsen a legnehezebb feladat lenne ha újra találkoznánk? Ez szerintem a holnapi meccstől függetlenül is a City. A Roma-val szemben érezhetően más szint a Bayern, a ruszkik pedig továbbra is a futottak még kategória. A City-t viszont még otthon is csak egy utolsó pillanatos szerencsés góllal vertük, és egyértelműen a háromból nekik van a legjobb játékosállományuk.
Egyszóval lehet érdemes lenne full komolyan venni a holnapi meccset, és már most, az első adandó alkalommal kiszórni őket a későbbi ellenfelek sorából. Nyilván nem egyszerű feladat, de azzal hogy győzelmi kényszer lesz az angolokon, talán lehetne nyerő taktikát találni, ha Guardiola bevet mindenkit akit lehet.

Effe88
Svejni már a padon😊

de azért a sérül lista komoly
Lahm bokatörés 2-3 hónap:/
Reine
Starke
Badstuber (bár belőle már sose lesz semmi sajnos:/)
Alaba februárig
Martinez márciusig
Thiago januárig
Pizarro

Ez elképesztő, utána bevágták a másik edző reakciótáj 😄
és mindezt úgy produkálják, hogy a BL-ben nagyon meg sem izzadtak eddig

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mor3llo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na miről maradtam le. Pedig én mint Müller "fan" biztos élveztem volna a mai mesterhármast. 😊
Ez a Neuer momentum meg, már túl megy minden határon... 😄

antijuve
szoros bajnokság lesz

ups and downs

Mor3llo
egészen elképesztő ez a pali 😄

Neuer 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
na ez is megvan
csoport elsőség😉

remélem most nem az arsenalt kapjuk megint a 16 között, nem mintha tartanék tőlük de rém unalmas lenne harmadjára is, így is mindig ugyanazokat kapjuk a csoportban is:S:S
bár igazából bárki jöhet, akiktől tartok az a real egyedül de velük max a legjobb 8ba talizhatunk

antijuve
de nincs olyan kiemelkedő csapat mint a Bayern. Egy Leverkusen/Wolfsburg/Gladbach azért ki "tud" kapni majdnem "bárkitől" (most nem rossz értelemben írtam ezt)

ups and downs

DasIsFuck
Nagyon úgy néz ki jövőre cuda bl szezon elé néz a német foci.
Dortmund nélkül nem igen van olyan német csapat(rajtunk kívü) akikbe benne van a csoportkör utáni menetelés, akik akár egy realt is képesek majdnem kiverni és hasonló kaliberű csapatok ellen eséllyel menni fel.
Gladbach-nak kellene idén egy jó európa liga menetelés.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Az a baj, necces már nagyon nekik a BL hely. Túl sok csapat van köztük, meg a 4. hely között. Tehát a mezőny nagy részének folyamatosan bukni kéne, míg ők nyernek mindig, hogy felmásszanak 4.-nek. Még nem lehetetlen mondjuk, de nehéz ügy. De az biztos hogy nagyon gyorsan el kellene nekik kezdeni kapaszkodni felfelé. Hétvégén M'gladbach-ot fogadják, az se lesz egy sima ügy...

antijuve
Fel fog jönni a Dortmund, simán BL helyen lesznek. Sztem ebben a szezonban a BL-re koncentrálnak inkább. Meglátjuk.

ups and downs

Zenszkij
Csak rossz nézni sajnos, hogy a Bayern nagy riválisa ilyen gyengén operál, és sajnos nemigazán értem az okát, egy Münchennel ilyen sosem esne meg, hogy kieső helyen tanyázzon, és kicsit lélekromboló látni, amint Götze és Lewa is müncheni lett, ez szerintem olyan igazolás volt, mint anno Figo a Realba.

A Fradit illetően sajnos elmondható, hogy ma már olyan drágán adják a magyar tehetségeket, hogy nem lehet megszerezni, ezért inkább eladják más ligák középcsapataiba vagy másodosztályaiba. Már rég nem tendencia, hogy a Ferencváros tehetséges magyart igazol, és ahogy írtad, ma már a Ferencváros se az, ami régen volt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

antijuve
felhoztál két olyan játékost példának, akit nagyon nem kellett volna. Pizarro már rég túl van fénykorán, amikor először a Bayernben játszott, akkor nem a padon ücsörgött. Ze Roberto-ra ez szintén igaz. Nem is értem, hogy ez a két játékos miért jutott eszedbe.

Amúgy nem tudom mit vársz. Beírsz egy igen provokatív megjegyzést - nem, nem vitaindítót, hanem egy fikázó kommentet. Majd várod, hogy "kultúráltan" válaszoljanak. Amúgy hidd el, hogy itt senki sem utálja a BVB-t, sőt, mindenki szeretné, ha minél több jó német csapat legyen.

Mellesleg, Lewát nem kellett kivásárolni tudtommal. Mehetett volna máshova is. De ennyi erővel a Dortmund meg a Hertha tavalyi házi gólkirályát szerződtette. Úgyhogy van némi logikai bukfenc a mondandóban. Tény, hogy Németo-ban a legnagyobb hal a Bayern.

A spanyol ligát, meg a Realt felhozni megint nemtom mi értelme van. Ahol szökőévente nyer más csapat bajnoki címet, mint a Real és a Barca. Nem mellesleg szoktak azért ők is venni spanyol kluboktól játékosokat (mondjuk D. Villa, Albiol, Mathieu, Alba, Dani Alves, Sergio Ramos...stb). Szóval ez megint öngólgyanús szituáció.

Banokban igaza van abban h Mo-n meg a Fradi volt ilyen klub - más kérdés, hogy mára (sajnos) már senki nem akar igazából a Fradiban játszani. De ez más téma.

Kábé ennyi

ups and downs

Götze és Lewandowski átigazolása lenne a Dortmund lerablása? Az sem biztos, hogy Reus a Bayernbe megy.
Mi ez a sületlenség, amit itt összehordtál? Komolyan a Bayernt baszogatod, és a Realt hozod pozitív ellenpéldának az átigazolási politikát illetően? Hát...
Egyébként, ha már annyira nagy Bundesliga-mágus vagy, akkor tudhatnád, hogy vannak azért ott bőven jó csapatok, lásd például a Mönchengladbach vagy a Wolfsburg idei szárnyalását. A Dortmund szenvedése átmeneti (lásd például a Dortmund BL-ben mutatott produkcióit..). Persze nem lehet nagyon más reakciót várni, ha a magyar sportújságírás addig terjed, hogy "realbarcaelklásszikó."

banok
Az ami miatt most megszoltad a Bayernt azt a Fradi évtizedeken át csinálta-csinálja. Így lehet, hogy a felvetésed jogos de legalább ilyen mértékben demagóg is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
Nekem pedig elegem van belőled - hiába egy "olcsó fórum" ez az sg -, rendszeresen bejársz ide beböfögni fél mondatokat, mintha te sz@rtad volna a spanyolviaszt, vagy legalábbis te lennél a földkerekség legnagyobb BVB szurkolója. Ehelyett 10 csapatnak szurkolsz (és ne gyere, hogy te csak Fradi szurkoló vagy, a MU, BVB és még ki tudja hány topicban vígan T/1-ben beszélsz, ha a csapatról van szó), másokat osztasz , senkized a másik csapatát, majd jössz ide észt osztani illemből.
Feltettem egy kérdést, szépen elsunnyogtad, és te beszélsz ködös igazságról. Nagyon meg akartad nekem mondani a tutit, de megint bebuktál. Na majd legközelebb.

Zenszkij
Látszik sokat nem ültél az új illemtan órákon. Én szimpatizálok külföldi csapatokkal, de Ferencváros drukker vagyok 3 éves korom óta, mellesleg ehhez neked semmi közöd. Nem élek halok ilyen külföldi csapatokért, mint te, csak szimpatizálok párral, mivel magyar vagyok, nem bajor, vagy angol, vagy baszk. De amúgy egy ilyen billentyűzet mögötti senki véleményére nem adok, nagy az arcod a fórumon, mások nevében írsz véleményt, közbe a kutyát se érdekled (ami tudom nagyon fáj), trollkodsz itt össze vissza. Nézd meg Bercyt, tőle tanulhatnál, értelmesen tudott reagálni egy negatív véleményre, mégis csípősen, de nem lekezelően és nem alpári módon tudott visszaírni. De te csak fröcsögsz itt, mint akinek ez az élete értelme, hogy érvényt szerezzen ködös igazának, mégha ez egy ilyen olcsó fórumon is történik, mint az sg.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mor3llo
haha te jössz az életkorral?? a hozzászólásaid 99%-a primitív és gyerekes, az itteni fórumozók 90%-a röhög rajtad te szurkolók netovábbja 😄D

na de gyerünk pubikám, nézd meg a Bayern 20-25 fős keretét, és lehet felsorolni, hogy kik azok a játékosok, akiket csúnyán kivásárolt a Bayern a Bundesligán belülről

ja és csak halkan megsúgom, a klubbok előnyben részesítik azokat a játékosokat (főleg ha fiatalról van szó), akik ligán belülről érkeznek. Ez nem csak a Bayernnél van így, szurkolók szurkolója