14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Rdinho10 #13657 na ne csinald:D kritikat is be kell fogadni;) -
#13656 haha
-
#13655 Én téged küldelek a Barca topicba, mit kell itt trollkodni mindig? Senki nem kíváncsi a baromságaidra. -
Rdinho10 #13654 hozzank johet gotze,kuldjetek. -
#13653 Xabival szerintem az a probléma, hogy Pep sem úgy számolt vele, hogy stabil kezdő lesz.
Csakhát a sérülések miatt egy amúgysem futóbolond 33-34 évesnek kell letolnia szinte az egész szezont.
Götzével egyetértek, fing. -
#13652 és a szuperkupa?XD azt még megnyerhetjük
amúgy csabi alonzot el kéne zavarni mondjuk az emirségekig, götzét meg eladni a citynek horror pénzért ( hátha le tudnánk őket húzni:D) -
#13651 hulladék mákos bvb, ez a meccs a 2012-es müncheni döntőre hajazott -
Rdinho10 #13650 az biztos!mert vagy mi utunk ki titeket vagy a real:D -
#13649 poén volt az tuti:D
mindegy le van szarva, a barca ellen viszont nem tom mi lesz
ha ilyen hozzá állás lesz akkor sima 3-1, 3-0 lesz a barcának....... -
Rdinho10 #13648 alig varom a meccset!visca barca!! -
SzocsA #13647 idén nem nyerünk semmit a bundesligan kívül.
-
#13646 Najó. Ilyet én MÉG NEM LÁTTAM!!!! Ez hihetetlen ami itt történt :DD -
#13645 vszeg sehogy -
#13644 mi ez az új technika?:D
gvárdióla tanította? -
SzocsA #13643 11esek nem valami nyerő. meg így hogy lesz barca verés? -
#13642 Robbent le is kellett cserélni. hát ez gáz -
#13641 Benatia már kezd, Robben a padon,
Mondjuk Martinez nem tudom hol van?! Mindegy nyerni kell, szombaton meg mehet a c csapat a leverkusen ellen, kell a pihenő a nagyoknak. -
#13640 BAJNOKCSAPAT! -
#13639 +1
-
#13638 Azért kell. Egyébként a Porto is meg tudta vna csinálni. Jó lett vna nekik az 1-0. -
Gabe18 #13637 Hát nem kell túl nagy taktikai zsenialitás ahhoz hogy a 10 mezőnyjátékos a saját gólvonaltól 20 méterre tömörüljön aztán rombolás... Az egész meccsen ez ment. -
#13636 Ez klasszis gól volt Svejnitől, így fel varrni.
Weiser baromi jól játszik a szélen. -
#13635 NAgyon jól össze van rakva ez a Hertha.Pali jól összerakta a védelezést, le a kalappal. De azért így b(c?) kerettel is kéne 1 góllal verni őket, igaz dante játszik(nem akar lesérülni ?:D). -
Rdinho10 #13634 Na osszejott:) hat akkor lassuk remelem vegetek::) -
#13633 Felépül!
De legrosszabb esetben majd max Martinez lesz az egyik középső védő, a főbohócot nem szabad hagyni játszani:D -
#13632 Ha Benatia felépül, akkor van esélyünk. Ha a főbohócnak kell játszania, akkor csekély. -
#13631 de hát nála a Porto is az volt :( -
#13630 remélem nem lesz sok sérült -
#13629 De legalabb meglatjuk mit tudunk majd nyujtani egy "szervezett csapat ellen", hogy Rdinho10-et idezzem. -
#13628 na hát, nem ért váratlanul:D
kell a reálnak a 11. is
nem lenézve persze a juvét, remélem kiütik a reált de nem látok rá sok esélyt -
#13627 hát belőle nem tudom lesz-e valaha már játékos. tartok tőle h nem -
#13626 remek
"A 26 éves játékos 2012 óta 660 napot hagyott ki súlyos térd- és ínszalagsérülései miatt, most pedig ismét kidőlt a sorból."
most újabb több száz nap, mindig ez lesz vele..................
Martinez visszatért, Ribery Robben lesz már májusra és talán Benatia is
Csak Dantét ne:D -
#13625 Stubi újra megsérült...egészen hihetetlen :(
Ha nem épül fel Benatia az elődöntőig, akkor nekünk lőttek, így is, úgy is. -
#13624 Sanszos, hogy a barcát fogjuk kapni:)
Ugye gvárdiola érintettsége stb. meg hát meg kell adni az esélyt egy barca-real bl döntőnek:D az az uefának maga lenne a főnyeremény$$$$$$
-
#13623 Ez a játék tényleg a régire emlékeztetett. Nem az eredmény miatt, hanem ahogyan a gólokat szereztük. Szélről jövő labdák és még távoli lövések is!! (Micsoda??? Ebből is lehet gólt szerezni? nebassssz) -
#13622 Ez nem kiütés volt, hanem mészárlás.
Ez a Bayern még mindig durva vadállat tud lenni. -
#13621 Ja és el sem hinnétek, de egy komoly csapatot ütöttünk ki!!!!!!!! -
#13620 Pedig sajnos a csapatból egyedül Stubinak vannak értékelhetően beérkező szögletei... -
#13619 Na, vmi visszajött a régiből :D. Úgy tűnik h a kiesés szakaszra rendszeresítette a csapat a csapnivaló idegenbeli odavágót és a letaglózó hazai visszavágót. Bár az elődöntőben ez már nem fog működni, akárkit is kapunk. De most le a kalappal a csapat előtt, egy rossz szavam nincs :D. -
#13618 NEm mondtam semmit:D
Nem tom miért volt rossz érzésem:D
Viszont miért Badstuber lövi a szögletet?D:
Jó nincs robben ribery, de götze lőhetné
Egy magas belsővédő ne lőjjön már szögletet:D