14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13697 Nekem inkább a Thiago-Schweini páros tűnik eltűntnek és lassúnak. Pedig nekik kellene szervezni, vagy mifene. -
#13696 Huh, szerencse, hogy átálltunk a 4 védőre, enélkül már most katasztrófa lenne szerintem. A legnagyobb baj, hogy a középpályánk szervezőképessége a nagy nullával egyenlő.Ezáltal támadásban sem tudunk semmilyen nyomást kifejteni gyakorlatilag. A legnagyobb szűrő-,ütköző- és szervezőmunkát a 33 éves Xabi Alonso végzi, ezzel szerintem mindent el is mondtam. Schweini azt sem tudom, játszik-e, nem hogy 1, legalább 3 sebességi fokozattal van lemaradva. Remélem ezt csak a sérülésből való visszajövetelnek köszönhető.
Igazából 3 mázlink van:
1. Neuer, nem kell mit magyarázni.
2. A BoaBen kettős egyelőre a topformáját hozza.
3. A Barca is képes pár percekre "bealudni".
Csak Lewában bízhatunk, hogy egyszer egy felívelt labdát úgy meg tud tartani, hogy ne hibázza el a kulcspasszt.
Auf geht's! -
Gabe18 #13695 Alonso fejben és mozgásban is olyan lassú és körülményes hogy az már vérlázító. De ma Bernat is alaposan bemutatja a határait, főleg hogy elrúgni amerre áll, az zsenánt neki, hanem inkább ki akarja játszani örökké, de sosem sikerül neki.
Amúgy jellemző hogy vagy 10x adtuk vissza a saját 16-osunk előtt a labdát az ellenfélnek, mert nem vagyunk hajlandóak kivágni a picsába, hanem nekünk most is körömpasszokkal kell kijönni a Barca ellen idegenben...
Ehhez képest a 0-0 hízelgő, köszönjük Neuer-nek. Meg hát Lewa is belerúghatott volna annál az egy helyzetünk a labdába normálisan. -
#13694 eddig jó, persze neuernek hála
lewa mit kihagyott:S:S az nagyon gáz volt, kaput illett volna eltalálni -
SzocsA #13693 simán átmennek eddig a támadások a kapuig mint kés a vajon.... -
#13692 3 védős rendszer a barca ellen
ez igen
ez egy igazi kreténre vall
neuer mit védett,
de nem lesz mindig ott, kövit már beveri suarez.......... -
SzocsA #13691 kinéz egy hét nekünk :D -
#13690 Sajnos hasonlót várok ilyen felállásban. -
#13689 Beigazolódott amitől minden Bayern szurkoló tartott.
LAhm vkp-ba és csabi alonzó is játszik
Innentől az isten irgalmazzon nekünk
tippem
3-0 oda:/ -
SzocsA #13688 Mi van ha így tiltakoznak guardiola ellen. most megbeszéled a dokival, hogy hú de elszakadt valami a lábamba, ezt az edző nem látja.
Mennyire kedvelik az edzőt a játékosok?
Amúgy meg ha úgy játszanánk mint ma a juve akkor simán nyerhetnénk. -
#13687 :D
amúgy tuti lesz még sérült a holnapi meccsen:D lewa sérülten játszik maszkban, de le merem fogadni, hogy 10 perc után le kell cserélni majd pizarróra:DD::D
egyébként legjobb lenne ha csabi és rafinha lesérülne, akkor legalább lahm vissza menne a helyére és martinez is játszana:D (tudom gonosz vagyok), -
#13686 tuti müllervolfhárt az oka :D
remélem még Neuernek is beszakad a kislábujján a köröm, h ne tudjon játszani :D -
#13685 nem hiszem hogy fizikálisan túl lennének hajtva,neki nem ez a stílusa,hogy az erőnlétre fektetné a hangsúlyt. Itt valami más van a dolgok hátterében,hogy ennyi játékosa rokkant le ebben a szezonban -
#13684 óriási
nagyon ügyi edzéseket vezethet ez a gvárdióla
-
#13683 Rode izomszakadás :DDDDDDdd -
#13682 HA nem nyerjük meg a bl-t akkor pepnek menni kell.Nincs mese.Ezt az eredményt egy Scholl is hozhatná nyolcad annyi pénzért mellesleg.
-
#13681 kár volt végigolvasnom, eléggé elrontotta a kedvem, mert sajnos igazságokat írtál :D
nem tehetek mást, csak bizakodom, hátha... -
Gabe18 #13680 Hát ha azt mondom mára elértük hogy nem mi vagyunk az esélyesek, akkor csak nagyon alulról pedzegetem a jelenlegi helyzetet.
Mire kiimádkoztuk hogy Martinez és Thiago visszajöjjön, addigra végleg elvesztettük Robbent. Lewandowskit összetörték, ki tudja mire lesz képes maszkban, egy héttel az agyrázkódása után. Azt meg hogy Ribery-vel mi az isten van konkrétan, szerintem maximum ő maga tudja. Ami tény, nem utazott spanyolországba, így a bennem egy pillanatig valamelyik nap felmerülő "mekkora lenne ha ott virítana a kezdőben a Barca ellen" gondolat is szétfoszlott.
És a vicc, még így is ki tudunk rakni egy olyan kezdőt, amivel PAPIRON fel kéne tudnunk venni a harcot.
Mert egy Neuer - Lahm,Benatia,Boateng,Bernat - Martinez,Schweinsteiger,Thiago,Götze,Müller - Lewandowski 11 elég kellene legyen hogy az utolsó pillanatig legyen esélyünk.
De nem lesz, mert mire is lehet számítani?
Lesz egy Rafinha a szélen, Lahm bekényszerítve középre. Martinez helyett pedig 10x előbb kerül be VKP posztra Alonso, mert Martinezt maximum védőnek cseréli be Guardiola.
Götze papiron világklasszis, az elmúlt hetek, hónapok produkciójával max a kispadra jó. És bármekkora Müller fan is vagyok, az elmúlt meccsei után tőle se várható hogy jól csetlik-botlik bele a labdába mostanában... Lewandowski állapotáról meg ugye beszéltünk ár.
Az igy létrejövő kispadtól pedig semmit se érdemes várni. A helyenként cirkuszi bohóc kategóriát megütő Dante, a még kiforratlan Rode, a meccsenként max egyet villanó Weiser, vagy a zeniten már rég túl lévő Pizarro valószínű nem fog megváltást hozni.
És akkor ott az ellenfél. A mostanában szinte ihletett formában játszó Barcelona, akik 4,6,8 gólokat szórnak a bajnokságban, és a BL-ben meg gyakorlatilag könnyedén intézték el a Man. City-t és a PSG-t.
Sammer azt nyilatkozta: "de mi vagyunk a Bayern München, és a mi célunk a berlini finálé". Az elmúlt 20 évben volt pár Bayern München akinek elhittem volna hogy ebből a tényből merít annyi erőt ami bármire elég lehet. Ennek a mostaninak sajnos nem hiszem, de bár tévednék egy nagyot... -
Rdinho10 #13679 Szerdán kiderül;) Guardiola kap egy újabb zakót! -
#13678 abban biztos lehetsz h Lahm vkp lesz :D. Ha az egész világ meg is szűnne, Lahm akkor is ott szaladgálna még a középpályán :D . Rafi pedig természetesen jobbszélen :D. Én Pep-t adnám vmi topcsapatnak oda - mondjuk egy zsák labdáért :D -
#13677 Na ja:D
Elég jó formában vannak.:D
Egy ilyen felállással azért meg tudnánk nehezíteni a dolgukat szerintem
Nójer-Lahm-Boa-Benatia-Bernat-MArtinez-Thiago-Svejni-Müller-Lewa-Weiser
persze ha lahm megint vkp lesz és csabi alonso meg götze is kezd akkor elvesztünk -
#13676 Hát max a city venné meg:D Azok olyan barmok, másnak kinek kéne?
Vissza bvb-be ingyé esetleg?! :D -
#13675 ajajj, nincs jó előérzetem :D. Valljuk be, kisebb bravúr lenne, ha túljutnánk a Barcán. -
#13674 Götzéért remélem még kapunk azért jó kis dellát :D -
#13673 ez a götze nagy istencsapása, mindent kihagy ma is...
remélem nem azért padozik ma csabi mert ő fog kezdeni a barca ellen:D
még viccnek is rossz lenne...... -
#13672 Na jól van, szerintem Lewa játszani fog jövőhéten -
#13671 Az hogy robben nem játszik az egy dolog, már megszokhattuk. Lewa viszont nagyon kéne.
Neuer-Lahm-Boateng-Benatia-Bernat-Svejni-Martinez (vagy Thiago)-Müller-Lewa (Pizarro)-Weiser én így állnék ki a Barca ellen.
Az biztos, hgy csabit és götzét nem kezdetném. -
#13670 "Nem szabad arra gondolni, hogy Manuel Neuer ellen lövöd a tizenegyest. Most már viszont a döntőt is meg kell nyernünk, különben nem ér semmit az egész. Az, hogy a Bayern most a bírót hibáztatja, elég nevetséges. Már korábban is csináltak ilyet, ha veszítettek ellenünk. Ha nem tudnak büntetőt lőnni, akkor gyakorolják inkább" - Kehl
Ekkora hulladékokkal teli csapatot. Pár éve a szerb paraszt ordított bele Robben arcába, most meg ez a hatalmas béfaubés "legenda" hozza a megszokott szintet. Jól írta az fcb.hu, még nyerni sem tudnak elegánsan. Mondjuk mit vár az ember egy olyan csapattól, ahol egy paranoiás Watzke a vezér.
Még Gágelgenyó is lenyilatkozta utólag, hogy a kezezést elnézte. Arról nem beszélve, hogy Langerak arccsonttörés+agyrázkódás kombóval csapta le Lewát. -
Rdinho10 #13669 na azt irogatjak,h thiago,lewa sem jatszik -
:D:D:D:D -
#13667 az elsődleges hírek szerint izomszakadás a vádliban, minimum két hét
kár, hogy ilyen szerencsétlenül megyünk neki egy BL elődöntőnek, kb az is csoda, hogy egyáltalán ott vagyunk -
#13666 Az a baj, hogy őt is elkéne adni.:D:D:D
Viszont De Bruynét meg kell szerezni.
Pizzaro nyugdíj, Xabi alonso emirátusok, götzét a citynek, dantét a diósgyőrnek.
Viccet félretéve, lesz dolga az edzőnek nyáron annyi fix. -
#13665 ha nem nézzük Langerak tysoni magasságokban levő leütését, akkor valóban csak egy járt volna :D -
#13664 Az a baj, ha Robbent nem kezdtük volna el játsztatni, akkor fix hogy a Barca ellen sem kezdett volna. Mondjuk így meg, valszeg sehogysem fog :D
csórikám, feljön a pályára, futkorászik pár percet, aztán lesérül a semmiben kb... -
#13663 na igen
egy tizi járt volna:D
de úgy is fölé kúrtuk volna:D -
Rdinho10 #13662 haha -
Rdinho10 #13661 namind1 sok sikert de az MSN elintez titeket! -
#13660 ok jelentettelek -
Rdinho10 #13659 ja tenyleg itt csak en irok baromsagokat:D -
#13658 Na ja.Csabi 60 percet bír.De már megint hol a fenébe volt Martinez?Hertha ellen még a padon volt, Robbent meg tök értelmetlen volt behozni, ott lett volna Rode pl. Ráért volna a leverkusen elleni sör meccsen játszani, nem pont itt a bvb ellen.