14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#13617 Nójer-Rafinha-Boateng-Badstuber-Bernat-Lahm-Alonso-Thiago-Müller-Lewa-Götze
Svejni már a padon, Ribery nincs
Van egy olyan érzésem, hogy még nyerni se fogunk tudni ma:/, sőt..........
Ne legyen igazam -
#13616 sztem ebben a párharcban még nem kell temetni a csapatot, egy 2-0 azért benne lehet. Nem a Real Madrid v a Barca az ellenfél. De h a BL győzelemre jelen fomájában esélytelen a csapat az sicher. -
#13615 ja
de sok minden nem változik
Ribery és talán, de nem 100% Svejni visszatérhet
Robben,Martinez,Alaba,Benatia továbbra is out
götze dupla nulla, xabi alonso 60 percet se bír:D, dante elmebeteg:D szóval vannak bajok:D -
#13614 Hát mondjuk lesz még egy visszavágó... :) -
#13613 Szerintem ennyire azért nem siralmas a helyzet. -
#13612 Egyszerűen szomorú belegondolni abba, hogy mi lett a 2010-es korszak nagy Bayernjéből, helyzetek nélkül hoz le félidőket mikor hátrányban van.
A másik meg, itt ez a nagyon erős keret akimből 3-4 játékos gyakorlatilag évekre lesérül...
Guardiolának mennie kell, kész.
Ugyan az megy mint amikor j9tt, akkor még volt rá logikus magyarázat, de most már csak az van, hogy egyszerűen nem működik az amit megszeretne itt honosítani.
Jövőre meg valszeg a nagy robbery,lahm,svájni triumvirátus leköszönő szezonja lehet, nem ártana ha vmi naggyal zárnák...Guardiola alatt kétlem, hogy változna bármit is az összkép...
-
#13611 Először is grat a portónak a továbbjutáshoz (már nem bízok a csodában), a barca viszont meg fogja őket enni:D Innentől nyerje meg a barca.
A másik ja, kvarezsma, ez a világi bohóc ver minket:D:D Te jó ég.
Attól függetlenül ez a hiányzókon múlott. Svejni, MArtinez, Alaba, Robben, Ribery.Ilyen klasszisok nélkül azért elég nehéz. Egy basel ellen jó lett volna vagy egy donyeck ellen, de ez már magasabb volt. Ez kb. olyan mint ha a realban nem játszana Ronaldo-Bale-Kroos-Modric-MArcelo
Ez van majd jövőre:) -
#13610 béke :) -
Rdinho10 #13609 szevasztok;) -
#13608 jólvan pubi, szevasz -
#13607 Azért a Portoban most megint van egy olyan fiatal generáció, akikből bankot fognak robbantani ismételten.
Quaresma meg lőtt egy tizenegyes gólt, meg a főbohóc kiugratta 1 az 1-ben. Nem ő volt a meccs legjobbja portói oldalon a 2 gólja ellenére sem. -
#13606 ja mondjuk az sztem is fault volt, de rohadjunk meg h hátul simogatjuk a labdát, meg forgolódunk vele. Nem tud bosszantani a dolog h nem fújták le. (sőt, még a tizi is érdekes volt, mert a labda igencsak irányt változtatott...). Amúgy meg eleve Dante pad, Badstuber a helyére, Rode meg kezdő. Máris jobban nézett vna ki a dolog... -
Rdinho10 #13605 mivel azokat hivom komolyabb csapatoknak akik legalabb tudnak vedekezni... -
#13604 Áhh ez botrány. Nem is tudom, mi lett vna, ha kapunk egy komolyabb csapatot itt. A sérülteket hagyjuk, mert nem azért van össze-vissza szabdalva ez a csapat. Lahm már megint vkp, a brazil meg ott szaladgál a jobbszélen. Egyszerűen nem hiszem el h vki ilyen csökönyös legyen, hogy nem veszi észre mekkora potenciál marad kihasználatlan Lahm középpályásként való szerepeltetésével. Neki a vonal mellett a helye, eleve sokkal jobb védő mint Rafinha, és TUD BEADNI!! Hahó!!! Talán támadásban is tesz hozzá ezt-azt. Ebben a csapatban még így is sokkal több van, és ezt az időszakot (éveket) kéne kihasználni a BL-ben. Ehelyett "futballforradalom" címén össze-vissza vannak kutyulva a posztok. De ha itt kiesünk és marad ez a kopasz katalán...az lesz csak az igazán dühítő. Pláne úgy h Kloppo elköszönt Dortmundból és látok némi esélyt rá h Tuchel fogja követni ott a padon. Én meg őt inkább nálunk szeretném látni...de majd mi bohóckodunk tovább Pepivel -
#13603 hehe, a Bayern esetében mindig az az aktuális komoly csapat, akitől kikap, legyen az egy 'gladbach.
na szevasz burnyák -
#13602 Borzalom amit ma leműveltünk. Dekoncentrált fos volt az egész, 0 támadójátékkal, és 0 akarással.
Hihetetlen, hogy ez a bohóc Dante még itt játszik, legkésőbb télen kivágtam volna, mint macskát...
A másik, a VB-győztes gyöngyszem pedig úgy tűnik, mostmár minden fontosabb meccsre tartogat nekünk 1-2 olyan védelmi megmozdulást, ami gólt ér. Sajnos az ellenfélnek.
Egy-két játékost leültetnék a padra egy pár meccs erejéig, csak az a baj, hogy 13 mezőnyjátékos áll így is Pep rendelkezésére, és sajnos a legtöbb hiányzó alapember.
A bíró szépen fújt a Portónak, estek keltek, ő pedig ette ezerrel. Szerintem a tizenegyes előtti szituáció is szabálytalan volt, Lahm sárgájánál hozzá sem ért az emberéhez, Bernat egy kar megfogásáért kapott lapot a félpályánál. Persze ez csak adalék, és semmit nem von le, hogy katasztrófálisak voltunk.
Nem várok mást a visszavágótól, erre az évre ennyi volt a BL szerintem. A Porto a maihoz hasonlóan menni fog mint a mérgezett egér, nekünk pedig a rengeteg sérülés miatt nincs esélyünk a megújulásra. Nyomni fogunk, görcsösen, ez pedig kiváló táptalaj az ősi ellenségünknek: a kontráknak. -
Rdinho10 #13601 ugyanazt a tili toli lattam felszemmel mint ami nalunk ment a vegen...Guardiola taktikaja mar koztudott,nalunk kapott egy olyan keretet,jatekosokat akikkel vegigtudta verni europat egy ideig...de ujitani ugy latom nem tud.neha lehet kiszakad a zsak de ez keves -
Rdinho10 #13600 na ugye en megmondtam h egy szervezett csapat ellen nem tudtok mit csinalbi...csak a gurigazas.Guardiolanal ne is varjatok mast...majd jovore.Visca Barca -
Gabe18 #13599 Azért hogy ettől a nevetséges Portot-tól esünk ki, ahol ez a kismillió helyen leszerepelt Quaresma a legnagyobb valaki, hát ez egészen röhejes.
Mint ahogy az is, hogy már megint helyzetünk sincs amikor ég a ház. A millió passzos játékunkat nem játszhatjuk ugye hátrányban, más meg nincs, mint a teljesen esetleges berugom középre aztán lesz valami. Védelmet meg Guardiola nem tud csinálni, ezt pár Barcelona szurkoló már az érkeztekor megpendítette, azóta lassan két éve igazolódik is teljesen.
Persze mindent "ment" a sok hiányzó, de aki nem látja hogy ez az egész rendszer dűledezik a komolyabb csapatok ellen, az szerintem vak... -
#13598 Na bazdmeg Pepi!! Ez megint mi, amit kivezettünk a pályára?? Ribery és Robben nélkül ennyik vagyunk?? Ez a balfaszkodás hátul is...bazdmeg, mi az értelme ennek a hátul való labdabaszásnak?? Menjen a picsbe! Ez kibaszott nagy nulla, amit a Bayern produkál ma -
#13597 kispadon 4 játékos volt:D
kemény -
#13596 Pep
-
#13595 hát az biza nagy kár -
#13594 nyertünk :)
kár, hogy alaba meg kidőlt 6 hétre:/ -
Gabe18 #13593 Meg lennék lepve ha ma nem kapnánk ki. Kb. minden ellenünk szól:
-Dortmund hazai pályán
-Válogatott meccsek után, amikor rendre gyengélkedés van a csapatnál
-Nincs Ribery-Robben elöl
-Nincs Alaba hátul
-Igazából számunkra nincs is nagy tét, igy várható a szokásos lebzselős majd csak lesz valami játék
-Alonso/Schweinsteiger minden bizonnyal egyszerre a pályán
-Kispadon nincs egy értelmes csere ha a Kicker várt felállását nézem (még ha ott is lesz Thiago, tőle nem sokat lehet egyelőre várni)
-A Dortmundnál meg ott van Reus, aki a két válogatott meccs alatt az egyetlen játékos volt, akiről maximálisan pozitívan lehetett nyilatkozni. Ha ma is hozza magát, kapaszkodhat Neuer párszor...
Szóval semmi bíztató előjel. Aztán lehet Müller hirtelen ötlettől vezérelve ad egy gólpasszt a semmiből Lewandowskinak a 10. percben, és onnan még a jelenlegi csapat is szétsz....ja a BVB-t. Mert ebben a Bayernben ez is simán benne van... -
Rdinho10 #13592 na most mar csak azert kell drukkolnotok h ne a bl ben jojjon elo a gladbach jatek bar nalatok vagy gala vagy vereseg.voros szonyeg azert leteritve a dontoig.:D -
#13591 Nehéz mit mondani erre. Tétmeccsek már csak a BL-ben vannak (meg a Német Kupa..). Talán önkéntelenül is lazán vették ezt a meccset. Sajnos a bajnokságban nincs igazi ellenfél most. De ha a BL nem megy rá erre, akkor nempara annyira, csak így mondjuk nyugodtan konstatálhatjuk h elment egy meccs, na és. BL-ben az elődöntő most is meglesz, utána meglátjuk. Szerintem két ellenfél van (Real-Barca), a többinél esélyesebbek vagyunk. -
Gabe18 #13590 Hát örülj neki...
Bár Neuer potyájáért az összefoglalót érdemes lehet megtekinteni.
Bayern helyzetet ne nagyon keress, mert ma megint a "céltalanul passzolgatunk" napot tartottuk, de ráadásul a teljes fásultság is jelen volt az első 10 perc után. -
#13589 na kikaptunk. a meccset nem láttam -
#13588 Igen, jól jártunk.
Azért figyelni kell, nagyon sok jó fiatal van a Portoban. -
Gabe18 #13587 Port-Bayern
Ennél jobb, itt már nemigen jöhetett volna. Két meccsen jobbnak kell lennünk. -
#13586 :D
na igen, de összességében a jobb jutott tovább, megérdemelték
igaz ez az atma nem jelenthet ránk veszélyt(se a barcára, se a psg-re, se a realra)
de amit a 11esek alatt leművelt az a 2 török:D, világ szégyene, na meg kisszling a végénXD -
#13585 már azt hittem h csoda történik. de nem. hozta a szokásost a Kusen. Illetve, most legalább eljutottak a büntetőkig. Mondjuk amit ott produkáltak, azt jobb nem illetni jelzőkkel -
#13584 Alaba Rivaldo/R.Carlos stylba nyomja:D
kegyetlen -
#13583 nem hittem volna, hogy így visszajön 2 súlyos térdsérülés után,
le a kalappal előtte:) -
#13582 Kijutott neki a sérülésekből rendesen.
lásd vb előtt. -
#13581 nagyon durva
elviekben 2012 szeptemberében játszott utoljára hazai közönség előtt -
#13580 Badstuber góóóól ! :-) -
SzocsA #13579 Brazilok voltak igazából XD -
Gabe18 #13578 Hát a vége gála lett.
Végül is úgy nyertünk 7-0-ra, hogy szerintem igazán az első 4 percben hajtott a csapat. Utána jött a szokásos türelemjáték néha egy ritmusváltással.
Ami viszont egyértelműen bíztató hogy ennél biztos hogy sokkal nagyobb erőket is be tudunk vetni ha szükséges.
Most már az a lényeg a sérülések ne legyenek komolyak.