Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Szomorú nagyon, hogy a pénz mozgatja ennyire a labdarúgást, Reus mikor öltözik piros kékbe? Jah, hogy már nem kell, mert kieső helyen a BVB. Ez így nem kihívás szerintem, így bajnokit nyerni 20 ponttal nem nagy szám. Egyébként már Beckenbauer is felismerte ezt, ő megszabta, hogy a München 15 millio márkánál nem költ többet egy játékosra. Azt is lenyilatkozta, hogy jó, ha van 2-3 másik erős csapat a Bundesben, mert az növeli a bajnokság színvonalát, sajnos az idők változnak. Most van a Bayern meg az összes többi. Ha valaki véletlen elkapja őket, azokat rögtön felvásárolják, nem baj ha padoztatni kell Pizzarót, vagy nem válik be Zér Roberto, mindegy csak ne erősítse a riválist. Mindig is hánytam tőlük. A Real Madrid azért nem hasonlít, mert legalább nem a Barcából, meg az Atletiből erősít (leszámítva Figot). Lewa, Götze is mehetnek a fenébe, hamár leléptek, mért nem mentek külföldre?
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 12:32:44

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Bercy
Arra a tendeciara gondolsz, hogy a nagyobb csapatok megveszik a tehetseges jatekosokat a kisebb csapatoktol?
El kell, hogy keseritselek, hogy ez nem csak a bundesligara hanem ez egesz focivilagra igaz.
Zenszkij
fáj az igazság kisgyerek látom, de nem is csoda, én már akkor láttam ezt a tendenciát a Bundesligában, mikor te még csak Barbie babával játszottál
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.11.03. 12:02:17

Mor3llo
hagyjad már, egyszerre 10 csapatnak szurkol, kissé személyiségzavaros a pali

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Bercy
Koszonjuk, hogy megosztottad magasroptu kommentedet. Most, hogy egy ilyen nagyszeru szakerto felnyitotta a szemunket tobbet nem is nezunk "viccligat" <#puszi>
Zenszkij
Jövőre kit vásárol ki a Bayern, a Wolfsburgot? Viccliga.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mor3llo
De elegem van abból, hogy ez a hulladék Weidenfeller évről-évre ellenünk fogja ki "mindentkifogok" napot.

Egyébként nem vagyunk rosszak, teli vagyunk ziccerekkel, remélem a 2. félidőben fordul a szerencse, és akkor nem lesz probléma, még a fordítással sem.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hát igen, már olyan öreg hogy néha 2 gólt is lő egy meccsen!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mor3llo
Lahmon a kor?? LOL

DasIsFuck
Mondjuk azért Lahm-on már eléggé látszik ebben a szezonba a kor.
Nekem legalábbis már nagyon szembetünő.
Ettől független nem értem miért kell őt középen játszatni, bár lehet Guardiola sejti, hogy martinez és sweini soha nem lesznek olyan formába, hogy hosszabb ideig sérülés mentesen a csapat rendelkezésére tudjanak állni, ami elég szomorú.
Thiagoban is kételkedem...
Hihetetlen, hogy amíg más nagy csapatoknál szezonokat játszanak végig játékosok folyamatosan hosszabb sérülés nélkül, nálunk meg folyamatosan félévekre dőlnek ki játékosok..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
jó ez az x gladbachban
nem nyerhetünk mindig, meg gólt se lőhetünk mindig

Gyenge meccs volt a M'gladbach elleni.
Birtokoltuk a labdát, de igazából mintha mi sem tudtuk mit akarnánk vele csinálni. Szélről beadások nem jöttek, lövések nem jöttek, ment a gyömöszölés középtájon, aztán hátha lesz valami.
A labdaveszés utáni kontrákkal meg még mindig nem tudunk mit kezdeni. Ilyenkor átrohan rajtunk az ellenfél, és bízhatunk benne hogy a végén rosszul passzolnak vagy Neuer véd. Nyilván itt még belefért, de teszem azt egy Real ellen megint lehet csak lesnénk.
De hát hátulról hiányzott Boateng aki ez ellen tehetett volna valamit, középről Schweinsteiger aki ezt megszűrhette volna jobban, a szélekről meg Ribery és Robben hogy legyen támadás. Ahhoz képest nem is rossz...
Illetve Ribery volt, de hogy ő mit keresett fél órán át a jobb oldalon végig, az nekem magas.
Azért Guardiola futball reformjaiból is lehet sok lesz. A világ legjobb jobb oldali védőjéből csinál középpályást, most a világ legjobb, vagy egyik legjobb balszélsőjéből meg jobbszélsőt...?

DasIsFuck
Nagyon emlékeztetett ez egy másik német érdekeltségű meccsre a nyárról😄

Mor3llo
7-1 😄 edzőmeccs, halálcsoport 😄

Effe88
0-5
én egy 1-1 re számítottam amúgyXDXD
de király így!!!!!!!!

Legyen 4.
A labdabirtoklást kb. ki se merik írni.

Effe88
már 3, brutál a csapat😮

Effe88
na már 2:0-ra megyünk😄

Effe88
igen sajnos
most megint kihagy fél évet aztán majd megint elszakad valamilye stb........hargreaves 2

Bercy
Badstuber sorsara jut... Sajnalom 😞
Effe88
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-150-nap-utan-epult-fel-most-muteni-kell-a-spanyolt-2370065

remek:S
mehet a süllyesztőbe....

Mor3llo
szerencsére mindenki leszarja 😊

Zenszkij
Lewa, Götze Bayern mezben, hányinger kerülget.

Mor3llo
Kb Pirlo mellett a másik olyan futballista, akinek a labdához való viszonya elegáns és "úriemberes".
Nagy fogás.

DasIsFuck
Azért arra nem számítottam, hogy Xabi Alonso így fog teljesíteni...

A kezdők:
Aufstellung vs. Köln: Neuer - Alonso, Lewandowski, Robben, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (C), Müller, Alaba
Bercy
A kodos albionba nem divat a bundesliga kozvetites szoval azt se tudom, hogy elso osztalyba vagyunk-e meg vagy sem 😊
A mezemet is max otthon hordom.
DasIsFuck
Na mi az, nagyon kivagyunk halva<#confused>

Ez a meccs nagyon az alja volt mindennek.
A mi játékunk is, meg a Hamburg is, akik úgy ünneplik hazai pályán a 0-0-ás 1 pontjukat mintha valami csodát tettek volna. Marhára ki vannak vele segítve az eddigi egy mellé. Hova jutott ez a csapat is az évek alatt...

Nekünk meg ez az idény ilyen lesz. A sérültek meg a formán kívüli emberek hada megpecsételi a sorsunkat. Megtanulhatjuk újra értékelni a kis 1-2 gólos kiszenvedett győzelmeket.

DasIsFuck
Azt én is😊

antijuve
vhogy a Dortmund meccse jobban tetszett. Bár nem volt rossz a tegnapi játék sem, jobb helyzetkihasználással sima 3/4-1 lehetett vna. Mást ne mondjak, már a 40. mp-ben gólt lehetett vna szerezni. De a BL igazából tavasszal kezdődik. Tavaly ilyenkor még sokkal bíztatóbb volt a játék (nem a mostanihoz képestről beszélek), aztán mi lett a BL szezon végére. Rossz volt nézni. Remélem nem esünk ugyanabba a hibába

ups and downs

DasIsFuck
Eddig sokkal pozitívabb ez a szezon a mutatott játékot illetően, végre nem az a meddő játék, igaz így kevésbé látszik dominánsnak a játékunk.

DasIsFuck
Götzét szőröstül kellene kivágni a csapatból egy-két meccsre a tarcsikhoz, talán akkor hajlandó lenne összekapni magát..

Bercy
Xabi Alonso hivatalosan is a Bayernbe igazolt.
Nincs mit mondani. Kritikán aluli az eredmény!
Mor3llo
Götze 0, Shaqiri dupla0.
10 percet fociztunk, 80 percet moziztunk.
Idegenben jó az X? Persze...

DasIsFuck
Keller schalkéjával szemben azért az túlzás, hogy nem rossz az 1 pont.

Nekem Götze helyzete sokkal inkább szomorú, már kételkedem abba, hogy itt jó pályafutást fog bejárni.

20 perc után azt hittem itt minimum 3-ig meg se állunk. Az utána lévő 70 perc elpazarolt idő az életemből... Szóval k...a nagy csalódás.
A Schalke ellen idegenben 1 pont, az amúgy nem rossz, sok féle forgatókönyvvel elfogadható. De ez a kínlódás amit bemutattunk, hát ez nem az volt.

Sajnos akkor ismét egy szoba ami nem maradt senkinek a kezében. Na sebaj akkor nem szemetelem teli képekkel. Bár kicsit felpörgethetnénk. Mondjuk mint nézem a csapat itt is hasonló mint Indexen. Remélem nem némulunk el és ahogy halad a szezon és jönnek a meccsek felpörgünk.
Mor3llo
Nincs hg, Effer csak témaindító

Ha valaki utol éri Effe88-at akkor szerintem minden héten frissítheti a Bannert <#vigyor2>
A csoportkör szerintem kötelezően hozni kell. Az, hogy a csapatnak mit sikerül kihozni belőle az még kérdéses. Szerintem a mérkőzéseket az aktuális felállás fogja eldönteni.
Azt pedig, hogy Lahm megint nem a számára megfelelő poszton játszón azt el kell kerülni.
Mor3llo
Azért egy Gaudino-Rode-(Alaba) középpálya karcsú lett volna így szezonkezdetre, valljuk be. Annak gondolom senki sem örült volna, ha Lahm megint elveszne a középpályán.
Jó igazolás ez, a lehetőségekhez képest a legjobb.

DasIsFuck
Én sem értem, ráadásul szerintem most pont ott van Rode aki szerintem eddig elégé bizonyít, felesleges egy kiégett alonsot idehozni.
Vagy lehet hogy Khedira talán jobb lett volna,most a vb-n nem volt rossz és inkább ő mint alonso...

DasIsFuck
Látom a sláger párosítások kezdenek megalapozódni, city-fcb,arsenal-dortmund

Első helyet kötelező elscípni igazából nem tartom egy olyan nehéz csoportnak ezt, cityt verni kell és talán ők lehetnek azok akik a elgnehezebb falat lesznek.