Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
azért ez rezgett...bukásaid nem osztod meg? 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

portugál gól +7K

Zenszkij
most kéne a cseheknek egy Drogba

Jaja 😄😄

Sas6
majdnem kaptak is 😄DDDDDDD

Ekkora lúzereket már vazze 😄😄😄😄😄😄😄:

2 kapufa, lesgól 😄😄😄😄 Na most meg majd kapnak egyet azt csá 😄😄

Zenszkij
lehet kinevettek, de szerintem Portugália ki fog esni....nagy nyomás ide vagy oda, idén sok ilyet láttunk már..érdemes megtenni

Tigristank
Valaki mondja már meg Ronaldonak, hogy a 2 "oszlop" közé kell betalálni. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Sas6
én nekem ez a 3. meccs hogy azt fogadtam hogy 1. fi. vezet 'X' csapat 😄 Asszem ez volt az utolsó 😄

Zenszkij
ezekre a meccsekre már nem szabad gólra rakni...

-3k... köszönöm ó nagy kapufa 😄
szép is lett volna a lécrõl befele pattan a labda, vagy a léc mellet begurul 😄
demonsss
Ezen az Eb-n a portugálokat utálja a kapufa

Sas6
lap meg szöglet over jönni fog 😄D

Forza Italia
8 nál járunk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sas6
ezen a meccsen kellett volna hogy 10nél több szöglet 😄 Most van már kb 10 nem? 😄

Portugálok eddig raklap szarral érnek fel 😄

demonsss
Mondjuk az érdekes hogy angliára és olaszországra mint végsõ nyertes kisebb az odds mint a franciákra , de gondolom az ellenfelek miatt van így

demonsss
ja nem is lehet Francia - Portugál döntõ 😄XDXD

ADOM!
ez olyan mint, hogy a real vagy barca tuti bl döntõt játszik és mégse... vagy mint a hollandok eb döntõsök lesznek és láttuk mi lett..
én a görögöktõl várok meglepetést és szerintem a németeknek meggyûlik velük a gondjuk. Am most olvastam, hogy a németek sorozatban 14 gyõzelemnél tartanak ami nemzeti rekord?!! 😮
Esetleg a németek úgy nyernek eb-t ,hogy minden egyes meccsüket megnyerik? nem lehetetlen..
demonsss
Igazad van , de véleményem szerint a Francia csapat nem mutatott meg mindent és figyeljétek meg , hogy meglepetés fog minket érni már a feállásukba is és a teljesítményük biztos vagyok benne hogy ez a francia csapat döntõs lesz.

És nemtom hogy a kedvenc focistád e Henry ezért nem szeretnélek megbántani , de Henry azon a VB-n az igazi önmagához képest egy nagy 0 volt egy értelmes megmozdulása volt az pedig hogy kiejtette a góljával a Brazilokat istenem , de örültem annak a gólnak.

Ami a döntõt illeti Tuti hogy nem német spanyol lesz és van egy olyan érzésem , hogy Francia - Portugál döntõ lesz

Sas6
Na külföldi bajnokságokra se fogok sûrûn rakni 😄D

ja , csak akkor volt egy világklasszis Zidanejuk a csapatban nomeg Henry se muzsikált rosszul.
Rockynhooo
Ha még nem is itt buknak a spanyolok akkor a következõ körben úgy érzem. Mindenki a német - spanyol döntõvel jön szerintem nem fog összejönni. de legalább egy valamiben biztos vagyok hogy két fülem van és nem vagyok szatyor.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

demonsss
2006 VB Francia - Spanyol mindenki azt mondta , h spanyol tj-ás lesz még is a franciák nyertek , és akkor is ugyan ilyen kezdéssel mentek tovább a csoportból nyerni fognak a franciák és továbbmennek

viszont ha vezetnek 1-0ra akkor szépen eltudnak passzolgatni hátul 😄DDD
én nem mernék a mindkét gólra fogadni sõt az egyikre se mert mint már írtam a 0-0 simán benne van...
Sas6
spanyolok nem a védekezésrõl híresek 😄 sztem lazán becsúszhat 1

JohnnyNapalm
spanyol-francia mindkettõ szerez góltra ti fogadnátok nagyobb tétben? 2x-es

3 k-t raktam a félidei portugál vezetésre mielõtt megnéztem a sima gyõzelmi szorzót! 1.65re levitték, mondjuk eléggé biztosnak tûnik a gyõzelem de ennyiért nem raktam meg, inkább a fi. port. win-re! viszont gondolkoztam a 2.5 overen de 0-1 v 0-2es eredményt is eltudom képzelni! Hajrá Portugália!!!!!

német meccsre nem fogadok, max. poénból a döntetlent megrakom és kész, de nincs semmi olyan lehetõség jó szorzóval amire érdemes pénzt tenni
Shep
Ja, marha biztonságos semmi szar szorzók és még az is elmegy, ahol meg jó a szorzó ott meg még inkább lutri, ráadásul 1 emberen múlik minden, ha olyanja van vagy éppen kell egy kis apró akkor jön a "meglepetés".

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FERNANDINHO1997
áhh, akkor is fõként férfit szerintem. Most nézem a Makarova - Kerbert meccset, 2k val megtoltam Makarovat, de lófaszt se csinál, sokszor el se indul a labdákért. 2x lebrékeltettem 800Ft- al élõbe, így már szuerencsére visszajött a zsém, de egy nagy 0 a Kvitova elleni meccshez képest..

Sas6
a teniszt sokan dicsérik ott még döntetlen sem lehet 😄 Lehet azokat kéne megjátszam nagy téttel..

milk4
Én egyszer tettem magyar meccsre...1.15-ös odds, mondom ez biztos biztonságos és kikaptak valami 0-4-re az elsõ félidõben 😄 Én azóta focira már csak akkor teszek ha VB vagy EB van. A legbiztonságosabb az a tenisz szerintem.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

odavisszavágók lesznek a következõ fordulóban is? hmm nemtudom miért hittem akkor azt hogy egy meccs dönt a továbbjutásról.

Sas6
Tegnap 10-bõl 9 bejött 😄 1 miatt buktam el 😄 Pedig 300-bõl lett volna 3000 😄

FERNANDINHO1997
Hát nem egy életbiztosítás, az egyszer biztos.. 😄

Sas6
Mennyire megbízhatóak ezek a külföldi finn,norvég,izlad stb 1.5 szorzó alatti meccsek 😄

milk4
Félek is😄 De bízok Ronaldo-ban és Ozil-ben.

Sas6
Én azért félnék a döntetlentõl 😄

milk4
Na én raktam egy német-portugál kombót 2,275-es szorzóval 15ezres téttel.

ReszegKoldus
VB selejtezõn volt német-görög, de a hendi stimmel (mindkét meccsen) 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Anglia - Olaszország
utóbbi 9 egymás elleni mérkõzésük alkalmával egyszer sem volt a találkozón 4 vagy több gól! 7 mérkõzés óta (1977 - 35éve) az angol válogatott képtelen legyõzni az olaszokat!
Azt mondom most ez az átok megtörik és Anglia nyer! Viszont a döntetlent nem zárom ki. Ami a mutatott játékot illeti nekem a

Csehország - Portugália
a 2008as eb-n a portugálok egy könnyed 3:1es gyõzelmet arattak a csehek felett! Szerintem ez most sem lesz másként! Megkockáztatom, hogy CR-ék hendivel nyernek, azaz 3:1re...

Németország - Görögország
a 2002es vb-n találkoztak utoljára egymással a németek és a görögök, akkor hendivel nyertek a németek!
Németország nagyon régóta nem játszott döntetlent és amilyen rohadék egy antifocit játszik a görög csapat kinézem ebbõl a meccsbõl a döntetlent! A németekre a szorzó is eléggé nevetséges (1.33) ami szintén nem éri meg, hogy az ember megtegye!

Spanyolország - Franciaország
spanyolokat utálom, franciáknak drukkolok, viszont ha a realitást nézem és nem vagyok elfogult akkor azt mondom ,hogy itt rendes játékidõben búcsúzik Franciaország.
barátságos találkozón rendre a spanyolok bizonyultak jobbnak, viszont eb-n, vb-n a franciák nagyon régóta nem szenvedtek vereséget a spanyoloktól! az X2re elég jó szorzót kínálnak így én valószínû erre fogadok, esetleg kis téttel a sima vendég gyõzelmet meg lehetne próbálni! Végeredményként meg egy 2:2es döntetlennek is örülni tudnék majd ho-ban 2:3 😊

ezen meccsek közül viszont kinézem, hogy az egyik 0:0ra fog végzõdni...

egyik srác, tegnap elõtt rakott 200 ft-ot az olaszokra! lett belõle 245 ft-ja!
ma mutatott egy szelvényt melyen a svéd és angol gyõzelem volt! 1k-ra jött neki 11 ezer forint !
Mondom neki, hogy biztos sumákol valamit mert mi az, hogy egyik nap alacsony tét, kis nyeremény most meg viszonylag közepes tét és nagy nyeremény??? Azt mondja az elsõ szelvénye volt az olasz és csak kipróbálta a tippmixet! Ez a svéd-angol kombós szelvény volt élete második tippmix szelvénye XD
Mondtam is neki,hogy így már mindjárt más a leányzó fekvése. Szóval a srác eddig kb. 10 ezer pluszba van ami a tippmixet illeti.
Aha

Kassai elkúrta...Nem kicsit,NAGYON!<#pias>
hát szerencse hogy nem raktál rá 😊

döntõt webb vezeti mert gondolkoztam rajta,hogy õ rá fogadok, vagy starkra 34es szorzóért xD
viszont kassai 2.3ért is megfordult a fejemben
Na Kassaiékat hazaküldték a *****ba 😄😄

Rash87
Valaki írt errõl az ázsiai hendikeprõl vmelyik nap.
Ma ért ezzel kapcsán egy meglepetés.(biztos tudatlanságomból)

Tettem egy olyat,hogy goal line. Alatt / fölött.
2 mérkõzésre.
1-2 gólnál nyer a fogadás,3-nál érvénytelenítik, 4 vagy több gólnál pedig vesztes.
Nah egyik bejött, másiknál pont 3 lett,érvénytelenítették,s ilyenkor az alap feltett tétet meg is felezik,s ezzel számolnak.
Hát mi köcsögök 😊 Azt hittem,hogy hú,végre nyertem,erre így hogy megfelezték a tétet,hiába jött be az egyik,még pár 100-al kevesebbet kaptam vissza.

Glory, Glory Man. United!

én is ezt a kettõ tj-t és egyben gyõzelmet érzem eléggé biztosra!
a másik két párharc eléggé lutri, számomra 😄