Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 kapufa, lesgól 😄😄😄😄 Na most meg majd kapnak egyet azt csá 😄😄
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
szép is lett volna a lécrõl befele pattan a labda, vagy a léc mellet begurul 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ez olyan mint, hogy a real vagy barca tuti bl döntõt játszik és mégse... vagy mint a hollandok eb döntõsök lesznek és láttuk mi lett..
én a görögöktõl várok meglepetést és szerintem a németeknek meggyûlik velük a gondjuk. Am most olvastam, hogy a németek sorozatban 14 gyõzelemnél tartanak ami nemzeti rekord?!! 😮
Esetleg a németek úgy nyernek eb-t ,hogy minden egyes meccsüket megnyerik? nem lehetetlen..
És nemtom hogy a kedvenc focistád e Henry ezért nem szeretnélek megbántani , de Henry azon a VB-n az igazi önmagához képest egy nagy 0 volt egy értelmes megmozdulása volt az pedig hogy kiejtette a góljával a Brazilokat istenem , de örültem annak a gólnak.
Ami a döntõt illeti Tuti hogy nem német spanyol lesz és van egy olyan érzésem , hogy Francia - Portugál döntõ lesz
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
én nem mernék a mindkét gólra fogadni sõt az egyikre se mert mint már írtam a 0-0 simán benne van...
német meccsre nem fogadok, max. poénból a döntetlent megrakom és kész, de nincs semmi olyan lehetõség jó szorzóval amire érdemes pénzt tenni
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
utóbbi 9 egymás elleni mérkõzésük alkalmával egyszer sem volt a találkozón 4 vagy több gól! 7 mérkõzés óta (1977 - 35éve) az angol válogatott képtelen legyõzni az olaszokat!
Azt mondom most ez az átok megtörik és Anglia nyer! Viszont a döntetlent nem zárom ki. Ami a mutatott játékot illeti nekem a
Csehország - Portugália
a 2008as eb-n a portugálok egy könnyed 3:1es gyõzelmet arattak a csehek felett! Szerintem ez most sem lesz másként! Megkockáztatom, hogy CR-ék hendivel nyernek, azaz 3:1re...
Németország - Görögország
a 2002es vb-n találkoztak utoljára egymással a németek és a görögök, akkor hendivel nyertek a németek!
Németország nagyon régóta nem játszott döntetlent és amilyen rohadék egy antifocit játszik a görög csapat kinézem ebbõl a meccsbõl a döntetlent! A németekre a szorzó is eléggé nevetséges (1.33) ami szintén nem éri meg, hogy az ember megtegye!
Spanyolország - Franciaország
spanyolokat utálom, franciáknak drukkolok, viszont ha a realitást nézem és nem vagyok elfogult akkor azt mondom ,hogy itt rendes játékidõben búcsúzik Franciaország.
barátságos találkozón rendre a spanyolok bizonyultak jobbnak, viszont eb-n, vb-n a franciák nagyon régóta nem szenvedtek vereséget a spanyoloktól! az X2re elég jó szorzót kínálnak így én valószínû erre fogadok, esetleg kis téttel a sima vendég gyõzelmet meg lehetne próbálni! Végeredményként meg egy 2:2es döntetlennek is örülni tudnék majd ho-ban 2:3 😊
ezen meccsek közül viszont kinézem, hogy az egyik 0:0ra fog végzõdni...
ma mutatott egy szelvényt melyen a svéd és angol gyõzelem volt! 1k-ra jött neki 11 ezer forint !
Mondom neki, hogy biztos sumákol valamit mert mi az, hogy egyik nap alacsony tét, kis nyeremény most meg viszonylag közepes tét és nagy nyeremény??? Azt mondja az elsõ szelvénye volt az olasz és csak kipróbálta a tippmixet! Ez a svéd-angol kombós szelvény volt élete második tippmix szelvénye XD
Mondtam is neki,hogy így már mindjárt más a leányzó fekvése. Szóval a srác eddig kb. 10 ezer pluszba van ami a tippmixet illeti.
viszont kassai 2.3ért is megfordult a fejemben
Ma ért ezzel kapcsán egy meglepetés.(biztos tudatlanságomból)
Tettem egy olyat,hogy goal line. Alatt / fölött.
2 mérkõzésre.
1-2 gólnál nyer a fogadás,3-nál érvénytelenítik, 4 vagy több gólnál pedig vesztes.
Nah egyik bejött, másiknál pont 3 lett,érvénytelenítették,s ilyenkor az alap feltett tétet meg is felezik,s ezzel számolnak.
Hát mi köcsögök 😊 Azt hittem,hogy hú,végre nyertem,erre így hogy megfelezték a tétet,hiába jött be az egyik,még pár 100-al kevesebbet kaptam vissza.
Glory, Glory Man. United!
a másik két párharc eléggé lutri, számomra 😄