Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
+8K
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Na így tuti jönni fog az over 2 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont szép a németektõl hogy nem állnak be védekezni és mennek elõre, bár okuk sincs a tempó visszavételére 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ennyi ziccert kihagyni már 4-0 lehetne 😄😄
http://www.eredmenyek.com/merkozes/WrBmSfjc/#osszefoglalas
Azért ez nem gyenge elsõ meccsen idegenbe vágtak nekik 7 gólt és még úgy is adtak rájuk 1,91 oddsot és most vágtak nekik 8-at nem gyenge
De általában így szokott kinézni a kifizetés:
1. 24-48óráig visszafordítható a kikérés
2. Feldolgozás(1-3nap)
3. Ha elsõ kifizetésed akkor személyiazonosság és bankkártya ellenõrzés vagy elküldöd a customer service emailjére már pénz kikérése elõtt a scannelt képet. Ez weboldal függõ hogy meddig tart, általában 30perc-24óra.
4. Utána minden a pénzügyi részlegen múlik,de az is max 1-2nap.
De ha pl High Roller státuszod van, akkor az egész felgyorsúl.
(eddig elég jó százalékban jött) Szóval veszélyes ez a fajta döntetlenre való fogadás
Amugy a bet365 megbizható? Kifizetik rendesen a nyereményt? küldik pár napon belül?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.