Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
általában ugy szoktam tenni hogy egy necces és egy biztonsági :DDD de 5esetbõl 1-2szer bejön :DDD mindig így rakom :D

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Sas6
sokat próbáltad már igy hogy sok 2 alatti szorzós meccs kis téttel? :D Bejött már ? :D

shumika
139 és most tettem még egyet hazaira :DDDD elnéztem :DDD igy csak 19.500

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Sas6
130-asnál biztos hogy V-t akartál? :D

shumika
esélyes?

milk4
Megraktam Portugáliát meg a Németeket holnapra, elvileg betonerõs kombó, hacsak valami fura nem történik.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

svédek 2, pff.

mostmá akkor kapjanak ki a nyanvadt franciák..

kurva sokat ér ám az alapvonali bíró :D ugyanúgy nem adják meg a szabályos gólt mint mikor nem volt... szóval csak pénzkidobás ez is..
csuxxxeee
1 Ukrajna Anglia v Ukrajna
(Kezdõrúgást elvégzõ csapat) 06/19/2012 Egyik sem 2.00

ReszegKoldus
Apránként megszerzik a Chelseat :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

demonsss
ott van Anelka is nem ?

Ha már ázsia nem tudom volt-e már :D

"A BL-gyõztes Chelsea-t elhagyó Didier Drogba a kínai Shanghai Shenua labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. "

Shep
Pedig az ázsiaiban nagy potenciál van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én nem tudok segíteni és a fogadások terén ez az egy dolog van amit nem értek, az ázsiai fogadástípusokhoz halvány lila dunsztom sincs :D erre nem szabad fogadni és kész, van ezer jobb amire lehet. fõleg ha hendire fogadsz akkor fogadj a megszokott módon és az a tuti..
Shep
Élõben is van ugyanannyi és ez élõ vagy szerinted, hogy lenne meccs elõtt 0-3 a jelenlegi állás? Gondolkozzál már!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem ott raktam hanem a meccsen belül a sok fogadásoknál ahol több fogadás típus is van

demonsss
Ezt mikor megtetted már ment ment az élõfogadásoknál a bet365-nek van egy olyan menüpontja hogy ázsiai hendikep és ott raktad , ezt tehát ez élõ volt sajnos amit raktál

az majdnem mindegyiknél ott van de a felette lévõ mellét a fogadás típushoz oda van írva élõfogadás ez meg csak annyi h alternatív ázsiai hendikep a szelvényen is ott van, meg itt sok elehetõség van míg a felette lévõnél amihez oda van írva h élõ ott csak 2

Shep
Na szóval tuti hogy élõ volt mert ott van a jelenlegi állás 0-3, szóval ez bukó

beraktam a szelvényt

több szelvényt raktam

Shep
2500 volt a tét, vagy több szelvényt raktál?

hát igy 7000 buktam meg nincs oda irva h élõ viszont ami felette van csak az mellett van

Shep
Tedd már be azt a szar szelvényt, mert amit beraktál nem látszik!!!

Shep
Tanulópénznek jó volt, ennyi.

de msot nem élõre fogadtam ez volt az esemény:Brisbane Olympic FC v Taringa Rovers
(Alternatív ázsiai hendikep)

és én Taringa Rovers-nek adtam 0,5 elönyt
és a végeredmény 3-3 lett vagyis 3-3,5 akkor nem nyertem vagy mi?

Shep
Nincs abban semmi szemétség. Itt azért bukott, mert élõben rakta és olyankor csak az azután rúgott gólok számítanak, ezért is alternatív ázsiai hendi.

demonsss
szemét egy valami am az az ázsiai hendi én mai napig nemtom hogy kell értelmezni

demonsss
am pont ezt akartam írni hogy sztem az ázsia hendikeppel lesz ott a gond

demonsss
csak én nem láttom a képet ? :D:D:D

az egyik ügyfélszolgáló csávótól ezt kaptam meg:Egyeztettem a kollégákkal, és mivel ázsiai hendikeppel fogadott, ahol a Taringa Rovers 0.5 gól elõnyt kapott éa a végeredmény 3-3 lett, vagyis nem 3-0, amire Ön fogadott, azért vesztes a szelvénye.

Shep
Élõben raktad különben nem lenne jelenlegi állás.

de nem élõbe raktam mert csak annyi van oda irva h alternatív ázsiai hendikep és nincs oda irva h élõ a felette lévõhöz van irva

FERNANDINHO1997
De ezt tuti élõbe raktad :D

itt és a végeredmény 3-3 és nem élõbe fogadtam

Shep
Azért veszítettél, mert 0-3-nál raktad meg vagyis jelen esetben a 0-3 oylan, mint a 0-0 és utána ugye lõtt 3-at a másik vagyis 3-0,5 a te szelvényed szerint az eredmény, ez meg bizony nem nyerõ.

demonsss
jobb lenne ha képet tennél be úgy átláthatóbb

sziasztok valaki létszíves magyaráza már el nekem hogy ezt:
(Jelenlegi állás 0-3) Taringa Rovers +0.5 Brisbane Olympic FC v Taringa Rovers
(Alternatív ázsiai hendikep) 06/19/2012 Egyik sem 2.35 Vesztett
Tét: 2 500,00 Nyer.: 3 375,00 Nyereség: 0,00
minek vesztetem el és miért nem nyertem mikor a végeredmény 3-3 lett vagy most én néztem el valamit?

FERNANDINHO1997
Istzenem.. 3.00 oddszért megfogom makarova 2. szettet erre én faszfej visszafogadok rá. Am most Hsieh jó lehet pavlyuchenko ellen..

Sas6
Most már ugyis lesz rooney

milk4
Betwayen van egy olyan promo,hogy ha rooney lövi az elsõ gólt akkor a vesztes beteket(elsõ/utolsó gollövõ,pontos gólok száma,fel/teljes idõ nyertese) visszaadják. Amennyire utálom rooney-t, annyira fogok majd most neki szurkolni:D

Tigristank
Akkor már te sem vagy éhes. :)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

milk4
Hát én megettem az angolokat mára, hátha összehoznak valami olyasmit mint a svédek ellen.

FERNANDINHO1997
legyek* jah, és mára szerintem a ''tuti'' az Inter Turku hendi !! :DD

FERNANDINHO1997
Hát nemtudom.. Már ez a mai nap is kurva necces volt, hogy mínuszba leszek az EB- miatt, szóval én mára tuti nem rakok semmit az EB-re mert szerintem lehetnek itt meglepik még ma. :)

Shep
Még mindig nem volt 0-0, na mikor lesz az elsõ, holnap vagy csak a kiesése szakaszban?

matyi0323
csak én érzem úgy, hogy az angol-ukrán X vagy vendég lesz?!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sas6
most látom ír meccsen volt piros is :DDD