Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Készüljetek a spanyolok fényezésére és szurkolására.............................
1-3 után csak ezért raktam az over 4.5re XD ha nem írod be a hazai 1.5 overt tuti nem fogadok erre a meccsre xD
viszont adrenalin bombának tökéletes xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
beírtam lehet ez se jön? pedig ez nem szokott akadály lenni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
remélem folytatódik ez a remek széria..

szóval 3k-t kéne felrakni az angol meccsre még a mérkõzés kezdete elõtt....
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
6.5 ill. 11es szorzó van a 0-0ra, kb.... 😄 1k-t gondoltam rátenni, szerintem ezen az eb-n 1 db 0:0-s mérkõzés tuti lesz és most bõven megéri bejátszani, akár duplázós módszerrel is... weed helyében megjátszanám...
tegnap kikérte sportingbetrõl 13k-t. örülnék ha megérkezne mert jó lenne megfogadni bet365nél megint ezt a 3k ingyenes fogadási lehetõséget, nom eg a gm-nél az 5k-s bónuszt...
Bár kicsi rá az esély.
ezt a kettõt tudtam én is ,hogy meglesz és a következõ két mérkõzésre viszont tippelni se tudok 😄DD
a németeknél az over nekem is hozott pár forintot a konyhára...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.