Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
remélem büntetõkkel 😄 baló úr egy pimasz góllal juttatja tovább az olaszokat 😄
2,87 - 2,87 - 2,87
lol.
megfordult a fejemben a félidõ 0.5 under is 2.1ért!
4200 jöhetne belõle xD
vagy vártak volna 10 másodpercet a góllal! 😞

elõtte meg 4.5x
azt hittem, hogy az olasz-angol gyõztese a spanyolokat kapja :S
de én biztos vagyok hogy lefogják támadni õket és nyerni fog portugália
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mindenesetre két kimentett látok!
1. spanyolok címvédõk lesznek , ami remélem nem következik be
2. németek 100%-os mérleggel nyerik meg az eb-t! ugye õk már rekorderek a sorozatban 15 megnyert mérkõzéssel !
Hajrá Deutschland!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
grat!
sima gyõzelem volt... nem forgott veszélyben a gyõzelmük egy cseppet sem, sajnos ... 😞
én meg egész 20.00 ig, azt hittem hogy ma az angol-olasz meccs lesz és arra kell majd fogadni 😄DDDDD
egyébként még 0-0 nál megraktam 4k-val a francia tj-t , szóval ez elment
a 86.ban 7k-t akartam tenni a 1.5 overre (mondom 3-4es szorzó már van rá) de nem mertem mert ha elment volna akkor nem maradt volna a holnapi angol-olaszra a 3k-s lehetõséget megjátszani xD
Amugy ennyi. mindenki aki ért a focihoz meg nem spanyol szurker, az hallja a seggnyalást, már már érzi a nyelvet a hangszóróból...
Ha meg nyernek, akkor meg majd szerencséjük lesz, meg ilyen 100ból csak egyszer lesz, meg ilyeneket mond
Komolyan nem tudm nézni azt a meccset amit ad. Tény h nb1-es bajnokin is kurvára félrekommentál, de ennyire még ott se.
Ezt a meccset is végigjátszottam meg néztem hangtalanul....
over 1,5
+5K