Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tipp: 21,5 game felett
odds: 1.75
iroda: Bwin
tét: 7
Mai nap két Spanyol összecsapását választottam ki. Volt szerencsém látni az elõzõ fordulóban Garcia-Lopez meccsét, amikor is csupán 5 játékot engedélyezve leütötte a pályáról honfitársát, Ramirez-Hidalgot. Motiváltan, koncentráltan játszott. Nem úgy tûnt mint akit nem érdekel ez a torna, csak úgy el játszogatok rajta aztán ha kiesek, akkor kiesek. igaz ehhez kellet Hidalgo borzasztóan rossz formája is. Wimbledonban sikerült megvernie Roger-vasselint, illetve szettet tudott nyerni attól a Tsongától, aki mint tudjuk elõdöntõig menetelt. Andujar tavaly itt döntõzött, ahol ugyan kikapott Ferrerótól, de én biztos vagyok benne, hogy a rossz formája ellenére is a célja, hogy megint bekerüljön a döntõbe, és ezzel megvédje pontjait, illetve ki lábaljon ebbõl a rossz sorozatból. Ami még jobban arra ösztönöz, hogy itt sok game lesz az- az, hogy nagyon jól ismerik egymást. Játszanak eggyüt párosban(Stuttgartban is indultak), tehát jól ismerik egymás minden eggyes mozzanatát. Tudják kinek mi az erõssége, illetve a gyengesége. Elmúlt 3 évben kétszer játszottak egymás ellen. Mind a kétszer Garcia-Lopez nyert. Szerintem ez most sem lesz másképp, de Garcia-Lopez jobb formája, és amiatt, mert Andujar számára ez a torna különösen fontos ezért összefogja kapni magát és egy szoros 3 szettes csatában az fog nyerni aki a végén is ott lesz fejben
Brown mecccsen over jó lehet
Niemienen is, de majd fél óra és jön az elemzés. 😛
Tenisz:
Robredo gyõzelem
Nieminen gyõzelem
Bolelli - Ferrer szettek száma 2,5 under , szerintem Ferrer nyer 2:0-ra
Foci:
Debrecen - Videoton Debrecen nyeri a kupát
Stuttgart gyõzelem 1,5-ért szerintem nagyon jó
Stuttgart gyõzelem hendivel
Genk gólok száma 1,5 over
Mainz - Nürnberg Mind a két csapat szerez gólt
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Apróval Goffin 2. szett wint be lehet próbálni szerintem. De ez csak halvány sejtés. 😄
Szerinted jobb , mások szerint nem , majd meglátjuk idén ki kapja.
Nem vagyok semmilyen fan , csak vicces ahogy ezen vergõdsz.
Mások szerint meg igen.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Addig marad Spanyolország legjobbja.
mondtam, hogy a malmö kikaphat de én fasz a félidei vezetést teszem meg 😄 áááááhhhhhhhhhhh
bazdmeg most közel voltam a telitalálathoz 😄
portugálok megszopattak , ok de hogy a malmö vereséget miért félidõre raktam -.-" most kurvára szidom magam :S
Tipp: Robson (-3,5) Handicap
Odds:1.83
Office:Bet365
Tét:10
Két fiatal összecsapását láthatjuk ma. Laura Robson-t 2011- es Wimbeldoni meccse óta követem, ahol a 2. fordulóban nagyon megnehezítette Sarapova dolgát. Elõször az elsõ szettben már 3-0- ra is vezetett, ám Sarapova bomba formája, és a fiatal Laura tapasztalatlansága miatt azt a meccset elbukta 7-6, 6-3 ra. De azon a meccsen is látszott rajta, hogy nagyon motivált, és 5-1-rõl , még egyszer volt ereje lebrékelni az Oroszt. Na de ennyit a múltról. Láttam ebben az évben is sok meccsét, és tényleg sokat feljlõdött azóta. Jól szervál, elég jól mozog a pályán, és ami nagyon megfogott benne az, hogy elképesztõ akarat ereje van. Sok nagy nevet megszorongatott már, és itt az ideje, hogy végre eljusson egy nem ITF tornán a legjobb 8 közé. Lássuk az ellenfelét, Ivakhnenko Valentyná-t. Bevallom nem sokat, sõt szinte semmit se hallotam még róla. Egyszer láttam játszani, nem volt valami meggyõzõ. Sokat ütött hálóba, és sokat is hibázott. Ebben az évben még csak ITF Tornákon indult, ahol rendre 2-3 kört ment. Ha Laura hozni fogja azt a játékot amit játszani tud, akkor ez egy sima 2 szettes gyõzelem lesz.
116 1 Nomme Kalju - Khazar Lankaran: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.75 H
Szerintetek ez 5000-rel nagyon merész volna? 😄
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyûvé és gondtalanná tesz.
Mondani sem kell, Cristiano Ronaldo izgatottan kapta meg a hírt, hogy õt szavazták meg az év legjobb Spanyolországban játszó sportolójának, azaz hogy õ nyerte az Alfredo Di Stéfano Trófeát. „Elõször kapok ilyen kitüntetést, mióta a Real Madridhoz igazoltam, köszönöm a zsûri szavazatait.”
2k-t akartam azért rátolni mondom a befizetés visszajöjjön, de hálisten nem raktam mert megszólalt bennem a kisördög "annyira tuti,hogy ettõl félni kell"
😄
spanyol hendi jött ,de jóhogy a 2.5 overt se mertem bevállalni szaros 1.2es szorzóért 😮
turku-honka 2.5 over viszont jó
örebro félidei vezetés kéne
fre-lil (norvég bajnokin) 2.5 over
göteborg X
500 ra jönne így (az 1 hibával) 3900 ft)
háááááh a home X viszont jött volna 😄DDDD
a nõi svéd-spanyol eredményt hol lehet majd megtudni? remélem ott nem jön a sztem "kurva nagy X" 😄
ez olyan volt mint a spanyolok ellen
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
41 U19Portugália - U19Görögország H 1,50
Eredõ odds: 3,19500
bár lehet,hogy csak a portugál-görög meccsre rakok vmit...
félidei örebro vezetést bepróbálok 4.3ért, 500 ft-al.
Stjarnan - Fram
1 hete 4:2re nyert a stjarnan hazai pályán bajnokin, csak gondoltam megosztom veletek, hátha ez az adat segít vmit 😄
200 ft-os poénszelvényem:
41 U19Portugália - U19Görögország H 1,50
74 Fredrikstad - Lilleström: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,60
62 Turku PS - Honka: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
63 Göteborg - Helsingborg D 3,10
68 Örebro - FF Malmö 1. félidõ eredménye H 4,30
Eredõ odds: 55,34616
/on
tegnapelõtt a mutter kezembe nyomott egy hatos lottó szelvényt , azt mondja töltsem ki 😄 közel 1 éve nem játszok semmi lottót, erre most elõérek és mondják, hogy 4 találatom lett 😄DD 7.5k a nyeremény
36,37est húztak én meg a 14,40-et jelöltem :S
/off
Turku PS - Honka
Tipp: Mind2 csapat gól
Odds:1.83
Iroda: Bet365
Mai nap egy újabb kemény meccs elé nézünk. A 8. Turku a 7. Honkát fogadja, ami már magában is egy kemény, és szoros csatát sejtet. Nézzünk egy kis statisztikát: Turku hazai pályán 5 gyõzelemmel és 3 vereséggel áll, míg a Honka idegenbeli mérlege 2 gyõzelem 1 döntetlen és 4 vereség. Ezekbõl az adatokból, abból lehet következtetni, hogy a Honka idegenbe igencsak verhetõ csapat. Igen ám de, Mióta hosszabítás után megverték a kupában a HJK-t, azután meg a rákövetkezõ bajnoki meccsükön megverték a bajnokesélyes Inter Turkut azután nagyon motiváltak lettek. Ugyan volt egy kis kisiklás a VPS Idegenbeli vereségével, de viszont megverték a 6. Lahtit, a 9.JJK-t és X-eltek a 3. Marienhammal. Még ha ezek nem is annyira nagy eredmények, láttam részeket a meccseikbõl, (10-20 percet) egy nagyon jó, kis szimpatikus, hajtós csapat. Ezekbõl a gyõzelmekbõl kell erõt meríteniük, majd a késöbbiekben is ha csapatnak nem fog ''annyira'' menni. Lássuk a Turkut. 3 fordulóval ezelött egy X erejéig sikerült elkapniuk a HJK-t idegenbe, aki most nincs épp túl jó formában. Látván a meccseket, és az eredményeket jobb formában van sokkal a Honka. Hazai pálya elõnye, és a motiváltság, hogy javítsanak a helyezésükön a tabellán, viszont a Turku felé billentheti a mérleget. Hazai pályán rendre gólt mindig szokott rugni a Turku, a Honka pedig elkapta a fonalat, és ezt nem is szeretné elveszíteni így szerintem ez a meccs egy szoros, és gólokban gazdag 2-2- es döntetlent hoz ma
------------------------------------------------------------------------
Nikolay DAVYDENKO - Dustin BROWN
tipp: Over 21,5
odds: 1.80
office: Bet365
A mai nap kezdõdik a Stuttgarti torna. Az elsõ fordulóban egy olyan meccset választottam ki ahol egy igen agresszív teniszt játszó játékos játszik, egy nagyon rafinált, okos játékossal. Bár mostanság Davydenkonak nem nagyon megy a tenisz, sorozatban 3.- szorra kapott ki az 1. fordulóban. Míg Seppy, és Murray ellen nem is volt ez akkora tragédia, viszont Bakert meglehetett volna fognia. Tegnap, vagy tegnap elött láttam a Murray elleni meccsét. Hát, voltak bennem kételyek. A szerváival nemtudott nagyon mit kezdeni. Viszont láttam bíztató megmozdulásokat is. Most felfogja szívni magát Davy, hiszen azért már nagyon ciki lenne neki, hogy negyedjére is kiesik az 1. fordulóban. Brownak viszont ha sikerülni fognak a szervái, nem lesz idegbeteg, hanem higgadtan, és okosan fogja azt csinálni, Olyan támadó teniszt fog játszani, és hatékonyan fogja azt amilyet tud, akkor ez egy nagyon szoros meccsnek fog ígérkezni, vagyis 21,5- nél bõven több játszma lesz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.