Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spanyolország U19 - Észtország U19 H (hendire soha semmikor, de itt sztem simán jönni fog) 3-0 , 4-0
Örebro - Malmö
brutál régen nyert a malmö ellen az örebro, bajnokin hazai pályán nyeretlen míg a malmö idegenben nem túl acélos 1-3-2
poénból meglehet próbálni a hazai gyõzelmet
IFK Göteborg - Helsingborg
régóta nyeretlen a göteborg így azt mondom most jön a gyõzelem viszont mivel mindkét csapat sok döntetlent játszott a bajnokságban így az X benne van. DNB H a tippem.
0-0 , utóbbi 2-1re nyert 😄 bazdmegggggggggggggggggggggg bejött volna, na fasza, akkor holnapra maradt a maradék 3 meccs... és a vicc,hogy tuti abból fog kettõ elmenni 😄DDD
nembaj azért megrakom ,hátha...
Vikingur Reykjavik - Grindavik
utóbbi 5 egymás elleni találkozójuk döntetlen lett 😄 szóval két esélyben 12
Throttur - Selfoss
talán x
Fredrikstad - Lilleström
vendég siker is lehet, de a hazaira nagyobb a valószínûség (de lehet többet ér a 2.5 over)
*Turku PS - Honka
igaz, hogy két hónapja de akkor a turku 2-0ra nyert a honka ellen, most hazai pályán szerintem megint nyerni fog és 2.2es szorzóért már azt a kategóriát képviseli ami megéri a kockázatot
S. Kerbura - Sirius
szerintem egy döntetlenben kifognak egyezni (mindkét cs. g. l.)
*Norrkoping - Kalmar
7 egymás elleni meccs óta képtelen a norrkoping nyerni a kalmar ellen. Szvsz most eljön ennek is az ideje.
*Elfsborg - Mjallby
talán jön az elfsborg elsõ bajnoki döntetlenje? mondjuk a 4-1es vereség után nem lehetetlen pláne,hogy a mjallby elég szépen termeli a döntetleneket a szezonban.
mondhatni egy döntetlen nélküli vs brutál sok döntetlent játszó csapat mérkõzik meg.
kombiba, poénszelvényre meglehet próbálni , biztosabbra menõknek páros gólszámot ajánlom
Singapur - Home
odavágón idegenben nyert a singapur 2-1re. visszavágón szerintem ikszelni fognak egymással. Home a kedvenc csapatom mert sokszor nyertem velük élõben , így ellenük nem rakok xD
*Törökország U19 N - Románia U19 N
februárban 3-0ra nyertek a törökök barátságos meccsen, és csak ez miatt merem azt mondani,hogy ez most sem lesz másként. 2.0es szorzóért megéri kategóriába tartozik
*Svédország U19 N - Spanyolország U19 N
most nézem ezek a spanyolok is brutál jól nyomják 😄
Ez csak számomra tûnik akkor iksznek mint a ház????
Szerbia U19 N - Anglia U19 N
poénból ezt is ikszre mondanám
a csillaggal jelölteket fogom megtenni, valószínûleg 5/3as kombiba...
turku gyõzelem, norrkoping gyõzelem, elfsborg X, török gyõzelem, svéd X
itt meg a fél overt nyomtam volna, hiszen a hazai csapat hármas emberelõnybe is volt 28 percen keresztül.
na az ilyen eredmények után szokott elmenni a kedvem a fogadástól 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
pedo: ezeket már lttuk de azért kösz, legközelebb ha lehet akkor spoilerbe tedd pls. kösz
I met God. She's black
érdemes figyelni rájuk és aki teheti nyomja az overt bátran. ... 😄 viszont a bajnoki nyitányra kíváncsi leszek mert mondom most bombaformában vannak...
Tevez , David Villa , Balzeretti , Van Persie
Végül is szerintem is ideje lenne az olasz focit fellendíteni sztárokkal , fõleg a juvét , de ezek közül aki max oda megy csak Balzaretti a többit azért nem hiszem
Tipp: Mind két csapat szerez gólt.
Odds:1.66
Iroda:Bet365
Tét: 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Helyezéssel ér célba Narain Karthikeyan: nem 2.00
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
jó hogy jelezted, köszi szépen! fizetek is be aztán használom is ki 😄
am most néztem,hogy közben megkaptam az 1500as ingyenes fogadást is, szal ma 3k értékben fogadhatok kockázat nélkül, jó lenne 3-4k profitra szert tenni... xD
U19Franciaország - U19Horvátország H
U19Észtország - U19Görögország 2.5 több gól
U19Portugália - U19Spanyolország 2.5 több gól
UC Dublin - Derry 2.5 több gól
Shelbourne - Dundalk 2.5 több gól
.jpg)