Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábbi években a Dudelange-t oda-vissza verte az M©K ®ilina, az NK Dom¾ale, az FK Ventspils és az NK Maribor is, majd pont 1 jóval magasabban jegyzett csapattal szemben fognak remekelni. :D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
kikaptak 11es odszért ha rá raktak 100 ezer eurót már jól jártak:D
otthon meg úgy is gyõznek egy 4:0ra:D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Glory, Glory Man. United!
+2k
meg: Basel, Salzburg, Maribor, Zilina, Helsingborg win egyszerû ötösben.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
+4K
Bár ez a szeló annyira poén,hogy 170-es odds jött ki,szóval ha ez be is jönne,lenne még 1-2 húzós meccs :D
ám az 1X eddig elég jól áll :D
ferrari: grat! azért bátor volt .D
hjk kurva régóta nyeretlen a bajnokságban míg a kr meg régóta veretlen :DD
+5K
a karagandy játékba van 17. fordulóba vannak a kazah bajnokságban liberec meg még nem meccselt max bari meccseket
végül nem volt kedvem és nem raktam a patrickra pedig szerintem nyernek és 2.5 over is jönni fog :D már most bánom,hogy lusta féreg vagyok xD
Akkor mit rakjak? Salzburg is elég tutinak tûnik, Dudelange-t a korábbi években mindenki verte.
mondjuk a karagandyin nem lepõdnék meg x2
vagy a bate vardar
de aztán lehet szín papír lesz egy totót azért raktam mást nem:D
Flora - Basel V 1.25
HJK - KR Reykjavik H 1.30 (bár HJK most elég szar formában van)
Dudelange - Salzburg V 1.25
Liberec - Shakhtyor Karagandy H 1.22
Valletta - Partizan V 1.30
BATE - Vardar H 1.18
AEL Limassol - Linfield H 1.13
Molde - Ventspils H 1.20
*Amúgy edzõmeccsekre szerintem nem éri meg pénzt tenni, lásd City... (és nem zsé keret volt amúgy;) )
http://www.bet365.com/extra/en/promotions/refer-a-friend/
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.