Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
pénteken 5k ból nyertem 12k-t szóval nyert pénzbõl volt, de azért megpróbálom holnap visszanyerni

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
omg... :| holnap vissza kell nyerni... én már írtam is múltkor h miket teszek. majd írjátok már be ti is hátha merítek még ötleteket.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
nekem 5 rongy úszott rajta szal noproblem

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
úgy szint.. :\ fene a pofájukat 😄

Matthew Prosac
németeket (u21) szintén megraktam , hát gratulálok nekik

Románia,Németország,Olaszország nyer
1,98 as szorzó 😛
Barnabyka
Kiel meccsre senki se tegyen!!!!
Kiel az elsõ fordulóban is simán kikapott otthon a Hamburgtól, ráadásul szvsz a Löwen még talán nagyobb erõsítéseket végzett a hamburgnál is. Gondoljunk csak karabatichra. Óvatosan ezzel a meccsel.

Barnabyka
nyernek a portugálok. Sajnos.

roni nélkül??? nem fog játszani?:|
ronaldóval is egy kalap sz*r a portugál válogatott.
tegyétek megbátran és majd bukjatok rajta sokat<#gonosz1>
MaSzKa
Magyarország - Portugália V 1.5
ez tutti tipp?

jól játszanak a Portugálok Ronaldo nélkül is?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Rockynhooo
én nem tudom hogy de tenisz meccsek nem voltak az ujságban 😄

így végül ez lett:
Kiel - R-N. Löwen Kronau 1.2 H
U21Románia - U21Moldova 1.25 H
U21Németország - U21Csehország 1.51 H
U21Olaszország - U21Luxemburg 1.05 H
Írország - Dél-Afrika 3.2 D
U21Andorra-ORosz 1.03 V
U21Francia - Ukrán 1.7 V
13.3

Rockynhooo
mára egy fun:
J.M. Del Potro - J. C. Ferrero 1.09 H
M. Cilic - A. Murray 1.08 V
N. Li - K. Clijsters 1.19 V
F. Pennetta - S. Williams 1.15 V
Kiel - R-N. Löwen Kronau 1.2 H
U21Románia - U21Moldova 1.25 H
U21Németország - U21Csehország 1.51 H
U21Olaszország - U21Luxemburg 1.05 H
Írország - Dél-Afrika 3.2 D
12.26
200-> 2450

Nadalt még hozzá dobnám 1.47ért de Monfils jo teniszes Nadal meg most tért vissza.

jaj tényleg 😄 kössz akkkor ezen nem is gondolkozok többet.télleg kösz h szóltál mert ez kiment a fejembõl..
Rockynhooo
Meg volt már az a vereség az USA ellen... Otthon a spanyolok ilyen csapatot simán gyalulnak szvsz.

késõn szólók de St. Patricks 0 - 0 Monaghan még és szerintem avendég csapat fog tovább menni (és az 1.7es szorzó h gólt fog lõni eléggé erõsen baráti szerintem.
félidõ V is 6szoros péz kb..
mivel nem raktam meg egynek örülnék.
félidõ 0:0 vége meg 1-0 vagy bármennyi csak a st patrick lõjjön gólt és kész 😄
6.6 os szorzós a hendikepes észt gyõzelem...
régóta nézegetem vajon mikor kaphatnak ki a spanyolok és még él az a gonolatmenetem,hogy nem egy várható erõsebb ellenféltõl fognak vereséget szenvedni.
Észtországnak van esélye? a mester mennyire mosta meg a feketet?elmondta nekik,hogyan nem szabad elveszteni egygólós elõnyt idegenben?😄
áá
ez tuti nem lesz vendéggyõzelem de hendivel max iksz lesz(bár kb ezt gondoltam a belgium elleni meccsen is és láttuk a végeredményt 5-0<#idiota>
Rockynhooo
Tényleg nem volt rossz mondjuk. Meg Babos is jol védett , ha Gyepes nem betlizik akkor az jó lehet.

Barnabyka
azért Gyepes meglepõen jól játszott. Amikor láttam ,h õ ottvan azt kérdeztem ,h ez minek válogatott?..de engem meggyõzött ,h miért az😊

Rockynhooo
én meg rászarnék már az egészre és pakolnám befele a fiatalokat játszon csak Szalai meg Németh , k.pályán meg Dzsudzsák jo meg Huszti is meg Dárdai Pali is , mehetné még oda Buzsáky. a védelem meg Rolika nélkül ígyis ugyis egy szar :\

bubu13
Nekünk is meg a Portugáloknak is sorsdöntõ mérkõzés. Gerát meg Hajnalt szerintem se kéne erõltetni helyettük Rudolfot (ha játszhat már) és Buzsákyt kéne kipróbálni.

EEE 1899

Rockynhooo
így van. helyre fog itt állni a világ rendje és elpicsáznak minket , ilyen védelemen simán átmennek ezek a gyors technikás játékosok. talán támadásban több esélyünk lesz mint svédek ellen de hát tuti többet kapunk mint rugunk.

bubu13
emiket-amiket

EEE 1899

Barnabyka
azért én még mindig bízok a magyarokban mert nekünk sorsdöntõ lesz ez a meccs és azért ha a portugálok nemfognak ki olyan jó napot mi meg megint elkapjuk a fonalat akkor jók lehetünk😊 Kövezzetek meg de szvsz Gera nélkül kellene próbálkozni. NIncs formában fölösleges erõltetni. A klubjában sem megy neki és bmennyire is jó játékos most más kell a helyére😊

bubu13
Ha úgy játszunk mint szombaton és a portugálok belövik a helyzeteiket emiket kihagytak a Dánok ellen akkor kb. ez a reális.

EEE 1899

<#wow1>
Rockynhooo
spec én egy 0:3 0:4et várok kb :|

Barnabyka
sajnos osztanom kell a véleményedet.

bubu13
Portugálok végigtámadták a Dánok elleni meccset ugyhigy szerintem simán kikapunk sajnos..

EEE 1899

de én akkor is azt mondom,hogy ez a portugál csapat nincs olyna jó mint a svéd és ha egy pici szerencsénk is lesz itthon tuti nem fogunk kikapni!
De amúgy ja azért mondom,hogy rendben van a szelód és most rendes voltam mert megmondtam,hogyha feladod melyik meccset hibázod el 😄
de mondtam,hogy a dánoktól félek egy picit mert hát albánia..(de ez rossz érzés mert a dánok veretlenül nyerik meg a csoportot az hétszentség.
pici rizikó van a szelódban de annyi meg kell is bele..
pl múltkor én nem mertem volna megtenni a németeket vagy az angolokat azt végül mindkettõ nyert ! Na most így vagyok ezzel az albán dán meccsel is.
a szelóm holnap írom le.
törökök ikszre is jók fõleg ha azt nézzük,hogy az észtekkel mit jászottak otthon..
a döntetlenes szelóból meg franciaktól félek,hogy kikapnak :S de az iksz is bejöhet simán.
egyszóval a szelvényed tetszik.
valószínû,hogy az elsõt én is megteszem 😄
200-2600 leveszem az 1.5ös portugál gyõzelmet és akkor lesz 1300 ft --viszont az 1.5ös helyett keresek majd valami másik meccset..
brazília pl nekem szimpi annak ellenére,hogy már kint vannak a vb-n
Rockynhooo
Akkor részedrõl Portugálokat levéve rendbe van mind2 nem ? kombit hagyom nincs annyi pézem 😄

Portugálokrol meg annyit h ez a magyar védelem az életben nem fogja meg a Raul Meireles , C.Roni , Deco középpályát... mi meg sosem megyünk át Carvalhon meg Bruno Alvesen... :|

Jah az az volt az a anglia - horvát 😊

szlovén meccs van ott nempedig szlovák <#idiota>

#4857:
miért nem csapsz hozzá még1 döncit vagy nagyobb szorzós meccset(pl. magyarok nyernek a portugálok ellen) és egy kombiba játszanád meg )

hmm látom sokan megrakják a portugálok közben meg a svédek jobbak tõlük..
nagyon bátrak vagytok,hogy egy 1.6 vagyis már 1.5ös szorzós portugál csapatra tesztek... kell nektek majd bosszankodni,hogy emiatt bukjátok el a szelótokat<#vigyor1>

Anglia-Horvát az nagy meccs lesz..
pár éve múlt azon,hogy anglia nem jutott ki az Eb-re ,vagy keverem vmi másik mérkõzéssel?

Jó mecsek lesznek igy titeket elnézve de én is dobok össze majd valamit és bevésem ide ...
magyarok sztem nem kapnak ki!!!!!!4
sõõõt
ha nem nyerünk akkor nem juthatunk ki,igy most nyerni fogunk<#buck>
albánok okozhatnak galibát bár jöhet..
Rockynhooo
Brazilok már kint vannak csak azért nem teszem meg 😄 meg HOllandokat is emiatt nem.

Magyarország - Portugália V 1.5
Románia - Ausztria H 1.4
Albánia - Dánia V 1.45
Brazília - Chile H 1.38

biztonsági, vélemény?😄

cesc fábregas

Rockynhooo
meg holnapra lesz egy 14 meccses fun mixem csak keddi eseményekbõl majd ha lesznek oddsok a kosár meccsekhez beírom azt is 😊

Rockynhooo
Spanyolország - Észtország 1.04 H
Wales - Oroszország 1.5 v
Magyarország - Portugália 1.6 v
Albánia - Dánia 1.45 v
Kamerun - Gabon 1.45 H
Málta - Svédország 1.09 V
Románia - Ausztria 1.40 H
Izrael - Luxemburg 1.08 H
8.64
300->2600

Szlovénia - Lengyelország 3.15 D
Anglia - Horvátország 3.4 D
Szerbia - Franciaország 3.15 D
33,7
200->6750

gyors átfutottam és ez jött ki 😄 hétvégére is jo a kínálat amúgy 😊

Rockynhooo
nekem kicsit olyan magyar feelingem van mikor megnézem kikkel játszottak eddig, szerintem most jön egy török gyõzelem és helyre áll a világ rendje ebben a csoportban is. de benne van az X is amúgy , eléggé vacilálok de szerintem lesz 2-3 szelvényem 😄

Barnabyka
bosnyákok azért ebben a sorozatban igen-igen jók😊

Rockynhooo
jah én is úgy érzem. SZlovén meccs tipikus döntetlen szagú, az utolsó két meccsen meg nagyon egyenlõek az erõviszonyok. Bosnyák meccstõl tartok csak igazából. Törököknek mindenképp nyerniük kell és amekkora küzdõk lehet megcsinálják... így lehet csak 3 meccsbõl fog állni az x-es szeló xd

Barnabyka
bejöhet😊

Rockynhooo
Bosznia - Törökország D
Észak Írország - Szlovákia D
Szlovénia - Lengyelország D
Anglia - Horvátország D
Szerbia - Franciaország D

😄 Bwines szorzókat néztem hozzá. am szerintem meg is fogom tenni 200al de Szlovák meccset kiveszem.

Barnabyka
melyik meccs a 15x-ös oddskörüli?😊

Rockynhooo
5 meccsbõl összehoztam 386os szorzót szerdára <#idiota>

Rockynhooo
egyik havernak jött egy 15 ezres mixe meg egy 4 ezres tutis 😄 szerdán nekem is robbantani kell mert baj lesz :\ 😄

Atti12
2 napon belül 3 szelóm ment el 1 meccsen 😄 nem az én hétvégém volt :S

na ezaz én meg bosszakodok mert a 3 döncibõl 1 ment el a svájc.
gondolkoztam azon,hogy 4.nek megrakom a francia-román hendivel vendéget és kombiba.
ha igy cselekszem akkor nyertem volna 😞
na mind1.
kíváncis vagyok a jövõhét eseményeire és a szorzókra.
pl. a magyarokra mennyit fog fizetni a mix...
meg érdeklne a srác álláspontja is a magyar-portugállal kapcsolatban.

cesc fábregas

Rockynhooo
nah franciák is elszarták így semmi rossz száj íz 😊 de jó ez kellenek ilyen merészebb mixek 200al aztán legalább lehet izgulni.

Rockynhooo
csak az elsõt tettem meg. de sosem teszek hendit , de tényleg soha most sem tudom miért tettem de ha emiatt megy el mert változtattam jo szokásomon...:\ jah és hozzá akartam csapni a dánia meccset D-re de msot utolag örülök h nem 😄 mert akkor még jobban bosszankodnék.

csak nem azért hogy ha nem nyer a spanyol válogatott akkor nem nyered vissza a befizetett?😄
hmm amai nap szép volt
itt 3 büntetõ ott 2 öngól (olaszon kaladze)😄dddddd
horvátok emberhátrányban éppen kihúzták 1-0 ra :S