Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LIverpool-Debrecen
kíváncsi vagyok a pool melyik formáját hozza!A szokásos BL-es gyõzteses vagy a bajnoki halogént!
mert a hazai 1.2 es szorzó (majd tippmixen) szerintem nagyon alacsony!És egy ikszet elkaphata a debrecen de hendivel lehet h nem fog kikapni! (jó lehet kicsit túlzok de nem lehetetlen)
Kb azt érzem mint most a magyar-portugálon 😄 itthon verhetjók a poolt idegenben 1 gólós vereség kb..
szal akkor meg isvan a végeredmény Liverpool-Debrecen 1:0 😛
a sportingbetes szorzó
Liverpool v Debrecen 1.142 6.50 15.00
csak a kérdés ez a szorzó hogyan fog ennél lejebb is süllyedni?😄dd
De ha nem lesz azaz agresszivitás hajtás,szépítõ vágyás,gyõzelem hajtás akkor simán kikapunk hendivel is.
én ha 1.5ös szorzós meccset látok akkor azt kb 2 gólós nak érzem,hogy anyival kéne nyerniük!
kb mint az anglia-horváth vagy az oroszok..
itt egy gólt lõttek és kész egyébként meg ennyi 😄
nem becsültem le õket mert annyit mutattak amit vártam tõlük azaz semmi extra egy értelmes gólt nem lõttek megint 😄
Egy rögzített szituáciból betaláltak és kész.
Ha annyival jobbcsapat ez a portugália meg ahogy mndtátok,hogy technikásabb meg klasszisokkal jobbak a svédektõl is akkor ezeknek nem 1-0ra kellett volna nyerniük 😄
kb a svédek jobbak voltak ellenük és szerintem ezt nem én látom így egyedül.
Go Jeff Go!!!!
tegnap tett szeló
085 U21 Németo - U21 Csehország H (1-2)
093 *(*0-1) U21 Olaszország - U21 Luxemburg H (2-0 = 2-1)
144 Kamerun - Gabon H (2-1)
151 Málta - Svédország V (0-1)
162 Izrael - Luxemburg H (7-0)
184 Magyaro - Portugália V (0-1)
tét 5000, várható nyeremény 22,300
mai napon tett szeló
151 Málta - Svédország V (0-1)
162 *(0-1)Izrael - Luxemburg H (7-0 = 7-1)
184 Magyaro - Portugália V (0-1)
tét 3300, nyeremény 7000
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
idegenben is kikapunk szerintem mostmár 😄 ha ugy játszottunk volna a legelsõ perctõl fogva mint az utolsó 10 percben akkor nem lett volna gond!
A gáz az,h késõn eszmélünk 😞
EEE 1899
egy kérdés.: Meddig engedik szöv. kapitánynak Domenechet?Mikor menesztik már végre??
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Én összessségében beszéltem a magyarokról és a portugálokról!
#4923: a-a ma is az lesz,hogy 1 meccsen fog elmenni igy mégbíztosabb,hogy a portugálok nem nyernek 😄
sportingbeten van 500 ft-om meg is rakom hazai vagy ikszre meg még mellé keresek vmit 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
kamerun - gabon H (megvan)
cseh - san marino 4vtöbb gól (megvan)
magyaro - portugália V ( ? )
tét 2500, várható 6000
lehet hogy ma szerencsés napja lesz kivételesen?
akkor megerõsítettél abban,hogy nyerünk vagy ikszelünk 😛
estére sok sikert minenkinek!
hajrá magyarok!
Azt mondta hogy tuti kikapunk, átgázolnak rajtunk itthon és idegenben is
meg azt is mondta hogy az angol meccs X lesz, tehát meg lehet rakni bwinen arra hogy 1es v 2es kimenetel lesz (asszem 1,6 oddsz)
meg azt is mondta hogy az olaszok nagyon szarok, és hogy még a hendikeppel vendéget is simán megrakná, tehát az olaszok biztos gyõznek
mára csak ennyi a segítség, a portugál meccset döntse el ki-ki maga
és tényleg az eddigi években azért nem voltunk ott a 2.helyen szinte sose mert elejébe mindig megkaptuk a nehéz ellenfeleket :S
De igaz hülyeséget mondok de Dánia a csoportelsõ és bizony ikszre képesek voltunk és ha velük sikerült bravurt elérni akkor egy nem sziporkázó Portugáliával is sikerülni fog!
Portugália nem fog kijutni a vb-re ez tuti!
este minden kiderül 😄 és reméljük nekem lesz igazam 😛
kb most egy szinten vannak!
sorsoláskor mikor megtudtam,hogy kik lesznek az ellenfelek azt mondtam,hogy max dániával egy iksz svédek és portugáloktól vereség könyvelhetõ el.
a selejtezõ folyamán meg észrevettem,hogy a portugálok nem is olyan erõs mint gondoltam(legalább is mostanság nem az)
Mi magyarok meg azért csak tudunk valamit ...
A legerõsebb csapattal dániával ikszeltünk +1 kapufa ellenben a portugálok csak egy ikszre mentek azaz egyenlítõ gól is a mérkõzés hajrájában kb.
Szóval vágom én 😊
Nem tehetek róla,hogy megvagyok gyõzõdve arról,hogy nem kapunk ki...
Kb levszki-debrecen 0:1 --ennél nagyon meglepõdtem.
ha most nyernénk nem lepõdnék meg..
#4916: hát nemtudtad?<#idiota>#idiota>
ki a király???? hááát Sanyiiii a király 😄ddd
ott is a portugálokat várták mint gyõzelem esélyes és én akkor is tudtma,hogy a portugálok nem fognak nyerni!
Mi meg összeszedjük magunkat és sanyi ott lesz a kezdõben!
este meglátod,hogy igazam lesz 😊
Anno is megmondtam,hogy svédek a keményebbek és portugáliát megverjük!
És ez nem elfogultság én ezt érzem 😄
2 v 3 gól lesz
hazai vagy x az elsõ félidõ és a vége is
az elsõ 15 percet kíbírjuk kapott gól nélkül majd Sanyi villan egyet így 1:0 ide
aztán a portugálok hajtani fognak de mi bírjuk a rohamot és megindulunk egy két jó kontárval melynek végét gól fogja eredményezni.
Kb ez lesz este
Kivi lennék annak a srácnak a tippjére:S ha tudnám,hogy õ azt mondja a portugálok nyernek akkor megraknám 1000-1000el a döntetlent és a hazait 😄
Esetleg vannak rajta jó tippek mára mert akkor benézek😊))))))))
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
semmiképpse kéne bukni
4 v több gól lesz
vendég vagy x az elsõ félidõ
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ki nyer
?gól lesz
1.félidõre
mik a reális tippek?
jelmagyarázat.:
*félek
**nagyon félek
***rettegek
145 Csehország - San Marino H 1.01
151 Málta - Svédország V 1.09
156 Liechtenstein - Finnország V 1.33
*158 Románia - Ausztria H 1.40
**173 Lettország - Svájc V 1.88
*180 Norvégia - Macedónia H 1.55
193 Németország - Azerbajdzsán H 1.02
**169 Albánia - Dánia V 1.45
***176 Moldova - Görögország V 1.38
Eredõ odds: 12.19170
Észtország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)
H 2.72
elég baráti szorzó szerintem...
törököknek betudtak gyõtörni 2 gól akkor sztem a spanyolknak is lõnek egyet minimum 😄
Albánia-Dánia (1-0) D
MO-Portugália D (csak azért nem hazai mert arra 6.25öt fizet)
Olaszország-Bulgária (0-1) D
Szerbia - Franciaország H de ez D is lehet
na kb ezt gondoltam egy kombiba megjátszva
jött egy ihlet ,hogy mi lenne ha félidõ pontos eredmény 0:1 lenne 8szoros pénzért :S kb rá 5 percre jött a gól és az is maradt az eredmény :S
a cikkben kb röviden annyi volt,hogy németország eddig 1 mecset tolt (san marino 6-0) míg a csehek 3at (san marino 8-0,meg még két 2-0ás gyõzelem!
azaz 3 meccsen 0 kapott gól :S
szal már ez alapján is nem mertem volna megtenni :S ennyit errõl:S legközelebb olvasni kell és akkor nem esek ekkora buta hibába 😞