Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jövõheti bl-re elõremenve azon belül
LIverpool-Debrecen
kíváncsi vagyok a pool melyik formáját hozza!A szokásos BL-es gyõzteses vagy a bajnoki halogént!
mert a hazai 1.2 es szorzó (majd tippmixen) szerintem nagyon alacsony!És egy ikszet elkaphata a debrecen de hendivel lehet h nem fog kikapni! (jó lehet kicsit túlzok de nem lehetetlen)
Kb azt érzem mint most a magyar-portugálon 😄 itthon verhetjók a poolt idegenben 1 gólós vereség kb..
szal akkor meg isvan a végeredmény Liverpool-Debrecen 1:0 😛
a sportingbetes szorzó

Liverpool v Debrecen 1.142 6.50 15.00

csak a kérdés ez a szorzó hogyan fog ennél lejebb is süllyedni?😄dd

idegenben 2:1 et várok vagy ha netán tudnánk ugy játszani mint az utolsó 10percben akkor egy döntetlent is kinézek a fiukból!
De ha nem lesz azaz agresszivitás hajtás,szépítõ vágyás,gyõzelem hajtás akkor simán kikapunk hendivel is.
odds alapján 2 góllal kellett volna nyerniük 😊
én ha 1.5ös szorzós meccset látok akkor azt kb 2 gólós nak érzem,hogy anyival kéne nyerniük!
kb mint az anglia-horváth vagy az oroszok..
itt egy gólt lõttek és kész egyébként meg ennyi 😄
nem becsültem le õket mert annyit mutattak amit vártam tõlük azaz semmi extra egy értelmes gólt nem lõttek megint 😄
Egy rögzített szituáciból betaláltak és kész.
Ha annyival jobbcsapat ez a portugália meg ahogy mndtátok,hogy technikásabb meg klasszisokkal jobbak a svédektõl is akkor ezeknek nem 1-0ra kellett volna nyerniük 😄
kb a svédek jobbak voltak ellenük és szerintem ezt nem én látom így egyedül.
MrSpock
A skandinávok elintéztek ma! Svédeket raktam hogy 2-vel nyernek legalább,Finnek is szintén,és Dánokat is nyerettem.Ez szívás volt de nagyon!Hiába raktam még hogy a portugálok félidõben vezetnek,+holland gyõzelem.2 szelvény volt,a svédek rajta voltak mindkettõn,+ a finnek is egyiken simában.Ez nagy cumi volt!:-(

Go Jeff Go!!!!

Barnabyka
mi becsültük túl õket? megmondtuk ,h nyernek és egyértelmû volt ,h ez a nap tutija odds alapján is. Nézd csak..szerintem te becsülted le õket!! RAjtad kívül szinte mindenki azt mondta ,h kikapunk. És kikaptunk (sajnos)

Matthew Prosac
felemás forduló volt számomra, de inkább szar
tegnap tett szeló

085 U21 Németo - U21 Csehország H (1-2)
093 *(*0-1) U21 Olaszország - U21 Luxemburg H (2-0 = 2-1)
144 Kamerun - Gabon H (2-1)
151 Málta - Svédország V (0-1)
162 Izrael - Luxemburg H (7-0)
184 Magyaro - Portugália V (0-1)

tét 5000, várható nyeremény 22,300

mai napon tett szeló

151 Málta - Svédország V (0-1)
162 *(0-1)Izrael - Luxemburg H (7-0 = 7-1)
184 Magyaro - Portugália V (0-1)

tét 3300, nyeremény 7000

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kááár pont ma :@ :'(

idegenben is kikapunk szerintem mostmár 😄 ha ugy játszottunk volna a legelsõ perctõl fogva mint az utolsó 10 percben akkor nem lett volna gond!
A gáz az,h késõn eszmélünk 😞
bubu13
Ha akartak volna játszani (amit nem tudom mért nem tettek) akkor jobban kikaphattunk volna.

EEE 1899

Rockynhooo
annyit csináltak amennyit kellett.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

na kikaptunk de jól éreztem,hogy ezek nem olyna jók mint ti hiszitek...annyira tulbecsültétek õket és csak 1 góllal nyertek..
azért henry papa ikszre hozta 😄 de sztem is kikapnak 😄
egy kérdés.: Meddig engedik szöv. kapitánynak Domenechet?Mikor menesztik már végre??
Rockynhooo
el is ment minden mixem a románokon <#mf1>

Barnabyka
innen simán😊

Rockynhooo
szerbek ki fogják csinálni a gallokat <#hawaii><#eplus2>

Barnabyka
<#wilting><#banplz>

MaSzKa
a "gyilkos" bodnár is játszik ma

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ööö várj én nem a svédek elleni meccsrõl beszéltem 😄 mert azon kakák voltunk és a vereség megérdemelt volt mert sz**rok voltunk igazán!
Én összessségében beszéltem a magyarokról és a portugálokról!
#4923: a-a ma is az lesz,hogy 1 meccsen fog elmenni igy mégbíztosabb,hogy a portugálok nem nyernek 😄
sportingbeten van 500 ft-om meg is rakom hazai vagy ikszre meg még mellé keresek vmit 😄
Matthew Prosac
mi is szenvedtünk máltán, ahogy nézem a meccset a svédeknek sem lesz könnyü

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
svédek azt hittem már mennem vagy 2 gollal :\ feröer szigeteket meg éreztem 😄 remélem megnyerik 😊

Matthew Prosac
rakott ma egy szelvényt a srác

kamerun - gabon H (megvan)
cseh - san marino 4vtöbb gól (megvan)
magyaro - portugália V ( ? )

tét 2500, várható 6000
lehet hogy ma szerencsés napja lesz kivételesen?

Rockynhooo
jó akkkor a magyarok meg a portugálok egy szinten vannak 😄 és igen is kurva jok vagyunk azért volt 2 kapura tartó lövésünk svédek ellen 😄

köszönöm!
akkor megerõsítettél abban,hogy nyerünk vagy ikszelünk 😛
estére sok sikert minenkinek!
hajrá magyarok!
Matthew Prosac
"Kivi lennék annak a srácnak a tippjére"

Azt mondta hogy tuti kikapunk, átgázolnak rajtunk itthon és idegenben is
meg azt is mondta hogy az angol meccs X lesz, tehát meg lehet rakni bwinen arra hogy 1es v 2es kimenetel lesz (asszem 1,6 oddsz)
meg azt is mondta hogy az olaszok nagyon szarok, és hogy még a hendikeppel vendéget is simán megrakná, tehát az olaszok biztos gyõznek
mára csak ennyi a segítség, a portugál meccset döntse el ki-ki maga

na oké ebben igazad van 😊
és tényleg az eddigi években azért nem voltunk ott a 2.helyen szinte sose mert elejébe mindig megkaptuk a nehéz ellenfeleket :S
De igaz hülyeséget mondok de Dánia a csoportelsõ és bizony ikszre képesek voltunk és ha velük sikerült bravurt elérni akkor egy nem sziporkázó Portugáliával is sikerülni fog!
Portugália nem fog kijutni a vb-re ez tuti!
este minden kiderül 😄 és reméljük nekem lesz igazam 😛
Barnabyka
a-a-a-a. Nézd meg, hogy ki kivel játszott eddig. A magyaroknak szombaton kezdõdött az igazi selejtezõ, svéd-portugál-portugál-dán. Egyik kutyapisi volt. Nem lepõdnék meg ha nem jutnának ki innen a portugálok, mert a svédek lépéselõnyben vannak velük szemben, és hát a dánoknak meg már tetemes az elõnyük. DE! Abban biztos vagyok, hogy a portugálok oda-vissza vernek minket és most az elsõ meccsen talán annyi esélyünk sem lesz mint majd Portugáliában. Hendivel kikapunk. Nálam ez a mai nap tutija.

éppezaz ,hogy vágom nagyon is!
kb most egy szinten vannak!
sorsoláskor mikor megtudtam,hogy kik lesznek az ellenfelek azt mondtam,hogy max dániával egy iksz svédek és portugáloktól vereség könyvelhetõ el.
a selejtezõ folyamán meg észrevettem,hogy a portugálok nem is olyan erõs mint gondoltam(legalább is mostanság nem az)
Mi magyarok meg azért csak tudunk valamit ...
A legerõsebb csapattal dániával ikszeltünk +1 kapufa ellenben a portugálok csak egy ikszre mentek azaz egyenlítõ gól is a mérkõzés hajrájában kb.
Szóval vágom én 😊
Nem tehetek róla,hogy megvagyok gyõzõdve arról,hogy nem kapunk ki...
Kb levszki-debrecen 0:1 --ennél nagyon meglepõdtem.
ha most nyernénk nem lepõdnék meg..

#4916: hát nemtudtad?<#idiota>
ki a király???? hááát Sanyiiii a király 😄ddd
Rockynhooo
jajj és ki az a Sanyi ?😄 mintha MEssirõl lenne szó úgy írod 😄

Rockynhooo
te tényleg ennyire nem vágod az erõ viszonyokat? 😄 annyira nem egy kategoria a két csapat hogy az már hihetetlen, ide hatalmas csoda kéne..

megnéztem,dánia remek formában van portugálok meg gyér!
ott is a portugálokat várták mint gyõzelem esélyes és én akkor is tudtma,hogy a portugálok nem fognak nyerni!
Mi meg összeszedjük magunkat és sanyi ott lesz a kezdõben!
este meglátod,hogy igazam lesz 😊
Anno is megmondtam,hogy svédek a keményebbek és portugáliát megverjük!
És ez nem elfogultság én ezt érzem 😄
Barnabyka
ezeket te se gondoltad komolyan. ez szerintem mind csak álom és sajna túl nagy az elfogultságod. Nézd meg még1x a szombati meccseket(magyar-svéd, dán-portugál)

portugália nem nyer
2 v 3 gól lesz
hazai vagy x az elsõ félidõ és a vége is
az elsõ 15 percet kíbírjuk kapott gól nélkül majd Sanyi villan egyet így 1:0 ide
aztán a portugálok hajtani fognak de mi bírjuk a rohamot és megindulunk egy két jó kontárval melynek végét gól fogja eredményezni.
Kb ez lesz este

Kivi lennék annak a srácnak a tippjére:S ha tudnám,hogy õ azt mondja a portugálok nyernek akkor megraknám 1000-1000el a döntetlent és a hazait 😄
Forza Italia
és ez h jön a tippmixhez???
Esetleg vannak rajta jó tippek mára mert akkor benézek😊))))))))

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

http://www.tinioldal.tk

A legjobb tinioldal! 😊 Nézzetek be!
Barnabyka
de ha csak tippmix akkor miért nem teszel nagyobb összeget egy másik meccsre? ANyii jó és biztos meccs van most. Szvsz a románok is borítékolhatóak, görögök is, olaszok is. Hendivel a portugálok😊

MaSzKa
de arra nem lehet fogadni a tippmix-en

Rockynhooo
lenne 100misim rátenném h lõnek gólt portugálok 😄

MaSzKa
1nagyobb összeget dobnék rá

semmiképpse kéne bukni

Rockynhooo
szerintem 15 percet megnyomják amibõl golt kapunk = szétesünk total

Forza Italia
portugália nyer
4 v több gól lesz
vendég vagy x az elsõ félidõ

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

MaSzKa
Magyarország - Portugália, 2009.09.09 20:45

ki nyer
?gól lesz

1.félidõre

mik a reális tippek?

Atti12
Én egy ilyet gondoltam mára merésznek 😊

Meg van mellé még 1 tuti, valamelyik csak jön 😄

Rockynhooo
nem valami tuti ez de hát pakolni kell a merészeket is én is rakok 2 merészet meg egy tutit 😄

pzoli00
a mai tuti:

Rockynhooo
van 3 mixem abból egyik csaj jön holnap ha nem az már tényleg gáz lesz 😄 akkor hétvégén még rakok aztá télleg nem 😄

Matthew Prosac
Lett - Svájtól inkább rettegj )

Nagyon tutik bár van amelyiktõl félek.Viszont ha azt sem tenném be akkor nem kapnék lehet 2.00 szorzó felettit sem 😞
jelmagyarázat.:
*félek
**nagyon félek
***rettegek

145 Csehország - San Marino H 1.01
151 Málta - Svédország V 1.09
156 Liechtenstein - Finnország V 1.33
*158 Románia - Ausztria H 1.40
**173 Lettország - Svájc V 1.88
*180 Norvégia - Macedónia H 1.55
193 Németország - Azerbajdzsán H 1.02
**169 Albánia - Dánia V 1.45
***176 Moldova - Görögország V 1.38

Eredõ odds: 12.19170
Matthew Prosac
én pont ezért raktam meg a németeket, a cseheknek nem volt létfontosságú a gyõzelem mert jól állnak, szóval simán belefért volna nekik idegenben a németek ellen egy vereség pont pont pont

holnapra
Észtország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V)
H 2.72
elég baráti szorzó szerintem...
törököknek betudtak gyõtörni 2 gól akkor sztem a spanyolknak is lõnek egyet minimum 😄
Albánia-Dánia (1-0) D
MO-Portugália D (csak azért nem hazai mert arra 6.25öt fizet)
Olaszország-Bulgária (0-1) D
Szerbia - Franciaország H de ez D is lehet
na kb ezt gondoltam egy kombiba megjátszva
a legszomorubb az egészben,hogy sportingbeten nézem élõ fogadás 😄
jött egy ihlet ,hogy mi lenne ha félidõ pontos eredmény 0:1 lenne 8szoros pénzért :S kb rá 5 percre jött a gól és az is maradt az eredmény :S
én is megraktam bár este olvastam egy cikket :S ha szeló feladás elõtt olvasom el akkor nem teszem meg a németeket tuti!
a cikkben kb röviden annyi volt,hogy németország eddig 1 mecset tolt (san marino 6-0) míg a csehek 3at (san marino 8-0,meg még két 2-0ás gyõzelem!
azaz 3 meccsen 0 kapott gól :S
szal már ez alapján is nem mertem volna megtenni :S ennyit errõl:S legközelebb olvasni kell és akkor nem esek ekkora buta hibába 😞