Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másodiknak meg jönnie kéne elvileg..
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
dán-por D
Szlovák-Cseh D
Svájc-Görög D
83.minben jött egy svájc gól 😞 aztán a 88.ban még1
különben 200 ból 6500 lehetett volna :'(
ennnyi b+ a széria folytatódik tovább
94.min és pont rápattan a labda ibrára és gól 1-2
egyszerûen hihetetlen
Magyar-Portugálra mit mond a srác?
cesc fábregas
dánok vezetnek félidõben ,jó volt rá a szorzó!
sõõt 1.45 volt az ,hogy a dánok gólt lõnek ^^
mostmár a németország meccsen legyen gól a félidõben és nem leszek szomorú 😄
szerintem is ez reális
én nem fogadtam meg
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
csak mert
5-0 lett a vége ebbõl az utolsó 3 gól 11esbõl született!
a legviccesebb az egészben,hogy a 90.minben 2 büntetõt is kapott az ukrán válogatott 😄
132 *( 0-1 ) Anglia - Szlovénia H 1.49
150 Elefántcsontpart - Burkina Faso H 1.29
170 Törökország - Észtország H 1.15
190 *( 0-1 ) Spanyolország - Belgium H 1.51
cesc fábregas
*(0-1) Anglia - Szlovénia 1.49 H
Németország - Dél-Afrika 1.23 H
Elefántcsontpart - Burkina Faso 1.29 H
Örményország - Bosznia-Hercegovina 1.43 H
Magyarország - Svédország 2.25 V
*(0-1) Törökország - Észtország 1.45 H
Horvátország - Fehéroroszország 1.22 H
Franciaország - Románia 1.46 H
Spanyolország - Belgium 1.17 H
30
200->6000
meg raknom kell egyet ami 500at bedupláz nekem ezerre mert a köv forduloban rakni akarok egy ezressel egy 4-5ös szorzosat.
szval a biztosak szerintem:
Elefántcsontpart - Burkina Faso 1.29 H
Horvátország - Fehéroroszország 1.22 H
Spanyolország - Belgium 1.17 H
Török - Észt 1.15 H
500-1100
#4824: Dél-Afrikától én félek szal nem merem megrakni...angoloktól is picit :S de megnéztem ha az én tutijaimat megrakom csak 1.58as szorzó jön ki 😞
szal lehet rádobom az angolokat,németeket,horvátokat meg akkor a hollandokat is még,de lehet a chile-usa kettõst is ráirom a szelóra...
a tutik közé még sorolnám : Anglia , Német o. , Horvátok.
mondom nem csúnya gyerek, amíg volt haja kimondottan helyesnek is mondható volt, de az élet nagyon nem akar bejönni neki.
sry az offért, amúgy könyvet lehetne írni a srác szerencsétlenkedéseibõl, ez csak egy kis szelete volt az életének
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
mert ezek szerint egyik szelón hazait tett másikon meg vendéget és ezért nem nyert szal találat el meccset 😄 szóval bízom benne,hogy most megtörik a jég és most az egyszer legalább bejön a magyar-svéd 1X megérzése akár olyan formátumban is,hogy a 88.minben 1-1 majd jön egy villanás magyar részrõl és 2-1 lesz a 93.percben 😛
ezek az esemynéek kb mennyi idõ alatt teljesültek?😄
majd üzend már meg neki,hogy szívbõl próbálja azt mondani és gondolni,hogy kikap az arsenal 😄Ddd és ezt mondja el minden meccs elõtt...
a srácról oldalakat lehetne írni, a lényeg h "kicsit" szerencsétlen. jelenleg ott tartunk, hogy õt megkérdezünk egy meccsel kapcsolatban és az ellenkezõjét rakjuk és tuti bejön..
1) legutóbbi élmény, tesó kérdezte tõle hogy megrakja-e a Benficát a Setubal ellen. srác mondta hogy nem érzi (hogy nyerne a Benfica), 8-1 lett
2) Multkor kérdeztem tõle hogy ki rúg gólt a Parma meccsen Paloschi vagy Bojinov. utóbbit mondta, elõbbit megtettem, Paloschi lõtt is gólt, Bojinov nem
3) Tesó megrakta a MU-t a Birmingham ellen, a srác hendikeppel rakta meg a MU-t, mondanom sem kell 1-0 lett, 91. perc Owen ajtó ablak, és kihagyta.
4) egyszer volt olyan hogy rakott két szelvényt, egy meccset mindkettõre rárakott, egyiken hazaira, másokon vendégre. 0-0 lett.
igazság szerint nem csak ebben merül ki a tevékenysége, mindenre hatással van, a multkori ManUtd - Arsenal meccset nézte otthon, msnen írja hogy elindul hozzánk a szünetben mert marhaunalmas meccs. mondom tesónak ha õ elindul és már nem nézi tuti izgalmas lesz a második félidõ. hát aki látta az tudja xDDD mellesleg Arsenal drukker, ezért sem nyer az Arsenal évek óta semmi komolyat xDDD
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
többek közt a magyar svéd hazai 2.85 ért de a legszembetûnõbb nekem a Dánia-Portugália hazai 3.05ért fõleg,hogy a dánok elég jól tolják és hát az odavágón is leverték a portugálokat akik mondjuk meg õszintén nem vannak nagyon a toppon...
szóval sztem ezt nyugodt szívvel meglehet tenni hazaira!
spanyol-belga hendivel 3.9 et fizet avendégre hát ezt egy idiota szelon megrakom 😄
a franciak gyõzelme 1.49et ér a románok ellen ami azért elég veszélyes szerintem,szóval erre nemfogadok.
Argentína-Brazília meg lehet,hogy egy barátságos iksz lesz kb 2:2 de erre se merek tenni...
Olaszoktól is félek na meg kicsi a szorzó is :S
Szlovákia - Csehország ez is bármi lehet. ..
na nem sok meccses szelóm lesz ezt már látom elõre 😄
Izland - Norvégia
norvágia nyerhet de a baj,hogy Izland otthon egy döntetlenre képes lehet :S
a tutik bár alacsony szorzóval ezek nálam..:
Ausztria-Spanyol-Török-Oroszország-Ukrajna-Ausztria
a nagyszorzós meg ez marad.
Magyarország-Dánia- kötés miatt kell még1 de nemtudom melyik legyen az ... gondolkozom rajta.
Lehet rárakom a Török-Észtet
szóval így néz a hétvéi szelvényeim száma.
Magyarországot azért rakom meg mert itthon képesek lehetünk a svédeket megverni illetve ha kikapunk vagy iksz akkor csökken a kijutásra az esély és hát a fiúknak "megkell dögleniük " a pályán szóval
nyerni kell,mert kell a siker a magyar csapat a csúcson lesz 😛
be is jött 😄
13 min van még hátra remélem leikszelnek mert nem raktam meg <#falbav>#falbav>
vazze ingyen pénzbõl és millákat fogsz kaszírozni 😛
elsõ meg a hendi miatt veszélyes
128 *( 0-1 ) Hollandia - Japán H 1.78
132 *( 0-1 ) Anglia - Szlovénia H 1.49
171 *( 0-1 ) Törökország - Észtország H 1.45
190 *( 0-1 ) Spanyolország - Belgium H 1.51
2.szelvény
147 Ruanda - Egyiptom V 1.73
163 Dánia - Portugália V 2.10
197 Argentína - Brazília H 2.08
vélemény?😄
cesc fábregas
numancia-murcia félidõ V
500 ft ->2000 ft
amúgy meg
Boca Juniors - Newell's
Popa - TPV Tampere
Grindavik - ÍBV
Oroszország - Svédország mind hazai
állltalában ez az 50%os bonusz van szinte mindehol 😄
befizetsz 10 k-t és kapsz 5 k-t 3szori megforgatással (jobb esetben)
Sezimovo Usti - Ceske Budejovice
Hlavice - Jablonec
ezt a 3at tettem volna meg
az ovcary-t lezárták 😄 egyébként meg iksz lett szal megmentett volna a Jóisten megint 😄Dddd mert a másik kettõ jött volna de a gép nem fogadta volna be mivel ezt a 3at tettem meg 😞
lehet ha kérdezték volna akkor a plzen-t tettem volna rá de a lényeg ha nincs kötésszabály akkor nyertem volna megint 😄
na remélem a betis-numancia-levante meg jön ^^
mondjuk náluk meg tét nélküli fogadást szoktak csinálni amit már írtam 😄
pl van két lehetõség egy eseméynre és egyik 2.20 másik meg 2.4es szorzó de egyik tuti jön mert ugy van megoldva 😄 gondolom a kezelõk ienkor bealszanak...
de ez az interwetten elég jó 😄
ööö ennél az ajándéknál van megforgatási kritérium?
meg hát sztem elég sok az a 10 euró 😊
aztán rájöttem és kitölötttem egy spanyol kupából álló szelót meg egy cseh kupás szelót.
spanyolos
betis-numancia-levante
cseh meg a 099-100-101 v ugytudom 😄