Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
igen. 500ból 5000et

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

már csak a villa x kell hogy nyerj?
Matthew Prosac
10 perc van hátra, üljenek le kotlani a kezdõkörbe!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kemény 13 perc elé nézünk 😄
a vicc,hogy a tours ra is gondoltam egy döntetlent (de csak mert szorzóban mindkettõre kb azonosan fizettek 😄
a legnagyobb poén,hogy a bielfield és a sparta gyõzelmében volta bíztos.
500al megtéve 4500 jöhetett volna csak ezzel a két meccsel :S
na nembaj,csak a city maradjon 1:1
Matthew Prosac
City 1-1 😊

belamy 😄DD Jeee 😄 na ne legyen több gól!
Na akkor Bielfield és Sparta jött potom 2,85 és 2,69 es szorzóért 😄
elmegy a benfica 2,42 ért és a spanyolok 1,55 ért :S
a city Döntetlen jönne 3,1 ért akkor ott lennék ,hogy a 3 legnagyobb szorzó jön míg a 2 legkisebben bukok 😄
nekünk nagyobb sanszunk van rá 😄 hiszen az iksz közelebb van mint a vendég gyõzelem 😄d
5/3ra raktam meg végül 😄
egy sorral feljebb írtam,hogy ha 5/3ba teszem akkor 2 bukó esetén is visszajön a pénzem.
de mivel a két legalacsonyabb szorzót bukom ( legalábbis most ugy néz ki )
így 2375 ft-ot nyerhetek 😄
Matthew Prosac
bátyám a City-re rakott, nem a Villára. Tegnap a Sevilla meccs is 1-0 volt félidõben, kíváncsi vagyok ma végre jön-e az X...

Shep
Amúgy meg kit izgat a Villa, mikor az Avantgard 3-as szorzóért nyert? 😊

Matt azt hiszem öcséd nyer és nem mi :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
4/5-t raktál akkor mégis ,hogy? Vagy raktál még egy másik szelvényt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja benfica nem is annyira fika 😄
nanembaj egy reményem maradt mostmár..
bielfield gyõzzõn (ami jelenleg ok )
és a city ikszeljen és a pénzem megvan akkor
Matthew Prosac
Aki a Benfica ellen rakott, az már elkezdhet koszorúra gyûjteni 😊

Rayden14
jah boccs 😄

Matthew Prosac

Rayden14
hol nézitek HD-be?

Shep
Hát jobb a Villa, ez szerintem elment.

na dél korea meg nyer?😄DDD hehe
benfica 0-1 :@
Shep
Ma se nyerünk, mert az utolsó pillanatban én is megraktam az x-et :S

Rayden14
City re raktam 😄

Matthew Prosac
na azért félszemmel csak látom hogy vezet a Villa. meglesz az a 3-1 amit tippeltem másodikszándékból 😄

Shep
Benfica is vezet.

WuFraZselic
vezet is a Villa

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rayden14
áhhh 1-0 :S

Shep
HD-ban nézd úgy az igazi. 1-0

Matthew Prosac
el is kezdem nézni a transformers 2-t mert még nem láttam 😊

Matthew Prosac
ezek a hétfõi meccsek elég álmos 0-0-k vagy 1-1-ek tudnak lenni 😊
legalábbis én alig láttam jó hétfõi premier league meccset az utóbbi idõkben..

Rayden14
Köszi <#vigyor2>

Matthew Prosac
én itt nézem, de gondolom eurosport2 vagy digi

Rayden14
Villa- City meccs hol megy?

Barnabyka
közben majdnem volt egy Villa gól a második percben..ez nagy meccs lesz a végére=)..szurkolok nektek ,h X legyne és magamnak ,h legalább 4-4es eredmény szülessen,h élvezzem a meccset tét nélkül=)

Matthew Prosac
annyira furcsa, kezdõdik az utolsó meccsem a szelvényen, 4500 forintot nyerhetek és egy kicsit sem izgulok. tegnap sem izgultam nagyon. nemtudom mi van velem, elég halvérû lettem az elmúlt hónapokban, régen ilyenkor már majd kiugrottam a bõrömbõl az izgalomtól

hát tesódnak részvétem akkor mert tuti nem fog nyerni 😊

van egy érzésem,hogy dél korea nyerni fog ma :S
bielfield 😄D Jeeszoké 😄
alakul ..
Matthew Prosac
köszönöm szurkolótárs <#eljen>

Matthew Prosac
elõbb beszéltem tesómmal msn-en, õ Odense-Göteborg-City-Benfica szelvényt tett. Mi ügye X-et. Tehát nyer a Villa, amilyen szerencsecsomagok vagyunk 😊

na szurkolok az X-re a City meccsen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ejjj élõ fogadásban jó szorzó volt már rá ,hogy nyer és gondoltam megrakom de csak mert te azt tetted 😄DD
(végül nem raktam meg- lehet ezért is jött be)
este meg hatalmas iksz lesz az angol derbi 😊
bielfield gól meg city iksz és ott vagyok ahol elindultam ..
aztán lehet izgulni,hogy a benfica ne nyerjen 😛
Barnabyka
Göteborg...=)

Matthew Prosac
Hopp, utolsó utáni percben, mert már nagyon rég villog a 90+
szóval 2-1 a Göteborgnak 😊

Matthew Prosac
Hát a Göteborg nem akar bajnok lenni, legalábbis nem erõlteti a felzárkózást.. Köszöntem mára - fõleg nekik.
Habár magamnak is köszönhetem, megint nem tudtam megállni hogy ne fogadjak papírformára, pedig múltkor megfogadtam hogy ...

Matthew Prosac
ha a Göteborg végül nyer akkor énis remélem hogy az elsõ megérzés volt a jó... ha nem akkor töknyolc számomra hogy mit játszanak

úgy gondolod ,hogy az eddig góllövésben gyengélkedõ villa 3at is lõ a citynek?
sztem iksz lesz és jó lesz az elsõ megérzésed 😊
Matthew Prosac
nem rossz csapat a Gais, szép eredményei vannak az elmúlt hetekbõl, de azért idegenben nem ártana kikapniuk egy csapattól akik még szeretnének svéd bajnokok lenni... túl egyszerûen nézett ki ez a meccs, az 1,55x szorzójával, valószínû hogy ez lesz a vesztem.

MaSzKa
<#merges2><#merges2><#vigyor5>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

😄DDDDDDDDDDDDDD
elég ciki hogy nem bírnak a gais-al... mondjuk a gais verte már a helsingborg-ot is nemrég!
Matthew Prosac
akkor el sem merem képzelni mit rendeztél volna le tegnap, ha te rakod azt a szelvényt, amit én.

MaSzKa
mérges vagyok, mert nem sokon múlt

sose volt még ekkora nyertes odds-om

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______