Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
várjál még azzal, Göteborg még szerencsétlenkedik, és 20 perc van vissza..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

a góllövésben gyengélkedõ villa 3at ver a citynek? 😄
am sztem is iksz lesz szal a szeló jönni fog 😛
Matthew Prosac
ez a rinya ügye most nem komoly? mert ha igen, akkor vagy 1 hete kezdtél fogadni, vagy valami nincs rendben

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
500 -> 5000. pont 10x oddsz 😊 csaj mondta is hogy jól kiszámoltam 😊

Matthew Prosac
most meg hogy hazaértem, úgy vagyok a City meccsel hogy 3-1-re nyer a Villa 😊

MaSzKa

a szelóm<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Valerenga meglesz, Goteborg eddig X , City meg X lesz szerintem is .. És milyen tétben tettél + mennyi a nyerhetõ összeg ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
Valerenga,Göteborg,Aston-CityX. kis laza poénos ezis.. volt 20 perc vonatig, beugrottam a lottózóba úgy hogy fogalmam sem volt mit akarok tenni 😊

Melyikeket ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

eddig én sem, de a spanyolok engem meggyõztek a csoportjukban mutatott teljesítményükkel. így jártam. 😄
Matthew Prosac
meg a Valerenga is 3-1-re mostmár, raktam énis 3 meccset mára...

Matthew Prosac
nekem nem érte volna meg 1,5(!)-ért megkockáztatni egy spanyol-olasz rangadót, de ti tudjátok. U20-ra fogadni óriási lutri.

Shep
Odense legalább vezet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

spanyolokban?
csak mert gólt sem kapva lettek csoport elsõk
ellenben olaszok
nehézkesen a csoport 3 lett!
körülbelül ennyi 😊
Matthew Prosac
nemtudom miért bíztatok annyira a spanyolokban, úgy amúgy u20-as meccseken Tahiti kivételével bárki megverhet bárkit... erre a mi csoportunk volt az élõ bizonyíték, meg az, ahol az angolok simán kizúgtak..

Shep
Az ok, de a szomorú az, hogy a foci és a többi sport is ugyanez a móka, manipuláltak sajnos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sparta gyõzelmére jól ráéreztem 😄
Láma!
milyen igazad lett 😄DDDDDDDDDDDDD

MaSzKa
én ezt a hírek nélkül is tudtam

las vegas-ban megy legjobban az ilyenféle csalás

ezeket a szerencsejátékokat a hülye is láthatja, hogy nem tisztességesen játszák

Shep
Na az Avantgard bejött 3-as szorzóért.

Shep
Ja és a foci ugyanez ott is a pénz uralkodik, nem pedig a valós játék tudás.

Shep
Ez szerinted valami? Az összes netes kaszinóban ez van, ez nem bwines specialitás, sõt van ettõl durvább is, én mikor ingyen pénzbõl szórakoztam akkor volt ,hogy egymás zsinórban jött ugyanaz a szám, aztán meg egy másik. Itt legalább néha volt más is 😊 A netes szerencsejátékok egyértelmûen manipuláltak, csak túlságosan nagy pénz van benne ahhoz, hogy kiteregesse valaki a szennyest. Elég ha csak arra vissza emlékezünk, mikor az egyik pókerteremrõl kiderült, hogy van super user (mindenki lapját látta) és igazából komoly dolog nem történt a terem most is él és virul több 10e játékossal még a délelõtti órákban is.

én nem is fogok ,mert nekem nem szimpatikus a min befizethetõ és a min kivehetõ összeg 😄
öreg sportingbet a best 😛
kivel is játszunk?meg mikor meg mekkora a szorzó 😄
jaja vna esély rá!
elsõ meccsne szopóka volt de aztán beindult a gépezet 😊
MaSzKa

Shep
megnyerni

Shep
Ezért fogjuk mi meg nyerni 😊

ennyibõloké mert 1-3 :S viszont amugy meg gáz :S mert 2-2 lehetett volna erre a büntetõt megbuntették az olaszok és 3-1 , az eddig gólt sem kapó (!!) spanyol válogatott elbúcsúzik a vbtõl az eddig gyengélkedõ olasz válogatottal szemben :S

ennyi u20vb-re nem lehet fogadni mert bármi megeshet.
zaki
bmeg 5.75ös szorzója volt az olaszoknak. meg kellett volna kockátatni.
már 3-1 az olaszoknak
1.55-ért nem kellett volna megraknom a spanyolokat, de nem nagyon találtam jobb meccset harmadiknak 😞

thx csak mert egy gól és nyernék egy pici összeget .S mert megraktam,hogy lesz még 1 gól :SSSSSSSS
11est hibáztakK?? nem hiszem el komolyan :S
aztán csak még1 gól és megvan a gyõzelem 😞S
zaki
ehh, kimaradt :C

zaki
lol spanyolok kaptak még 1 tizit

zaki
😄DDD

az lesz tuti,csak nem bíztos hogy ma 😄 vagy lehet ma csak nem a tippmixben hanem valami másban 😊
melyik a kemény?
egyedül a benfica egy icipicit mert lehet 1 góllal nyer max :S a többi sztem sima ügy 😄
MaSzKa
ma voltunk bringázni az erdõben
és beleléptem a szarba véletlenül
azt hittem szerencsém lesz

azt elbuktam az utolsó 300ftomat is a tippmixen

Shep
Elég optimista vagy 😊 Mondjuk így is kell, de szerintem elég kemény meccseket nyomtál arra szelvényre.

sparta viszont vezet 😄
na nembaj!
spanyolok még fordíthatnak ,de ha nem nncs gond csak a többi 4bõl 3 jöjjön legalább :S
Shep
Azért a mai szelvények gyorsan elszálltak, na sebaj jöjjön a Minesota, meg az Odense, meg 1-3-ról most már nyerjen az Avantgard.

pfffffffffffff nem keleltt volna ide irnom hanem inkább fogadni <#falbav>
na vazze
egyszerûen hihetelten:S az addig szárnyaló spanyolok kikapni azoktól az olaszoktól akik éppenhogy megszerezték a 3.helyet :S
0-2
egyszerûen nem tudom elhinni :S
pedig tippmixen nézem 1.2 a spanyolok továbbjutására a szorzó ,na mondom mi lenne ha az olaszok mennének tovább?:S
fogadni merek ahol benyomtam a nagy szorzót ott jön a kicsi,ahol a kicsi van ott meg jön a nagy!

na élõbe lehet fogadni akkor most meglehetne tenni,hogy a spanyolok lõnek gólt 2,8 a szorzó :S
zaki
már 0-2, ennyi

zaki
na ez is kuka lesz

ba****k meg a spanyolok komolyan mondom :S a nap utitja erre 0:1 <#boxer>
az egy dolog hogy sok gólt lõ 😄 de idegenben játszik egy olyan csapattal aki eddig csak 1 vereséget számlál a bajnokságban 😛

spanyolok meg nyerni fognak annka ellenére hogy emberhátrányba kerültek 😊
Shep
Hát mivel pirosuk van így sanszos 😞

zaki
sztem meg már a spanyolokon elbukjuk xD

Láma!
ejj ha elmaradna a benfica meccs de röhögnék...😄DD

benfica marha sok gólt lõ a bajnokságban, nyerni fog több góllal
Shep
Én meg marha ügyesen kihagytam szelvénybõl, bár ha jól belegondolok hétfõi portugál meccsen általában nincs nagy meglepetés, tehát x/2 a sanszos.