Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap legalább szívbõl szoríthatok a fiúknak, és meglesz a napi adrenalin is miattuk 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na oké akkor vagy a kombit teszem meg,vagypedig ezt
130 U20Ghána - U20Dél-Afrika D 3.40
134 U20Egyiptom - U20Costa Rica H 1.53
141 U20Magyaro. (H) vagy U20Cseho. (V) jut tovább H 2.25
Eredõ odds: 11.70450
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 2340 Ft
szorzók.:
a patrickra meg nemtom mit tegyek :S hazai vagy vendég 😞
St. Patrick's - Sligo ***H-2.08***D-3.10***V-2.90
---
130 U20Ghána - U20Dél-Afrika D 3.40
134 U20Egyiptom - U20Costa Rica H 1.53
141 U20Magyaro. (H) vagy U20Cseho. (V) jut tovább H 2.25
162 Cork City - Derry City D 3.10
Eredõ odds: 36.28395
mivel lehet tenni,hogy mi megyünk tovább így gondoltam jobban járok ezzel (hiszen így a döntetlen is megfelõ eredmény.
szóval ezt 4/3 ba - 100 ft alaptéttel = 400 ft-os szelvénnyel
min nyeremény 1000 ft
max nyeremény 6220 ft
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
DPMM FC v Sengkang Punggol FC
DPMM FC 1.95
Tamworth v York
Tamworth 2.50
Cork City v Derry City
1 or X 1.34
St. Patrick's Athletic v Sligo Rovers
1 or X 1.29
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én inkább úgy látom a dolgokat, hogy mivel a spartát már törölték és nem volt kedvem mást beírni a helyére (tényleg mondtam is neki hogy "akkor hagyjuk, nem rakok semmit", gyakorlatilag a csaj vett rá, így inkább nyertem 4500-at a 0 Ft helyett xD))
(6255 ft-ot)
majd véleményezd már amit beírtam (#8443 ),hogy melyik amelyik szerinted necces 😊
mert ezek közül próbálok választani.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ahogy látom jók a szorzók😊
grt a nyerteseknek😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
a derry meg nincs rossz paszban,tehát annyira nem gáz csapat,hogy vereséget szenvedjen a corktól! (am elsõnek hazait gondoltam,de aztán rájöttem,hogy ez iksz lesz.)
St. Patricks - Sligo
itt hazait várok,de a patrick nincs olyan formában mint amilyen volt tavaly.Azaz egy vendég siker is benne van a pakliban.
U20Ghána - U20Dél-Afrika
Osei eddig mindegyik meccsén gólt lõtt
Az U20-as ghánai válogatott kiválóan szerepel a vb-n, 7 pontjával csoportelsõként jutott a legjobb 16 közé, ahol a magyarok által 4-0-ra legyõzött Dél-Afrikával mérkõznek meg.
A ghánai fiatalok szemmel láthatóan kirobbanó erõben vannak, és többségük 180-190 centiméter magas. A gárda azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az esélyesebbnek tartott Angliát 4-0-ra lemosta a pályáról! Az együttes legeredményesebb csatára a 18 esztendõs Ransford Osei, akit valószínûleg nem sokáig lesz a Twente játékosa. Dél-Afrika meglehetõsen hektikus teljesítményt nyújt eddig a vb-n: ellenünk 4-0-ra kikaptak, viszont Hondurast 2-0-ra legyõzték. A keretben gyors és technikás futballisták szerepelnek, de a ghánai fiatalok sokkal erõsebb testfelépítésûek, ami a párharcoknál és a fejeseknél is rengeteget számít.
Magyarország U20 - Csehország U20
megverjük a cseheket!
a kezdeti nehézségek után sikerülni fog a bravúr!
Egyiptom U20 - Costa Rica U20
hazai lesz tuti!
Ghána U20 - Dél-Afrika U20
itt meg azért mondom,hogy döntetlen mert ma (az egyetlen meccsen) és a holnapi 3ból egyiken sem fog döntetlen születni így nem maradt más lehetõség mint az,hogy ez a két csapat egymással nem fog tudni elbánni rendes játékidõben
Ez a színtiszta igazság, bíró úr!
viszont 3.55-ös szorzónk lesz holnap a csehek ellen. lehet meg kéne rakni
megmondtam délután,hogy tesódnak részvétem mert tuti nem fog nyerni ,hálisten igazam lett..
burdi.:
ja tippmix és én személy szerint sportingbet meg expekt (néha napján)
na nézem a holnapi kínálatot 😊
az tuti,hogy a magyarokat minden valószínûség szerint megrakom..
vagy merrefele?😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
64 Valerenga - Viking St. H 2,15 (3-1)
70 Göteborg - GAIS H 1,5 (2-1)
88 Aston Villa - Man.City X 3,1 (1-1)
tét: 500 huf, nyeremény: 5000 huf
Láttam,hogy ha 2õt bukok akkor is minimum a pénzem visszajön így erre esett a választásom 😄
csak mondom bánom picit mert a tours ikszet éreztem :S
és azt kellett volna a benfica helyett tenni :S
KÖssz,hogy nekem is gratuláltál :S
Igaz én nem nyertem annyit,de a szeló árának több mint duplája jött vissza.

dejóhogy nem 5/4be tettem,hanem 5/3ba ááá kegyetlen 😊
Grat matt a gyõzelemhez 😊
😄
4 perc szal még 3 perc :S
az Angliában ebben a fordulóban 4 hazai gyõzelem születt és 4 döntetlen.
1 vendég siker
3 db 2:2es végeredemény és 1 db 1:1 es
remélem ez lesz a 2. 1:1 el zárodó találkozó 😄
5 perc :S
most akkor 4500 van a szelón vagy 5000 😄
gondolom 5 k
neki is meg nekem is ..<#vigyor3>#vigyor3>