Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Dean. szerintem ne erõltessük a holnapot. Rádbízom.. Én már a szerdára koncentrálok..
Holnap legalább szívbõl szoríthatok a fiúknak, és meglesz a napi adrenalin is miattuk 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ottapont
Shep
Szerintem erre ne tegyél egy lyukas garast sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a cork 2 döntetlent játszott mert a dundalktól kikapott ! De valóban igy meg veszélyes a döntetlenre tenni :S lehet akkor vendég lesz?

na oké akkor vagy a kombit teszem meg,vagypedig ezt

130 U20Ghána - U20Dél-Afrika D 3.40
134 U20Egyiptom - U20Costa Rica H 1.53
141 U20Magyaro. (H) vagy U20Cseho. (V) jut tovább H 2.25
Eredõ odds: 11.70450
Tét: 200 Ft

Várható nyeremény: 2340 Ft
szerintem holnap inkább nem is játszom 😄D jobban járok
egy poén 200 ft-ot se ér meg?😛

szorzók.:
a patrickra meg nemtom mit tegyek :S hazai vagy vendég 😞
St. Patrick's - Sligo ***H-2.08***D-3.10***V-2.90
---
130 U20Ghána - U20Dél-Afrika D 3.40
134 U20Egyiptom - U20Costa Rica H 1.53
141 U20Magyaro. (H) vagy U20Cseho. (V) jut tovább H 2.25
162 Cork City - Derry City D 3.10
Eredõ odds: 36.28395

mivel lehet tenni,hogy mi megyünk tovább így gondoltam jobban járok ezzel (hiszen így a döntetlen is megfelõ eredmény.

szóval ezt 4/3 ba - 100 ft alaptéttel = 400 ft-os szelvénnyel
min nyeremény 1000 ft
max nyeremény 6220 ft
Matthew Prosac
Cork-kal egyetértek, többi passz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ha Tomas Necid ott lenne a cseheknél (de -ha jól tudom- nem engedte el a CSKA Moscow) holnap tuti megraknám õket... ez a meccs így kiesett, az én szememben még mindig bármi lehet ott. Ghána elgondolkoztat, de akárcsak a spanyolok, õk is ugyanarra a sorsra juthatnak. ez az angol Tropy egy hülyeség, nem is rakok rá, így aztán arra jutottam, hogy nem kell minden másnap nyerni: várom a szerdát, holnapra nincsenek tippjeim, mert szarok a meccsek.

Shep
Na ehhez mit szóltok holnapra?
DPMM FC v Sengkang Punggol FC
DPMM FC 1.95

Tamworth v York
Tamworth 2.50

Cork City v Derry City
1 or X 1.34

St. Patrick's Athletic v Sligo Rovers
1 or X 1.29

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
az a Johnstone's Paint Trophy csak púp a hátukon - kivétel nélkül mindegyik csapatnak. a gyõztest alig díjazzák, presztízse nincs. kb olyan mintha barátságos meccsek lennének. mégis miket tippeljek rá? szívem szerint nem raknék belõle egyet se 😊

Matthew Prosac
"úristen akkor majnem mégtöbbet nyertél 😄D (6255 ft-ot)"

én inkább úgy látom a dolgokat, hogy mivel a spartát már törölték és nem volt kedvem mást beírni a helyére (tényleg mondtam is neki hogy "akkor hagyjuk, nem rakok semmit", gyakorlatilag a csaj vett rá, így inkább nyertem 4500-at a 0 Ft helyett xD))

Matthew Prosac
cork city meg egymás után 3x döntetlent játszott a bajnokságban, negyedszer is azt fognak? a mi meccsünk (Hun-Cze) abszolút 3esélyes, de inkább a csehek felé billen a mérleg. Ghána és Egyiptom valóban esélyesebb, de ma már mondtam hogy U20-as meccseket rakni necc. szorzók hogy vannak?

úristen akkor majnem mégtöbbet nyertél 😄D
(6255 ft-ot)

majd véleményezd már amit beírtam (#8443 ),hogy melyik amelyik szerinted necces 😊
mert ezek közül próbálok választani.
Shep
Na most, hogy már mindenki boldog, szurkoljatok ti is a Minnesotának, hagy jöjjön a 13-as szorzó.

jAsOn VoOrHeEs
Én is meghúznám már szívesen. (a kést a torkán) <#vigyor1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Burdi
huh, most lesznek majd válogatott meccsek is.
ahogy látom jók a szorzók😊

grt a nyerteseknek😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Cork City - Derry City döntetlen de csak mert a cork régen ikszelt
a derry meg nincs rossz paszban,tehát annyira nem gáz csapat,hogy vereséget szenvedjen a corktól! (am elsõnek hazait gondoltam,de aztán rájöttem,hogy ez iksz lesz.)

St. Patricks - Sligo
itt hazait várok,de a patrick nincs olyan formában mint amilyen volt tavaly.Azaz egy vendég siker is benne van a pakliban.

U20Ghána - U20Dél-Afrika
Osei eddig mindegyik meccsén gólt lõtt

Az U20-as ghánai válogatott kiválóan szerepel a vb-n, 7 pontjával csoportelsõként jutott a legjobb 16 közé, ahol a magyarok által 4-0-ra legyõzött Dél-Afrikával mérkõznek meg.

A ghánai fiatalok szemmel láthatóan kirobbanó erõben vannak, és többségük 180-190 centiméter magas. A gárda azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az esélyesebbnek tartott Angliát 4-0-ra lemosta a pályáról! Az együttes legeredményesebb csatára a 18 esztendõs Ransford Osei, akit valószínûleg nem sokáig lesz a Twente játékosa. Dél-Afrika meglehetõsen hektikus teljesítményt nyújt eddig a vb-n: ellenünk 4-0-ra kikaptak, viszont Hondurast 2-0-ra legyõzték. A keretben gyors és technikás futballisták szerepelnek, de a ghánai fiatalok sokkal erõsebb testfelépítésûek, ami a párharcoknál és a fejeseknél is rengeteget számít.

Magyarország U20 - Csehország U20
megverjük a cseheket!
a kezdeti nehézségek után sikerülni fog a bravúr!

Egyiptom U20 - Costa Rica U20
hazai lesz tuti!

Ghána U20 - Dél-Afrika U20
itt meg azért mondom,hogy döntetlen mert ma (az egyetlen meccsen) és a holnapi 3ból egyiken sem fog döntetlen születni így nem maradt más lehetõség mint az,hogy ez a két csapat egymással nem fog tudni elbánni rendes játékidõben
Matthew Prosac
17:50-re értem a délibe, 18.23kor ment a vonatom, úgyhogy igazából nem is csak 1-2 percem volt... ott lenn van az a lottózó, gondoltam benézek, megnézem milyen meccsek lesznek ma. csajnak mondtam is "nemtudom mit rakok mára, lehet hogy semmit"... aztán kitöltöttem egy szelvényt, megraktam a Göteborgot, a Man.City X-et és a Spartát.." odaadtam de mondta hogy már a Spartát törölték (és valóban, 17.15ig lehetett rá fogadni). Mondom neki akkor hagyjuk nem rakok semmit. Mondja õ: Írjál be helyette mást.. Mondom legyen.. Valerenga hazaira beikszel, odaadom neki, feladva. Gyakorlatilag õ vett rá, lehet adok neki jutalékot. xDDD
Ez a színtiszta igazság, bíró úr!

lesz egy rakás Johnstone's Paint Trophy, ki kéne ott szagolni pár meglepetést 😊
hozzám is egy pár körre. <#hehe>
zaki
nem lesz semmi meccs a 7közben, csak u20vb, meg 1-2 kupameccs 😞
viszont 3.55-ös szorzónk lesz holnap a csehek ellen. lehet meg kéne rakni

jAsOn VoOrHeEs
Fortuna kisasszonyt átküldhetnéd már hozzám. 😊

van pár perc idõd a vonat elõtt bemenni a lottózóba 😄 csak úgy kitöltesz egy poénszelót ami be is jön 😄 (hazajössz akkor 3-1et érzel) olyan fura 😛
megmondtam délután,hogy tesódnak részvétem mert tuti nem fog nyerni ,hálisten igazam lett..

burdi.:
ja tippmix és én személy szerint sportingbet meg expekt (néha napján)

Matthew Prosac
még nem néztem a holnapi kínálatot. igazából a mait is csak a lottózóban láttam elõször 😊 ja és ma is 5 perccel zárás elõtt mentem, igaz ma pesten adtam fel, már ismer a csaj, ma meg is vártam a zárást hogy együtt menjünk vonatra 😊

csak ketten vagyunk 😄dd
na nézem a holnapi kínálatot 😊
az tuti,hogy a magyarokat minden valószínûség szerint megrakom..
Burdi
mindenki tippmixen nyomja?
vagy merrefele?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Matthew Prosac
gratulálok és kösz a gratulációt (mindenkinek) 😊 ne legyél már türelmetlen gratuláltam volna!!! csak közben leugrottam a fényképezõgépért hogy lefényképezzem de le van merülve benne az elem. szóval csak írásban:

64 Valerenga - Viking St. H 2,15 (3-1)
70 Göteborg - GAIS H 1,5 (2-1)
88 Aston Villa - Man.City X 3,1 (1-1)

tét: 500 huf, nyeremény: 5000 huf

zaki
te is nyertél? akkor neked is grat, meg mindenki aki kaszált <#mf2>

5/4be akartam tenni,de megnéztem mit fizetne az 5/3as kombi.
Láttam,hogy ha 2õt bukok akkor is minimum a pénzem visszajön így erre esett a választásom 😄
csak mondom bánom picit mert a tours ikszet éreztem :S
és azt kellett volna a benfica helyett tenni :S
holnapra tudsz vmit?
grat! <#eljen>
ja vazze én meg nézem a meccset 94.min mondom nehogy már itt a végén kapjunk egy gólt azt bukok én is :S

KÖssz,hogy nekem is gratuláltál :S
Igaz én nem nyertem annyit,de a szeló árának több mint duplája jött vissza.
jAsOn VoOrHeEs
Hanyadik ilyen szelvényem már Istenem... <#rolleyes>

Matthew Prosac
te is nyertél ügye? mennyit is?

háááá nem hiszem el 😄
dejóhogy nem 5/4be tettem,hanem 5/3ba ááá kegyetlen 😊

Grat matt a gyõzelemhez 😊
Matthew Prosac
nyertünk 😊

zaki

grat Mettyúnak <#worship><#eljen>

ne poénkodj ilyennel :S
bakker ilyenkor 30 másodperc is olyan hosszú idõnek tûnik 😄
zaki
2-1 a villának :S

91' 1:1
😄
4 perc szal még 3 perc :S
köszi. csak mostanában úgy pörög a topik, hogy nincs idõm/kedvem minden hsz-t szóról-szóra elolvasni.
Shep
A végén még nyerünk. Matt holnapi szelót is várjuk 😊

"Valerenga,Göteborg,Aston-CityX. kis laza poénos ezis.. volt 20 perc vonatig, beugrottam a lottózóba úgy hogy fogalmam sem volt mit akarok tenni 😊 "

váó
az Angliában ebben a fordulóban 4 hazai gyõzelem születt és 4 döntetlen.
1 vendég siker
3 db 2:2es végeredemény és 1 db 1:1 es
remélem ez lesz a 2. 1:1 el zárodó találkozó 😄

5 perc :S
az zsír. miket is tettél?
Matthew Prosac
mostmár azért izgulok egy kicsit <#vigyor> //cigizik//

"annyira furcsa, kezdõdik az utolsó meccsem a szelvényen, 4500 forintot nyerhetek"

most akkor 4500 van a szelón vagy 5000 😄
gondolom 5 k
az hát 😄
neki is meg nekem is ..<#vigyor3>