Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nabazd... mégis csak kellett volna a szelóra..

Shep
Világi bunda banda a Monaco is (4-3). Mondtam én ,hogy kupa+Monaco az gyilkos kombináció.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
közben hajrá Braunschweig!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Na próbáltam egy ilyet:

Metallist Kharkiv - Chernomorets Odessa
Tipp: Metallist Kharkiv
1.30
SC Magna Wr. Neustadt - SK Austria Karnten
Tipp: SC Magna Wr. Neustadt
1.30
LASK Linz - Kapfenberger SV Superfund
Tipp: X vagy Kapfenberger SV Superfund
1.95
FC Basel - FC Zürich
Tipp: FC Basel
1.55
FC Köbenhavn - FC Nordsjælland
Tipp: FC Köbenhavn
1.35
FC Barcelona - Osasuna
Melyik csapat szerzi az elsõ gólt?
Tipp: FC Barcelona
1.14
AS Bari - Sampdoria
Tipp: AS Bari vagy X
1.42
Inter - Livorno
Tipp: Inter
1.20
Genoa - Palermo
Tipp: Genoa vagy X
1.30
Catania - Fiorentina
Tipp: Több mint 1,5
1.31
22.81
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként:2000Ft

45625.31Ft

ÉS: Barcelona-Osasuna:H
Inter-Livorno:H
Köbenhavn-Nordsjelland:H
Portsmouth-Chelsea:V

20.000--41.000ft

St.Johstone-Celtic:V
Lazio-Siena:H
Cardiff-Sheffield:H
Portsmouth-Chelsea:V
Basel-Zürich:H

1500--12.464ft

msn-es dolgaitokat pirvátban is lehetne intézni,sztem sok köze nincs a fogadáshoz 😊
nabazz ikszre csak hozta a monaco 😄
van ahol 1x-be raktam és 2-3nál is megraktam az 1x-et
2.75 ért.
huh nagy respect pinto <#eljen>
w77d
annak már ez a vége...

Matthew Prosac
Monaco 3-3

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
néha föntvagyok amikor a biznisz úgy kívánja 😉

lensot várom a -saint ethien ellen bár ez papirforma:s
francia kupa 😄 lol nem mertem megrakni a meglepetést:S
dragon11
Hjam, de azé' néha feljöhetnél haversrác😉

w77d
nem akarok többet veszteni XD

Matthew Prosac
necsessz má' az neked aprópénz 😊
egy kicsit kevesebb X-et ha kérhetnénk

w77d
neeem, max egy átlagos trabi XXXXXXXD

w77d
óó az már mikor volt.... szimplán nem szeretek MSN-ezni... annyi ismerõs van fent hogy állandóan pittyeg az a szar és nem megõrülök tõle XXXXXXD

dragon11
Reménykedjünk.;-)

btw, amióta az autódat picit meghúztad nem vagy msnen.. mi történt bro?:S

Matthew Prosac
mennyit raktál rá? egy 10 éves Nissan ára rajtafekszik? 😄

w77d
de jó hogy nem vettem rá a mai szelvényre....

ejj de remélem, hogy ma este végre bejön, nagggyon csúnya lenne ha ezekbõl elmenne valami...

Matthew Prosac
Fosó 2-3. Monaco cumizik.

monaco-sochaux
0-1
2-1
2-3
szép...
remélem 4-3 lesz 😄
Matthew Prosac
most nézem még csak:
28' Jagiellonia 1 - 0 Korona Kielce <#eljen>

ja azt én is raktam a tutira
Wiener-Karnten:H 1,3

ez a nap tuti H-ja,sajnálom hogy kimaradt a tippmix kínálatból.
udinese otthon?????
Matthew Prosac
Hajrá Úppe' ! 😉

G1nic
ez így puppálájos?
Basel - Zürich H
Manchester City - Everton H
Inter - Livorno H
Lazio - Siena H
másik meg
West Bromwich - Coventry H
Almería - Zaragoza H
Valladolid - Espanyol X

oldschool.trance.techno.rave

hát persze sibenik 1x bejött lekéstem róla:@
Matthew Prosac
f*szmáker😄 (nem megsértõdni, nem rosszindulatból írtam!)
gratula <#eljen>

2-1 =)
igazán alakul 😄
2 hete minden elment... alig volt pénzem. tegnap suliba mondom teszek meg valamit,hátha bejön. libiai és algériai bajnokságra gondoltam. az x volt a legneccesebb mert a full utolsóhoz ment a 7... és ritkán merek xet tenni..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Matthew Prosac
1-1, hagyjuk már abba ezt a 30 perc utáni csapattemetést..

csyta
De ez végülis akkor kiba**ás a játékosokkal szemben :S Meg legfõképp a drukkerekel szemben. Bár a CSKA esetében pont a drukkerek miatt mennének lejebb 😄

1-1 =)
alakul...
francia kupa no comment nem véletlen nem teszek rájuk

cardiff-sheffield u.??????????????????????

vélyemény?????????
monaco-sochaux 0-1 :c
fordítani kell!
Matthew Prosac
Nem lenne egyedi. A litvánoknál a 8x bajnok FBK Kaunas is visszalépett 2008-ban. Idézet a wikipédiáról:
A csapat olyan ellenfelekkel csapott már össze a Bajnokok Ligája selejtezõiben, mint a Rangers, a Celtic vagy a Liverpool. A Rangerst 2008-ban 2-1-re le is gyõzték. A 2008-as bajnokság vége után a csapat vezetõsége úgy döntött, hogy az A-Lyga rossz játékvezetése és az illetékesek vitatható döntései miatt visszasoroltatja magát a másodosztályba, végül azonban harmadik vonalba kerültek vissza.

namá napoli ellen visszatér az egyik ha nem mind a 2 kapus:s
csyta
Nem ide tartozik, de ez durva 😊

A CSZKA Szófia elnöke kilátásba helyezte, hogy visszalépteti csapatát a bolgár labdarúgó-bajnokság élvonalbeli küzdelmeitõl. Mint korábban megírtuk, a fõvárosi gárdát több mint 10 ezer dollárnak megfelelõ összegre büntették, valamint a pályáját három mérkõzésre betiltották, mert szurkolói a Lokomotiv Mezdra elleni idegenbeli találkozón berohantak a pályára.

„Láthatják, hogy eddig nagyon türelmes voltam, de ez már kezd sok lenni – nyilatkozta szerdán Dimitar Boriszov a Tema Szportnak. – Komolyan gondolkodom azon, hogy visszaléptetem a csapatot a bajnokságtól. Egyértelmû, hogy a szövetség nyomás alatt hozta meg a döntését. Edzõnk, Ioan Andone már jelezte, hogy elhagyná az együttest."

A CSZKA 19 forduló után a második helyen áll a bajnokságban, négy ponttal lemaradva a listavezetõ Litex Lovecstõl.

hát én nemtom elképzelni hogy az ajax ne nyerjen
csyta
11.00 a sima gyõzelem, a továbbjutásra nem lehet fogadni, szerintem az az élõ fogadásban lesz benne.

Barnabyka
elõbb-utóbb az ajaxnak is buknia kell.. hát most miért ne tehetné meg a kupában 😄

Mellesleg 11x-es pénz van a Go Ahead továbbjutásán vagy a gyõzelmükön ?

WuFraZselic
off:

esti Inter meccshez van/lesz stream? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
honnan az infó? pihenteti Guardiola?

messi nem játszik úgy mint azaragoza ellen?
banok
Barca henidi most kérdésessé vált nálam így hogy Messi nem játszik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

http://www.eredmenyek.com/detail/soccer.php?match=350599&gmt_offset=-3600&tab=1

és ez is idegesít ezért simában nem is merem 1x
na most nem örülök túl sokan rakjuk meg a laziot:@
újpestben mér bíztok sztem az x lesz
<#wow2>yaa itt 4szer találkoznak egymással a csapatok?! köszi szépen ezt az infot!így már más de egy 200 ft-os szelvényre én rárakom.