Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csyta
Hölgyeim és uraim 😄

Holnap este 20:45-ös kezdéssel a Holland Kupa elõdöntõjében:

GO Ahead Eagles-AFC Ajax Amsterdam 😄 😄

Az Eagles-el már iszonyat sok pénzt nyertem a kupa során, szóval szolidaritásból visszakap egy ezrest a bet365 😊

1000->11000 Ft jönne, de tudom hogy nem lesz H, mert szinte esélytelen..

De ha nyernek, akkor rendelek egy Eagles mezt a Webshop-ból 😄

messi gól is megrakható szerintem😄
Matthew Prosac
kemény meccs lesz, de még hátran 11 forduló, szóval a Basel nem késett le sehonnan 😊 ettõl függetlenül aki akarja, rakja. csak mondom hogy ez még nem a bajnoki véghajrá 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Dinamo-Cluj
e hónap 13-án találkoztak egymással! Akkor kétszer is vezetett idegenben a dinamo de a cluj végül ikszre (2-2) hozta a meccset. Elõdöntõrõl révén szó sztem ezt már nagyon komolyan veszi mindkét csapat és a hazai pálya elõnye miatt a Dinamo megnyeri a meccset és elõnnyel utazik a visszavágóra!
ó nincs del piero se a juveban😄 így már tuti napoli (buffoen el szeretne igazolni)

pato nincs így remélem nem nyer a milan buzi inzaghiból elég volt

roma ahogy nézem nincs sérült
Baselrõl mit gondoltok?

igaz,hogy a basel régen ikszelt ill. a zurich 14 mérkõzéssel ezelõtt tudot nyerni a pályaválasztó ellen de sztem hazai lehet.
2 meccs van hátra a bajnokságból és a baselnek megkell nyerni h letudja küzdeni a hátrányt(természetesen a young boysnak meg 1szer vereséget kéne szenvedni tuti h elveszítse a bajnoki elsõségét...
Matthew Prosac
én csak azt tudtam hogy a hoffenheim a blt 😄
jövõre. márcsak el kellene kezdeni felfelé indulni a tabellán 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

róma támadoi közül nem sérült meg senki???,
Matthew Prosac
ja csak ez az Austria messze nem olyan jó mint a Rapid vagy a Salzburg. Hogy mit játszanak kb attól függ hogy a 33 éves veteránjuk (Acimovic) milyen lábbal kelt fel aznap...

nekem az is jó 1x rakok:d
Shep
Majd lesz egy nagy X 1-1-el vagy 0-0-val 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A Juve megnyeri az EL-t nem tudtátok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jó csak a napoli is bugdácsol és ideje nyerni
WuFraZselic
az a baj, hogy a napoli túl rég óta bukdácsol 😄

a romokban lévõ juvét pedig végre megverhetik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ezt megjátszom cak én 100 ft-al 😄 mert elég nekem 6300at nyerni 😄
jó szelvény 😊

juve meccsen ki fog védeni ha már a 3.számú kapus is kidõlt?😮
Shep
Aha úgy látom a Fullham nem csak nekem tetszett 😊

fsgh
Lassan nyerni fog a Juve... És akkor mindenki fogja majd a fejét mert ellene rakott😄 tipikus életkép ha a nagyobb csapatok bukdácsolnak😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Nálam az 1x azért mondom ,hogy az az ami nem fog jönni (aztán lehet nem így lesz 😊)

WuFraZselic
a napoli gyõzelem kb ugyanígy fizet, és reálisabb 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

A vendégek nem hinném hogy kikapnának ma (otthon fogadják az utolsó Karntent..),

köszönöm erre már vagy 20 perce feltettem a kérdést😄
jAsOn VoOrHeEs
Laziora nagyon kíváncsi leszek, hogy otthon mit produkálnak majd. Vajon télleg észbekaptak, mert már csapkodja õket a Serie B szele, vagy csak egy rohadt nagy bunda volt idegenben megverni a Cagliari-t.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
á, én is azt néztem hogy 4 meccse szopnak, a Ried-et megcsaphatják, no meg nem szabad leszakadni az éllovasoktól 😄

fsgh
Az Én poén szelvényem:

(0-1) Barca - Osasuna D 4,55
Tottnham - Fulham V 5,15
Napoli - Juve V 2,7

400----25000

Nem kis mázli kéne hozzá. de hátha

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
1,85x szinte mindig. a páratlan meg 1,9

WuFraZselic
amúgy az atalanta meccsbe benne lehet a D, de inkább vendég ha már választani kéne 😄

Matthew Prosac
Austria Wien x-re fogja szórakozni a meccset, és akkor már 5 meccses nyeretlenségnél fognak tartani. És hogy ez mikor fog megszakadni? Következõ forduló:
Austria Wien 18 : 00 Wiener Neustadt
A vendégek nem hinném hogy kikapnának ma (otthon fogadják az utolsó Karntent..), és akkor nekik meg egy jó 7 meccses veretlenségi sorozatuk lesz.. Érted 😄

Shep
Atalanta, az osztrákot meg meg se nézem, azokra 10 fillért nem raknék.

WuFraZselic
az még jó lenne, ha 1 elmegy 😄

jó nem azért mondtam csak hogy az a 2 nagyon neces
WuFraZselic
nem is azért tettem, hogy neked tetsszen

jaja matt a páros az mennyit fizet 1,8??,
dragon11
Melyik nem annyira esélyes, hogy bejön?😊

atalanta meg roma nem fog sztem kikapni
Matthew Prosac
Tenerife x-ben úgylátom nagy az egyetértés. csak mert énis azért raktam azt, hogy mindkettõ gólt szerez (1-1?)... Lehet megrakom nagyobb pénzzel hogy a gólok száma páros lesz...

hát nekem ez a poén szeló nem jönn be
Shep
Ez nem is poén simán jöhet 1-et leszámítva 😊

WuFraZselic
de, jó is hogy szóltál 😄

akkor megvan a poénszelvényem

224 Parma - Milan H 4.00
233 Bologna - Roma H 3.75
181 Ried - Austria Wien V 2.42
184 Tenerife - Villarreal D 3.00
232 Atalanta - Cagliari V 4.25
4/5 kombi

Romáról tud valaki valamit csatár téren sérült meg valaki hétvége óta????
De én V-re teszek.

REAL MADRID

Matthew Prosac
#54853: malagának most van egy 6os sorozata döntetlen nélkül. én nem kockáztatok 1,5 alatti szorzóért 😄
#54856: csak azt mertem megrakni egy poénszelvényen hogy mindkettõ gólt szerez.

tenrife - villarealt én fogom x-re
valencia nemtom melyik arcát mutatja õk is olyanok mint a sevilla dapor aston most nyertek ezért nem is merem megrakni
fsgh
Tenerife - Villareal meccset senki se fogja?😊

WuFraZselic
és a valencia - malaga? 😊

sztem a valleloid sima h
Matthew Prosac
azt nekem is jó lenne tudni. 1x-re raktam. Nem tudok dönteni, 50-50% a két kimenetel. Dobj fel egy pénzérmét.. ha az élére esik akkor vendég 😄

bazz elkezdödött a sibenik -varteks kupa mecs:S
az is 1x tuti
WuFraZselic
valladolid - espanyol szerinted H, vagy X ?😊

Matthew Prosac
Muszáj rugalmasnak lenni, különben hogy nyalnám ki a saját seggemet a többiek után? (avagy emlékezzünk együtt Banano kollégára 1 perces néma gyásszal)

na de vélemény a roma gólról meg a neustadtról a többit tutira veszem bármint mondtok:d