Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
remélem a racing mallorca nem lesz x mert lebeszéltek róla ismerõsök
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Köbenhavn és Almeria gyõzelmet kérek még
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Gyerünk koppenhága,barca
bár a chelsea sztem 1 góllal fog nyerni.
hendivel a hazait vagy ikszet siman meglehetne tolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
West Brom-Coventry H
Tottenham-Fulham H
Inter-Livorno H
elvileg Tuti😄
azt mondja a bayern tj 😞 na mondom kössz 😄 igy nem rakom meg inkább a schalke-t.Megkérdeztem tõle a ZTe meccset. azt mondta szerinte nyer a ZTE és örülne is neki -> köszi én már hazait raktam 😄"
mondjuk pénteken kérdeztem tõle vagy 9 meccset alig talált el belõle. viszont ha 2-3 mecset kérdek akkor simán eltalálja 😄
holnap megkérdem tõle a napoli-juve-t 😄DDDDD
egyébként bl negyedre is megmondta a bayern-mu és barca-arenalt 😮
kicsit fura 😄
soha többé magyar foci.. pocsék hulladék...
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
ma 19:34 | privát | válasz erre | #54962
zte gólt várok
<#eljen>#eljen> 4,75 200 Ft ha marad a 0-1😄
csak loki meg vidi
ez eldõlt <#eljen>#eljen>
ma 13:48 | privát | válasz erre | #54734
Lazio - Siena
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Lazio 1.30
Tottenham - Fulham
Tipp: Tottenham 1.18
Inter - Livorno
Háromesélyes fogadás
Tipp: Inter 1.20
FC Barcelona - Osasuna
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Barcelona 1.10
FC Basel - FC Zürich
Dupla esély
Tipp: FC Basel vagy X 1.11
Dinamo Zagrab - HNK Hajduk Split
Dupla esély
Tipp: Dinamo Zagrab vagy X 1.10 nyigor
ma 13:48 | privát | válasz erre | #54734
Lazio - Siena
Tipp: Lazio 1.30
Tottenham - Fulham
Tipp: Tottenham 1.18
Inter - Livorno
Háromesélyes fogadás
Tipp: Inter 1.20
FC Barcelona - Osasuna
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Barcelona 1.10
FC Basel - FC Zürich
Dupla esély
Tipp: FC Basel vagy X 1.11
Dupla esély
Tipp: Dinamo Zagrab vagy X 1.10
2.47 Össznyereményszorzó sztem elég tuti