Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lyon szerez gólt
Arsenal-Barca mind2 csapat szerez gólt
MU szerez gólt
Inter gyõzelem
Bizonytalanabb tippek (50-60%):
Bayern-MU mind2 csapat szerez gólt
Lyon-Bordeaux mind2 csapat szerez gólt
Inter-CSZKA nem mind2 csapat szerez gólt
Meccs kimenetelek:
Inter CSZKA egyértelmû hazai, még akkor is, ha nem lesz Motta, Lucio 2-0
Bayern-MU sztem a bajorok megtáltosodnak (lesz Robben és Ribery??) 1-1
Lyon-Bordeaux ez 1x, 2-1 vagy 1-1 körüli (nem lesz A.Diarra)
Asnl-Barca 1x ez is, de sztem inkább nyer az Arsenal, a Barcanak már Stuttgartban is jó volt az 1-1 itt is jó lesz egy minimális vereség, 2-1
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ja egy döntõ nem számít nekik semmit 😄 semmi nyoma nem lesz annak a vereségnek igazad van (Y)
mind1.
te mit raksz a bl-re?
milyen szelód van mára?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
épp ezért vendég hiszen ha a swindon nyer akkor megelõzi a ledds-et.
ezért nálam ez 2X
QPR gyõzelemre meg odalehet írni,hogy az odavágón is nyert a qpr. szóval nálam is nagyon hazai!.
mai bl.
munchenben 1 angol csapat nyert eddig mely csapat a Norwich volt! szóval elvileg a mu is nyerhetne meg a forma is a vendégek mellett szól de én azt mondom: X
megjátszottam a félidõ V vége D kombót
lyon-bordeaux
vendégek veretlenek a bl-ben,eljött az idejük és sztem a ligakupavereséget még nem heverték ki 😊
oldschool.trance.techno.rave
Lúcio és Thiago Motta eltiltott a Chelsea ellen begyûjtött sárgalapok miatt
amúgy elég jó az oddsa a félidei Inter vezetésnek, illetve hogy félidõ H végeredmény H...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Lyon - Bordeaux
Meccs eredmény : Lyon
Bayern München - Manchester United
Mindkét csapat szerez gólt : Yes
Hacken - Trelleborg
Meccs eredmény : Hacken
Oldham - Brentford
Meccs eredmény : Brentford
Veendam - Omniworld Almere
Meccs eredmény : Veendam
14:00
FC BUNYODKOR (UZ😎 - ZOB AHAN (IRN) over 2,5 @ 1,9
Veendam - Omniworld H 1.66
Lyon - Bordeaux H 2.03
Cardiff - leicester H 1.93
Stevenage - Oxford H 1.90
odds: 12.35706
Tét: 300
Várható nyeremény: 3705,-
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bayern München - Manchester Utd.: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.65
123 Lyon - Bordeaux: Lyon szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.25
136 St. Johnstone - Rangers V 1.36
Eredõ odds: 2.80500
Tét: 800 Ft
Várható nyeremény: 2245 Ft
A fogadás ára: 800 Ft
Cambuur - Oss H (8-1)
Kaiserslautern - 1860 H (4-0)
Newcastle - Nottingham H (2-0)
Man City - Wigan H (3-0)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Shep tegnap 10:38 | privát | galéria | válasz erre | #56711
Tessék mára(holnapra) egy elég biztos tipp
Campeonato Carioca, Brazília 0:30
Boavista RJ - Botafogo RJ over 2,5 @ 1.55
22 Newcastle - Nottingham: Newcastle szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.15
16 Kaiserslautern - 1860 München: Kaiserslautern szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.09
4 OB Odense - Midtjylland: OB Odense szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.12
28 Manchester City - Wigan: Manchester City szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.04
Eredõ odds: 1.46008
Tét: 700 Ft
Várható nyeremény: 1020 Ft
Egyelõre az alább felsorolt angol tippek közül ne tegyetek meg semmit. Át kell még gondolnom.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
- elég jó szorzó egy poénszelvényre ez is. Najó, valami nagyobbra is jó lehet..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A szorzó megér egy fogadást egy poénszelvényen. Zsinórban 3 vereség a United részérõl, az élboly pedig egyre szorosabb, az automatikus feljutást érõ pozíció még megvan, ha meg is akarják tartani, akkor egy gyõzelemmel kellene nyomatékosítani azt. Ugyanis 3 ponton belül még a Charlton is...
Én valszeg egy Colchester gyõzelmet is megfogadok a hétvégén 😊
1) Coventry - Derby Country
A Derby elõzõ hétvégén nyert a Leicester ellen, így az elmúlt 4 meccsén az álábbi sorozat rajzolódott ki: D-D-D-W
Ezt még nem ismerném olyan egyértelûen hazaira mondani, esetleg egy poénszelvényen kipróbálható, node ez:
2) Quuens Park Rangers - Sheffield Wednesday
A hazaiak oldalán egy 5 meccses nyeretlenség, ebbõl 4 döntetlen 1 vereség. Ezelõtt az 5ös sorozat elõtt volt egy olyan 9-es sorozatuk, amelyikbõl egyik sem lett döntetlen, így mondhatjuk hogy most bepótolták. D-D-D az elmúlt 3 meccs, részemrõl a döntetlen kizárva. a QPR van otthon, a Sheffield azért ennyire nem jó, és mostmár ideje hogy mindkét sorozat megszakadjon. Szinte minden a hazai mellett szól. Nálam a hétvége egyik favoritja (inkább nem használnám többé azt a szót, hogy tuti és szerintem közfelkiáltással szavazzuk meg hogy senki se használhassa 😄). Szorzó (bwin): 1,85x
Bayern München - Manchester Utd. 2.39 V
Sturm Graz - Trenkwalder Admira 1.42 H
D. Ferrer - R. Nadal 1.18 V
8x
ez megy 500al sztem
vélemén??
vélemény?
www.icewebhu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#57055: adom, 1x-el megy a poénra.
A Kidder 5 meccse nyeretlen utolso 3 merkozesen kikapott amibol 2 hazai volt.
Cambridge Um. 10 meccse veretlen, utolso 7 bajnokiabol 6-ot megnyert.
Elozo meccsuket a Cambridge nyerte 2-0-ra.
Erosen gondolkozok a hazai sikerben, de lehet poenszelon megy X-re.
REAL MADRID
Inter gyõzelem
Arsenal- Barca : Mindkettõ rúg gólt
Bayern - Manchester UTD: Man. UTD. lõ gólt
Lyon- Bordeaux: Lyon lõ gólt
De ez ellenere valoszinu most rugnak min. 1 golt.
REAL MADRID
lyon is 1-0ra nyer max 2-1...
éjjelre rakok egy ilyet 3/2be
Jégkorong - NHL Nyereményszorzók: 4,10
Atlanta Thrashers - Carolina Hurricanes
Meccs eredmény : Χ
Jégkorong - NHL Nyereményszorzók: 2,25
Florida Panthers - Nashville Predators
Meccs eredmény : NAS Predators
Jégkorong - NHL Nyereményszorzók: 4,20
Boston Bruins - Buffalo Sabres
Meccs eredmény : Χ
de szerintem annyira rákészül mindkét csapat, hogy egy nagy 0-0 lesz a vége. persze közel sem biztos. Bayern gólt meg nem igazán érzek Robben lendületessége hiányában. 0-1 már inkább, mintsem 1-1 😊
ha figyelmetlen vagyok és elõbb rakom a poénszelvényt akkor csak 270forinttal lett volna megtéve (4980 pont volt, 2500-anként adnak 270 forintot - azoknak, akik nem bwinesek) és a nyeremény is csak a fele lenne 😄
<#szomoru1>#szomoru1> mennyire bánt,hogy az ostravat nem mertem megrakni ma 😞 kicsit bátor vok akkor 200ból több ezret tudtam volna csinálni.
wufra.:
"Bayern - MU 2.5 under szerintem 😊
egy 0-0át is kinézek"
köszi...
kb 4 ezerrel akartam tenni egy mu-lyon gólt lõ duót :S de igy mostmár félek 😄
kraawz.: Kész! De legközelebb PM-et irj pls. mert elõfordulhat h akaratlanul is átugrott a hsz felett és nem veszem észre! A PM-et megkapom akkor meg egybõl látom ki mit szeretne 😊