Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blueblood
Szerintem BL-re 90%-os tippek:
Lyon szerez gólt
Arsenal-Barca mind2 csapat szerez gólt
MU szerez gólt
Inter gyõzelem

Bizonytalanabb tippek (50-60%):
Bayern-MU mind2 csapat szerez gólt
Lyon-Bordeaux mind2 csapat szerez gólt
Inter-CSZKA nem mind2 csapat szerez gólt

Meccs kimenetelek:
Inter CSZKA egyértelmû hazai, még akkor is, ha nem lesz Motta, Lucio 2-0
Bayern-MU sztem a bajorok megtáltosodnak (lesz Robben és Ribery??) 1-1
Lyon-Bordeaux ez 1x, 2-1 vagy 1-1 körüli (nem lesz A.Diarra)
Asnl-Barca 1x ez is, de sztem inkább nyer az Arsenal, a Barcanak már Stuttgartban is jó volt az 1-1 itt is jó lesz egy minimális vereség, 2-1

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Az under szerinted micsoda? Pontos eredményt meg nem lövöm le kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ezzel nem mondtál semmit sem, thx
Shep
Ja amúgy hol írtam én olyat, hogy nem lesz nyoma?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem erõltetem a BL-t, pontos eredményem meg underem van az MU meccsre. Meg van valami a Lyonra, de azt nem mondom meg 😊

Cardiff Rangers Plymouth fog ma nyerni szerintetek?
<#idiota>
ja egy döntõ nem számít nekik semmit 😄 semmi nyoma nem lesz annak a vereségnek igazad van (Y)
mind1.
te mit raksz a bl-re?
milyen szelód van mára?
WuFraZselic
😄DDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

G1nic
münchen - mu-t meg is rakod x-re ?

oldschool.trance.techno.rave

Shep
Hát igen a ligakupa miatt biztos többen a visszavonulást fontolgatják.

épp ezért vendég hiszen ha a swindon nyer akkor megelõzi a ledds-et.
ezért nálam ez 2X

QPR gyõzelemre meg odalehet írni,hogy az odavágón is nyert a qpr. szóval nálam is nagyon hazai!.

mai bl.

munchenben 1 angol csapat nyert eddig mely csapat a Norwich volt! szóval elvileg a mu is nyerhetne meg a forma is a vendégek mellett szól de én azt mondom: X
megjátszottam a félidõ V vége D kombót

lyon-bordeaux
vendégek veretlenek a bl-ben,eljött az idejük és sztem a ligakupavereséget még nem heverték ki 😊
G1nic
Lyon - Bordeaux nál mindenki a lyont nyomja? õk annyival esélyesebbek vagy mi?

oldschool.trance.techno.rave

félidõ D végeredmény H is bõven benne van a pakliban
WuFraZselic
Santonnak van térdsérülése, de visszatért Chivu szóval nicns probléma

Lúcio és Thiago Motta eltiltott a Chelsea ellen begyûjtött sárgalapok miatt

amúgy elég jó az oddsa a félidei Inter vezetésnek, illetve hogy félidõ H végeredmény H...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Nem tudjátok, hogy hány sérültje van az Internek?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Gyanítom, hogy ennek több akadálya is van 😊

w77d
picsába, akkor kénytelenek leszünk ezt egy sör mellett megbeszélni XD

Shep
Nem, vérig lettem sértve 😊

w77d
tudom, remélem érezted hogy ez a haudsz beígás sok c-vel meg XD-vel csak poén szinten volt 😊

Shep
Hazudni nem hazudok, max tévedek, de este úgyis kiderül 😊

w77d
hazucccccccccccc XXXXXD

Shep
Omniworld gól is jó lehetmára 1,41-ért, fõleg, hogy a Vendaam ki fog kapni, mint a szar 😊

w77d
Mai:

Lyon - Bordeaux
Meccs eredmény : Lyon

Bayern München - Manchester United
Mindkét csapat szerez gólt : Yes

Hacken - Trelleborg
Meccs eredmény : Hacken

Oldham - Brentford
Meccs eredmény : Brentford

Veendam - Omniworld Almere
Meccs eredmény : Veendam

Shep
Na ez is egész jónak tûnik

14:00
FC BUNYODKOR (UZ😎 - ZOB AHAN (IRN) over 2,5 @ 1,9

Shep
Nincs, mit majd próbálok mára is találni valami hasonlót, ha sikerül beírom.

Fabio Capello
veendam nálam necces azt nézve hol állnak a tabellán, és milyenek voltak az utolsó meccseik...

dragon11
Leicestertõl nem félsz,hogy kihúzza Xre?

Forza Italia
mára dobtam még egy ilyet

Veendam - Omniworld H 1.66
Lyon - Bordeaux H 2.03
Cardiff - leicester H 1.93
Stevenage - Oxford H 1.90

odds: 12.35706
Tét: 300
Várható nyeremény: 3705,-

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Mára:

Bayern München - Manchester Utd.: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.65
123 Lyon - Bordeaux: Lyon szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.25
136 St. Johnstone - Rangers V 1.36

Eredõ odds: 2.80500
Tét: 800 Ft
Várható nyeremény: 2245 Ft
A fogadás ára: 800 Ft

Redbull756
ezt tettem én is, köszi😊

Forza Italia
tegnapi nyerõ

Cambuur - Oss H (8-1)
Kaiserslautern - 1860 H (4-0)
Newcastle - Nottingham H (2-0)
Man City - Wigan H (3-0)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep

Shep tegnap 10:38 | privát | galéria | válasz erre | #56711
Tessék mára(holnapra) egy elég biztos tipp

Campeonato Carioca, Brazília 0:30
Boavista RJ - Botafogo RJ over 2,5 @ 1.55

Fabio Capello
Nem ebbõl lesz iPhoneom, de azért jóez 😊

22 Newcastle - Nottingham: Newcastle szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.15
16 Kaiserslautern - 1860 München: Kaiserslautern szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.09
4 OB Odense - Midtjylland: OB Odense szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.12
28 Manchester City - Wigan: Manchester City szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.04

Eredõ odds: 1.46008
Tét: 700 Ft
Várható nyeremény: 1020 Ft

Matthew Prosac
Többit majd még késõbb.. De kezd összeállni egy szép hosszú lista (fõleg azoknak, akik neten fogadnak)
Egyelõre az alább felsorolt angol tippek közül ne tegyetek meg semmit. Át kell még gondolnom.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
FC Sevilla - CD Tenerife H 1,42
- elég jó szorzó egy poénszelvényre ez is. Najó, valami nagyobbra is jó lehet..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Leeds United - Swindon Town H 1,9
A szorzó megér egy fogadást egy poénszelvényen. Zsinórban 3 vereség a United részérõl, az élboly pedig egyre szorosabb, az automatikus feljutást érõ pozíció még megvan, ha meg is akarják tartani, akkor egy gyõzelemmel kellene nyomatékosítani azt. Ugyanis 3 ponton belül még a Charlton is...

Én valszeg egy Colchester gyõzelmet is megfogadok a hétvégén 😊

Matthew Prosac
no, mivel nem tudok aludni, nekiállok összeállítani valami hétvégi superkombót. elsõ körben ránéztem az angol másodosztályra. elõször is leszögezném, hogy ha valamelyik tippem nem jön be, az általában egy hetet csúszik - és akkor jön be. Általában esélytelenebb felállásban, mikor én már nem merek tenni rájuk. Namármost. Elõzõ hétvégén a Coventry-t azért favorizáltam nagyon a Sheff.Wednesday ellen, mert elõbbinek van egy immáron 5 meccset számláló nyeretlen sorozata, a Sheff-nek pedig mostmár egy 6 meccses veretlensége. Megnéztem kikkel játszanak és hol.

1) Coventry - Derby Country
A Derby elõzõ hétvégén nyert a Leicester ellen, így az elmúlt 4 meccsén az álábbi sorozat rajzolódott ki: D-D-D-W
Ezt még nem ismerném olyan egyértelûen hazaira mondani, esetleg egy poénszelvényen kipróbálható, node ez:

2) Quuens Park Rangers - Sheffield Wednesday
A hazaiak oldalán egy 5 meccses nyeretlenség, ebbõl 4 döntetlen 1 vereség. Ezelõtt az 5ös sorozat elõtt volt egy olyan 9-es sorozatuk, amelyikbõl egyik sem lett döntetlen, így mondhatjuk hogy most bepótolták. D-D-D az elmúlt 3 meccs, részemrõl a döntetlen kizárva. a QPR van otthon, a Sheffield azért ennyire nem jó, és mostmár ideje hogy mindkét sorozat megszakadjon. Szinte minden a hazai mellett szól. Nálam a hétvége egyik favoritja (inkább nem használnám többé azt a szót, hogy tuti és szerintem közfelkiáltással szavazzuk meg hogy senki se használhassa 😄). Szorzó (bwin): 1,85x

fergusonpapa
Lyon - Bordeaux Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) 1.84
Bayern München - Manchester Utd. 2.39 V
Sturm Graz - Trenkwalder Admira 1.42 H
D. Ferrer - R. Nadal 1.18 V

8x

ez megy 500al sztem

vélemén??

vélemény?

www.icewebhu

Rockynhooo
mu gól , lyon gól , inter gyõz. ezt küldd meg több pénzzel ha akarod aztán csá.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

dragon11
Értem.. mi lehet benne a sanszos? Manchester gól? 1et csak bevágnak.:S

Matthew Prosac
jónak tûnik. bár nagy pénzzel nem mernék fogadni rá.

Matthew Prosac
179 forintot hagytam a számlán éjszakára, rakok valami hülyeséget belõle, fõleg NHL meccsekbõl, meg talán egy két holnapiból. Részemrõl a nagypénzes játék az Inter meccsel folytatódik majd - szerdán.
#57055: adom, 1x-el megy a poénra.

155 Kidderminster - Cambridge Utd. 2.25 / 3.05 / 2.64

A Kidder 5 meccse nyeretlen utolso 3 merkozesen kikapott amibol 2 hazai volt.
Cambridge Um. 10 meccse veretlen, utolso 7 bajnokiabol 6-ot megnyert.

Elozo meccsuket a Cambridge nyerte 2-0-ra.

Erosen gondolkozok a hazai sikerben, de lehet poenszelon megy X-re.

REAL MADRID

dragon11
Haverom(killmaster) behúzta a szelvényét, holnap feladná.. ez így jó akkor?:-s

Inter gyõzelem
Arsenal- Barca : Mindkettõ rúg gólt
Bayern - Manchester UTD: Man. UTD. lõ gólt
Lyon- Bordeaux: Lyon lõ gólt

Azert az elgondolkodtato hogy a bajnoksagban a Lyon hazai palyan 0-1-re kikapott.
De ez ellenere valoszinu most rugnak min. 1 golt.

REAL MADRID

ebben én is egyetértek 😄
lyon is 1-0ra nyer max 2-1...
éjjelre rakok egy ilyet 3/2be

Jégkorong - NHL Nyereményszorzók: 4,10
Atlanta Thrashers - Carolina Hurricanes
Meccs eredmény : Χ

Jégkorong - NHL Nyereményszorzók: 2,25
Florida Panthers - Nashville Predators
Meccs eredmény : NAS Predators

Jégkorong - NHL Nyereményszorzók: 4,20
Boston Bruins - Buffalo Sabres
Meccs eredmény : Χ
Matthew Prosac
abban egyetértünk hogy a fokozódó tét miatt egyik negyeddöntõn sem várok túl nagy gólzáport, sokkal inkább kiélezett taktikai csatákat, és sok-sok 2,5 undert 😄

WuFraZselic
isten ments hogy lebeszéljelek 😄

de szerintem annyira rákészül mindkét csapat, hogy egy nagy 0-0 lesz a vége. persze közel sem biztos. Bayern gólt meg nem igazán érzek Robben lendületessége hiányában. 0-1 már inkább, mintsem 1-1 😊

Matthew Prosac
még mindig a poénszelvényemen röhögök. és fõképp azon hogy bwines marketpontok beváltásából lett rakva, de úgy, hogy az 5000es szelvény megtételével jött ki az 5000 fölötti marketpont, ami átváltva eredményezte az 539 forintos tétet 😊
ha figyelmetlen vagyok és elõbb rakom a poénszelvényt akkor csak 270forinttal lett volna megtéve (4980 pont volt, 2500-anként adnak 270 forintot - azoknak, akik nem bwinesek) és a nyeremény is csak a fele lenne 😄

grat!
<#szomoru1> mennyire bánt,hogy az ostravat nem mertem megrakni ma 😞 kicsit bátor vok akkor 200ból több ezret tudtam volna csinálni.

wufra.:
"Bayern - MU 2.5 under szerintem 😊
egy 0-0át is kinézek"
köszi...
kb 4 ezerrel akartam tenni egy mu-lyon gólt lõ duót :S de igy mostmár félek 😄

kraawz.: Kész! De legközelebb PM-et irj pls. mert elõfordulhat h akaratlanul is átugrott a hsz felett és nem veszem észre! A PM-et megkapom akkor meg egybõl látom ki mit szeretne 😊