Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Watford-Cr.Palace H
Cardiff-Leicester H
Bayern-Man.utd x
Lyon-Bordeux H
mit szoltok 😄
grat
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Megyek nézem is mire érdemes holnap tenni.
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
JYP-Karpat:H (2-1)
Cambuur-OSS:H (8-1)
Man.City-Wigan:H (3-0)
20.000---49.813ft
Tevez köszönöm szépen 😊
egy 0-0át is kinézek
Monaco - Auxerre 1X 1,38 (0-0)
OB - FC Midtjylland over 1.5 1.28 (1-2)
Kaiserslautern - 1860 München H (DN😎 1.18 (4-0)
Manchester City - Wigan Athletic (1. gól) H 1.28
Newcastle United - Nottingham Forest H DNB 1.25 (2-0)
200 -> 668
Utólag sajnálom,hogy nem dobtam rá min egy ezrest.. 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ez most nagyon kellett 😊
amúgy az a Brann nem volt egyszerû 😄 viszont én BENNED bíztam, hogy sima athletic H-t teszel 😄
(ha ezt beírtad volna meccs közben hogy DNB-be tetted, tuti eltemettem volna a szelvényem 😄)
egy 500assal még finomabb lett volna a dolog <#kacsint>#kacsint>
látom ma mindenki nyert. én +18ezer, elégedett is vagyok 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bayern-Man.utd 2
ezt tobbért megraknam szerintetek?
Brassó - CFR Cluj V 1.90
Ostrava - Slavia Praha H 2.12
Brann - Sandefjord H 1.60
Newcastle - Nottingham H 1.58
Man.City - Wigan H 1.30
Ath.Bilbao - R.Santander H 1.82
odds: 24x
200,- --> 4800,-
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AIK 4-1 lett.
Kicsit túl voltak biztosítva a meccsek, ha mindegyiket csak simán hazaira rakom, akkor kb 30ezer a nyeremény <#wow2>#wow2>
De féltem hogy valahol becsúszik egy x, vagy a hokinál egy hosszabbítás... Biztosra mentem.
amúgy bwinen 1.9x-el adták, bíztam hasonló oddsban, erre 1.74 volt =/
de legalább 1es kötés!
Bayern-Man.utd szerintetek mi lesz?
na 4-3 😄 iggen fasza lett ez a meccs...
ezért a napért érdemes volt felkelni 😄
REAL MADRID
ó, amúgy 1es kötésben van az Inter, és 1.38 az oddsa. LIKE
holnapra nem tudtok valami jo mecset mondani?
REAL MADRID
40.000 > 69.600
ezzel +10re hoztam a szombati -22k-t 😄 remek 😄 ez szerintem meg is az Interre úgy ahogy van
(már ha ez is 1es kötésben lesz, mint a bilbao)
grat!
na monaco-auxerre iksz tippem is jött!
bettson fasza akkor most lett volna egy ilyen kombóm is
bilbao 2.5 over
lautern 2.5 over
le havere 2.5 over
-------
REAL MADRID
REAL MADRID

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
REAL MADRID
csak nehogy 3-3 legyen nekem :S
Na a City remélem most már ne bassza el a 2 gólos elõnyét emberelõnyben 😊
ÉS akkor 29ezer jön szépen ma a tegnap 70ezer után 😊
REAL MADRID