Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
hogy lehet "kártyára" kikérni pénzt?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

billywood
😊

Akkor várok további választ 😛 Aki kártyára kérte ki a pénzét, mennyi idõ alatt kapta meg?

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Ja bocs én befizetést olvastam 😄 Kifizetés nem tudom mennyi.
Nekem az átutalás volt 2-3 nap.

REAL MADRID

billywood
Az jó, köszi, akkor nem izgulok 😊

Bezzeg a befizetés az 3 mp 😄

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Munkanapokon 2-3 nap, hétvégével +2 nap.

REAL MADRID

billywood
Sziasztok!

Kártyára a kifizetést mennyi idõ alatt írják jóvá? (sportingbet amúgy😊)

Rockynhooo
és az azt követõ 10 is 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Shep
Rangers gól, de ez is csak annyira tuti, mint bármi más 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valaki mára tudna mondani egy tutit ? az odds mindegy,csak ne BL legyen,és gyorsan irjatok légyszives,mert lépek

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

lyon bordo félidei X-et végülis nem mertem megrakni nagyobb összeggel, most már menjen is majd el😊
Shep
Ha ez bejön és újra elkezded akkor tuti, hogy az elsõ szelvényed megint bukó lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
ott max az van, hogy a Bordeu meccsen vár X-et XXD

Rockynhooo
HA nem lennék lusta természetesen akkor ez menne (nem gondolkoztam ami jött elsõnek és a szivem mondott😄):
Lyon - Bordo X 3.05
Bayern - MU V 2.18
Inter - Moscow H 1.38

300al dobnám meg.

ha ez is bejönne utána elkezdek játszani újra.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Shep
Egybevonta a 2 x-et 😊

G1nic
nincs ott a poénnál

oldschool.trance.techno.rave

még kezdo vagyok sorry nem kell kritizálni 😄 inkáb tanitsatok de mar tanultam is
Shep
Ott van ,hogy X-et rakott 😊

G1nic
poénszelvényen mit raktál lyonra - fcgb-re?

w77d
poénszelón Bordeux meccsen mit raktál?

Shep
Jégkorong már lecsengett, most baseball szezon van.

Na gyerekek megtettem a szelvényeket 😄
Lyon-Bordeux 1
Veendam-Omn.Almere 2x
Cardiff-Leicester 1
Stevenage-Oxford 1

És a poénszelvényem😄
Lyon-Bordeux
Bayern-Man.Utd x
Cardiff-Leicester 1
Watford-Cr.Palace 1
lippet
A Roma is októberben kapott ki utjára! Hétvégén a Bari ellen játszik, itt talán esélyesebb a H, mint a Real-nál!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

nem sokat

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Blueblood
Hokira raksz a legtöbbet, nem? És abból melyikre? (asszem az NHL-t mostanában kevésbé)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Amúgy leírtam már többször, hogy focira nem nagyon rakok (mostanában mondjuk többet) mert:
- bunda az egész
- a csapatok kevés meccset játszanak
- a szorzók túlságosan nagy intervallumon belül változhatnak

lippet
Elõbb-utóbb a Real is kapni fog! Utoljára a Bilbao, még január 16.-án tudta a Madridot megverni! Santanderben láttok esélyt egy esetleges Real verésre, döntetlenre?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Blueblood
Nekem is kialakult már a fogadási szisztémám egyfelõl, másfelõl viszont mindenkinek a véleménye, tippje érdekel, vagy, hogy mi alapján fogad, mert ezért vagyunk itt.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Benne volt az under, ami most már meg is lett magyarázva szóval konkrétum (szeretitek ezt a szót úgy látom) volt 😊

Shep
Nem is fogom leírni mi alapján fogadok, mert én azt mondom, hogy mindenkinek meg kell találnia a neki legmegfelelõbb fogadási szisztémát és nem pedig valaki mást majmolni. A neten fellelhetõ millió 1 fogadási módszer azokban is lehet korrekteket találni, de sokkal jobb ha azokat alapul véve finomítva apróságokat beletéve megtalálod a saját módszered.

G1nic
ez a post egy lolololol<#wilting>

nem errõl van szó, csak ma tényleg nem volt konkrétum benne 😄
nehogy besértõdj már 😊
Blueblood
Egyébként az igaz, hogy tõled Shep sosem lehet semmi konkrtétat megtudni.
Máig nem tudom, hogy mi alapján fogadsz, pedig érdekelne, sokszor kérdeztem, de semmi konkrétumot nem írtál

Shep
Ja amúgy nem néztelek hülyének, csak a múltkor is beírtam egyértelmû tippeket erre jöttél a semmi konkrétum dumáddal. Mondjuk tök mindegy nem írok be többet se tippet se nyertes szelvényt, sõt semmilyen megérzést és akkor lesz konkrétumod.

Shep
Ja a mixesek 95% lehet, hogy nem, de én nem közéjük tartozom.

nem kell változtatnod csak akkor ne a másikat nézd hüyeének h nem jön rá h mire fogadsz ha nem irsz semmi konkrétumot.

oké.
én is fogadok a lyon meccsre illetve a bayern-re overre :S
kb ha ezt irom akkor az emberek 95%nak ez semmitse mond.
de mind1 mégegyszer elnézést.
Shep
Olvasd már el amit írtam neked!!

az pl Lyon-Bordeux akkor lyon ad 1 gólt es 1-0 fog vezetni mecs végéig?
Shep
Vagy ha úgy jobban tetszik a másik csapat 1 gólos hátrányból 😊

Shep
A hendikepp szerinted mit jelent? 1 gól elõnnyel indul az adott csapat.

és mit mert nem tok rájöni
Shep
Ja és ha azt írom over, akkor az 2,5 gól felett. 😛

Az mindenhol ugyanazt jelenti ,még itt Szlovákiába is

Shep
Mióta fogadok és azt mondjuk under akkor az alap ,hogy 2,5 alatt úgyhogy bocs ha miattad nem fogok ezen a szokáson változtatni. 😊

ahh mi az a handicap 1:0 mert nalunk Szlovakiaban mashogy vanak 😄
ténleg kösz 😄 máma kicsit ideges vaok 😄
ok , elnézést h nem jöttem rá milyen underre gondolsz! Én kérek elnézést, tényleg b***sz vagyok h ilyenre nem jövök rá az under szóból ,hogy az nálad az 2.5 undert jelent<#idiota><#idiota><#idiota>

az meg kit érdekel h mivolt régen? most van 0.5 under , 1.5, 2.5, 3.5 , 4.5.... 😊
ha visszaolvasol egy kicsit akkor sztem találsz tippeket ill. véleményeket adott mérkõzésekrõl.
Shep
Öcsém az under az 2,5 (ez az alap ami szinte minden meccsen van, minden irodánál és pár évvel ezelõtt ilyen ,hogy 0,5 1,5 3,5 nem is voltak)

na skacok mindjárt megyek mecseket tenni nem tudtok mondani biztos tippeket?
ja igazad van találjam ki melyik underre gongolsz 😄DDDDDDDD
under 3.5 ? under 2.5 ? under 1.5 ?
ennyi de igen konkrétumokat irsz 😄