Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Atlétások, meg tényleg le 0-0-nak ,ahogy írtam (vagy csak akartam?) 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vki tett petric-cardozó gólt lõ meg még vkit megrakott 😄 eddig jól tippelt 😄
fergusonpapa
na itt érzem h uszik elfele a szelvényem...poénnak poénde akkor is...

www.icewebhu

Shep
EZ az 1-1

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fulham megvan!
benficanak bekell mennie! mostmár atletico kellene 😄
fergusonpapa
istenit..kapufa és büntetö most...:S

www.icewebhu

Shep
Benfica 11-es

Shep
Na végre egy szelvényem meg is van, Fullham növelhetné is az elõnyét akár 😊

Fulham ezzzaz!

REAL MADRID

Blueblood
Benfica gólt léééégyszíves!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

fergusonpapa
nekm wolfsburg gol és A.Marid.gol kel😄

www.icewebhu

A.Madrid és Fulham gólokat kérnék! 😊

REAL MADRID

Blueblood
És még te mondod h nem értem h minek mindenáron mindennap rakni😄
("komolyan nem értem ezt a "mindennapfogadniakarok" mentalitást..")

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

fergusonpapa
a sok kihagyot helyzetnek meglesza böjtje ugy érzem...

www.icewebhu

fergusonpapa
😄DDDD

www.icewebhu

Matthew Prosac
nem tudtam ellenállni a kísértésnek <#vigyor>
habár nem úgy tûnik hogy bármi esélye is lenne a szelvénynek 😄
amúgy semmi komoly

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nekem is az kell 😄
200ra 5 kilo jöhet 😄
hsv hendivel iksz
fulham iksz
benfica gyõzelem.
mind1.
benfica-fulham-atletico gól kéne :S
ha még lehet kérni akkor fulham és benfica ne kapjon ki
még ha lehet akkor benfica 2.5 over 😄
dragon11
hendikep😄

fergusonpapa
ugy x h hamburg 1 golthátrányba van..(nemt udom szakszovalezt h hivják)

www.icewebhu

fergusonpapa
nos 😄

kel nekm

liverpool gyözelem
madridi gyözelem
wolfsburg gyözelem
hamburg csak 1 golal nyerjen (h X legyen)

92x odss

😄DD

www.icewebhu

1-0ra vezet igen, de emberhátrány. Helyette 2-0 + emberelõnynek kéne hogy legyen. Nevetséges komolyan mondom...

You\'ll Never Walk Alone

Blueblood
Egyébként te raktál bármit a Lucifer ligára😊?

Matthew Prosac
helyette meg 1-0-ra vezet 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Elmegy a picsába a bíró. Poolnak elvették egy szabályos gólját. Aztán egy jogtalan kiállítás, ez egyértelmû. ezek a köcsög portugálok közül kellett volna kiállítani egy játékost. Komolyan mondom VICC. 2-0ra vezethetne a Pool + emberelõny. Helyette meg... Nevetséges...

You\'ll Never Walk Alone

WuFraZselic
2-1, fasza!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Ott a Hamburg fordítás! Benfica gólt pls!

Hamburg ezzzaz! 😄 2-1 RvN zsniális.

REAL MADRID

hamburg 1-1 :S nem hsv gólt kértem.
jolvan Hamburg 😊

REAL MADRID

lol 😄DDDD
nemaz csak vágod õ vmi szinten hülyeségnek tartja ezt a széria megszakadásos dolgot azt most is jött (persze én néztem azt is h kivel milyen eredményeket értek el és jöhet az iksz... jött is kétszer. :S

drukkoljatok ki nekem
1 atletico
1 fulham
1 benfica
gólt 😊
Matthew Prosac
megy ám a f*szméricskélés erõsen 😄

vezet a standard ,bazdmeg nehogy nyerjen mert ez volt az elsõ megérzésem a nagy szorzó miatt is 😄
mai nap iggen jól érzem az ikszeket 😄
2/2
shep barátom meg jöhet kinevetni 😄DD
w77d
nna a pool gyõzelem veszélyben :S

G1nic
piros lololol

oldschool.trance.techno.rave

Pool piros lap :S

REAL MADRID

Matthew Prosac
Standard vezet

Blueblood
basszameg vezet a standar liege....de piros lap a poolnál!

MIezmár? Vezet a SL :S

REAL MADRID

írd Be😄😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

fergusonpapa
durva szelot hoztam ma össze😄D

nem tudom bemerjem e irni 😄D majd végén😄 min EULIGA😄

www.icewebhu

Blueblood
Na mostmár nagyon hajrá benfica, min 1xet kérek. és a fulhamen is, min 1x. meg hamburg gyõzelem.

Matthew Prosac
a szaturnusz mai állására -.-

Forza Italia
Vezet a pool
Micsoda gólt lõtt agger (sarokkal)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Liverpool gól pipa.

REAL MADRID

Matthew Prosac
vezet a Pool nem meglepõ módon

w77d
Poolnak nem kellett sok idõ 😊

mire alapozod?😛

cesc fábregas

Matthew Prosac
talán a sunderland-tottenham biztosabb x 😊

csaotok szombatra mit tesztek?
Forza Italia
Na Basel 4-2
Hamburg hajrá

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa