Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Belchatow is vezet, alakul ez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

085 Den Bosch - Emmen 1,53 H
130 Bristol City - Nottingham 3,05 X
133 QPR - Sheffield Wed. 1,83 H

vélemény?😄 fõleg az X érdekelne! ki mennyi esélyt lát rá? és még Matthewtól kérdezném,hogy hétvégére érez-e ennél biztosabb X-et,mivel õ írta le éjjel a tippjeit és elég sok döntetlen volt közte😊

cesc fábregas

Shep
Na a Baselen meg is van az over, EL-ben kellenek még a gólok (az a húzósabb)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

néztem azt is h mit játszottak eddig.
este kiderül 😊
Shep
Hát ez eddig nem jó 1-0 a Züriichnek 😞 Vendégek lehet nem is akarnak EL-be jutni 😊

Sejtettem, köszi 😄 Még jó hogy az e-mail értesítésért nem vonnak le 😄

REAL MADRID

WuFraZselic
még szép 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Koppenhága is jönni látszik. 😊

Bwin-en az Eredményértesítés SMS-ben opcióért szoktak levonni pénzt?

REAL MADRID

Shep
Vannak csapatok akik még egyáltalán nem x-eltek, akkor most hétvégén mind x-elni fog?

Shep
Hát túl sokat ne tegyél rá, de ha nyernek feljöhetnek EL-t érõ helyre, a hazaiaknak meg már nem sok sanszuk van ilyen álmok dédelgetésére. A Luzern, meg hétvégén x-elni fog (szerintem) és ezért sanszos a vendég. Aztán lehet túlkombináltam és x lesz 😊

én ott erõs ikszet érzek.
egyrészt vendégek régen ikszeltek másrészt egymás ellen is régen ikszeltek...
igaz vendégek idegenbeni mérlege 6-1-6 szal kemény 😄
rooney8
akkor még várok 1 hetet 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
ezt mennyire érzed?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ne 😄 3 hét telt el ma és nem kaptam 5 eurót 😄
sztem az akkor volt mostmár nincs ilyen 😞
de most beutalok 10 eurot és megpróbálom kiszedni az ajándékot 😄
rooney8
most h így említed... múltkor mondta vki, hogy ha nem lépsz be 2 (vagy 3) hétig akkor kapsz egy kis kezdõpénzt 😄 én már 3 hete regeltem, most már beléphetek? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

interwetten-en van egy jó akció.
10 eurót befizetsz akkor kapsz 5 eurót és csak 1szer kell megjászani (igy össz. 15 eurót) 2.00 szorzós meccsen.
sztem korrekt.
akkor inkább rakok arra,hogy atletico lõ gólt. sõt lehet az elsõ félidõben betalál.
rooney8
jó, csak bármi közbejöhet... pl. azt hitted hogy beírtad, de közbe mégse 😄D

am végre egy este amikor nem kel izgulnom egy meccsér se 😄

kraawz
este a valencia-nak a komplett védelme hiányzik majd

bal oldalról mathieu, jobbról miguel, középrõl alexis,marchena és david navarro, szûrõkbõl pedig albelda és banega sincs..

Szerintem over 3.5 is meglehet 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

lippet
Péntekre szerintetek mehet 200-al?
092 Ajaccio - Bastia H 1,85
097 Angers - Vannes V 3,75
104 Drogheda Utd. - Sligo H 3,05

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Shep
Amúgy bátraknak mára

FC ZURICH - FC ST. GALLEN 2 @ 4,2 - 4,5

Matthew Prosac
ezzel kapcsolatban még annyit, hogy nyilván vagyok annyira altruista (segítõkész, önzetlen), hogy ha van valami tutim, akkor megosztom veletek, nem nyelem le. szóval nem kell külön kérni rá 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

<#worship><#eljen><#hehe>
Shep
Bejött az x-ünk, bár ha fordítanak jobb lett volna, mert az mégiscsak 8,5-ös szorzó lett volna, így meg csak 3,35

Internazionale - CSZKA Moszkva H 1-0
Kärpät - JYP H 3-0
Tappara - KalPa H 4-2
Turku PS - Lukko H 5-0

Liberec - Olomouc H 0-2<#szomoru1>
3 perc hoszabbítás 😞
3 percet bírjanak már ki a csapatok 😄
na b+ ott a 2-2 , mostmár ne legyen már több gól pls :S
9 perc - no goal <#zavart1>
Shep
Na 2-2

Shep
Akinek nem inge ...

rooney8
az meg h minden nap fogadunk nem Matt hibája 😛 ha õ nem lenne akkor is fogadnék, ha lennének olyan meccsek 😄 mondom én alig rakom meg Matt tippjeit, csak szimplán érdekel h mit lát esélyesnek 😊

rooney8
ez hülyeség<#guluszem1> attól még mert megkérdezzük h szerinte mi lehet ma az esélyes nem biztos h arra rakunk is... sõt! én általában nem is szoktam, mert Matt 1.4 alá nem nagyon megy, én meg inkább az ilyen alacsony oddsokat szeretem 😄 de attól még meg lehet kérdezni, hogy mire tesz, mert ha van egy atom biztos tutija 1.8-ért, akkor még jó h megrakom 😄

jeeeeeee
bröndby 1-2 😄
egyik helyen x2re raktam - eddig naon jónak tünik
másik helyen x-re szóval reméljük 2-2 lesz ^^
rooney8
azér a fejemet nem kell leharapni 😄 EL-re én se rakok, de gondoltam van vmi alsóbb osztályos tutid mára 😄 és ez a "mindennapfogadniakarok" pedig mért ne, ha vannak meccsek? 😄D (ma nincs semmi, ezért valszeg nem is teszek semmire)

Jó,ok,igazatok van,elnézést.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Shep
Mert elkapattad õket, látod mi lett a vége? 😊 Lassan már kötelességed lesz napi min. 1db min. 5-ös szorzós szelvényeket gyártani, mert ha nem akkor kopogtatnak az ajtón a fekete ruhás nagydarab napszemüveges 120+ -os tagok 😊

Matthew Prosac
60' Bröndby 1 - 2 Silkeborg
érik az a döntetlen

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Keresgettem, de semmiben nem vagyok biztos
Akkor ne rakj semmit. Ez ilyen egyszerû 😄

Shep
Szó szerint.

Matthew Prosac
talán mert ma nincs is semmi. csak EL. arról meg már leírtam a véleményem két héttel ezelõtt. (gyk: "az ördög mûve")
komolyan nem értem ezt a "mindennapfogadniakarok" mentalitást..

Baszod,pont azért kérdezem meg itt,hogy mit rakjak,mert én nem tudom,hogy mi legyen. Keresgettem,de semmiben nem vagyok biztos. Hülyeséget a semmiért meg nem fogok beírogatni.

Na mind1,vegyük a kér(d)ésemet semmisnek.

és amugy igaza van. szerintem😊
megyek is szólok anyámnak adjon már 60k-t addig irjatok nekem 6os eredö oddsos szelot pls xd majd kaptok sört xd 😄
#57962 am de 😄

azt érti szerintem, h nem képesek maguknak meccse(ke)t nézni, és várják ,hogy más összeállítson nekik egyet, és így szeretnének nyerni..
w77d
azt, hogy nem mi keresünk meccseket és nézünk statisztikát... amúgy igaza van 😊

"0 energia befektetéssel"

Ezalatt pontosan mit is értesz?

Shep
Hát, de most nincs igazam?

kraawz
pont írni akartam.. tuti tippek 6os odds-ért nincsenek. Jobb esetben 6:1,h hogy bejön..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

bah...ez a mai világ ..."pfejj" xd