Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
Na és ennek mi értelme volt? Kb annyira mint az enyimre..
Ott a wolf gólód

Honda - The Power of Dreams

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Fullosra jött Lõtt a Wolfsburg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
Értem, hát akkor lehet, hogy 1x-be rakom. azért nekem az az 1,55-os szorzó csábító. A Guimares az utóbbi 6 meccs alapján 2. a Braga 6., de nem világverõ csapatokat vert a Guimares, szóval ezek a statisztikák mind emellett szólnak, de azért csak óvatosan a meccsel, ebben igazad van.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep

system 3/4
Benfica - Liverpool FC
mindkét csapat gólt lõ Igen (2-1) 1.78

Fulham FC - VfL Wolfsburg
mindkét csapat gólt lõ Igen (2-0) 1.74

Hamburger SV - Standard Liege
mindkét csapat gólt lõ Igen (2-1) 1.79
Valencia CF - Atlético de Madrid
mindkét csapat gólt lõ Igen (1-2) 1.62

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AlieN911
III ott a Valenciaaaa

Blueblood
val-atl 2-2

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

az Anfielden pedig szédszedik ezeket a portugál cigányokat.

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
megérzés <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

na látod ezért nem mind1 😊 aki a benfikára fogadott, az köszönje meg a bírónak aki elcsalta a meccset.

You\'ll Never Walk Alone

Blueblood
Matt! Ha jól emlékszem a Braga-Guimares meccset döntetlenre tippelted.
Mibõl gondolod? A Guimaresnek gyenge a támadójátéka, a Braganak jó a védelme, és hazai pályán 11 gyõzelem 1 döntetlen a mérlegük.

AlieN911
Valaki nézi a Valencia meccset? Van esély 1 gólra? v. 2😄 nekem már az X is jól lenne 😊

zsíííííír 😄
benfica meg a fulham ugyse fog kikapni innen szóval fél pipát már írhatok is 😄
tkp eddig ugy néz ki h a fulham iksz miatt megy el a szelóm 😄DD
nembaj 😄 bakker ezen a napon iggen jól ráéreztem az eredményekre ^^
De mi ez mar megint bunteto? :S

REAL MADRID

Shep
Komoly ez a meccs 😊

AlieN911
Benfica is jó..
Valencia lécci 😊

benfica bazzeg -.-

REAL MADRID

Matthew Prosac
Fika 2-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

benfica bekell lõni 😄DDD
Shep
Na Atlétások vezetnek ez is jó 😊

AlieN911
Kiütöttél 😄

szal
Hajrá Valencia még 1et 😄 Xet minimum

Matthew Prosac
Valencia 1 - 2 Atletico Madrid

Bocs de X vagy V legyen 😛

REAL MADRID

Blueblood
Sztem is így jobb, csak hülyültem😊 Én is megraktam az Inter gyõzelmét, egy Arsenal gólt, de melléraktam még 3-4 hétvégi meccset, mert azoknál több esélyt láttam arra, h nyerjek, és inkább kivárom a nyereményemet (mert remélem az lesz😛).

dragon11
fulham azért hozza..😊

Shep
Hát 3/4-ben 3 már bejött, jó lenne ha fullos lenne 😊

inter94
remélem benfica behuzza a meccset szurkoljatok

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Matthew Prosac
eléggé impossible kategória

Shep
Ez az, na még egy Wolfsburg gólt is 😊

Shep

Belchatow - Odra Wodzislaw
Meccs eredmény : Belchatow 1,90

Copenhagen - OB Odense
Meccs eredmény : Copenhagen 1,85

Midtjylland - Nordsjaelland
Meccs eredmény : Midtjylland 1,90

fergusonpapa
valenciagol ott van...

www.icewebhu

WuFraZselic
valencia 1-1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

AlieN911
Ott a valencia góóól 😊

a gól már megvan 😄 azt nem veszik el 😄DD
nem sokat hozott ,nem mertem kockáztatni sokat csak 900 Ft-al raktam meg ezt a 3.at és 1.92es szorzót hozott össze.
benfica lõhetne még1et... félidõbe 2.00 szorzóért megraktam a 2.5 overt mert vmiért azt éreztem,hogy a benfica fordítani fog.
Matthew Prosac
ettõl még nem fogadok minden nap. az utolsó percekben az EurópaLiga megihletett oszt ennyi. De mindenáron nem akarom eltalálni dán másod vagy angol negyedosztályú meccsek eredményeit ha csak az van aznapra.. 😊

WuFraZselic
jaa

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
ma is "csak" 5-bõl 4-es lett a kombim... jön profit így is szépen, de egyszer már telitalálat is kéne 😄

A francokat 😄 XV-t tettem a meccsre, tehat le lehetne fujni az osszeset most. 😛

REAL MADRID

neki csak gólok kellettek ha jól tom legalábbis az elõbb ezt írta
Shep
Na Valencia gólt kérnék!

hú de örül itt vki grat mennyit hozott?<#lookaround>
WuFraZselic
"megvan"

fél óra van hátra -.-

Ehh basszus mar csak a Pool gyõzelem kellene amire nem sok esely van :S

REAL MADRID

ott van b+ 😄
atletico vezet bazdmeg megvaaaaaaaaaaaaaan 😄
jeeeeeeeeee
atletico-benfica-fulham 😄 jep 😄
ááááá nagyon jóóóóóó
Blueblood
le 0-1-eznek😄

Shep
Na most már lõjön a Wolfsburg is!

fergusonpapa
na itt szelvény kuka..mentem kidobni<#boxer>

www.icewebhu

fergusonpapa
fulham 2:0 -.-

www.icewebhu

Fulham 2-0, sokat nem erek vele ha Pool kikap -.-

REAL MADRID

Blueblood
Ottan van a Benfica is!!!!

WuFraZselic
vkinek megvan 2 gólszerzõje (Petric, Cardozo), Fulham hendi és egy Villa gól hiányzik ha jól emlékszem 😊