211992
-
Na külföldi bajnokságokra se fogok sűrűn rakni :DD -
McCartman #185590 ja , csak akkor volt egy világklasszis Zidanejuk a csapatban nomeg Henry se muzsikált rosszul. -
Ha még nem is itt buknak a spanyolok akkor a következő körben úgy érzem. Mindenki a német - spanyol döntővel jön szerintem nem fog összejönni. de legalább egy valamiben biztos vagyok hogy két fülem van és nem vagyok szatyor. -
2006 VB Francia - Spanyol mindenki azt mondta , h spanyol tj-ás lesz még is a franciák nyertek , és akkor is ugyan ilyen kezdéssel mentek tovább a csoportból nyerni fognak a franciák és továbbmennek -
Dean Winchester #185587 viszont ha vezetnek 1-0ra akkor szépen eltudnak passzolgatni hátul :DDDD
én nem mernék a mindkét gólra fogadni sőt az egyikre se mert mint már írtam a 0-0 simán benne van... -
spanyolok nem a védekezésről híresek :D sztem lazán becsúszhat 1 -
spanyol-francia mindkettő szerez góltra ti fogadnátok nagyobb tétben? 2x-es -
Ezeknek mennyire lehet hinni, valami tapasztalat? -
Dean Winchester #185583 3 k-t raktam a félidei portugál vezetésre mielőtt megnéztem a sima győzelmi szorzót! 1.65re levitték, mondjuk eléggé biztosnak tűnik a győzelem de ennyiért nem raktam meg, inkább a fi. port. win-re! viszont gondolkoztam a 2.5 overen de 0-1 v 0-2es eredményt is eltudom képzelni! Hajrá Portugália!!!!!
német meccsre nem fogadok, max. poénból a döntetlent megrakom és kész, de nincs semmi olyan lehetőség jó szorzóval amire érdemes pénzt tenni -
Ja, marha biztonságos semmi szar szorzók és még az is elmegy, ahol meg jó a szorzó ott meg még inkább lutri, ráadásul 1 emberen múlik minden, ha olyanja van vagy éppen kell egy kis apró akkor jön a "meglepetés". -
áhh, akkor is főként férfit szerintem. Most nézem a Makarova - Kerbert meccset, 2k val megtoltam Makarovat, de lófaszt se csinál, sokszor el se indul a labdákért. 2x lebrékeltettem 800Ft- al élőbe, így már szuerencsére visszajött a zsém, de egy nagy 0 a Kvitova elleni meccshez képest.. -
a teniszt sokan dicsérik ott még döntetlen sem lehet :D Lehet azokat kéne megjátszam nagy téttel.. -
Én egyszer tettem magyar meccsre...1.15-ös odds, mondom ez biztos biztonságos és kikaptak valami 0-4-re az első félidőben :D Én azóta focira már csak akkor teszek ha VB vagy EB van. A legbiztonságosabb az a tenisz szerintem. -
HUmanHunter #185578 odavisszavágók lesznek a következő fordulóban is? hmm nemtudom miért hittem akkor azt hogy egy meccs dönt a továbbjutásról. -
Tegnap 10-ből 9 bejött :D 1 miatt buktam el :D Pedig 300-ből lett volna 3000 :D -
Hát nem egy életbiztosítás, az egyszer biztos.. :D -
Mennyire megbízhatóak ezek a külföldi finn,norvég,izlad stb 1.5 szorzó alatti meccsek :D -
Félek is:D De bízok Ronaldo-ban és Ozil-ben. -
Én azért félnék a döntetlentől :D -
Na én raktam egy német-portugál kombót 2,275-es szorzóval 15ezres téttel. -
VB selejtezőn volt német-görög, de a hendi stimmel (mindkét meccsen) :) -
Dean Winchester #185570 Anglia - Olaszország
utóbbi 9 egymás elleni mérkőzésük alkalmával egyszer sem volt a találkozón 4 vagy több gól! 7 mérkőzés óta (1977 - 35éve) az angol válogatott képtelen legyőzni az olaszokat!
Azt mondom most ez az átok megtörik és Anglia nyer! Viszont a döntetlent nem zárom ki. Ami a mutatott játékot illeti nekem a
Csehország - Portugália
a 2008as eb-n a portugálok egy könnyed 3:1es győzelmet arattak a csehek felett! Szerintem ez most sem lesz másként! Megkockáztatom, hogy CR-ék hendivel nyernek, azaz 3:1re...
Németország - Görögország
a 2002es vb-n találkoztak utoljára egymással a németek és a görögök, akkor hendivel nyertek a németek!
Németország nagyon régóta nem játszott döntetlent és amilyen rohadék egy antifocit játszik a görög csapat kinézem ebből a meccsből a döntetlent! A németekre a szorzó is eléggé nevetséges (1.33) ami szintén nem éri meg, hogy az ember megtegye!
Spanyolország - Franciaország
spanyolokat utálom, franciáknak drukkolok, viszont ha a realitást nézem és nem vagyok elfogult akkor azt mondom ,hogy itt rendes játékidőben búcsúzik Franciaország.
barátságos találkozón rendre a spanyolok bizonyultak jobbnak, viszont eb-n, vb-n a franciák nagyon régóta nem szenvedtek vereséget a spanyoloktól! az X2re elég jó szorzót kínálnak így én valószínű erre fogadok, esetleg kis téttel a sima vendég győzelmet meg lehetne próbálni! Végeredményként meg egy 2:2es döntetlennek is örülni tudnék majd ho-ban 2:3 :)
ezen meccsek közül viszont kinézem, hogy az egyik 0:0ra fog végződni...
-
Dean Winchester #185569 egyik srác, tegnap előtt rakott 200 ft-ot az olaszokra! lett belőle 245 ft-ja!
ma mutatott egy szelvényt melyen a svéd és angol győzelem volt! 1k-ra jött neki 11 ezer forint !
Mondom neki, hogy biztos sumákol valamit mert mi az, hogy egyik nap alacsony tét, kis nyeremény most meg viszonylag közepes tét és nagy nyeremény??? Azt mondja az első szelvénye volt az olasz és csak kipróbálta a tippmixet! Ez a svéd-angol kombós szelvény volt élete második tippmix szelvénye XD
Mondtam is neki,hogy így már mindjárt más a leányzó fekvése. Szóval a srác eddig kb. 10 ezer pluszba van ami a tippmixet illeti. -
Ferrari23 #185568 Aha -
Tomi 74 #185567 Kassai elkúrta...Nem kicsit,NAGYON!
-
HUmanHunter #185566 hát szerencse hogy nem raktál rá :) -
Dean Winchester #185565 döntőt webb vezeti mert gondolkoztam rajta,hogy ő rá fogadok, vagy starkra 34es szorzóért xD
viszont kassai 2.3ért is megfordult a fejemben -
Ferrari23 #185564 Na Kassaiékat hazaküldték a *****ba :D:D -
Valaki írt erről az ázsiai hendikepről vmelyik nap.
Ma ért ezzel kapcsán egy meglepetés.(biztos tudatlanságomból)
Tettem egy olyat,hogy goal line. Alatt / fölött.
2 mérkőzésre.
1-2 gólnál nyer a fogadás,3-nál érvénytelenítik, 4 vagy több gólnál pedig vesztes.
Nah egyik bejött, másiknál pont 3 lett,érvénytelenítették,s ilyenkor az alap feltett tétet meg is felezik,s ezzel számolnak.
Hát mi köcsögök :) Azt hittem,hogy hú,végre nyertem,erre így hogy megfelezték a tétet,hiába jött be az egyik,még pár 100-al kevesebbet kaptam vissza. -
Dean Winchester #185562 én is ezt a kettő tj-t és egyben győzelmet érzem eléggé biztosra!
a másik két párharc eléggé lutri, számomra :D -
shumika #185561 általában ugy szoktam tenni hogy egy necces és egy biztonsági :DDD de 5esetből 1-2szer bejön :DDD mindig így rakom :D -
sokat próbáltad már igy hogy sok 2 alatti szorzós meccs kis téttel? :D Bejött már ? :D -
shumika #185559 139 és most tettem még egyet hazaira :DDDD elnéztem :DDD igy csak 19.500 -
130-asnál biztos hogy V-t akartál? :D -
shumika #185557 esélyes?
-
Megraktam Portugáliát meg a Németeket holnapra, elvileg betonerős kombó, hacsak valami fura nem történik. -
HUmanHunter #185555 svédek 2, pff. -
HUmanHunter #185554 mostmá akkor kapjanak ki a nyanvadt franciák.. -
Dean Winchester #185553 kurva sokat ér ám az alapvonali bíró :D ugyanúgy nem adják meg a szabályos gólt mint mikor nem volt... szóval csak pénzkidobás ez is.. -
1 Ukrajna Anglia v Ukrajna
(Kezdőrúgást elvégző csapat) 06/19/2012 Egyik sem 2.00