image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    Anglia - Olaszország
    utóbbi 9 egymás elleni mérkőzésük alkalmával egyszer sem volt a találkozón 4 vagy több gól! 7 mérkőzés óta (1977 - 35éve) az angol válogatott képtelen legyőzni az olaszokat!
    Azt mondom most ez az átok megtörik és Anglia nyer! Viszont a döntetlent nem zárom ki. Ami a mutatott játékot illeti nekem a

Csehország - Portugália
    a 2008as eb-n a portugálok egy könnyed 3:1es győzelmet arattak a csehek felett! Szerintem ez most sem lesz másként! Megkockáztatom, hogy CR-ék hendivel nyernek, azaz 3:1re...

Németország - Görögország
    a 2002es vb-n találkoztak utoljára egymással a németek és a görögök, akkor hendivel nyertek a németek!
    Németország nagyon régóta nem játszott döntetlent és amilyen rohadék egy antifocit játszik a görög csapat kinézem ebből a meccsből a döntetlent! A németekre a szorzó is eléggé nevetséges (1.33) ami szintén nem éri meg, hogy az ember megtegye!

Spanyolország - Franciaország
    spanyolokat utálom, franciáknak drukkolok, viszont ha a realitást nézem és nem vagyok elfogult akkor azt mondom ,hogy itt rendes játékidőben búcsúzik Franciaország.
    barátságos találkozón rendre a spanyolok bizonyultak jobbnak, viszont eb-n, vb-n a franciák nagyon régóta nem szenvedtek vereséget a spanyoloktól! az X2re elég jó szorzót kínálnak így én valószínű erre fogadok, esetleg kis téttel a sima vendég győzelmet meg lehetne próbálni! Végeredményként meg egy 2:2es döntetlennek is örülni tudnék majd ho-ban 2:3 :)

ezen meccsek közül viszont kinézem, hogy az egyik 0:0ra fog végződni...