211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    Portugália U19 - Görögország U19 H
    Spanyolország U19 - Észtország U19 H (hendire soha semmikor, de itt sztem simán jönni fog) 3-0 , 4-0

Örebro - Malmö
    brutál régen nyert a malmö ellen az örebro, bajnokin hazai pályán nyeretlen míg a malmö idegenben nem túl acélos 1-3-2
    poénból meglehet próbálni a hazai győzelmet

IFK Göteborg - Helsingborg
    régóta nyeretlen a göteborg így azt mondom most jön a győzelem viszont mivel mindkét csapat sok döntetlent játszott a bajnokságban így az X benne van. DNB H a tippem.

• Dean Winchester
    óhogy baszodjanak meg :DD
    0-0 , utóbbi 2-1re nyert :D bazdmegggggggggggggggggggggg bejött volna, na fasza, akkor holnapra maradt a maradék 3 meccs... és a vicc,hogy tuti abból fog kettő elmenni :DDDD
    nembaj azért megrakom ,hátha...
  • FERNANDINHO1997
    Lehet szünetet kéne tartani..:/ Dean: elfsborg, norrkoping meccs ma volt xd
  • demonsss
    Hoppá villa Boas a Tottenhamnemet fogja irányítani
  • Dean Winchester
    Átnéztem a holnapi kínálatot és a következőkre jutottam;

Vikingur Reykjavik - Grindavik
    utóbbi 5 egymás elleni találkozójuk döntetlen lett :D szóval két esélyben 12

Throttur - Selfoss
    talán x

Fredrikstad - Lilleström
    vendég siker is lehet, de a hazaira nagyobb a valószínűség (de lehet többet ér a 2.5 over)

*Turku PS - Honka
    igaz, hogy két hónapja de akkor a turku 2-0ra nyert a honka ellen, most hazai pályán szerintem megint nyerni fog és 2.2es szorzóért már azt a kategóriát képviseli ami megéri a kockázatot

S. Kerbura - Sirius
    szerintem egy döntetlenben kifognak egyezni (mindkét cs. g. l.)

*Norrkoping - Kalmar
    7 egymás elleni meccs óta képtelen a norrkoping nyerni a kalmar ellen. Szvsz most eljön ennek is az ideje.

*Elfsborg - Mjallby
    talán jön az elfsborg első bajnoki döntetlenje? mondjuk a 4-1es vereség után nem lehetetlen pláne,hogy a mjallby elég szépen termeli a döntetleneket a szezonban.
    mondhatni egy döntetlen nélküli vs brutál sok döntetlent játszó csapat mérkőzik meg.
    kombiba, poénszelvényre meglehet próbálni , biztosabbra menőknek páros gólszámot ajánlom

Singapur - Home
    odavágón idegenben nyert a singapur 2-1re. visszavágón szerintem ikszelni fognak egymással. Home a kedvenc csapatom mert sokszor nyertem velük élőben , így ellenük nem rakok xD

*Törökország U19 N - Románia U19 N
    februárban 3-0ra nyertek a törökök barátságos meccsen, és csak ez miatt merem azt mondani,hogy ez most sem lesz másként. 2.0es szorzóért megéri kategóriába tartozik

*Svédország U19 N - Spanyolország U19 N
    most nézem ezek a spanyolok is brutál jól nyomják :D
    Ez csak számomra tűnik akkor iksznek mint a ház????

Szerbia U19 N - Anglia U19 N
    poénból ezt is ikszre mondanám

a csillaggal jelölteket fogom megtenni, valószínűleg 5/3as kombiba...
    turku győzelem, norrkoping győzelem, elfsborg X, török győzelem, svéd X
  • Ferrari23
    Mai tipped is faxa ahogy nézem :D még a 91. percbe is 0-0 :D:D
  • Dean Winchester
    ez se gyenge....

itt meg a fél overt nyomtam volna, hiszen a hazai csapat hármas emberelőnybe is volt 28 percen keresztül.
    na az ilyen eredmények után szokott elmenni a kedvem a fogadástól :D
  • FERNANDINHO1997
    anyád.
  • FERNANDINHO1997
    Jaja, am elírtam Bwin, nem Bet365. :D
  • FERNANDINHO1997
    IF Elfsborg - Mjallby
    Tipp:Félidő over 1,5
    Oddsz:2.65
    Iroda:Bet365
    Tét:1000Ft
  • demonsss
    Federer - Murray meccs iszonyatosan jó
  • McCartman
    buktad is volna. :D
  • Forza Italia
    :D
  • Dean Winchester
    a 10.perc után tuti nyomtam volna egy félidő over 3.5et :DDDD
  • McCartman
    lol miért kell 1000 éves képeket linkelgetni?
  • Forza Italia
    Aik - hacken meccs 6' perc 2-1 :D:D:D
  • Dean Winchester
    azt nem is vettem észre :DDDDD

pedo: ezeket már lttuk de azért kösz, legközelebb ha lehet akkor spoilerbe tedd pls. kösz
  • szabii98
    Ja, és ebből játszott Gomez, Boateng, Klose, Podolski, Özil, Khedira...
  • pedobear
  • pedobear
  • pedobear
  • demonsss
    Azért ezen a Zürich - freiburg meccsen elég sok volt ez a 4 büntető :D egy meccsen még nem láttam még ennyit :D
  • Dean Winchester
    a zurich eddigi felkészülési meccsein rendre nagyon jól teljesít, félidőben gyakori a 2 gól is!
    érdemes figyelni rájuk és aki teheti nyomja az overt bátran. ... :D viszont a bajnoki nyitányra kíváncsi leszek mert mondom most bombaformában vannak...
  • demonsss
    http://www.eredmenyek.com/merkozes/6aARlxM0/#osszefoglalas

1,25-ös oddsért nagyon megérte
  • Ferrari23
    Bár szó szerint mák kell ahogy nézem :D 1 kaput találó lövésük volt a 63 perc alatt.... Nem tudom, hogy mi lett ezzel a HJK -val 6. meccse lófaszok...
  • Ferrari23
    Na belelendült már az egyik, de ezzel még te szopsz :D Hátha mákol egy gólt a vendeg is...
  • FERNANDINHO1997
    Jah, h szopna le. Minusz kétkà
  • Ferrari23
    MIlyen szép 0-0 lesz :D:D
  • demonsss
    Azért nem gyenge , hogy hány ember szóba hoztak a Juventussal

Tevez , David Villa , Balzeretti , Van Persie

Végül is szerintem is ideje lenne az olasz focit fellendíteni sztárokkal , főleg a juvét , de ezek közül aki max oda megy csak Balzaretti a többit azért nem hiszem
  • Dean Winchester
  • csuxxxeee
    Hú mit fogtam meg élőben. Q1-et Vettel vezette, elkezdett megint szakadni az eső, ugye ilyenkor már nem lehet időt javítani, de 3-as odds volt rá, hogy ő nyeri a Q1-et. Kár, hogy apróval tettem :S
  • FERNANDINHO1997
    Fc Inter - HJK Helsinki

Tipp: Mind két csapat szerez gólt.
    Odds:1.66
    Iroda:Bet365
    Tét: 10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ma a Finn labdarúgás szerelmesei egy igazán izgalmasnak ígérkező napra ébredhettek, hiszen ma fog összecsapni az előzetesen elkönyvelt két nagyágyú, a bajnokság legnagyobb esélyesei. Mind a két csapat rossz, sőt nagyon rossz formában van, hiszen az utóbbi négy meccsén nem tudott győzni a HJK, míg az Inter Turku már ötödik meccse nyeretlen. Mind a két csapat törekedni fog a meccs megnyerésére, hogy kikerüljenek ebből az írtozatosan rossz formából. Mostanság nem valami életbiztosítás az Inter Turku védősora. Mutatja ezt az is, hogy az utolsó 10 meccsükön 8- szor kaptak gólt olyanoktól, mint a Jaro vagy a KuPS akik harmat gyengén szerepelnek, és az utolsó két helyen tanyáznak az alsóházban. Mindezek mellet viszont a Támadójátékuk egyáltalán nem rossz, hiszen az utolsó 10 meccsükön 9- szer lőttek legalább egy gólt. Az Inter Turku mellet ottvan még a Hazai pálya előnye is, hiszen még kb. két hónapja láttam egy meccsüket, és a szurkolók lenyűgözőek voltak, végig énekeltek, tapsoltak. Nagy lökést adhat ez is olykor a játékosoknak, főleg ilyenkor, mikor nem megy jól a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy ezt a meccset megnyerjék. Ugyan ez igaz a másik oldalra is, hiszen nem ehhez vannak szokva a szurkolók, és mikor térjen vissza egy győzelemmel a csapatuk, ha nem a legnagyobb riválisuk ellen. Jobb csapatnak tartom a HJK-t, és ezért szerintem fognak is gólt szerezni, de az Inter se fogja könnyen adni a bőrét, éppen ezért a tippem a Mind két csapat gólt szerez.
  • csuxxxeee
    Sziasztok! Találtam egy 2-es szorzót, amit szerintem megéri bepróbálni. Az előrejelzések szerint esős lesz a hétvégi F1-es futam, ezért a tippem:
    Helyezéssel ér célba Narain Karthikeyan: nem 2.00
  • Pipör
    Hát 4-3 bejött még jó hogy fogadtam arra is hogy spanyol-portugálon 2,5 nél több gól lesz így nyertem :))
  • Forza Italia
    28 perc után megvan a 2.5 overem a spanyol meccsen :D
  • kisbesi
    Na az jobb, de én csak kis tétekben játszom. Hátha így többet lehet belőle kihozni...
  • Dean Winchester
    elárulom ez az 1500 ft volt már 2500 ft-os határon is :DDD
  • Forza Italia
    na végre :D
  • Forza Italia
    na görög 2-0 kéne ott még egy gól
  • w77d
    ennek máá annyi.. nem sikerült a visszatérés XD