image-BD73_519E93E2.jpg
  • FERNANDINHO1997
    Fc Inter - HJK Helsinki

Tipp: Mind két csapat szerez gólt.
    Odds:1.66
    Iroda:Bet365
    Tét: 10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ma a Finn labdarúgás szerelmesei egy igazán izgalmasnak ígérkező napra ébredhettek, hiszen ma fog összecsapni az előzetesen elkönyvelt két nagyágyú, a bajnokság legnagyobb esélyesei. Mind a két csapat rossz, sőt nagyon rossz formában van, hiszen az utóbbi négy meccsén nem tudott győzni a HJK, míg az Inter Turku már ötödik meccse nyeretlen. Mind a két csapat törekedni fog a meccs megnyerésére, hogy kikerüljenek ebből az írtozatosan rossz formából. Mostanság nem valami életbiztosítás az Inter Turku védősora. Mutatja ezt az is, hogy az utolsó 10 meccsükön 8- szor kaptak gólt olyanoktól, mint a Jaro vagy a KuPS akik harmat gyengén szerepelnek, és az utolsó két helyen tanyáznak az alsóházban. Mindezek mellet viszont a Támadójátékuk egyáltalán nem rossz, hiszen az utolsó 10 meccsükön 9- szer lőttek legalább egy gólt. Az Inter Turku mellet ottvan még a Hazai pálya előnye is, hiszen még kb. két hónapja láttam egy meccsüket, és a szurkolók lenyűgözőek voltak, végig énekeltek, tapsoltak. Nagy lökést adhat ez is olykor a játékosoknak, főleg ilyenkor, mikor nem megy jól a csapatnak. Biztos vagyok benne, hogy mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy ezt a meccset megnyerjék. Ugyan ez igaz a másik oldalra is, hiszen nem ehhez vannak szokva a szurkolók, és mikor térjen vissza egy győzelemmel a csapatuk, ha nem a legnagyobb riválisuk ellen. Jobb csapatnak tartom a HJK-t, és ezért szerintem fognak is gólt szerezni, de az Inter se fogja könnyen adni a bőrét, éppen ezért a tippem a Mind két csapat gólt szerez.