-
Dean Winchester #186509 Átnéztem a holnapi kínálatot és a következőkre jutottam;
Vikingur Reykjavik - Grindavik
utóbbi 5 egymás elleni találkozójuk döntetlen lett :D szóval két esélyben 12
Throttur - Selfoss
talán x
Fredrikstad - Lilleström
vendég siker is lehet, de a hazaira nagyobb a valószínűség (de lehet többet ér a 2.5 over)
*Turku PS - Honka
igaz, hogy két hónapja de akkor a turku 2-0ra nyert a honka ellen, most hazai pályán szerintem megint nyerni fog és 2.2es szorzóért már azt a kategóriát képviseli ami megéri a kockázatot
S. Kerbura - Sirius
szerintem egy döntetlenben kifognak egyezni (mindkét cs. g. l.)
*Norrkoping - Kalmar
7 egymás elleni meccs óta képtelen a norrkoping nyerni a kalmar ellen. Szvsz most eljön ennek is az ideje.
*Elfsborg - Mjallby
talán jön az elfsborg első bajnoki döntetlenje? mondjuk a 4-1es vereség után nem lehetetlen pláne,hogy a mjallby elég szépen termeli a döntetleneket a szezonban.
mondhatni egy döntetlen nélküli vs brutál sok döntetlent játszó csapat mérkőzik meg.
kombiba, poénszelvényre meglehet próbálni , biztosabbra menőknek páros gólszámot ajánlom
Singapur - Home
odavágón idegenben nyert a singapur 2-1re. visszavágón szerintem ikszelni fognak egymással. Home a kedvenc csapatom mert sokszor nyertem velük élőben , így ellenük nem rakok xD
*Törökország U19 N - Románia U19 N
februárban 3-0ra nyertek a törökök barátságos meccsen, és csak ez miatt merem azt mondani,hogy ez most sem lesz másként. 2.0es szorzóért megéri kategóriába tartozik
*Svédország U19 N - Spanyolország U19 N
most nézem ezek a spanyolok is brutál jól nyomják :D
Ez csak számomra tűnik akkor iksznek mint a ház????
Szerbia U19 N - Anglia U19 N
poénból ezt is ikszre mondanám
a csillaggal jelölteket fogom megtenni, valószínűleg 5/3as kombiba...
turku győzelem, norrkoping győzelem, elfsborg X, török győzelem, svéd X