8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Mi lesz itt, ha majd sérülés nélkül lehet gyakorolni a pvpt 1 vs 1ben, akár spanyol spanyol ellen? :) LOL!
  • Forolto
    A herculesem és a te olid elég lett volna egy sol ellen?Főleg úgy,hogy eddig sok PvP tapasztalatunk nincs sol ellen és úgy,hogy az ellenfél,meg naponta harcol összeszokott csapat?
  • Jockey
    lefotoztam nektek vietnami Mui ne-be (falu) talalhato halaszfalu flottajat, sirva dobjatok el a sol-kat..ha hazaerek felteszem netre..:-)
    jah es a szallodaba veletlen pont egy invi van lemakettezve, vagy valamelyik sol, faszom egybol megkattantam..:-)
    jah es bementem egy internet kavezob is, 2 goldfarmer szeru is volt, de valami xing xang nevu mmorpg-el toltak, nem tudtam megfejteni mivel..:=)
  • Fritz Von...
    Ez igaz, én is mentem már aludni. De akkor is jó volt kimondani. :)
  • Forolto
    nem xar!FOS.

Hofit idézek:

Egy szindarab főpróbájára meghívtak egy x.y (nemtom a nevét) kritikust.

Az előadás végén megkérdezték,hogy milyen volt.
    Megszólal:Egy Fos!
    Erre a szindarab rendezője válaszol:s ha egy picit még összegyúrjuk?
    Válasz:Akkor még lehet xar! :)
  • a.carkey
    59 új üzenet. Betegen fekszik otthon mindenki?
  • Snipa
    Fritz vazeg hajnali mennyi volt? 2???
    Amcsik meg epp tul voltak vacsin...

Egyszer megprobaltunk egy hasonlo szitut nem emlekszel? Elsokent merultel nagy hajoval! ;-) Nincs ertelme kemenykedni solok ellen, 5 SOL lal megyunk oszt jonapot! Nem 3om nem 4...

• Forolto
    Ezaz igy kell hozzáállni,de mégis xar érzés,hogy baffameg miért kell egy naval kari,amikor ott az 50-es priv-em,tudok is vele játszani és mégse tudom kihasználni! :)
  • Fritz Von...
    Ott az volt a baj, hogy meg se próbáltuk. 5 SOL ellen 4 SOL+privi+FT nehogy már ne legyen elég. :P
  • Fritz Von...
    Wöbö. :)
  • Forolto
    de ugye mi volt?Átültünk nagy hajókba és ök is átültek.Szerinted nekünkjönnek kis hajókkal?Itt sajna arra kell számítani,hogy a spotterek adják a drótot és ők is hasonló kaliberű hajókkal vagy inkább jobbal fognak harcolni.

A 6 priv halott ugy lenne ha nincs mellette egy mondjuk 6 sol,hogy ha ártülnek akkor nesze a pofádba a solos groupunk.
    A 6 priv 6 priv tényleg érdekes lenne,de tod miért mert ott tényleg a skill és a tudás számít,nem a hajó.
  • Fritz Von...
    Azonnal csináljanak egy Fritz only gőzhajót, acél testtel! Egyébként szar minden.
  • warbar
    üdv itthon mester :)
  • Jockey
    emilio sok ahiszti huzd a navalod telleg az valo neked:-) lassan erkezem haza kulfoldrol es a privimmel szetrugom mindenki segget ha sullyedek ha nm:-)
    amugy szep lett a zsaszlo, lentebb lattam linkelve, ma alig varom feltehessem..
    elvileg szombaton mr leszek, addig is rugjatok szet mindenki segget es csobbanas mentes hetkoznapokat kivanok mindenkinek:-)
  • Forolto
    Csak tod itt az a problem,hogy maga a játék jó ötlet,végre nem az a xar fantasy-s baromságok,varázsolok meg a gyikfejű szörnyek,hanem egy történelmi és emberközelibb játék,ami asszem egyedülálló ilyen téren és sajna ez a kor a hajó,meg ugy a dolog tetszik.
  • Forolto
    Persze van FT-is,de az jaj csak nem lvl30-ig húztuk?Deigen ott megállt és kész. :)
  • Snipa
    Emilio vazeg, nem 6 priv vs 6 sol ra gondoltam! ;-)

Nem veletlen hogy mikor 5 sol + 1 triton jott nekunk meg 4 sol + oli + te voltal nem tom milyen hajoval inkabb azt mondtuk faszt kuzdunk meg veluk! aza +1 SOL sok!
  • Cimbi
  • Forolto
    Elmondom neked hogy nyomulna.

Kettő azonnal süllyedne,mert ugye line harcban nem jó,de nincs az a navy aki hagyná,hogy az összes a seggét célozná.Szal egyszer tuti elkap.Kérdés mennyire bírod.

4 priv ott cikázna és még boardolni se tudna,mert a 2 megmaradt navy kilőné a hajódat,amig ott kardozol.Ennyi lenne.
  • Cimbi
    Van egy B megoldás: ez a játék nem kötelező tehát pá-pá és nincs probléma nics hiszti.
  • Fritz Von...
    Ha már rinya. Én is privivel indultam, mert a bétában is az voltam. Láttam és használtam a Pommern fregattot (most Hercules), és kurva kemény hajó. Ámde a bundlézés betett neki keményen.
    Majd mivel a preorder is tömény halál volt a második héten, csináltam egy FT karit is.
    Amikor indult élesben, az FT mellett döntöttem. Mostanra a játék minden elemében teljesen haszontalan. Gyártás, eladás nincs. Hajók kakik. Mindenki szarrá lootolja magát receptekkel, bárki legyárthat mindent.
    Port csatában az MC oli egy kaki, pvpben szintén. Lomha, gyenge és szarul lő. Ráadásul még az sincs meg, hogy kalóz pvpben behúzok valakit, mert nincs ilyen skillje.
    Most pedig megyek, elsüllyesztem az Atlasomat és cisnálok egy MC Corsairt. :)

• Forolto
    Húzom is,csakhát bazz az idő,amit a priv-be fordítottam az mehet a picsába s az xp grind hátugye az se egy leányálom.
  • Forolto
    Na ez az,megfelelően kombinálni.Felteszed ezt a buffot és máris mást nem tudsz használni.Marhajó nekünk.:) Vagy gyorsan mész vagy fordulsz de a kettő nyista,nehogy imba kaszt legyél.:)
  • Forolto
    Ez függ attól,hogy hogy rak be az instába,jó e a szélviszonyok.
    De mi van akkor ha ezek nincsennek?A közelébe nem tudsz menni!
    Itt az lenne a lényeg,hogy ne csak a szerencsén múljon már egy kaszt sorsa.

Én is löttem szét Alex segget elhiheted,de utána 5 sec és csobbantam,mert a másik három az enyémet nyaldosta.
  • Cimbi
    Nem csak privi és naval van a játékban.
  • Fritz Von...
    Na akkor elmondom mi a lényeg szerintem:

1. Bundle. Ha beleteszik 4th rate-be, azzal redőny lehúz. Ha kiveszik mindegyikből és mondjuk 4th rate: 500.000db, Couronne 1milla, Hercules MC 1milla, 3rd rate 2milla, 2nd rate 3milla, 4th rate 5milla, azzal elősegítenék a funt. DE! Akkor még inkább kiütközne a privik és FTk hátránya harc és hajók terén. Viszont ezzel az árfekvéssel a privik és FTk sokkal több 3rd rate-nek megfelelő hajót tudnának építeni. Hosszabb távon ez megoldás lehetne.

2. Hajók. Bármelyik class beleülhet kis, gyors hajóba. Mindenkinek vannak speed skilljei, tehát az most is adott. Más kérdés megint, hogy azzal tényleg csak bohóckodni lehet a csata esetén, meg segget lövöldözni. Egyébként régóta mondom, hogy nézzétek meg a corsair MC xebecet (nem a kaki Arcadiát). Annak van elöl is ágyúja, kurva gyorsan fordul, 8 fontos gunjai vannak, a max speedet 16,75ről fel lehet tornászni, ÉS szembeszélben is jól megy.

3. Teljesen mindegy, hogy mi mit rinyálunk itt, mert nagyjából 3-4 hete ez megy. Ötleteket gyártunk arra, hogy lenne jobb a game. Sajnos rövid távon nem lesz változás, mert az FLS a saját feje és elképzelései után megy, ami nagyon rossz felé halad.

Konklúzió: ha lesz még pirates fél év múlva, akkor vissza lehet (és talán KELL is) jönni, hátha akkor más lesz és jobb is.
  • Cimbi
    Tökmindegy hogy mivel játszik idő kérdése és kitör majd megint a hiszti.
  • Forolto
    Ezzel csak az a gáz,hogy van ugye a priv-em és egy naval-om,amivel tudom hasonlítani a két kasztot.
    Mondjak valamit?Nincs akkora űr a két kaszt között,hogy a naval halott lenne,ha egyenlő hajokkal harcolnának.

S tényleg pancser vagyok,hogy ismerem a két kasztot és a navalt életképesebbnek hiszem a játékban,mint a priv-et.De igazán abban vagyok pancser,hogy preorder végén nem a navalt húztam tovább,mert mindkettő 21-es volt.
  • Snipa
    Ok szvsz nincs ertelme vitazni ezen!
    En megneznek egy 6os priv csapatot hogyan tudna nyomulni!

Vagy ha legalabb szoloban is de egyuttmukonenek pvp zonaban!

Emilio, egyszeruen rossz karit valasztottal! ;-) Jol teszed hogy navyt huzol!
  • Torzonborz
    akkor bazz ne nyavajogj itt. húzd a navalat és kész. majd jössz azzal. ;)
  • Torzonborz
    egyébként van ugye speed buffunk , turn rate buffunk , damage buffunk csak ezeket kell megfelelően kombinálni.

ettől függetlenül pár hajóra valóban ráfér a változtatás de ez nem megy csak úgy hipphopp.
  • Forolto
    Én sose fostam,de inkább húzom a kiskarit,(naná,hogy naval) minthogy kisérletezzek a hajókkal és keressem az értelmét a kasztomnak,ami nincs.
  • Torzonborz
    olvasni tudsz ? nem azt írtam hogy a conq. sleek gyors hanem hogy azzal lőttem szét az alex seggét.
  • Cimbi
    Szerintem izgalmasabb lenne minől több fajta hajó van annál nagyobb a kombinációs lehetőség egy grpra annál inkább kiszámíthatatlanabbak az erőviszonyok.A First és Second rate meg így is milliókba kerülne így nem valószínű hogy százával szaladgálnának.
  • Forolto
    Nya mutass egy jó cikázó elöl hátul durrogtató hajót?
    Conq sleek?Hun van az gyors?Vagy fordulékony?Ha gyors xarul fordul.

Megmondom mi a jó hajó privnek.Mediator MC és Halifax MC.Az jól fordul marhagyors csakhát elfogónak nem az igazi,mert elöl nincs ágyú de ez legyen a legkisebb bajom s ja a Halifax lvl 14-es a Mediator asszem 21-es hajó...

• Cimbi
    Harc nem lenne egyenlő mivel a classok alapvetően a hajóra épülnek és hasonló hajókban a navy gyakorlatilag halott.Ezt az egyenlő lenne a harc hanyagoljuk már a Navy a játékban a haditengerészetet képviseli innentől fogva nyílvánvalóan ő legerősebb és ha ez nem így van akkor az elég vicces lesz.A privik bajait azzal nem orvosolod hogy nekem hetekig kell farmolni egy hajóért.
    Az gondolom nem jutott eszedbe hogy esetleg nem a játékban van a hiba hanem te vagy a pancser pl. van olyan privi (Bad karmás) aki majdnem minden PB-n ott van és sikeresen harcol?
  • Snipa
    :-)))

szerintem ez a problema meg fog oldodni!
    csinalni fognak ilyen hajot!

mondjuk en is azon a velemenyen vagyok, hogy nem bundle-t kell tenni hajokba hanem kivenni belole a picsaba... Max a nagy dog hajokba par db!
    Fene tudja, bar az se lenne jo ha mindenki a legfaszabb hajokkal maszkalna rohadtul nem lenne izgi...
  • Torzonborz
    nana nem minden priv. fosós szóval ha lehet akkor csak a saját nevedben beszélj :P
  • Forolto
    Hápppersze hogy fosós,mert fosós hajóban mit tud kezdeni?Égesse a hajóját meg saját magát,hogy semmire nem jó abban amiben esetleg tudna érvényesülni,de nincs meg az eszköze hozzá?

S igenis legyen bundle a sol-okon,vagy kapjanak a Priv-ek rendes hajót,ami ne legyen sol armorja,de legalább GYORS legyen és fordulékony és LEGYEN RAJTA ELÉG EMBER.S ha már sol-hoz hasonlítjuk,akkor legyen ONLY PRIV,hogy értelme legyen priv karit indítani.De ez még csak álom.
  • Snipa
    Hmm tegnap cepi navalkent MC stralsunddal beboardolt egy alexet!!!
    2x annyi ember volt alexen, megis csak 5 ember maradt! Sajna cepi bukta. Az is igaz, hogy a suttyo cepinek nem volt kartacs ergo nem tudta lekapni legenysget. Nekem volt de en a herculessel kuzdottem.
    Szal privateer mit csinal? Leuvolti legenyseget es szetszedi oket siman!