8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#4958 vagy nem visznek SOL-t a navy-k és végre kénytelenek lesznek a Priv-ek bajaihoz csatlakozni és végre egyenlőbb lenne mondjuk a harc akár PvP-ben akár PB-ben.Jajdexar -
#4957 mondtam már. priv. nem line harcra való hanem arra hogy az ellen elöt/mögött cikázzon és onnét durrogtasson. alex seggét is 1 sörtűzzel leszedtem. arra jó és csak 1 conq. sleek volt nem hv deli vagy hercules.
nem mondom hogy pár hajón/skillen nem kellene változtatni ( utóbbi 1.2vel meglesz ) de alapjában véve nem rossz. ha Neked navy jön be húzd azt és kész . ja board : bazz nem fullos crewal rendelkező hajót kell behúzni . PBben erre jó többek között hogy a lesérült hajókat behúzza ha nem védik. ezért van kartács és terror.
-
#4956 Szombaton Maracaibonál szétvertünk egy H.Delis,tritonos brit groupot.Utána a spotterüket is hidegre tettük.a st.George sq. ott állt a szélén és várták mikor megyünk el.:)
Utána átváltottunk Heavy hajókra és eltüntek,mintha ott se lettek volna,majd keline csapata jött s velük már nem akartunk megküzdeni.
Ez jó is,tökre élveztem,de ott a brit csapatoknál öcsém egy 10 ágyús halifax-al 60 emberrel nem sokat tettem utána a harcba,amitn behúztam öket.
Ezzel jó volt.Ha lenne egy ilyen kaliberű hajóm akkor én se panaszkodnék. -
Cimbi #4955 .....ta az economy ettől még halott marad csak a navyk fognak többet farmolni (már aki). -
#4954 milyen is a meglátásom?Hogy nincs hajója a Privnek?Ez rossz?Hogy harcra nem jó?Miért jó?
Szerinted amire kitalálták a boardra arra van megfelelő hajója?
De most öszintén,te hogyan látod Priv szemmel a PB-t?
A PvP-ben tök filinges a kis xar halifax-al kergetni a hajókat,de ez is csak a kényszer semmi több. -
Cimbi #4953 Ezzel végleg padlóra küldik a játékot:D
-
Cimbi #4952 Ez a bundel minden solra gyerekes és buta meglátás éppen az hogy ki kéne venni az összes bundelt minden hajóból és belőni az árakat valami normálisra kb mint ahogy most van ( bundel nélkül) csak a curon árát csökkenteni az Mc Herc árát növelni kéne egy kicsit.A legkönyebb azt kiabálni hogy bundelt solba + erősítsék ezt meg azt nekem jobb ötletem van tanuljon meg mindenki játszani a választott classal vagy válaszon másikat vagy ne fizesen elő.
Az hogy a privi mennyire jó igazából nem tudjuk mert 1.A privik 70% fosós 2.Sosem volt 6-os privi grp mindig csak solok mellet harcoltak. -
#4951 Ez most komoly? JAJDEJÓÓÓÓ,végre beindulna akkor az economy.:)
Nem kéne csak 1 bundle minden negyedosztályúra.Lenne itt sírás.:) -
#4950 lötték= löttük :P -
#4949 úgyúgy. vasárnap is én húztam be thomast és úgy lötték ki alexét. solos grp semmit nem tudott volna vele csinálni csak nézni :D -
Snipa #4948 Privateer nek mi a dolga? A nevebol adodik! ;-)
Egyebkent pvp zonak letrehozasaban es csokkenteseben nincs jobb privateernel! Ebben a mufajban navyk cseszhetik a SOL okat!
Azt mar letisztaztuk SOL group nal min 5 SOL ! Ennyi...
De 6 -os SOL group mit is tud csinalni, ha egy priv berantja allandoan oket pvp ben? Mikozben tobbiek meg contention pontot csinalnak? Semmit!
Szerintem egesz jol el lett talalva kinek mi a feladata! Csak eppen mindenki mindent akar 1 karival! Fuggetlenul attol, hogy milyen kaszt. Es ismetlem, nem kell csak 1 karival nyomulni! Ha lenne hozza turelmem es kedvem, tutira huznek egy privet de rohadtul nincs... Talan kesobb... -
#4947 ha ez a meglátásod akkor tényleg rossz classt választottál. nem mondom hogy tökéletes a priv. de közel sem haszontalan még PB-ben sem. sima OS pvp-ben meg aztán főleg nem. -
#4946 1.2B-ben megkapják a navyk is a maguk bundléit. :) -
#4945 Meglátám,ha mondjuk az összes sol annyiba kerülne,mint mondjuk a Sleek Hercules,milyen felháborodás lenne. :) Pedig el fog jönni az idő.:)
Bundle minden sol-ra! -
#4944 Snipa,
Engem nem érdekel ki alá pakolják a nagy hajókat,de ott a naval:mi a dóga?Nagy hajóban nagyokat lőni,ok.
Ott az FT.Kereskedjen,ne harcoljon.Oké a kereskedelem xar de legalább ha lenne economy akkor tudna kereskedni.
S itt ez a szerencsétlen Priv.Az mire is jó?Se harcolni se kereskedni.Akkor mire találták ki?
Jó elbasztam a választást,amikor kijött a játék,de legalább lenne funkciója valami célja a kasztnak.Nincs.Mehet a kukába.
Ez pedig nem igaz,hogy 2 Priv hiányzott volna,ez hülyeség.Itt egy kaszt köré épül minden és ez a naval.
Mindenki magyarázza,mi kell egy groupban de lássuk be 6 sol-os naval a legjobb. -
Snipa #4943 Emilio, kell a balance a hajoknal, es kell az is hogy minden classt megfeleloen kielegitsenek only hajokkal!
De ha elolvastad meg beta elott a jatekrol infokat, levolt irva hogy a kasztrendszer miatt a csatakat foleg navyk fogjak vivni, mert azok ala pakoljak a bazi nagy hajokat! Ennyi, ott volt feketen-feheren! Aztan betaban ez abszolut lejott... DE!!! Ezmiatt lehet mindenkinek 6 karaktere!
Egyebkent a tegnapi csatara visszaterve milyen kurva jo lett volna, ha van 2 privateer 4unk mellett tutira gyozunk!!! Az biztos! ;-)
-
#4942 Én húzom a navalomat s ugy egyébként sincs pontom. -
#4941 Snipa,
Mondjuk mikor megvettem a játékot szvsz nem volt a szerződésben,hogy baszki,az FT-t csak lvl30-ig Priv-et csak boardra és készülj fel a xar hajókra és ugy egyébként,ha sokáig élvezni akarod a játékot akkor naval-t indíts..
Priv boardolna,ha lenne egy olyan hajója 50-en,ami ehhez jó.
Nézd már a herculest,305 embere van.Szerinted ez boardra elég?Még akkor is,ha leordítod a legénységet akkor is egy Alexnek több embere lesz,mint nekem.Erről ennyit.
A priv egy dologra jó,beleül egy level 20-as hajóba ötvenen és befogja a hajót.DE EZ NEVETSÉGES.Miért nincs egy level 50-es elfogó hajó ONLY PRIV?
Hogy ha már erre készült akkor használja is?
Jön a Minerva haha abba is bárki beülhet.De már ez az egész téma nem érdekel,felhúztam a navalt és xarok a farmra.
-
#4940 jah caracasra össze kéne magunkat szedni remélem lesz elég 50es. -
Snipa #4939 hat ha minden igaz legalabbis remelem, akkor a leheto legtobben megyunk caracast vedeni, oda meg 50 lvl alatt nem erdemes!
de mindig beirjuk chatbe hogy epp megyunk hajot egetni es johet barmilyen lvl! -
Snipa #4938 Figy nincs azzal gond, hogy FT harcoljon, de miert kellene egy kereskedonek pvp ben harcolni es miert kellene egy FT-nek hasonlo hajo mint a tobinek? Akkor nem kellenenek kasztok sem... Nem? npc -k ellen meg boven jo Oli...
Anno ebben a korban sem a kereskedok nyomultak a csatakban! ;-)
Pont ezmiatt van, hogy csinalhatsz 6 karit! En a kereskedomet csak arra hasznalom, hogy termeljek + kereskedjek! Bar ujabban marcsak termelek es adom guilden belul... -
probirka #4937 Ha ma is össze álltok én is szívesen csatlakoznék. Tegnap szereztem meg az MC stralsunt szal, rajta lennék a témán ^^ -
#4936 Ez a hozzáállás pont nem jó. FT is harcolhat, ugyanúgy mint bárki más. Privateer és Navy is. Nehogy már csak navyval lehessen bármit csinálni. Mondjuk a kereskedelmet meg pont az FLS baszta el, így arra meg pont nem alkalmas egyik kari sem, mert nem megy semmi. Ott vannak például a pennantok (diligence). A navy kiválthat a fejlődéséhez aránylag normális hajókat, vagy pedig xp könyveket. Ugyanezt a privateer is.
Az FTk rewardja kétfajta, semmire se jó hajó (Doplhyn heavy ketch és santiago galleon), illetve receptek. Amik akkor lennénk értelmes rewardok, ha azt csak az FT kaphatná meg. De mivel mindenhol fossák a receptkönyveket kifelé, így az FT-k jelenleg max harcolni tudnak.
Az MC olival pedig pont az a bajom, hogy egy semmire sem alkalmas hibrid.
Ha harcolni akarok, nem fogok vinni árut a raktérben. Ha árut akarok szállítani, nem állok le harcolni még NPC ellen sem. Az MC Oliphant egy warship FT-k számára. Mi a fasznak bele az 1000-es raktér? Ki az a sötét, aki elmegy PvPzni fullra pakolt hajóval?
Miért nem lehet leszedni 300-ra, és cserébe rendes armort, vagy ágyúkat rápakolni?
Ugyanez természetesen hatványozottan igaz a privateerekre is, akiknek egy darab normális hajójuk nincsen olyan, amibe nem kell bundle. Persze lehet azt mondani, hogy ott a heavy deli, meg a többi fos, csakhogy azokba minden jöttment beleülhet. Nincs rendes class hajója se a priviknek, se az FTknek. Elég durva, hogy minenki navyt grindel a szerveren, pont emiatt.
A következő az lesz, hogy beleteszik a bundlet a 4th ratekbe is, és akkor onnantól tényleg senkinek se lesz normális hajója. Lehet kukázni az egész játékot. -
#4935 boardolnék én ha nem lenne lagos már a játék kezdete óta. tegnap is ezért buktam 1 durát . behúztam 1 kalózt ami csobbant is de közben bejött egy másik ami boardolt de ott alig tudtam vmit csinálni. -
Snipa #4934 Tegnap cepivel hajszalon mult hogy nem tudtuk elintezni 1 alexander MC stralsundokkal! :)
Mondjuk erdekes csata vol 4 vs 5
2 MC stralsun, gallant(lera), posti(cimbi) vs Alex, Hercules, Oli, defiant, hermes
tolunk mindenki bukott toluk a hercules! Kis szerencsevel elintezhettuk volna defit, hermest es az alexet is! -
Snipa #4933 Nem ertem mi a problematok olival!
Mit vartok, OLI SOL szintu legyen + FT hajo is legyen amivel lehet szallitani + FT -nek legyenek fasza harci skilljei stb stb...
Szvsz FT nem arrol szol, hogy harcoljatok hanem arrol, hogy kereskedjetek vele! Pont ezert nem fogom FT met 30 fole vinni nincs ertelme! Persze ha megtanulja harci skilleket, akkor rohadt jol jon 1 FT egy groupban!
Ugyanugy privateernek nem az a feladata, hogy SOL ellen kuzdjon 1 vs 1 ben! Bar siman gyozhet is ha kedvezo a szel!
Port battleban is privateernek abszolut a board a feladata az utolso hajokbol kellene celpontot valasztania lelassitani es elkapni! Megfelelo alkalom eseten...
-
#4932 Az lehet, hogy jól néz ki, de sajnos használhatatlan. Ugyanis amikor csapatban pvpzünk, egyszerre startolunk rá akárkire, és azonnal lehet látni, hogy az player hajó.
Úgyhogy a sima, fehér vitorlát kéne használni, és arra a kereszt nélküli sail embléma.
-
#4931 igen én is ezt mondtam :D -
#4930 A fekete alapon lévő sima fehér címer szvsz jól néz ki.
-
#4929 Fasza. Pont ugyanúgy szart se ér majd.:P -
#4928 Íme az 1.2B-ben "megerősített" MC Oliphant:
LOOOL!
:D
Csak, hogy örüljenek a Navyk, az Alexandernek már csak 2 dbje van ... -
#4927 Ezért nem érdemes semmit sem farmolni...
IMO aki farmol annak nincs élete. Legyen szó bármilyen MMO-ról. Kivéve, ha üzletvitelszeren csinálja azaz pénzt keres vele. (arra meg vannak egyszerűb megoldások) -
#4926 aki droid az össze is tudja ezt hozni. :D -
#4925 Tegnap mutattak egy német kínait, aki másfél millió dollárt keresett a Second Lifeban ingatlanbizniszből, in RL. Szerintem olyan, hogy beteges, egy online játékban nincs. -
#4924 1. Sose fogok.
2. Attól még, hogy nem farmolok 18 órában manit, még érdekel. :))
3. Már hogyne. Tegnap is öltünk egy grpot. :)))
De 1,5 milla egy ilyen cuccért akkor is beteges. Mert még ha 100k lenne, azt el tudom fogadni. :) -
#4923 És ez most jó, vagy rossz? :) -
#4922 1. Mert nem vásároltál gold farmerektől dublont.
2. Nem veszed "komolyan" a játékot (nem napi 112 órában nyomod).
3. Nem az életed a pvp. -
#4921 Ezt értem. De ebben a játékban nem láttam még olyan upgradet, amiért én kiadtam volna akár 30.000 db-t is, nemhogy 1,5 milliót... :P -
#4920 Tök mindegy. Olyan ez mintha neked lenne egy Couronneod, és áttennék L1 hajóvá ...
Vagy mikor az ember hónapok szenvedése alatt elérte azt, hogy megnyíljon neki SWGben a jedi slot, vagy végigfaluzta az jedivéválást, és közben többmillió XPt grindelt ki, aztán választható class lett kezdetektől a jedi ... -
#4919 Az is hülye, aki ilyesmit 1-1,5 milláért megvesz. :D