Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Kira! Pont regelés közben fagytam ... Kiváncsi leszek mi lesz ebbõl ...

A medve nem játék.

Kata
Már nem is érdekel.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
jó játékot mindenkinek

[/cserf][/fülünyúl]

Én aztán nyomathatom neki a landungs-code-ot.....Csak azt hajtogatja a soe oldala, hogy nem vagyok elõfizetve erre a fosra.
Fritz Von...
Csak büntetõpontos embereknek válaszolunk. Ezt most buktad. 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Egyébként szerintem teljesen mindegy, hogy melyik fórumot használjuk, ha mindenki azt fogja. 😊

Kell egy külön a Los Conquistadoresnek is! Mégiscsak guild. 😊

Kata
Milyen fórum?

[/cserf][/fülünyúl]

Holnap Én is rállok az új fórumra. Ahogy néztem egész szekciót kaptam egyedûl😄 De ma játék lesz😊

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

2 vagy 1 az npc-ben is rare.... playert szinte lehetetlen elkapni 6-os frpban... de 4th-t lehet konnyeden szerezni ez teny 😊 Amugy nem honapok 50-es ft-knek 3-4 nekk max 1 het 10 nap ahogy neztem

Fritz Von...
Köszönjük a fórumot elõre is. Szerintem egy-két nap és ráállunk, de most egyelõre úgyis mindenki ide jön. 😊

a.carkey
De már aktiváltam ...
Vagy itt kell beadni a reward kulcsot?

A medve nem játék.

Fritz Von...
Sõt a fregatt is elég erõs. 😄

Fritz Von...
Igen, azzal kell aktiválni gondolom.

Kata
Pedig kéne. Mert amíg hónapokig tart összegyûjteni egy 2nd vagy 1st rate sol-ra, addig kicsit morbid, hogy két perc alatt elvehetik. Ügyesek vagytok ti a fregattokkal is, nem kell nektek semmiféle sol. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

a.carkey
Online a szerverünk!

A medve nem játék.

Itt szeretném leszögezni, hogy ingame vok 😊

Tegyuk hozzá, hogy en kellemesen lepodtem, meg tudtam adni a kulcsot, szerverek is ÉLNEK még ha lockedek is... Más mmo starthoz képest istenesnek néz ki 😊 Azt hittem hogy ma nem lesz jatek, csak holnap ilyenkor, de mostmár esélyesnek látom 😊

a.carkey
Skacok! Nem tudja vki, hogy mi az az activation code a PLAY gomb alatt?

A medve nem játék.

a.carkey
D2Dnél is a helyzet magaslatán: most már bizti, hogy a jó kulcsot küldték, mert Boarding Party Keynek és Account Creation Keynek is ugyanaz jött. 😊

A medve nem játék.

Tuti nem veszik el, mert így is el leszünk picsázva, akkor meg aztán kis esélyünk se lenne 😊

Valamikortol el kell kezdeni az accok elesítését, he nem most akkor tegnap lett volna ilyen tumuiltus, egyszer mindennek van kezdete 😊

Kata
És inkább unatkoztatok, mintsem engem vigasztaljatok msn-en. Jóvan, ezt megjegyeztem. <#schmoll2>

[/cserf][/fülünyúl]

Megadtam d2d ujonan kapott kulcsot, beemngedett... De minden rohadts erver locked 😊

a.carkey
Jó neked!

A medve nem játék.

a.carkey
Ezért kérdem. Vsz ismét a zseniális ötletgazda (ki kéne már baszni az agyerõmûvet az FLSbõl, mert rendre hülye ötleteket szül) újabb okosságát szopjuk, mert ha tegnap lelövik idõben a szervert, és nem eröltetik egész nap az unalmat, akkor a station regisztrációt ilyen buta módon nem egyszerre venné igénybe xezer ember, és nem egyszerre támadná meg mindenki a SOE szerverét, és akarna regelni, hanem szépen, rendben már a nap folyamán semmi megeröltetéssel kész lennének az accountok, és csak játszani kéne. Minek ez a rejtegetés, szarakodás, az ilyen meg olyan kulcs mizéria? Semmi extra nem kéne, csak simán go ...

A medve nem játék.

Kata
Remélem a SOL-okat (az összes rate-t) letiltják nektek (kepcsörölni és használni is), mint nyáron is volt a zárt bétában - ha már ilyen marha drágák lettek.

[/cserf][/fülünyúl]

Én meg tudtam adni a kulcsot! 😊

a.carkey
Már nem maintance. Állandóan kivág a station.

A medve nem játék.

Amíg neked maintenancet ír, másnak is azt fog írni... A net varázsa - mindenki ugyanazt látja... 😊

Kaloz minden hajot használhat...Hátránya is van, pl. nehezebb craft (bár szinte gazdagabb vagyok pint privateerrel, valmint nincsenek grp buffjai ami port battleknel sztem döntõ lesz... De a legnagyobb fun, non-stop pvp pénzgyûjtögetés nélkül...) Amúgy mifasznak szenvedetem 18 percet a fórummal he nem azt hasznaljuk ?😊

a.carkey
Ki tudta már tölteni vki a subscriptiont?

A medve nem játék.

Nah, pizza megrendelve, kávé, üdítõ bekészítve... Hol ez a gamma ?😊

Fritz Von...
Nem még.

Kata
Na, játszotok már? Lehet már fizetni?

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Kód még sehol.
Megyek és sülthusiba ölöm bánatom. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fritz Von...
135315

Fritz Von...
Idõtöltésnek:

http://www.onemorelevel.com/game/blast-o-matic

Én rekordom eddig: 129675

Fritz Von...
Úgyis szétlõnek. 😊

Ja, az küldés után olvastam.
De sehol nem emlékszem, hogy olyanról olvastam volna, hogy 3 féle kulcs lenne.
a.carkey
Én megtömtem minden állatot, mindenki pisilt, szart, legközelebb holnap érek rá, és ezt õk is tudják ..., ill azt is, hogy minden egyébb dologért forduljanak a nejemhez ... 😄

A medve nem játék.

Torzonborz
nna 7kor lesz server ? yoe legalább nyugodtan meg tudok vacsizni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fritz Von...
Azt tudom, ez az FLS buzisága. 😊

Weboldalaik is haldokolnak😞 A végén le kell vigyem a kutyát😊 7 óra nagyon messze van.

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

a.carkey
Viszont most már jó a launchpad, de töltögetni még nem tudok, mert még maintance van megjelenésig. Jó lenne megtudni, hogy ez a boarding key az a reward, ami az elõrendelésért jár, vagy az igazi kulcs. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt mondjad pls a SOEnak is! 😄 Nem én bonyolítottam.

A medve nem játék.

a.carkey
Olvass vissza! 😞 De remélem nincs a srácnak igaza ...

A medve nem játék.

Fritz Von...
Ja, este 7-kor indul elvileg. Azt nem tudom, hogy mi a rákért kellett megbonyolítani ezt az egészet a sok különféle pre-dobozzal, másik digitális letöltéssel, stb.
Egyszerû lenne pedig. SOE játék, SOE letöltés, vagy SOE doboz. Ennyi.

ÉS engem ütöttél ki. 😄

Aha, boarding partyt írtak. Biztos megkeverte õket ez kódnevesdi 😊
a.carkey
Kit ütöttem ki? 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Egy arc írta fórumon, hogy az csak a madár és a kard. Elõször majd be kell írni a landing keyt, utána a boarding partyt. A landing key nekem d2ds elõrendelõ még nem jött meg.

Elvileg megkapják a cuccost a soe stationosok is, de õk automatikusan.
Hát, azért hogy pár ezerrel olcsóbb volt, nos ezért ennyi idegeskedés nem jár ...

A medve nem játék.