Naval Action

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Azért kiváncsi leszek ma mit fognak csinálni az angolok.
Még azt is el tudom képzelni,hogy mire õk kerülnek a port csatába kijavitják azt a bugot,hogy elrejtõzik egy 50-es szoknyája alá.

Red Tide-ot mi is megcsináltuk tegnap a francia barátaimmal. Elég hangulatos group küldetés. A végén mikor jött a kalózvezér lvl 8as társunk tartotta fel 5-6 percig az vezért. 9 struct pontja maradt a sloopjának mire visszaértünk az erõdhöz öböl másik végébõl. Mi 6an voltunk szólvan nem volt nehéz csak szegény lvl 8asnak😊 A küldetést végén mi megkaptunk mindent és a küldetést is újra.😊

Ma reggel mi is hoztunk egy várost. Vicces h spanyol, francia vezetés van, pedig mi vagyunk a legkisebbek. Hiábá ide tényleg csak a legjobbak jönnek, pistikék mennek kalóznak(bocs leskin😉) vagy angolnak.

PoBS: Morgen de Fumée - Le Lys-au-Crâne (www.lys-au-crane.net)

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Forolto
Skacok,mailcimet,akinek kell az árlista,itt vagyok bent az irodában,tom küldeni

Torzonborz
ja és ahogy olvaspm a tegnapi Belize pb volt a legelsõ az összes server közül 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
hmm ez fura legutóbb amikor csináltuk pár napja akkor még nem volt vele semmi gond. szépen le tudtuk adni.

Tegnap próbáltam a Red Tide nevezetû group küldetést..Instance-ba belépve kifagyott a játék és kidobott az asztalra. Nagynehezen visszatudtam mnni, nagy nehezen megcsináltuk a küldetést és sajnos úgy néz ki hogy nem adta meg a küldi teljesítését...Szóval kicsit dolgozniuk kell a fejlesztõknek hogy ha már mmorpg-rõl beszélünk akkor lehessen másokkal is küldizgetni mert ez így elég gázos. De legalább jól jött az xp :-)

Torzonborz
elírás . ez "csak" a gazdaságróé egy elég jó leírás.

ÖÖÖ vagy ez csak leírás?
http://www.webtars.hu/games/index.php?p=details&id=63552254c01916b4cb386ce17970df5d
Na gyerekek innen le lehet tölteni a játék demo-ját, mely idõben vagy funkcióiban korlátozott. Meg is lehet rendelni. 6241 Ft + postaköltség, és elég fizetni, miután kihozzák.
Torzonborz
naja arról dumáltunk mi is a többiekkel hogy ez a városban megbújás nem a legjobb így. nekünk csak 1 embert kellett onnét kifüstölni ami szerencsére sikerült is.

a f**zom kivan ezzel a sz*r képbeszúrással,a hótk***s,bü**s pi**áért nem linkeli be ide nekem a képet.? ? ?
Mindegy, van 3 kép a battle-ról a galériámban meglehet skubizni.
R és bandája(az-az Fritz ,õ a banda 😄 ) El diablo line-jában.
Raas_a_Geep <#violent>No mercy

- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"

És talán sikerül belinkelnem a képeket 😞ke**ke 20 kybte):

Szóval kenegettük a szájukat az angoloknak,dehát gyáva birkaleves zabálok elbujtak elölünk,gáz ,mert lejárt az idõ és övéké maradt a city.
Lehet skubizni a képeket :

Fritz Von...
Puerto Cabezas ostromában Rush és én is részt vettünk. Itt az angolok kicsit jobban összekapták magukat, és 20-an jöttek. Annak rendje és módja szerint szét is vertük õket, azonban a városban 8 ember elbújt. Az idõ lejárt, így Cabezas angolok kezén maradt.

Azt kell, hogy mondjam, mindenkinek ki KELL próbálnia ezt, hihetetlen hangulata van! 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Torzonborz
"logikai bukfenc a játékmenetben .." ez kimaradt késõ van na 😄

Torzonborz
na kérem megvolt az elsõ port battle és miénk lett Belize 😊 bár az angolok csak 11en jöttek mi meg 24en voltunk. de nem is ez a lényeg hanem az hogy már az elején 7en kiléptek közülük .... gyáva népség na . 😄
van még pár logikai amit javítaniuk kell de ettõl függetlenül nagyon ütõs lesz ez a pb.

grat all! 😊

szep volt belize elfoglalasa!
PvPben nálam a Daoc az etalon. (No még mielõtt bevezették voln aa szuper új kasztokat) Itt amit láttam videót (youtube) az felemás volt. A fedélzeten kardozós az eléggé trének nézett ki, a hajózós rész viszont bejött.

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

Kata
Igen nagy a csend. Hányas szintûek vagytok már?

[/cserf][/fülünyúl]

Nem te vagy az egyetlen ne izgulj. Erre mondtam, hogy meg fog dögleni a gazdaság.
Ne vedd személyes támadásnak!
Torzonborz
jah igen PH-ról 😊 eddig ez nekem tetszik. nem mondom amiokor már 4-5 órája nyomtuk tegnap a port mizériát akkor már kicsit én is untam de egyébként jó kis cucc ez. eddigi legjobb pvp itt van. legalább van értelme is nem úgy mint máshol.

Mi a különbség a pirat és a normal pvp area közt? (A normált értem😊)

Fritz Von...
Collectors editionhoz pedig egy életnagyságú, felfújható SOL. <#idiota>

Na megjött a mi verziónk is. Mit ne mondjak, akinek nem dobozos, annak csak ajánlani tudom, hogy rendelje meg ezt is /persze csak ha a keret engedi/. Térképpel, külön kis könyv a hajókról, kis történelem, egyszóval nagyon igényes!!
Na találkozunk a szerveren /ismét/.

Forolto
Ez is egy lehetõség.A másik a pennantok beváltásánál is kapsz vagy a shop-ban 10000 db-ért.

Elvileg az eleján van 2 küldetés ami ad két tárgyat. Egy naval és egy swash nullázót(Ekkor stílust is válthatsz kardnál). Hogy pontosan mi a neve arra nem emlékszem. Nézd meg az inventoryd(personal), ha nem használtad el biztos ott lesz.

Lehet valahogy újraosztani vagy nullázni a skill pontokat?

Fritz Von...
Bugok vannak. Mint minden induló MMOban. De a start és az egész nagyjából teljesen simán lezajlott, lehetett vele játszani is az elejétõl fogva.
Értékelésem: economy 5, pvp 4-5, pve 2.
A Pve részt kell fejleszteniük, de be is van ígérve, tehát nem félek. Minden másban nagyon jó game.

TRben is volt, szinte a megjelenés után azonnal. Torn on borz from Ph!? Te mindennel játszol? 😄 Sajnos visszatérve TRre, azzal is befürödtem, mert elég uncsi lett egy hónap után/tele van bugokkal, amiket nem javítanak. Még 1x 10kt nincsen kedvem kiadni egy olyan játékért, amirõl késõbb kiderül, hogy használhatatlan 😞

Torzonborz
még csak most kezdõdött a játék így ne várd el hogy kapásból legyen trial is. idõvel talán lesz.

A játékmód az amolyan Sid Meier's Pirates!-es? Vagy annál kicsit "szimulátorosabb"? Trial hiánya az fájó pont, remélem hamarosan bevezetik 😞

Trial még nincs,magyarországon csak digital download van,10k az ára,havonta annyi ,mint az összes többi fizetõs,és több kérdésed nem volt <#idiota>
R

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem: Ehhez létezik valamilyen trial? Itthon lehet kapni? (CD galaxisban nem láttam) Ha igen mennyiért? Havonta mennyit kell leszurkolni érte? (Gamecardos?) Válaszokat elõre is köszönöm 😛

Forolto
Azt hittem kalóz.😛

Mivel franciákkal vagyok, ezért igyekszem lekötni magam.😄

Forolto
Jó lenne belehúznotok,ott vannak a franciák,jó lenne ha északon lekötnétek öket.Elsõre azt mondom mi elvagyunk az angol kutyákkal,de nem iszom elölre a medve bõrére.

Forolto
Kaparom a fejem!!

Marhaolcsón adtam az ágyút.Most kaptam egy táblázatot a costokról,lebontva az unkeepre és az adóra,amit sose számoltam fel...

Á kész vagyok.Nagyot nyertetek rajtam.😊

Small ágyú 339,49
Medium 673,78
Large 1634,78

Sajna mától emelnem kell az árakat,hogy ne fizessek rá. 😞

BaLeeX
Köszi!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Egyszer kell megvenni, ~2600 a havidíja és MMORPG (komoly stratégiai résszel is).

Nem mondom, hogy nagy szervezés lett volna nálunk. Elkezdõttek a harcok, páran mentek volna elfoglalni Havanát, de lehûtötték õket, h a spanyolokkal jóban kell lenni.😊 Kalózokat nem merték megtámadni. Jött még pár ötlet az angolok ellen aztán a végén csak pár kisebb védés volt. Kicsit még szervezetlenek nálunk az emberek.😊 De hát elsõ nap volt.😊 Spanoyloknak gratuláció a jó teljesítményhez!

BaLeeX
FAQ nincs, két oldalt visszaolvasva nem találom szóval rákérdezek.
Ez egy online MMORPG szerû kalózos játék amit csak 1x kell megvenni és nincsen havidijja?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Fritz Von...
Itt vagyok fent. 😊

Jarl wazze légyszi nezd meg a skypeod 😊

Nálunk valahogy nem divat a pvp... mindenki exp grpot keres 😊

Forolto
Bakker ezt nem fogom sokág bírni.Ma is fent voltam hajnali 2-ig,hogy kész legyen elsõ fõ mûvem:Stralsund fregatt.
Mi is ott voltunk egy másik csapattal Belize ostrománál.
Nem hittem volna,hogy ennyire szétverjük az angolokat.Nagyon felkészült a csapat és látszott az angolokon a kapkodás.
A kalózoktól többet vártam volna,a franciák hozták a formájukat.
Ez biztosan csak átmeneti állapot,késõbb azért más lesz a helyzet,remélem akkor is spanyol gyõzelemmel.

Pedig vagyunk, de te tudod 😊

Tegnap elkezdtem a kalózokkal, de nemláttam egy magyart sem játszani...Spanyolokkal játszik az összes magyar? Kénytelen leszek átmenni a spanyolokhoz.

Mi van a gépeddel baba?Arról beszéjé.... 😄

😄