8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Cimbi
    Én meg teszek főleg ha neked akarok mondani valamit.
  • Forolto
    Nekem sok minden nem tetszik,mégse teszek személyes megjegyzést.
  • a.carkey
    Nem baj gyerekek, az Alexet úgyis totál lebutitották, az Olit meg "megerősítették", a privi hajója meg maradt úgy, ahogy volt, kár a szó.

• Cimbi
    Jól látod nem tetszik ez a mentalitás amit te képviselsz csak az a gáz hogy nem tudom elkerülni.
  • Forolto
    Erre már nem is reagálok,megtette Fritz is.Eddig szemet hunytam a személyeskedésednek Cimbi,de jó lenne,ha visszafognád magad,mert egyrészt azt se tudod ki vagyok,mennyit játszok és mennyit értek a játékhoz.
    Nem irtam se a játéktudásodról sem az alsófertályod gáztermeléséről se,csak a játékról és a játékbeli élményemről,amihez ugyanolyan jogom van,mint neked,mert fizetek érte.
    Ha nem tetszik el lehet menni más forumot olvasni.
  • Fritz Von...
    http://www.olivatravel.com/ablak.php?item=uticel&continent=9&country=117®io=99&uticel=369
  • Fritz Von...
    A nagy baj az, és a fő kritika is, hogy a flém megy csak. :) Holott mármár game idő van. :)
  • Cimbi
    Nem neked azzal van a bajod hogy seggbe lőnek ez a bajod nem más, magyarázol hogy így sol úgy sol közben fingod sincs mi az.
  • Fritz Von...
    Az egészhez annyit tudok még hozzáfűzni, hogy Cimbi annyival jobb, hogy ő nem fosik. Bátran jön a mediatorával (gyártása kb 3k) és pvpzik. Nem fosik. :)

• Forolto
    miért,nincs igazam?S egyébként is nem a kasztal van a bajom,hanem a hajóval,amiben a kasztod csücsül.
  • Cimbi
    De te nem ezen rinyálsz nem az AH-n hanem azon hogy privi mér gyengébb mint a navy te ezen rinyálsz kisbarátom.
  • Forolto
    Na látod?Legalább az AH menne,az economy pörögne,de semmi.Mit csináljon az ember?

Abban a xaros wow-ban legalább horgászni lehetett! :)
  • Forolto
    Azt hiszed azt megkapnád belöle?

Najó,hogy lásd kivel van dolgod,adok mellé még egy használt buszjegyet. :)

• Cimbi
    Ja rinyálok de nem ezen hanem AH-n és az írdatlan menyiségű farmon a játékal komoly problémák vannak csak nem ott ahol te gondolod.
  • Fritz Von...
    OK, ha van mellékletben fél éves eq2 kupon. :)
  • Forolto
    hmmm...adok egy fél éves nők lapja előfizetést! :)
  • Forolto
    Cimbi,te mondod ezt?Egész nap a te rinyádat hallom ventrin,meg a panaszt.
    Próbálkozni meg a macska szokott...S én legalább próbálom megmagyarázni mi lehet a xar és közben minden nap beloggolok,látok 3 embert online este 7 kor,mert mindenki inkább mást csinál.Akkor szerinted csak én vagyok olyan rinya,akinek ez nem tetszik?Én legalább megoldást próbálok keresni és nem hagyom itt ezt a xart és keresek mást.

Egyébként meg nem értelek miért nem lehet felfogni azt,hogy a játék igy egy xar,sőt egy fos és nem a skill számít,hanem az,hogy milyen kasztra böktél a játék elején és mennyire baszták el a játék készítők.
  • Fritz Von...
    Cserelehetőség!!!!

Aki befizet egy év everquest 2-re, megkaphatja minden itteni ingóságomat! (Fél év eq2 is szóba jöhet).
  • Cimbi
  • Fritz Von...
    Aha. Gandalf kardja? :P

• Cimbi
    Veled az a gáz hogy megse próbáltál küzdeni csak rinyálsz és elméleteket gyártasz olyasmiről amiről fingod sincs.

Fritz:
    Máshol sincs balance sztem, egy fantasyban a varázslók nem szaladgálnak kardal és nem játszanak lovagot és fordítva.

Szerintem az a gáz hogy vannak emberek akik nem tudják elviselni hogy a classok között van külömbség inkább rinyálnak balancot és egyéb más baromságot kiabálnak mert megtanulni játszani nehéz, jó lenne ha végre ezek az emberek magukba szálnának és elhúzznák a belüket az összes olyan játékból ami szim vagy bármiféle olyan játékelemet tartalmaz amit nem lehet egy skillel megoldani és nem vágnák tönkre ezeket a gameket.
  • Fritz Von...
    Egyszer próbáltam azt, fent volt 2 napig, utána letöröltem. Más érdemi ötletem nincs rá.
  • Forolto
    Nehogymá csak eredetin menjen a user mod-os baromság?
    Plö az Ultimate 3.2-es simán elindul de a beigért modok nem jönnek le.Nem azt mondtam,hogy kifagy.
  • Forolto
    Az MMO lényege hogy sokáig fizesd a havidijjat és sok időt töls a játék elött.
    Neked meg az,hogy jó sok felesleges időt leköss egy játékkal,amit szeretsz.

Szal Kata,egy halott kereskedelem mellett az FT unalmas lesz 1 hét után,termeljen raktárra,trédeljen a shop-al,mert másnak nem kell a cucca. :P
    A Priv. meg osonjon oda a hullaszar hajójával boardolni 300 emberrel egy 50-es hajón,mert ez a kihívás emberek.Jajdejó nekem!
    Mint a kezdő orvos,aki 200 vakbélmütét után megszólal:egyszer már nekem is sikerülnie kell! :)
  • Fritz Von...
    Hé te véleményes. Mi nem igazán szeretjük ám itt az olyanokat, akiknek véleménye van!
  • Forolto
    Egyébként meg Kata próbálj küzdeni egy FT-vel vagy egy Priv-el és majd megnézem milyen véleménnyel leszel.

Ez meg az én véleményem.
  • Forolto
    A navy meg igenis fizesse meg a sol-ját amivel istenkirályt próbál játszani.

Remélem télleg Bundle-be fog kerülni a sOL,dögöljön meg a szomszéd tehene is! :)
  • Fritz Von...
    Az az aránytalan és irreális, hogy csak a navyt csinálták meg harcképesnek. És a másik meg, hogy el kell dönteni, hogy MMOt csinálunk, vagy reális szimulátort. Mert akkor az angolok és franciák már ugorhatnak is kifelé a galleonokból, navy és ft felejthetné a xebecet, de még a privateer is.
    Ha MMO, akkor legyen meg az a balance minden karakter és hajó között, ami minden más MMOban megvan.
  • Kata
    így viszont akinek lesz sem meri majd harcba vinni

Más.
    Az FT és Privateer hisztire meg annyit, hogy küzdeni kell, nem sírni. Az ft nem kifejezetten haricmarcsi, ergó üljön el a fenekén, termeljen, szállítson, "trédeljen". A privateer meg ne akarjon istenkirály sérthetetlen és villámgyors hajót, amivel minden kihívás nélkül bármilyen nagy hajóhoz odavágtázna, megboardolná és legyőzné. Ne akarjon több legénységet sem kisebb hajóra, mert az már igen elrugaszkodna a valóságtól, és épp ezért jó ez a játék, hogy nem aránytalanok és irreálisak a hajók.
    Ez az én "szerintem"-véleményem.
  • Fritz Von...
    Mert nem eredeti.
  • Snipa
    loool! :)
  • Forolto
    télleg:

Ki tudja miért nem megy az Empire at war alá egy módosítás se?
    Tegnap tökjól el voltam vele
  • Forolto
    Ohátpersze.:) Neked meg csak a por maradt...amit rugok rád.:)
  • Fritz Von...
    Az a durva, hogy pont egy fosós rinyagép vitte el az 5000-et. :D
  • Forolto
    Csak mondom,hogy itt a duna plázában Lego kiállítás van és a második emeleten egy BAZINAGY San matteo van kirakva legoból. :)
  • Forolto
    Ugy még én is!Hoznám a halifaxot és tnyleg a seggében lavíroza egyszer csobbanna.Csak hideg élelem kell hozzá.30 perc után megadná magát.:D Inkább a dura.:D:D
  • Forolto
    az lendítene egy picit a játékon.
    Fritzre mindig rugnám a port!
  • Fritz Von...
    Simán elég. Azt is megkockáztatom, hogy 1vs1ben, ha mindennel fel vagyok szerelve, akkor lenyomok egy alexet. De CSAK 1vs1ben.
  • Forolto
    Itt vagyok a munkahelyen és inkább irogatok.:)
  • Fritz Von...
    Nem, hanem a szokásos kétheti rinyálás megy. Majd abbamarad. :D