Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár dologban egyetértek velük, de azt már eddig is tudta mindenki, hogy nem épp olyan lesz ez a Fallout 3 mint amilyennek képzeltük/vártuk/várjuk.
Maxiumum annyit fogsz észrevenni, hogy nem találod el a célpontot vagy ha fejlesztesz akkor többször találod el.
Engem inkább a BoS-os dolgok zavartak és a Fatman nevezetû fegyver.
KH: Hja, az NMA-sok szeretnek túlzásokba esni😛
Eddig nem nagyon tudtam elképzelni, de most kipróbáltam a Tabula Rasa bétát, ami pont olyan. És annyira nem jó, csak agyatlan egérkattingatás, taktika és stratégia nélkül. Se ilyen, se olyan.
Talán itt más lesz....
De nem is vagyok meglepõdve.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Õszintén szólva eddig se volt túl sok köze a végkifejletben a szövegelésnek. Talán csak a Planescape Tormentben, de azt még mindig nem játszottam végig. Hmm.
Nagyon sokan a külföldi fórumokon azzal jönnek, hogy a Falloutokban végig tudtál úgy menni, hogy kidumáltad magad.
Nos ez nem igaz, mert sokan megcáfolták. Igenis vannak olyan helyzetek amikor kénytelen vagy fegyvert használni mert nincs más lehetõséged. Vagy esetleg elfutsz.
Ez olyan tipikus Han Solo eset. dumálsz, dumálsz, lõnek, visszalõsz😊
Másrészt hatása annyiban merült ki, hogy bizonyos küldetéseket nem vagy csak másként tudtál megcsinálni, karma levonással vagy hozzáadással.
Ez az apróbb végeket befolyásolta valamelyest, pl. XY város kivirágzott segítséged kapcsán, vagy lerombolták mert XY oldalára álltál. Ezek érzelmi okokból voltak nekünk fontosak, gyak a végkifejletre marhára nem hatottak. Úgyis meg kellett szerezned az ÉLET-et és szétcsapni az Enklávét vagy megszerezni a Vízchipet.
A jó/gonosz vonást eddig a PT-ben láttam megvalósítottnak igazán ill. a SW:KotOR-ban emlékeim szerint.
Ráadásul nehéz megírni is, mivel kezdõ karaktereknél egy arcátlan válasz elég gyors halált jelenthet (pl.: Arcanum. Elkezdtem egy gonosz csajszival, nem sokkal az elején már megtámadott a kovács/boltos stb.)
Ha a párbeszédek jobbak lesznek mint Morrowind/Obli, az már jó. Hál istennek vanank elõttük jó példák.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ha azt az engine-t használják akkor itt is ez lesz.
Egyébként Oblivion nagy baja az X360-ra optimalizálás volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Tuti olyan effekteteket raknak bele, meg úgy programozzák, hogy muszáj legyen erõsebb gépet venned😛😛😛
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"A játék elkészülésérõl továbbra sem adhatok ki információt, azt viszont elárulhatom hogy mindenkinek vennie kell új gépet.
Köszönjük, hogy végighalgattak."
najo, csak egy videokártyát 😄
mindenesetre ha valaki újra F2 végigjátszáson gondolkozik, ajánlott feltenni a legújabb peccst hozzá, sok ember szerint sokat javít az egyensúlyon.
car-armor
frostjunk-spire
<#idiota>#idiota>
neeemáááá
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Hogy ez hogy lesz megoldva kérdés.
Vagy bemész és eljutsz egy darabig és onnan áttesz a következõ helyszínre vagy végiggyalogolsz vagy metrózol😄
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Egyébként a PCDome-on is van egy jó összefoglaló.
Bár kicsit ellentmondásos az a dolog ami a végtelen, bejárható területekrõl szól, miközben cellákra van osztva a környék.
Amúgy az új területek megnyílása a következõ: Ha felrobbantod Megatont, akkor a megbízó elmondja egy másik település koordinátáit és ott kaphatsz küldetéseket. Ezt ahelyet egyébként sehogy máshogy nem találhatod majd meg.
Ilyen szempontból valóban sokszor kell majd végigvinni a játékot. Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz ilyen szempontból lineáris.
és hogy lesz sok régi zene hasonlóak mint a Fallout részekben,szal hangulat meglesz😊
jah és hogy a War,war never changes-t felvették újra jó sokszor azzal a csávóval aki az elsõ részekben is mondta
amugy xp alatt készülj fel a bugokra
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Nekem legalábbis.
Esetleg próbáld meg win2000 vagy 95 avgy 98 vagy milyen módban indítani.
vagy szerezz be hozzá Abandon Loader-t és azzal próbáld.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
(arról nem is beszélve hogy a csomagtartóba lehetett a lootot pakolni szal pénzügyileg is megérte)