Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Igazság szerint csak összeszedték a demóról szóló infókat, emg asszem volt vmelyikük ilyen vetítésen és azt írták le null hype nélkül, történés szerint.
Pár dologban egyetértek velük, de azt már eddig is tudta mindenki, hogy nem épp olyan lesz ez a Fallout 3 mint amilyennek képzeltük/vártuk/várjuk.

Zsolo007
Én nem nevezném túlzásnak, egyszerûen csak alaposak.....nagyon alaposak 😊

Randal
Nem igazán lesz más hidd el.
Maxiumum annyit fogsz észrevenni, hogy nem találod el a célpontot vagy ha fejlesztesz akkor többször találod el.

Engem inkább a BoS-os dolgok zavartak és a Fatman nevezetû fegyver.

KH: Hja, az NMA-sok szeretnek túlzásokba esni😛

Érdekes ez az FPSként lövök de a statisztikák alapján kalkulálják hogy találok e dolog...
Eddig nem nagyon tudtam elképzelni, de most kipróbáltam a Tabula Rasa bétát, ami pont olyan. És annyira nem jó, csak agyatlan egérkattingatás, taktika és stratégia nélkül. Se ilyen, se olyan.
Talán itt más lesz....

Zsolo007
Én többé kevésbé végigolvastam, hát nem vagyok túlságosan boldog :/

De nem is vagyok meglepõdve.

az nma lehozott egy végigjátszás jellegû elõzetest a GC demóról, brutál hosszú, lefordítani nem fogom, csak a kérdéseket a végérõl, meg max. kiszemezgetem, ezt már azért kicsit túlzásnak (mániákusnak?) érzem...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Randal
Azzal nem volt szerencsém játszani, szaggatott a gépen😛

Shiwo
vagy a ToEE, ahol a haver kaotikus gonosz félork barbárját lvl 1en megölték a háziállatok (csacsi, bárány, miegymás 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Randal
Egyébként kösz a fordítást😊
Szép munka.

Randal
Olvastam én is az NMA-n.
Õszintén szólva eddig se volt túl sok köze a végkifejletben a szövegelésnek. Talán csak a Planescape Tormentben, de azt még mindig nem játszottam végig. Hmm.

Nagyon sokan a külföldi fórumokon azzal jönnek, hogy a Falloutokban végig tudtál úgy menni, hogy kidumáltad magad.
Nos ez nem igaz, mert sokan megcáfolták. Igenis vannak olyan helyzetek amikor kénytelen vagy fegyvert használni mert nincs más lehetõséged. Vagy esetleg elfutsz.
Ez olyan tipikus Han Solo eset. dumálsz, dumálsz, lõnek, visszalõsz😊

Másrészt hatása annyiban merült ki, hogy bizonyos küldetéseket nem vagy csak másként tudtál megcsinálni, karma levonással vagy hozzáadással.
Ez az apróbb végeket befolyásolta valamelyest, pl. XY város kivirágzott segítséged kapcsán, vagy lerombolták mert XY oldalára álltál. Ezek érzelmi okokból voltak nekünk fontosak, gyak a végkifejletre marhára nem hatottak. Úgyis meg kellett szerezned az ÉLET-et és szétcsapni az Enklávét vagy megszerezni a Vízchipet.

A jó/gonosz vonást eddig a PT-ben láttam megvalósítottnak igazán ill. a SW:KotOR-ban emlékeim szerint.

Ráadásul nehéz megírni is, mivel kezdõ karaktereknél egy arcátlan válasz elég gyors halált jelenthet (pl.: Arcanum. Elkezdtem egy gonosz csajszival, nem sokkal az elején már megtámadott a kovács/boltos stb.)

Ha a párbeszédek jobbak lesznek mint Morrowind/Obli, az már jó. Hál istennek vanank elõttük jó példák.

Komment a párbeszédek miatti aggodalmakkal kapcsolatban

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Bucser
Az Olivionnak is rnegeteg Ram és rengeteg VIDEO ram kell a futáshoz.

Ha azt az engine-t használják akkor itt is ez lesz.

Egyébként Oblivion nagy baja az X360-ra optimalizálás volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
hja. szvsz ami kell majd a játéknak, az 1 jobb fajta videokártya és esetleg kicsit több memória mint 1GB. a proci meg elég ha 2500 felett van...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Grove4
Na azért az túlzás,hogy ha valaki most vett csúcsgépet,és annak is új gépet kellene vennie.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Szabi84
Persze ez igaz, szép grafikával sokkal élvezetesebb a játékélmény, de pár végigjátszás után már nem azt fogod nézni! Szerintem azért a gépigény nem lesz akkora gond csak megbuherálják addigra ezt az oblivion motort!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sadun Tryst
de ha már szép grafikája van a játéknak akkor nem jobb úgy végigjátszani h teljes szépségében? 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Szabi84
A Fallout volt az a játék ahol a grafika érdekelt legkevésbé! 640*480-ban elmegy mindenkinek!<#smile>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Randal
Egyébként meg úgyis új gépet kell venni.
Tuti olyan effekteteket raknak bele, meg úgy programozzák, hogy muszáj legyen erõsebb gépet venned😛😛😛

jól van, legközelebb mindent végigolvasok 😄 xD frászt hozzátok rám 😛
light00
Csak arrol van szo, hogy alapbol olyan gagyi gépem van, hogy a morrowind is itt-ott akad rajta. És mivel beirtam, hogy az én mostani gépemen nem futna, ezért irta be Nuki poénbol, amit irt.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

hát ez nagy tahóság... miért kell venni új gépet? Nem bírják több év alatt az Oblivion motorját ugyanolyan gépigényszinten tartani? Sõt, pont hogy optimalizálni is lehetne... 😮
1UP interjuhé fordítása

Magyarul oblivion klón lesz? <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Esrohnoil
Magyarul kb. 2-3 év múlva talán kész lezsz? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Light úrfi hatására, másnapi sajtókonferenszián:

"A játék elkészülésérõl továbbra sem adhatok ki információt, azt viszont elárulhatom hogy mindenkinek vennie kell új gépet.
Köszönjük, hogy végighalgattak."

light00
Nekem annyit böven megmondanak, hogy vehetek uj gépet -,-
najo, csak egy videokártyát 😄

Fenrir
GC:

Eléggé semmitmondóak.

A halál csupán a kezdet...

#1323: 😄

mindenesetre ha valaki újra F2 végigjátszáson gondolkozik, ajánlott feltenni a legújabb peccst hozzá, sok ember szerint sokat javít az egyensúlyon.

Majd lesz fizetõs letölthetõ plugin mint Obliban 😛

car-armor
frostjunk-spire
<#idiota>

Shiwo
valamit hagyni kell a kiegbe vagy a 4. részbe..

nem lesz kocsid f3-ban? D:

neeemáááá

http://www.lohere.net - a MagyarChan

bigfoot
hát sajnálom mert én nagyon örültem mikor meglett a gíp F2 ben😊

Randal
Igen ezt lehetett tudni. A metróalagutakban fogsz közlekedni.
Hogy ez hogy lesz megoldva kérdés.
Vagy bemész és eljutsz egy darabig és onnan áttesz a következõ helyszínre vagy végiggyalogolsz vagy metrózol😄

bigfoot
sajna nem lesz benne jármûûûûûûûûûûûûûû😞

Ron Ragm
http://nma-fallout.com/

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Esrohnoil
Hol?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ron Ragm
Az hogy milyen gyakran találkozol dolgokkal az megmaradt, csak a worldmapon mész sokkal gyorsabban, de elvileg van nemhivatalos patch ami orvosolja.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

light00
Jah, xpvel az a baj, hogy más a véletlen szám-generátora vagy mije a 98hoz képest, és amig 98on játszva az encounterben centinkénet megállitanak, autoval meg kétcentinként, addig XPn örülj ha találsz valamit :C

bigfoot
jah tom ki

Randal
Igen, õ Ron Pearlman😄

Egyébként a PCDome-on is van egy jó összefoglaló.
Bár kicsit ellentmondásos az a dolog ami a végtelen, bejárható területekrõl szól, miközben cellákra van osztva a környék.

Amúgy az új területek megnyílása a következõ: Ha felrobbantod Megatont, akkor a megbízó elmondja egy másik település koordinátáit és ott kaphatsz küldetéseket. Ezt ahelyet egyébként sehogy máshogy nem találhatod majd meg.
Ilyen szempontból valóban sokszor kell majd végigvinni a játékot. Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz ilyen szempontból lineáris.

bigfoot
hát hogy nagyrészt megmarad minden
és hogy lesz sok régi zene hasonlóak mint a Fallout részekben,szal hangulat meglesz😊
jah és hogy a War,war never changes-t felvették újra jó sokszor azzal a csávóval aki az elsõ részekben is mondta

a kettõt most toltam végre a haverommal kb ezredszerre

amugy xp alatt készülj fel a bugokra

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Randal
Mindegyik megy XP-n😄
Nekem legalábbis.
Esetleg próbáld meg win2000 vagy 95 avgy 98 vagy milyen módban indítani.
vagy szerezz be hozzá Abandon Loader-t és azzal próbáld.

Alwares
Na majd meglesem, csak kéne egy olyan verzsönt szerezni ami meg XP-n...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Randal
Pedig a 2. résznek is vannak jó küldetései. Én az 1.-ben feladtam a Karavánvárosban, már Roncsváros se volt az igazi. Nemtom, valahogy nincs meg a kellõ hangulata már😞

Alwares
Áh elõ kéne venni a 2-t, én csak az egyet toltam komolyabbant a kettõt valahogy az elsõ küldi után letöröltem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Randal
Miért, mit írtak benne? Gondolom ugyanazokat amiket máshol is olvashatott az ember😄

bigfoot
nah elolvastam a pcguruban leírtakat,és kicsit megnyugodtam

Shiwo
tudom, de én peccs nélkül toltam mindig..

Pedig nagy Mad Max fíling, a kocsi volt kvázi a lakásod 😊

(arról nem is beszélve hogy a csomagtartóba lehetett a lootot pakolni szal pénzügyileg is megérte)