Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
Úgy legyen 😉

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Kandurex
jaj, dehogy, csak szorgosan heggesztik, a projektel nincs semmi gond, halad, pénzük is van, salz, csak doloznak csendben

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

light00
Naja, érdekesen elhalt az egész, azért remélem abba nem hagyták :\

rotator
Ha lenne, már itt tobzódnánk!

Fenrir
Nagyon csöndben vannak a fejlesztõk, semmi hír azóta?

A halál csupán a kezdet...

Shiwo
hát, nekem az új gép megvan, márcsak a játékot kell beszerezni 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Alwares
Hát sajnos igen, jó lenne már valami matéria a játékból, ha már tényleg jön az összel...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

SötétBarom
Nagy a csönd... -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Leírja,hogy elsõre nem indul el,de utána letesz 3 fájlt (ini,meg még valamiket) a my documents / F3 mappába. Nos, nekem csak egy log fiájlt rak oda, abban meg hibaüzenetek vannak...
Gondoltam,h másnak is volt ilyen baja,de nem,ez valami D3D gebasz,mind1.
Úgy is tanulni kell..

Randal
Nézd meg az NMA honlapján. Ott le van írva hogyan kell elindítani.
Egyébként nem lett volna rossz.

És sikerült elindítanod?
Nekem azt írja ki,hogy: "fatal to create d3d device"

Shiwo
nekünk már kevésbé 😊

Nem tudom tudjátok-e,hogy a Van Buren féle fallout 3 techdemó letölthetõ, innen.
Nekem újdonság,szedem.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Fallout dioráma...

bigfoot
Nyugodjon Békében..

SötétBarom
<#shakehead>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shiwo
omg 😞

nyugodjék békében 😞

<#szomoru1>

rotator
Nyugodjék békében. 😞 A Witcher topikban igen lelkesen linkelte az infókat még október tájékán, csodálkoztam is, hogy eltûnt, amint megjelent a játék. 😞

R.I.P.

Én úgy másfél hónapja olvastam döbbenten, de még mindig nehéz elhinni.
Randal
rotator
Semmi érdemleges, folyamatosan jönnek a conceptek.

Up!
Van vmi új hír? Kicsit elsüllyedt a topic.

War. War never changes.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ron Ragm
Max ugyanazok a csúszkák csak átrakva férfire, Oblivionban sem nagy ügy megoldani.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hmm

Említették valahol hogy lehet nõi karaktert is indítani mint az elõzõ részekben?
Elég evidens de így hirtelen nem rémlik hogy lett volna szó róla.

"...Afterwards, the father removes his surgeon's mask to reveal a face much like the one chosen by the player for the character."

Ez érdekes lesz nõi karival! <#idiota>

wikipedia a barátod

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ki tud informáciot mondani a fallout 3 rol?
Moomoo-k, Skorpiók, minden <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

low IQ-s játékot én is kipróbáltam, elég poénos 😊 egy ideig. Jó poén pl hogy egyik faluban (klamath talán? ) van egy szintén iq közel 0 emberke akinek a teheneire lehet vigyázni. Ha normál karakterrel próbálsz beszélni vele akkor bugyuta válaszokat kapsz viszont egy low iq-s karakter jól elbeszélget vele (érdemes megnézni 😊 ). tul. csak vele tudunk normálisan társalogni és õ igazít útba minket. A karakterem egyébként elhalálozott new renoban mert mindenáron szeretett volna bishoppal beszélni. ott viszont nem szerették az idiótákat és bármit mondott kinyírták.. :/
light00
Akkor is hasonlot, csak körülirta 😄
Amugy ahogy emlékszem, vmi olyasmit, hogy "pofa be vén kurv@, kiszabaditani jöttelek". Mindenesetre öreganyot beoltotta.

#1377: A játék menete szempontjábol igencsak kell a skillpont, dehát egy félkegyelmüvel végigjátszani a játékot még a készitök szemében is fun, nem gondolták komolyan..😄

Esrohnoil
Jah, azért az IQ az elég fontos tulajdonság már csak a skill pontok miatt is.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
...és ha magas volt az IQ, akkor mit mondott? 😄

SötétBarom
Emléxem, a F2 végén amikor a karakter megtalálja az elrabolt törzsét, akkor ha alacsony volt az IQ-ja, két dolgot tudott mondani:
(power armor a fején ugye..)

1. -HAHÓ, Én vagyok az, a kiválasztott!!!!
2. -B@zd meg vén kurv@, dögölj meg 😄DDDDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shiwo
jahhát nagy az isten állatkertje...

rotator
De ebbõl is látszik, hogy csak akkor mûködik, ha a többi ellenfél is low iq. 😊

Shiwo
mondjuk ha belegondolunk, low iq-val is lehet jól csûrni-csavarni a szót..nézzünk csak szét a magyar parlamentben 😊

Sadun Tryst
pont errõl beszéltem. és attól h macerás megcsinálni, attól még nem jelenti azt h nem kéne. szerintem sokat dobna a hangulaton. (bár nekem sose volt karim 7es int alatt xD)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Randal
low-iq-val te nemigen állsz le bedumálni magad sehova se. Elhajtanak a francba vagy jól átvágnak folyamatosan.
Poénnak poén, de valóban marha sokat kell dolgozni azon, hogy élvezhetõ legyen a játék és értsd is ami körülötted történik, vagy úgy megvalósítani, hogy ne igazán értsd, mivel low-IQ-s a karaktered.
A TPS, FPS nézetbe meg nem igazán illik bele ez a szerepjátékos elem😄😄😄
Ez maradjon meg a BG, Arcanum, Fallout, Planescape: Torment, stb játékoknál😄

Sadun Tryst
a low-iq azért szerintem elég fontos része lett volna a játéknak. mert pl ha valaki hót hülye, akkor ne lehessen már jó beszéd képessége (2x vagy 3x több skill point kelljen a növelésére, stb), így ezzel legyen neki nehezebb a kicsit trükkösebb küldetések felvétele (amibe ugye bele kell beszélnie magát az embernek). meg minden olyasmit bele lehetett volna építeni a játékba ami 1 ostoba ember képességeivel jár... 😊

Randal
Majd meglátjuk. Mindenesetre a low-IQ játéknak lõttek. Jobban belegondolva az is inkább csak érdekesség volt mint igazi játékélmény, hisz nagyon nem tudtál dolgokra reagálni, csak lökdöstek elõre aztán csak gyaktál gyaktál és gyaktál. Ami azért nem túl nagy játékélmény. persze ha humorosan csinálják meg akkor talán még okés, de játékértéke nem nagy.
Egy ilyen választ mégiscsak lehetett volna mondani, nem azt, hogy nem volt idõnk rá, azt kidobtuk.

Sadun Tryst
hát jah. én is nagyon bízom benne. nem akarok még 1 olyat csalódni mint stalker-ban tettem...

Kandurex
azért remélem sikerül megtalálni az arányokat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sadun Tryst
naja. ettõl kicsit én is félek h inkább eyecandy lesz a játék, mintsem fallout... 😞

rotator
Kb. elképzelem, ahogy a fejlesztõk (akik persze sosem játszottak az eredeti Falloutokkal, csak hallottak már róluk) megbeszélik ezt a fícsört.

- Héé, te tudtad, hogy a régi Falloutokban ilyen intekitencijaalapú vót a beszélgetés?
- Télleg? Osztán hogy?
- Hát amelyiknek alacsony vót az ikkuja, az csak röfögött meg morgott és máshogy reagált különbözõ dógokra.
- Ûûû, bakker, ekkora fasságot, tudod ki fog szórakozni ilyenekkel, mikor még a Séder Model 4.0 vízrefrakciót se csináztuk meg az endzsimbe!
- Ja, szerintem is haggyukki.

Shiwo
szimplán lusták voltak több szöveg beilleszteni.. mondjuk annyira vehették volna a fáradtságot, hogy mondjuk ugyan a beszéd-skilltõl függ, hogy miket mondhatsz, viszont intelligenciától függene a szóhasználat.. egy 1-es iq-s ütõgép mondjuk beszélhetne full egyszerüen meg õõõ-zne ezerrel, egy 4-5ös átlagosan beszélne, míg egy tizes kifejezetten komplex mondatokat mondhatna, megfõszerezve pár "idegen" szakszóval, stbvel

Randal
Köszönjük.
Érdekes megjegyzés, hogy a fontos dolgokkal akartak foglalkozni, ezért hagyták ki az alacsony intelligenciát. Mekkora hülyeség. Szerintem szimplán nem tudtak mit kezdeni vele😄

hátha érdekel valakit, interjuhé fordítás

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu