Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra emlékszem ha egyik városba mentél, elütöttél egy ghoult 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mivel mindkettõ olyan hangulatot áraszt, olyan érzést kelt, hogy sehol sincs megállásod, menni kell és nem a küldetések miatt, egyszerûen nincs meg az a hely ahol nyugodtan tudnál élni, folyamatosan vándorolnod kell tovább és tovább.
Ez volt a jó bennük, mindig új dolgok és helyek felfedezése stb.
Egyébként meg kell mondjam, hiába szeretem õket, ritka unalmasak tudnak lenni amikor egyik helyrõl a másikra kell szaladgálnod egy városon belül és rengeteg szöveget olvasnod, apróságokat megoldani, miközben ki vagy éhezve az akcióra és az újabb helyszínekre.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De a Falloutban ilyet miért tennél? Max küldetések miatt.
Ezek szerint itt a küldetések amiket kaphatok, meg a rádiós küldik miatt fogok egyik-helyrõl a másikra rohangálni vagy mi? Ehh.
Remélem hamarosan többet tudunk majd.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nemtom ki tudja-e védenia dolgot, hogyha közvetlen közelrõl fejbe lövöm egy sörétessel😄
Egyébként az miért jó, hogy lehet saját házam? Csak ott lehet majd menteni mint a GTA-ban, meg a többi okosság vagy mi?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mi van akkor ha nincs elég erõm egy fegyver használatához. Kiírja hogy nem tudom rendesen használni mert nem vagyok elég erõs... de ez játéktechnikailag mit jelent?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
A robbanós kocsira meg remélhetõleg lesz majd egy 0-day mod ami letiltja, elég hülyeségnek hangzik szerintem is.
Totalis sotetseg... hat, olyan nagyon vilagos azert akkor sem volt, mikor meg allt a birodalom. Kulonosen Italian kivul.
ráadásul minden rohadt jármû, ami az út szélén áll pár lövéstõl minigombafelhõvel atomfelrobban. meg itt van mindenki kedvence a kézi atomcsúzli.
egy ilyen világban, ahol az atomrobbanás teljesen hétköznapi dolog, valószínûleg a normális emberek (tehát nem tribalek) felismernének egy atombombát és arrébb húznák a belüket városostól meg mindentõl.
Bár most jut eszembe, F2-ben volt olyan fajta ember, hogy "tribal"... elõszeretettel vitték õket rabszolgának. Akkor azért itt-ott csak felütötte a fejét a törzsi berendezkedés.
Az életszinvonal mindenesetre nagyon visszaesett(klamath, Den, Shady Shands).
Nem olvastam a sztorit, de azok az emberek, akik oda települtek ahhoz az atombombához, tudták, hogy az ott van?
btw a második világháború alatt történt olyasmi is hogy a csendes-óceáni hadszintéren a fel nem robbant bombát a törzs a Mennyei Gépmadarak tojásának hitte, bevitték a faluba, tûzbe rakták hogy kikeljen és nekik is legyen Gépmadaruk, a kikelést az egész falu érdeklõdve nézte a tûz körül, komplett falvak tûntek el így...
<#idiota>#idiota>
btw én is a küldetésért/szörnyért járó xp híva vagyok, az Obli használd-és-fejlõdsz rendszere annyira azért nem jött be, 5000 patkány lekéselése nem hiszem hogy profi kardforgatót csinálna bárkibõl.
azt azért lásd be, hogy ezek a kommentek (fejlõdés a harctól, befejezés után továbbjátszás) inkább az oblira állnak.
falloutban jóval több xp járt a küldetésért, mint a szörnyekért. persze, azokért is járt, de egy küldetéssel ezreket tudtál összeszedni. sokszor anélkül, hogy akár egyet is lõttél volna.
és a fallout kettõt ha végigvitted, akkor utána tudtál még kalandozni..az már nem rémlik, hogy az 1be is volt-e ilyen lehetõség..
"A Bethesda többé-kevésbé tanult az Oblivionban fiaskónak bizonyuló fícsörökbõl"
Micsoda??? a "GOTY", "best RPG evar", "better than sex", "11/10" Oblivionban volt fiaskó?! Gaz támadás és hazugsághalmaz ez kérem szépen. 😊
"Érdemes szem elõtt tartani, hogy míg a korábbi részekben könnyedén lehetett henteléssel XP-hez jutni, addig itt fõként a küldetések teljesítésével fejlõdhetünk."
???
"ha végetér a játék, akkor ott tényleg vége a mókának, nem kalandozhatunk tovább, mint az elõzõ részekben. "
Ezek játszottak az elõzõ részekkel vajon? Vagy oblivionra gondoltak, mint elõzõ részre? Freudi elszólás? 😊