Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Oké, a látvánnyal tévedtem, de ezek a játékok még ma is ütnek, míg jónéhány hasonló eltûnt a süllyesztõben. Neveket ne kérj😄
A halál csupán a kezdet...
kétszer végigtoltam én is, meg szarakodtam vele egy csomót.
nagy kár, hogy a 2. rész már csak egy halovány árnyéka az elsõnek.
de majd a 3.!!! (vagy nem)
ON: biztos az én saram, de képtelen vagyok elhinni, hogy a Bethesda képes igazi Fallout-ot letenni az asztalra.
pedig én nem azok táborát erõsítem, akik az elõdöket akarják újrajátszani feltétel nélkül, de az elvárásaim nagyon.
az Oblivion kész röhej volt.
és gyönyörû...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Mai napig a világ legjobb játéka.. (Karöltve a fallout 2-vel 😄 )
Mégpedig:
"A sztoriról, egyebekrõl szó sincs még. Meg a karaktergenerálásról és az RPG részrõl."
Tudni lehet, hogy marad az elsõ/második részben megismert karakterszerkesztési rendszer, ugyanaz a táblázat, nyilván kibõvítve. Ez jó jel, mert nyilván ha lesznek képességek, lesz hol kihasználni õket.
Aztán az RPG rész: szintén tudjuk már, hogy többféleképpen megoldható küldetések lesznek, illetve magának a játéknak sem egyféle befejezése lesz, hanem alapvetõen eltérõ megoldásokhoz juthatunk! (amik 200 különbözõ verzióban csalhatók elõ, nyilván apróságokban térnek csupán el, de 200!!!féleképpen)
"Ezért is megy még a mai napig is a Wizardry 8, Gothic, Deus Ex, Arx Fatalis, Morrowind, Vampire Redemption, Baldur's gate, Planescape Torment, Fallout 1-2 és tsai😊"
Amiknek a többsége (Gothic, Deus Ex, Morrowind, Vampire: Redemption, Baldur's Gate) minimum közepesnek, de inkább kiválónak bizonyult a megjelenése idején látvány szempontjából. Ezt csak azért írom, mert úgy tûnt, mintha a fényes külsõ kötelezõen valami felszínes szart takarna.
Amúgy meg félreértés ne essék, abszolút szkeptikus vagyok és maradok is, amíg végig nem játszottam, mert kurva nagyon az elvárások, de baromságokat ne beszéljünk...
FO3-nál is eddig mindig mindenki a grafot hypeolja. A sztoriról, egyebekrõl szó sincs még. Meg a karaktergenerálásról és az RPG részrõl. PEdig egy rpg-nél az rpg a lényeg nem a graf.
Ezért is megy még a mai napig is a Wizardry 8, Gothic, Deus Ex, Arx Fatalis, Morrowind, Vampire Redemption, Baldur's gate, Planescape Torment, Fallout 1-2 és tsai😊
Vicc, hogy mennyire agyon hájpolt getymó..
A halál csupán a kezdet...
Bizony mások...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
(igen,elérzékenyültem)
Ezt legfeljebb egy übersztorival tudnák kompenzálni.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Öröm lesz látni, amint fagy már a telepítés alatt a gépem 😄
Csak a zonbiakkal van bajom, kicsit 'gúl'osabbra kéne szerintem csinálni :\
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szal Fallout-ra visszatérve, nekem elég lenne pár videó is a játékból ami a jó hangulatot igazolja, nem kell ide hájp hadjárat...
De kicsit fura, hoyg iylen csend, és mégis fél év és játék. Blizzard bezzeg csendben évekig költi a tojásait 😄
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
tényleg, a gépigényrõl még semmi hír?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kétszáz befejezés, Bethesda módra
Dixie Flatline, 09:57 - PC X360 PS3 - Játék: Érdekesség - ADATLAP - (13 komment)
TnS kolléga rángatta elõ nekünk a net mélyérõl az alábbi morzsát. Az Official Xbox Magazine podcastjában Todd Howard Bethesda producer fejes a korábbi egy tucatnyi befejezés helyett több, mint kétszázat ígért a Fallout 3 rajongóknak. Lefordítva: a két maréknyi épkézláb csattanó helyébe egy rakás elnagyolt lépett. Szerencsére az eredeti, múvi átvezetõkkel tarkított fõ vezérszálakat meghagyták, csupán sok aprósággal kiegészítették. Például ha féluton fenékbe billentettük a macskáját keresõ koldust, a macskáját pedig eladtuk kolbásznak, akkor a végén kiderülhet, hogy akit mi kélregetõ öregembernek néztünk valójában az egykori elnök volt és amiért a macskájától megfosztottuk egy fissziós bombával elintéz minket.
Annyi jó ötlet gyûlt össze a cégnél, hogy az eredetileg tervezettnél kétszer nagyobbra hízott a játék. Le is lógott a papírról a végén. Szerencsére a játék már nincs messze a befejezéstõl, így õsszel mindenki ráteheti radiaktív portól piszkos praclijait. A világ valamivel kisebb, mint az Oblivioné. A játékidõt 20-40 órára tervezték, kezdetben. Ám az addiktok akár 100 órát is eltölthetnek benne, legalábbis a nagyotmondó, félrebeszélõ producerek szerint.
Dogmeat mellé egy hús-vér embert is magunk mellé vehetünk, de nem többet. Kedvenc kutyusunknak mindenféle okos parancsot adhatunk, állítólag elég szívós lesz, nem kell majd folyton a testi épségéért aggódnunk - de azért ne küldjük szemtõl-szembe egy szupermutánssal, mert élettelen húscafatként fog elterülni a szemünk láttára. Load game.
:]
Jeremy csak ünnepélyes prüntyögést tud csinálni, ami nem baj mert az is szép és jó de egy falloutba. Ebben valami drámai progresszív zenét akarunk 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
hanem az, hogy valamelyik Falloutban volt ilyesmi kép.. töltõképernyõ vagy videórészlet, már nem emlékszem pontossan
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Totál I am Legend feeling, kurva jó kép!
És mivel pont ezt adták ki róla és nem egy totál másikat, így van némi remény, hogy a fejlesztõk is sejtik, mi kell a népnek!

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Kép, nem lehet hotlinkelni..
szerk.
Úgy látom linkelni se. Akkor így: http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2717