Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Letölthetõ tartalomnál szerintem inkább az Oblivionhoz kiadott hivatalos modokat értik, mint a moddolhatóságot.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Randal
A Fallout 3-at is a moddolhatósága fogja megmenteni, hogyha elcseszik a játékot. De hogy ez milyen szintû lesz, illetve ha meg tudják oldani oylan szintûre mint az elõdöket akkor jó.

Én a helyükben moddolhatóvá tenném. ugyanis ha könnyen és jól moddolható, akkor nagyon nagy rajongóbázisa lesz a játéknak. Nem mintha így nem lenne nagy.
De azért 3D-ben játszani egy Fallout 1-2 modot azért nem semmi...

Az semmiképpen nem jó elõjel, hogy míg az Oblivionhoz fût-fát ígértek modolhatóság terén, a konzolos verzió kapcsán is, addig a Fallout 3 esetében olyanokat nyilatkoznak, hogy "még nem döntöttek róla".

Vagy van már frisseb információ? Nert ezúttal nem ezzel reklámozzák játékot, inkább kerülik a témát.
Ron Ragm
Mind az Obliviont, mind a Morrowindet (az Obliviont fõleg), fõleg az erõs moddolhatósága mentette meg. Remélem nem lesz ennek a moddolhatósága szarabb mint ahogy a Morrowinddé volt az Oblivionhoz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Randal
" nagyjából hasonló követelményekre számíthatunk majd, mint az Oblivion 2006-os megjelenésénél"

Ezen mit nem lehet érteni? 2006-ban az bilnak marha nagy volta gépigénye, a Fallout 3-nak is az lesz, csak a 2008-as szinthez képest.

Letölthetõ tartalom az FO3-hoz? Érdekes elgondolás. Meglátjuk mennyire jön be.

Most meg 2008 van, itt meg már az Obli(körüli) gépigény kifejezetten kicsinek számít(egy fps-nézetû játéknál meg pláne)

Alwares
Szeptemberre ígérik.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Prince23
Mikor is jön ki a F3?

rotator
Az szerintem relatív gépigény lesz, ami 2006-ban azért elég nagynak számított.

A Fallout 3-at prezentálta a sajtó képviselõinek ma délelõtt Londonban a fejlesztésért felelõs Bethesda vezetõsége. Többek között szó esett arról, hogy a fejlesztési munkálatokat Xbox360-on kezdték el, így a Microsoft tekinthetõ a vezetõ fejlesztési platformnak, valamint Pete Hines arról is szót ejtett, hogy PC-n, PS3-on és Xbox360-on egyaránt 30 FPS elérése a cél játékmenet közben.

A Fallout 3 erõs optimalizálás alatt áll, a tartalom szelektálása jelenleg is folyik, Hines elmondása szerint a játékelemeket szinte naponta változtatják és csapják hozzá a produktumhoz.

PC-s gépigények terén nagyjából hasonló követelményekre számíthatunk majd, mint az Oblivion 2006-os megjelenésénél, s ugyanúgy skálázhatjuk majd a játékot a rendelkezésre álló erõforrástól függõen.

Az Oblivion példáját egyébként letölthetõ tartalom terén is követni kívánja a Bethesda, habár errõl kiforrotto koncepcióval egyelõre még nem rendelkeznek.

forrás:nem reklámozok

Tehát,akkor olyan lesz a gépigénye mint az oblivionnak,jeeee

light00
Naja, fõleg a varjúégetõs résznél, valahogy magamra ismertem<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Shiwo
jah..meg engem a falloutos hangulat a resident evil 3. részének egyes jeleneteinél fogott el

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Esrohnoil
Jah, a Mad Max filmeknek jó kis falloutos hangulata van.
Meg a Tüz birodalma c. filmnek is. Az utóbbit láttátok?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hát,akkor mindet megnézem😄

Randal
Most kicsit magam és a többiek ellen beszélek, de sebaj.
Az elsõ filmtõl olyan túl sok akciót, szöveget ne várj. Legalábbis az elején.
Ott igaz, hogy lesz egy kis felvezetõ üldözés, plusz a többi, de aztán egy kicsit leül a dolog, majd utánna indul be ismét.
Én már régen láttam, szóval valószínû, hogy ez is segít a jó megítélésében.

A klipben látott több jármûves jelenetek a második részbõl valóak. Az jó film, talán jobb mint az elsõ.

A filmben a legjobb dolog a világa, az üt mindent.

Meg kéne néznem ezt a filmet...

Randal
Ha Mad Max, akkor ez:

http://youtube.com/watch?v=H6Vw402IaII

light00
Igazából bõven elég,tehát annyi idõ alatt háromszor végigviszed az elejétõl kezdve, De van valami korlát. Nagyon nehéz elérni, de nekem sikerült 😄

Kandurex
ne bassz, komolyan? mi ez a marhaság?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

light00
Fúú, én is annyit gyûjtögettem a titkos helyeket, és itt szembesültem azzal, hogy a játék idõkorlátos. szal kb 10 éved van végigvinni, de nem emlékszem már pontosan, és nagyot néztem mikor sétálás közben kiírta, hogy szevasz tavasz :|

Kandurex
láttam már, csak úgy ismételném 😊

Shiwo
én láttam, bár a kutyára már nem emléxem

meg én is...

Kandurex
pont én is ezen agyalok

Alwares
Jah meg kéne már nézni.

mad max jó kis film
SötétBarom
Ismerõs? 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shiwo
mondjuk a kettõbe ha jól rémlik, volt hogy 4 kutyám is volt 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 2 cyberblöki, dogmeat, meg az az átkozott, sok hp-s blöki

Shiwo
jaja..rengeteg van benne..sztem a felét fel se fogjuk 😊

SötétBarom
Mondjuk annyi kikacsintás van benne, hogy iszonyat.. Van a Cassidy nevû csóka, aki jöhet partyba (asszem vault city-ben), õ pl harc közben folyton azt mondja, hogy "Wish I had a limit break" 😄DD

Meg sierra army depotban
csatlakozhat a partyhoz a skynet xDD
..

Meg a hubológusok..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shiwo
és ne feledkezzünk meg a Gyaloggaloppos hídõrrõl se 😊

A 2. tényleg az elsõben volt...😄

nekem még az is tetszett,hogy...

a 2. részben ugye miattunk megy tönkre a "vizes" chip,ami miatt megtörtént az elsõ rész😄 bár ez nem easter egg,de jót nevettem rajta😊

Kandurex
#1472, #1473, #1474

köszi!

Shiwo
a 2. amit írtál az elsõ részben volt

SötétBarom
HA kandurex most nyomja a kettõt, akkor ne olvassa el 😊

Mindent üt. Star Trek Federation shuttle, ami mellett fel lehetett szedni valami tricordert, meg a lezuhant ufó, azzal a debil alien sugárpisztollyal 😄DD Meg az elsõ részre visszakacsintó nuka-cola teherautó, ahol beszól a csóka, hogy: "Someone's got rich" 😄D
A beragadt power armoros csóka (Óz), meg a faszkalapok, akik keresték a holy-hand grenade-et 😄D Nem is mondom tovább, legalább 20x padlót fogtam.

Nekem a poénok,és az easter eggek is nagyon tetszettek.😊

Randal
Hajjaj. De még hogy😊
Bár függ a karaktertõl is rendesen, de az elején igencsak emg fogsz szenvedni.

Igazság szerint nekem az 1. rész jobban bejött valamiért, bár ott jobb lett volna egy FO2 mennyiségû város ill. szövegmennyiség.

A FO2-ben lévõ javítások nagyon jók voltak, csak a cucc lett picit száraz szerintem.

Shiwo
attól függ, mire gyúrtál 😊 amúgy simán lehet normális

light00
Ne aggódj, én elsõ játékra azt hittem én vagyok a helyi basszájba és leaprítok egy templomnyi óriásskorpiót, de két pofon után dobtam egy hátast<#idiota>

Kandurex
tolom a második részt, mert kimaradt 😞

szóval az úgy normális, hogy az elsõ faluban a húsevõ növény is szarrá aprít? <#idiota>

Alwares
Ezzel a válsszal azt hiszem meg vagyok elégedve. Tényleg sokan kicsit több RPG elemet vártak a játéktól, de azt hiszem amki így is szerette annak mindegy, aki nem annak is.
Reméljük a Fallout 3 nem megy el túlságosan is FPS irányba... Én a képességek használatától erõsen félek. Míg a Mass Effect-hez is azt ígérték, hogy megállítható lesz a valós idejû harc és akkor lehet képsségezni, hát nem mûködött valami jól. Nagyon remélem, hogy itt nem lesz olyan gond. Bár ki tudja.

Nem a mûfaj volt a kérdés, hanem a nonlinearitás. A Doom 3-hoz képest - gondolom - bõvebb lehetõségektõl függetlenül egy lineáris játékról van szó. Mellesleg a deklaráltan elõdnek számító System Shock 1-2-höz képest - melyeket a DX-hez hasonlóan FPS-RPG-ként is szoktak emlegetni - sem éppen bonyolódott a játékmenet, sõt.

Ezzel nem a BioShockot akarom lehúzni, de a kelleténél jobban is FPS lett. Kár is róla ebben a topikban offolni. (A Doom 3-at erészemrõl nem ismerem, leragadtam a második résznél.)
Riddick21
pláne nem a fallout 3 topikban

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Alwares
Hát Bioshock mégis csak FPS volt és a Deus EX azért szerintem közelebb állt az RPG-hez. Ezen szerintem nincs mit vitázni...

Tudom, de a Deus Ex a BioShock állítólagos nonlinearitására volt válasz, ezért mondom, hogy nagyon is helytálló példa volt.

Nyilván ebben is volt túlzás,
Paul szerepe kimerült néhány beszélgetésben, 15-ször is inkább csak akkor találkozhattunk vele, ha újra és újra beugrottunk ugyanazt a szöveget meghallgatni. Persze ettõl függetlenül ezek az apróságok elég jól voltak megoldva, és - a BioShockkal ellentétben - vannak érdemi elágazások, jelentéktelen cselekmények késõbbi következményei. Egyszerûen ég és föld a különbség.
Nem én kevertem azt oda,én a magnós gyerek vagyok😉

Egyeneset pisilsz? <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Inkább a BioShockhoz nem kellett odakeverni a nonlinearitást, legalábbis ez megmosolyogtató. (Titkos helyek pedig már a Wolfenstein 3D-ben is voltak, biztos akadnának harmadik végigjátszásra is újak 😊)
A deus ex tényleg hatalmas nagy játék,de ne keverjük ide(Paulnál én is elszaladtam😞 )

A Doom3-nál én majdnem az összes PDA-t összegyûjtöttem,de olyan eget rengetõ hatalmas fantasztikus sztorit nem vettem észre.A Bioshocknál viszont kisebb-nagyobb "mellékszálak" bontakoztak ki,hatalmas hangulattal.

SötétBarom
Wow! Télleg? Tudtad, hogy a Doom3 is tele van elejtett PDA-kkal, amiket ugyan így lehet hallgatni, és ott is ezekbõl derül ki a hatalmas sztori???

Olyan lineáris mint a sugár amit hugyozok..

Bah.
Bezzeg a jó öreg deus ex. Volt egy rész, ahol megrohamozzák pault, és le kell lépni. Elsõ végigjátszásnál ezt tettem.. Másodszorra megvártam mi történik, és lám, életben maradt, majd legalább 15 helyen volt még szerepe a sztoriban..
Na, az nem lineáris..