Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Én a helyükben moddolhatóvá tenném. ugyanis ha könnyen és jól moddolható, akkor nagyon nagy rajongóbázisa lesz a játéknak. Nem mintha így nem lenne nagy.
De azért 3D-ben játszani egy Fallout 1-2 modot azért nem semmi...
Vagy van már frisseb információ? Nert ezúttal nem ezzel reklámozzák játékot, inkább kerülik a témát.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ezen mit nem lehet érteni? 2006-ban az bilnak marha nagy volta gépigénye, a Fallout 3-nak is az lesz, csak a 2008-as szinthez képest.
Letölthetõ tartalom az FO3-hoz? Érdekes elgondolás. Meglátjuk mennyire jön be.
A Fallout 3 erõs optimalizálás alatt áll, a tartalom szelektálása jelenleg is folyik, Hines elmondása szerint a játékelemeket szinte naponta változtatják és csapják hozzá a produktumhoz.
PC-s gépigények terén nagyjából hasonló követelményekre számíthatunk majd, mint az Oblivion 2006-os megjelenésénél, s ugyanúgy skálázhatjuk majd a játékot a rendelkezésre álló erõforrástól függõen.
Az Oblivion példáját egyébként letölthetõ tartalom terén is követni kívánja a Bethesda, habár errõl kiforrotto koncepcióval egyelõre még nem rendelkeznek.
forrás:nem reklámozok
Tehát,akkor olyan lesz a gépigénye mint az oblivionnak,jeeee
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Meg a Tüz birodalma c. filmnek is. Az utóbbit láttátok?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az elsõ filmtõl olyan túl sok akciót, szöveget ne várj. Legalábbis az elején.
Ott igaz, hogy lesz egy kis felvezetõ üldözés, plusz a többi, de aztán egy kicsit leül a dolog, majd utánna indul be ismét.
Én már régen láttam, szóval valószínû, hogy ez is segít a jó megítélésében.
A klipben látott több jármûves jelenetek a második részbõl valóak. Az jó film, talán jobb mint az elsõ.
A filmben a legjobb dolog a világa, az üt mindent.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg sierra army depotban
Meg a hubológusok..
nekem még az is tetszett,hogy...
A beragadt power armoros csóka (Óz), meg a faszkalapok, akik keresték a holy-hand grenade-et 😄D Nem is mondom tovább, legalább 20x padlót fogtam.
Bár függ a karaktertõl is rendesen, de az elején igencsak emg fogsz szenvedni.
Igazság szerint nekem az 1. rész jobban bejött valamiért, bár ott jobb lett volna egy FO2 mennyiségû város ill. szövegmennyiség.
A FO2-ben lévõ javítások nagyon jók voltak, csak a cucc lett picit száraz szerintem.
szóval az úgy normális, hogy az elsõ faluban a húsevõ növény is szarrá aprít? <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Reméljük a Fallout 3 nem megy el túlságosan is FPS irányba... Én a képességek használatától erõsen félek. Míg a Mass Effect-hez is azt ígérték, hogy megállítható lesz a valós idejû harc és akkor lehet képsségezni, hát nem mûködött valami jól. Nagyon remélem, hogy itt nem lesz olyan gond. Bár ki tudja.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ezzel nem a BioShockot akarom lehúzni, de a kelleténél jobban is FPS lett. Kár is róla ebben a topikban offolni. (A Doom 3-at erészemrõl nem ismerem, leragadtam a második résznél.)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nyilván ebben is volt túlzás,
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A Doom3-nál én majdnem az összes PDA-t összegyûjtöttem,de olyan eget rengetõ hatalmas fantasztikus sztorit nem vettem észre.A Bioshocknál viszont kisebb-nagyobb "mellékszálak" bontakoztak ki,hatalmas hangulattal.
Olyan lineáris mint a sugár amit hugyozok..
Bah.
Bezzeg a jó öreg deus ex. Volt egy rész, ahol megrohamozzák pault, és le kell lépni. Elsõ végigjátszásnál ezt tettem.. Másodszorra megvártam mi történik, és lám, életben maradt, majd legalább 15 helyen volt még szerepe a sztoriban..
Na, az nem lineáris..