Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nem sûrûn olvasom..úgy hallottam, eleve úgy álnak hozzá, hogy "kalap kaki lesz", s minden hülyeségbe belekötnek

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Azt azért ne felejtsétek,hogy ezek még nagyon nagyon tervek, kiadják õket a netre,megnézik a fanok véleményét,ha nem tetszik nekik,nem lesz a játékban.

Randal
Az oké😊
Látom az NMA-t senki se olvassa😊
Ott van info rendesen😊

Shiwo
lõdözõ ?!? nézd meg jobban..két nyelve van a szerencsétlennek, melyekkel még fogni is tud..az egyikben pohár, a másikban pipa van

Randal
Jaja, az bezony egy mutáns rák. És a jobb alsó sarok? Érdekes az is ugye?
Fõleg a sugárzó villámokat lövöldözõ zomb... akarom mondani ghoulok az érdekesek.

Shiwo
gondolom új lény..valami mutáns rákszerüség..

light00
nekem csak a 1. kép bal felsõ sarkot magyarázza meg valaki...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Ron Ragm
Az elõzõ részekben az embereknek nem volt arcuk.
Mondjuk tényleg lehetnének kicsit húsosabbak, ha már haszonállatok.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Az elõzõ részekben a brahmin egy aranyos tehén volt két fejjel, most meg egy pszicho-zombi-horrortehén két fejjel.

A deathclaw meg (fõleg ezzel az álkapoccsal) úgy néz ki mint valami megidézett démon.

Remélem a játékban azért kicsit "hagyományosabb" lesz majd a megjelenésük.

Shiwo
bár akkora tõgye (vagy golyója ? <#idiota>) nem volt

Alwares
Kétfejû tehén már a régiben is befigyelt 😉

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Fenrir
Pedig a legtöbbnek régen is 2 feje volt 😊

A halál csupán a kezdet...

SötétBarom
Eddigi részekben a tehenek nem tûntek ennyire elfajzottnak :]

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shiwo
lehet régiek, de legyen valami élet is..

Esrohnoil
Jahj. <#wink>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Ha kapnánk egy posztapokaliptikus Gothicot, én összetenném a 2 kezem, elõdök ide vagy oda...

Esrohnoil
Meggyõztél. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bucser
Adóbevallás 5 perc, tanulni aludni minek mikor Gothicozhatsz is helyette?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Esrohnoil
Bakker... most megint rámtört a Gothicozhatnék. 😄 Pedig aludnom is kellene, meg adóbevallást csinálni... meg tanulni. <#szomoru1><#pardon1>

Esrohnoil
Nox-ban láttam jó csapdakészítési módszert amikor varázslót indítottam. 😊

Randal
Ezt azért nem állítanám😊
Ez a TPS nézet azért tetszik, fõleg mivel ilyenkor a Morro és a gothic jut eszembe. De azért az nem ugyanaz mint a körökre osztás😞

Kandurex
mondhatsz akármit, a realtime játékmenetnek semmi keresnivalója nem lehet a fallout -ba

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ron Ragm
hurr durr
A TES 5 milyen szar lesz már
az egész csak egy Fallout 3 kardokkal

PTW
a tervrajzok alapján való fegyver és kütyükészítés az egyik legjobb ötlet volt abban a játékban amit valaha láttam.... annyir afasza lenne eg yolyasmi, csak mégjobban gazdagítva

Pl. fegyverkészítés, csapdakészítés, stb... ezt jó ötletnek tartanám 😊

Csak ne hozzanak át magickot mert az nem lenne jó buli <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Randal
Azért ha belegondolunk a FO2-ben is voltak furcsa fegyverek😊
A FO-k az 50-es 60-as évek Amerikájának a sci-fi irományait, filmjeit veszi alapul, és ha azt nézzük, bizony akkor voltak ilyen fegyverek ezekben.
Persze egy kis egészséges szelektálás nem ártana, mivel az FO-s srácok annakidején érezték, hogy mi az amit még lehet és mi az amit nem. Szvsz ez utóbbi két fegyver nem igazán illik bele a képbe. Talán a fagyasztós még igen, de a hipnotizálós:S

Kandurex
Sztem a dolog már eleve ott kezd el hibázni, hogy egy alapvetõen körökreosztott játékot akarnak realtime -be erõltetni. Nem is fog hasonlítani a Fallout -ra, lesz belõle egy apokaliptikus Oblivion.

Shiwo
ha az Arcanumból vesznek ötleteket az nem baj, az tényleg hangulatos egy játék lett, méltatlanul elsülyesztve a feledés és ismeretlenség homályába

Riddick21
Amikor a teaser kijött, kikerült minden újságba egy komolyabb beszámoló a játékról és valahol olvastam a Bethesdás arcokkal is egy interjút, amiben arról beszéltek, hogy a fejlesztéskor igyekeznek elfelejteni mindent, amit az Oblivion játékmenetének kialakításakor kitaláltak és szinte kizárólag a Fallout/Fallout 2 lebeg majd a szemük elõtt.
Azért csak szinte, mert többször is megemlítettek még egy RPG-t, aminek a játékmenetében és a hangulatában, ötleteiben rengeteg olyan elemet találtak, amit érdemesnek láttak beépíteni a Fallout 3 tervezésekor. Ez a szerepjáték pedig az Arcanum, szerintem minden idõk legjobbja, nálam a Fallout 2vel egy szinten mozog, de csak azért nem elõzi be, mert a körökre osztott harcrendszere nem annyira jó, mint a F2é.

Persze, hogy ebbõl mi minden valósul meg, az rejtély, de mindenesetre jól hangzik, hogy nem valami ökörséget emlegettek, hanem ezt a remekmûvet! Vagy 3szor végigtoltam anno, pedig nem volt egy rövid darab! (mármint az Arcanum)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Alwares
Ja a hipnotizáló az baromság. Ellenben a fagyasztóval semmi gond. Bár nemtom mit akar a Bethesda azért remélem nem Bioshockot akarják kopizni...

Csak a hipnotizáló cucc a "WTF???!!" kategória, a fagyasztó fegyver(ha jól megcsinálják) akkor teljesen belefog illeni. Pl legyen prototípus hangulata.(Kevés lõszer, "néha" beakad,stb)

PTW
Nah.. végre valami mozgolódás. egy jó és eg yrossz hír 😊 (mondjuk ez relatív)

-rossz: belejentettek 2 új fegvert: Cryolator (fagyasztófegyver)- MIVAN????
Mesmetron - hipnotizáló cucc- MIVAN??? agyrém mind a kettõ szerintem!! ezaz erre vártunk, ratchet&clank stílusú fegyverek jippí

-jó:
feltettek a hivatalos oldalra 3 zenét(main theme már hallható volt annoa teaser alatt) és szerintem remekre sikerültek. Megaton zenéje ezzel a kicsit wsternes beütéssel nálam 10/10. Nagyban emlékeztet az eredeti zenékre, szinte full ambient. Into the wasteland is rendben van..

zenék

a sok sok feketepont mellé úg ynéz ki végre be lehet karcolni egy pirosat is... semminél több <#szomoru1>

Randal
Felesleges letölteni. Többféle játékinterjú, köztük az FO3-mal. Megy a blabla Pete Hines-szal, meg mutogatnak pár képet. Semmi újdonság.
Talán majd az E3-on.

GyuriX2572
Van új video http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/download_ini.html?sid=6190310&id=6190310
Tudtok gyorsabb letöltési linket?

A sztori lesz a lényeg.

...és a párbeszédek.
...és a világ hangulatos berendezése.
Randal
Ezt már a Morroban is megtapasztalhattuk és állítólag (nemtom, nem játszottam vele) az Oblivionban tökéletesítették.
Szóval ez adott volt. A sztori lesz a lényeg.

Prince23
Én nem a hracrendszerre értetttem (ami mellesleg jó), hanem arra h 2 módba is lehet játszani, leher válfölötti ill akció-rpg módba is... én pontosan erre értettem...

wedge31
Én tudnék mondani egy-kettöt de nem szeretnék egy fanatikust se megbántani.
Kár ,hogy mindent a pénz írányit mindent leegyszerüsitenek hogy nagyobb réteg vegye a gamet ,dehát ilyen világban élünk a profit a lényeg nem a minöség
Én azért még mindig nagyon várom a cuccot de sokunk félelmei egyre inkább kezdenek beigazolodni hogy talán a Bethesda nem lesz jó választás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ron Ragm
Uh, csak a vicsert ne. Nem tudnék olyan játékot mondani amiben borzalmasabb harcrendszer van, pedig gondolkoztam rajta egy darabig...

Prince23
Jó lenne, ha úgy oldanák meg mint aWitchert, két módban lehetett vinni: tpsként, vagy úgy mint a TQ-t. Bár így hoznák össze...

Shiwo
is-is..elvileg folyamatos, de bármikor lehet pause-t nyomni, s akkor rázoomol az ellenfélre, lehet célzottan lõni

Prince23
Most akkor úgyhallottam, h nem lesz körökre osztva, akkor meg mi lesz? Olyan lesz mint aWitcher vagy mint a Titan quest, tehát akció-rpg?

Kandurex
akkor keresd a különbséget... (hardwired -rõl egy régi kép)

szerintem pedig de

az csak hasonlított ehhez, vagy legalábbis ebben a környezetben volt
Kandurex
ez bizony sajnos nem új

Én is emiatt aggódom, ráadásul a fizetõs leölthetõ tartalmaknak a moddolhatóság konkurenciát jelenthet.
Alwares
Hát nem tudom él mod nélkül játszottam végig az Obliviont (150-170 óra) és nagyon élvezetes volt úgy is. Nem éreztem hiányukat. És remélem ennél se fogom...

Ron Ragm
Nem "bûnrossz", elég jó játékok kisebb-nagyobb hibákkal, amiket viszont bárki kijavíthat (ráadásul a saját szája íze szerint) a construction set segítségével.

rotator
Én valahogy nem repesek az örömtõl, ha egy játék alapvetõen bûnrossz, de vannak modok, amik késõbb játszhatóvá teszik.