Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL----Fallout 3
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Gyárthatnának le egy raklap JET-et! vagy néhány Panzor Jackhammer-t<#gonosz1>#gonosz1> is(Fallout1-2 Fanok tudják.) Voltak azért az elõzõ részekben érdekes cuccok amik valószínüleg megfordulnak majd a 3. részben is. Biztos vagyok benne.Fegyverek és tárgyak egyaránt...Hi all
kb 20.000 Ft, úgy annyira nem is vészes ha elnézem mit kapok érte cserébe. na jó, azt sem mondom hogy most zsebbõl kifizetem, de van itt bonus dvd, valami könyv, figura, uzsis doboz, óra. eléggé jó azért a felhozatal, elgondolkoztam most a megvételén 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Laktam Sopronban fél évig. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Köszi utánanézek! Üdv Robez
Vagy ha egy konkrét cím kell: Kiss to build a dream on
Ismerõs kell, hogy legyen 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az Amazon és a Bethesda egyedi Fallout 3 csomagot dobnak ki a játék megjelenésekor, Survival Edition néven.
A Fallout 3-ból már az alap gyûjtõi változat is ígéretesen festett az elegáns uzsonnás dobozzal, azonban a Survival Edition még ezt is felülmúlja egy kívánatos, Pip-Boy 3000 formájú digitális órával. Sajnos az ára elég borsos: 120 dollár a PC-s, 130 a konzolos kiadás... ha most elkezdek spórolni, októberig össze is gyûlik a pénz.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
1-2 menõ játék ami kijön több mint 10ezer szokott lenni. Elképzelve egy collectors editiont, egy nagyobb nevü játéknál én például sokkal többre számítok mint kb. 11.000 forint.
No persze ez nem azt jelenti hogy itthon is annyi lesz. De létezik internetrõl rendelés ugye ;D
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Vajon ez kamu vagy tényleg 70 dollár lesz? <#fejvakaras>#fejvakaras>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez egy Oblivion with Guns lesz, legalábbis ami a kinézetet és a motort illeti, a sztorit megltjuk milyen szinten hozzák össze. De hogy sokféle szörnyet találnak ki azt látni.

Amúgy meg a karmai inkább skorpióé, mint ráké.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A tankhajó személyzete szeretne veled egy-két szót váltani 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
egy postapokaliptikus világban az ember nem engedheti meg magának, hogy válogasson, azt eszi, amit talál, kezdve a patkányhússal kezdve a gekkón át sokmindenig..sõt, tán az elsõ részben volt 1 fickó, aki emberi húst árult, csak nem árulta el a vevõknek (kilehetett nyírni v megzsarolni)
A tehén az elõzõ két részben meg tök aranyos volt,meg minden,de most... Nem ennék a húsából,tuti.