Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt mit kell? már az egész város-t kitakarítottam
ha lehet valahogy gyártani, akkor mi köll hozzá ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Máker vagy... 😊
(lehet, hogy mindenki tuggya meg ilyenek, de azért elmondom: mindig csináljátok meg a mellékküldiknél az opcionális részt, mert perk-ek, tervrajzok a jutalom)
Þór vígi þessi rúnar

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kumiho #2179
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Jo lett volna egy olyan opcio, hogy a VATS bekapcsolhato leeyen automatikusan, ha enemy kerul a latoszogbe, es minden kor vegen ujraaktivalodjon. Ugy lehetett volna kapni egy teljesen korokre osztott jatekstilust is.
Ez a mostani rendszer nekem nem nyerte el a tetszesemet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ott nem a vezérlõbe kell bemenni hanem menekülni. Kimenekíteni a melletted álló doctor Li-t.
Utana elkezdte lovoldozni egy sima pisztollyal egy nagyfiut.
Igaz en tobbet vartam a Fallout 3-tol, de ennyire azert kozel nincs elcseszve.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kumiho #2179
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
igaza lehet a videó készítõjének. sok ehhez hasonló jelenet van a játékban?
Because fuck you. That\'s why.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Igen? Akkor miért nem tudtam beszélni az Overseer-el arról, hogy mi folyik itt?
Hát azért a Fallout 1 szintjét megüti simán. A 2 az tényleg valami irdatlan nagy, tartalmas, összetett és durva volt, de az elsõ rész szinte csak egy tutorial volt ahhoz képest. Településenként 1-2 küldetéssel, alig valami tartalommal. Annál ez biztos, hogy több.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ez egy poszt-apokaliptikus Oblivion puskákkal 😄.
Az elsõ pillanattól kezdve ES érzésem volt. Az elején az idõugrások alatti kifehéredés, beszéd alatt folyamatosan a Morrowind jutott eszembe.
Animációk tisztára ugyanolyanok, mint Obiban. Nem sok következménye volt annak amit csináltam.
Egyébként nem tûnik rossznak csak ez nem Fallout. Ennyi, ha azt nézem, hogy ez egy poszt-apokaliptikus akció-rpg akkor egy kellemes játék, ha a a cím alapján ítél meg akkor egy katasztrófa.
Kumiho #2179
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Két "szuperhõs" kosztüm, egy vicces küldibõl.
Jaye Walker, Texas Ranger
G-man Jaye
Reneszánsz prosti xD
És a jelenlegi páncélom:
Utóbbinak különlegessége hogy nagyobb védelmet ad mint egy sima Power armor, kicsit más a festése(ennek van a vállán, a többinek nincs 😄), de ami a legjobb hogy ez beszél. Beüvölt a füledbe ha ellenséget lát, vagy ha felveszed, és magától nyomja be a Med-X-et ha kell.