Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv van egy kis srác akinek kinyírták az apját a Fire Ants -ok és ezt a küldetés Remove the Source of the Fire Ants
itt mit kell? már az egész város-t kitakarítottam
Shiwo
zárnyitáshoz szükséges kis pöcköt lehet gyártani vagy csak találni/venni ?

ha lehet valahogy gyártani, akkor mi köll hozzá ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Carlos
Bibii én kábé 6-os szinten botlottam bele, csak nem volt hozzá skuló...
Máker vagy... 😊

(lehet, hogy mindenki tuggya meg ilyenek, de azért elmondom: mindig csináljátok meg a mellékküldiknél az opcionális részt, mert perk-ek, tervrajzok a jutalom)

Þór vígi þessi rúnar

Peck

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Csak nálam jelentkeznek a bugok? :S

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

dartonita
A valasz:legyel gyorsabb mint a pitty.

Encore
Linkelek én is pár képet:

kép1
Kép2
Kép3
Kép4
böröczk
kis segítséget kérnék:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Moirának kéne elvinnem egy taposóaknát, na már most hogy a fenébe? Odamegyek, pittyeg egyet, és robban..?

Kumiho #2179

Peck
DR. Li nem jön utánam ez a gáz,2. nem tudok kijutni mivel a bejáratot lezárták.... más kiút meg nincs sajnos....

Elvileg ott abban a részben meg kell halnia a faternak és utána onnan ki kell menekülnöd a nõvel együüt le a csatornába ami eddig zárva volt, onnantól meg visz a történet tovább, a poént nem akarom lelõni hogy hová 😊
[Jakuza]
Nekem azert a harcrendszerrel vannak eros kifogasaim, de ez mar nem valtoztat semmin, mivel mar nem lehetseges valtoztatni rajta.
Jo lett volna egy olyan opcio, hogy a VATS bekapcsolhato leeyen automatikusan, ha enemy kerul a latoszogbe, es minden kor vegen ujraaktivalodjon. Ugy lehetett volna kapni egy teljesen korokre osztott jatekstilust is.
Ez a mostani rendszer nekem nem nyerte el a tetszesemet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bibibííí,nekem már 4 szintûként ilyenem volt.😄

tigeroo
hát igen...úgy mint a csõwowosok ("oszt ez miért üt félpercenként??")
Gnome
néha elõfordul...szupermutánsoknál elnézem, h kibírnak pár fejlövést de néha az embereknél is becsúszik egypár olyan egyed, aki kibír több fejlövést is...sztem lesz még ide javítás + mod stb...azért sem erõltetem nagyon a fõszálat mert anno a sima oblivion is "játszhatatlan" volt de késsõbb kijöttek a javítások + a kiforrott modok hozzá...(ugye mindkettõnél a konzol kompatibilitást sínylette meg a játék sztem)....pl obli. morrowindhez képest modok nélkül sztem gyalázat..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

BEAST
En meg azt hittem szornyu lesz az uj harcrendszerrel, de kellemesen csalodtam, es a vilag is eleg falloutos lett :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Encore
SPOILER!

Ott nem a vezérlõbe kell bemenni hanem menekülni. Kimenekíteni a melletted álló doctor Li-t.
[Jakuza]
Eloszor is ott kezdodik, hogy a mokus meg azt sem tudta, hogy gyorsbillentyure lehet tenni a gyogyitokeszletet vagy akarmi mast es a PiPboyban kotoraszott ertuk 😄
Utana elkezdte lovoldozni egy sima pisztollyal egy nagyfiut.

Igaz en tobbet vartam a Fallout 3-tol, de ennyire azert kozel nincs elcseszve.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

böröczk
Léptetek már aknára?: P Nagyon mókás, ahogy húzza a lábát a karakter, egészen addig, ameddig nem nyomatsz neki egy szurit. : ) Vannak benne tetszetõs kis apróságok bõven. : )

Kumiho #2179

BEAST
Ez ugy hulyeseg ahogy van 😄 ... ez nem egy alap lovolde, a karatereknek szintje van mint barmelyik rpgben. A legszarabb fegyverrel kezd el lovoldozni egy nala sokkal magasabb szintu karavan ort. Nem csak tobb eletereje van az ornek, de a weapon skilledtol fugg hogy milyen hatekonyan hasznalhatod az adott fegyvereket. Azonos szintu karakterek a jatek vege fele siman kb 3-4 loves, power armorban, crit nelkul.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Carlos
Ez elõferdül, de nem ilyen vészesen.

Þór vígi þessi rúnar

Fps és Rpg nem fér össze

igaza lehet a videó készítõjének. sok ehhez hasonló jelenet van a játékban?

Because fuck you. That\'s why.

Carlos
Nagypapa akcióban:

Þór vígi þessi rúnar

Peck
Nekem most kéne egy kis segítség,bár nem tudom jár-e itt valaki... Követtem a játék fõ szálát,elmentem River Citybe beszéltem doki nénivel,elmentem Vault 112-be beültem az álomgépbe,megcsináltam a feladatokat,megtaláltam Aput,visszamentünk River Citybe,beszéltünk dokinénivel megint,elmentünk a Jefferson Emlékmûhöz beizzítottuk a rendszert,de amikor lenn voltam a csövekbe ugye jött a helikopter...szóltak is hogy balhé van...nah mind1 felmentem leszedtem a gyalogokat,de mikor a Vezélrõ szobába mennék le van zárva Dokinéni áll elõtte,bent Fater meg bõrrucis csáresz dumál...abbahaggya és nem történik semmi :S a Questben meg az áll hogy menjek a kontroll terembe,de nem tudok bejutni mert semmi gomb nem csinál semmit :S Nem nyitja a kaput,nem tok beszélgetni,sõt még lõni se enged,de csak ebben a szobában :S HELP!

BlackShadow
#3537-9: kösz srácok 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lobsterman
Nyomvatartod a nézetváltó gombot(alapból f vagy középsõ egérgomb/magyarul görgõ 😄/) és húzod az egeret akkor körbefordul

Egérgörgõt nyomva tartos és úgy lehet, akár az Oblivionban

kozepsogomb nyomva tart.

BlackShadow
egy n00b kérdés.. h tudjátok TPS nézetben a karakter körül forgatni a kamerát?😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BEAST
A Vault 101 tortenetnek, ha odafigyelsz arra amit mondanak, es hajlando vagy beszelni az emberekkel akkor eleg szep megis dramai befejezese lesz.

BEAST
A vilag, a helyszinek, a karakterek, a szovegek minden rendben van a jatekban. A real time dolog miatt egyszerubb, es gyorsabb a jatekmenet, de szerintem ez nem vesz el semmit az ertekebol. Egyetlen dolog ami nagyon "oblivionos" volt szamomra hogy ha csak a main storyra koncentral az ember eleg hamar a vegere lehet jutni. Szerencsere rengeteg lehetoseg van meg a jatekban, egy halom olyan teruletet talaltam amit nem volt idom teljesen felfedezni, es meg tobb olyan kuldetesem amit nem tartottam eleg fontosnak hogy elhalasszam a vilag megmenteset :d

Még mindig jobb,mintha teleszpemmelnék a topikot,nem?

Hmm mintha a lánya mondta volna hogy megkattant és õ se tud vele beszélni, akkor szerinted veled beszél.

Zsolo007
Hát azért a Fallout 1 szintjét megüti simán
Igen? Akkor miért nem tudtam beszélni az Overseer-el arról, hogy mi folyik itt?

Zsolo007
Az renben van, hogy tartalmasabb, nagyobb világ, de errõl nem is írtam semmit, nem tudok róla nyilatkozni. A probléma ennél fontosabb dolgokkal van. Lásd amit írtam a dialógusrendszerrõl.

dronkZero
"Egyébként nem tûnik rossznak csak ez nem Fallout. Ennyi, ha azt nézem, hogy ez egy poszt-apokaliptikus akció-rpg akkor egy kellemes játék, ha a a cím alapján ítél meg akkor egy katasztrófa."

Hát azért a Fallout 1 szintjét megüti simán. A 2 az tényleg valami irdatlan nagy, tartalmas, összetett és durva volt, de az elsõ rész szinte csak egy tutorial volt ahhoz képest. Településenként 1-2 küldetéssel, alig valami tartalommal. Annál ez biztos, hogy több.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BEAST
Te valamit nagyon rosszul csinalsz, nekem semmi ilyesmi nem tunt fel... es de, ez Fallout. Mellesleg Amanda = Amata es
kifut az orszobarol, meg ha neked fel se tunt. A seriff meg nem az arcodban kezd, hanem belepes utan jon oda, latni lehet a bombat.

Zsolo007
Nagy nehezen sikerült hozzájutnom a játékhoz, kijutottam a vaultból, éppen beértem Megatonba. Benyomások:

Ez egy poszt-apokaliptikus Oblivion puskákkal 😄.

Az elsõ pillanattól kezdve ES érzésem volt. Az elején az idõugrások alatti kifehéredés, beszéd alatt folyamatosan a Morrowind jutott eszembe.

Animációk tisztára ugyanolyanok, mint Obiban. Nem sok következménye volt annak amit csináltam.
Pl. Kiszabadulásnál látom, hogy "kínozzák" Amandát, gondoltam bemegyek rákérdek mi folyik ott, mire kinyitottam az ajtót Õ sehol sem volt, pedig az egyetlen kijárat arra volt amerrõl jöttem. Beszélgetési lehetõség nuku, egybõl támadnak. Levertem az õrt, megtámadtam az Overseer-t erre azt mondja nekem: "Stop in the name of the Overseer!" 😄. Oblivion RadAI beköszön 😄. Miután megvoltam haladok tovább, Amanda tök nyugisan jön velem szembe, mintha misem történt volna. Rámszól hogy igazán nem kellett volna megölni az apját, de semmi különös. Aztán mikor kinyitom a vault ajtót a semmibõl megjelenik, hogy gratuláljon, de megint emlékeztet, hogy csúnya volt, hogy megöltem az apját 😄. Hát mondom ez poén.

Egyébként nem tûnik rossznak csak ez nem Fallout. Ennyi, ha azt nézem, hogy ez egy poszt-apokaliptikus akció-rpg akkor egy kellemes játék, ha a a cím alapján ítél meg akkor egy katasztrófa.

Egyébkétn tök poén az amikor megérkezek Megatonba és a Sheriff sétál fel hozzám (sokat várhatott rám 😄) mindezt úgy teszi, hogy takarja a bombát mögötte. Viszont a beszélgetésben már ott a lehetõség, hogy miféle bomba az ott. LOL. Ha nem olvastam volna elõzetes leírásokat fingom nem lett volna, hogy mirõl van szó... De az egész dialógusrendszer tök Oblis. Hiába választok egy beszélgetési lehetõséget az nem iktatja ki a többit. Mondom neki leszarom a bombájukat, de a lehetõség még mindíg ott van, hogy hatástalanítsam. WTF??

böröczk
boot.ini-t egész pontosan hol találom? <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Én is kettõt találtam, az egyiket szinte totál rossz állapotban, el is adtam, másikat megtartottam, megjavíttattam. : )

Kumiho #2179

Bucser
Én ugyanezen küldiben találtam 2 laser pistolt és vagy 200 energy cellt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gondolok itt, pl. nem olyan Vaultra ami agyonra lelakott rozsdás romos,hanem jó állapotban fennmaradt létesítmény.
Prototípusról jut eszembe. Talált már valaki olyan magas technológiai cuccokkal rendelkezõ helyet,mint pl. a Fallout 2-ben volt San Francisco-ban a Brotherhood of Steel bázisa, ahol különleges gépek,erõpáncél,energiafegyver prototípus, vagy egyéb nem szokványos technológia található?
böröczk
Nem, egy Raidernél. : )

Kumiho #2179

Lobsterman
Tudom. Elrontottam az url-t, és nem vagyok vip :S
De már korrigáltam 😄

DJ Skyline
milyen durva ruhák vannak már a játékban 😮

DJ Skyline
egy kép sem látszik... :\

Lobsterman
na ezt jól elcsesztem akkor mégegyszer sorban a képek

arra probaltam utalni, hogy aki igy all hozza, azt ketlem nagyon erdekli valojaban a jatek, a torenet, a mellekquestek. igazabol tok felesleges ilyen hozzaallassal jatszaniuk.

Lobsterman
Egy pár ruházatom 😄
Két "szuperhõs" kosztüm, egy vicces küldibõl.

Jaye Walker, Texas Ranger

G-man Jaye

Reneszánsz prosti xD

És a jelenlegi páncélom:

Utóbbinak különlegessége hogy nagyobb védelmet ad mint egy sima Power armor, kicsit más a festése(ennek van a vállán, a többinek nincs 😄), de ami a legjobb hogy ez beszél. Beüvölt a füledbe ha ellenséget lát, vagy ha felveszed, és magától nyomja be a Med-X-et ha kell.
messze északkeleten van egy elhagyatott város tele deathclawokkal, annak a csatornájában van egy halott paladinon. Prototípus cucc 😊

random hogy kinel van, amolyan epic loot 😊 eleg kicsi lehet a droprate. vagy asztalon talatad valahol?