Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
"Hey local, shouldn't be you banging rocks together, or something?"

Ááááááááááááááááááá! 😄DDDDDD Kurvanagy!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Encore
Elõször nálam is megölték a sheriffet, de egy load után gyorsabb voltam és lelöttem Burke-öt, a sheriff pedig megúszta.

Más:
Bolyongtam városban valahol, amikor beesteledett. alig hogy lement a nap egy helikopter (vagy repülõ, vagy mi az ami a katonákat szállítja) jelent meg és párszáz méterre tõlem landolt. Odamegyek hogy mégis mi van, látom hogy valamit kitesznek. Közelebb érek, akkor látom, hogy valami nagydarab szörny. Irdatlan gyorsan mozgott és nagy volt, még nem láttam ilyet a játékban, de azért plazmával lenyomtam.
Hihetetlen hogy sohasem válik unalmassá, mindig történik valami a játékban. 😄
Raptor 2
nem lehet h. ez vmi critial sebzés erejét mutatja? Bocsi ha hülyeséget mondok nem falloutoztam még ezelõtt soha, ma kezdtem el a 3-at.

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Carlos
Bloody Mess 4 da win!!!!! <#violent>

Þór vígi þessi rúnar

dronkZero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jaaaj picsába, megölte Burke a sheriffet, mentésem meg vagy két küldetéssel ezelõtti... 😞 Jó arc volt a sheriffcsávó... 😛

dronkZero
Perkekkel kapcsolatban mi a véleményetek? Végignéztem, de olyan nagyon nem is volt semmi, ami tetszett. A legérdekesebb dolgok mind VATS-ra vonatkoznak, azt meg nem nagyon akarom használni. Na meg van a stat növelõ Perk, eddig az tûnt a legértelmesebbnek.

Nekem nagyon hiányzott az elejérõl a Traits. Gifted, Finessee... (Na jó, gifted helyett van az a Perk, meg a Finessee is megszerezhetõ...úgy lvl20 körül... 😞 )

Kandurex
Ez nálam is elõjött, szóval ez valami általános bug és nem egyedi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jah, ati kártya, és legújabb, 8.10-es driver van fent...
Nálam van egy érdekes bug, ami csak most kezdett el igazán zavarni... Néhány ellenségnél a lövések hatására, fehér, színes (vmikor kék, vmikor piros.. változó xD) keretben lévõ négyzet jelenik meg a testükön. Képem nincs róla, mert elég hamar el is tûnnek ezek a négyzetek... De elég zavaróak. Nemtom min kéne állítani.
Encore
Azt hiszem ez érthetõ, de imádja a harcot. 😄 Viszont amióta rabszolgakereskedõ vagyok (jól fizet na..) azóta a dobozokban és elsõsegélycsomagokban nem találok semmit. Aztán az is lehet hogy csak pont olyanokat fogtam ki, amik üresek voltak, de mi van ha nem...
Alwares
Húú tényleg ebbe is van kutya?! Szereznem kéne egyet...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DJ Skyline
nem túl életvidám 😄

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

wedge31
Én már nem is emlékszem mikor vagy hol döglött meg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Carlos
SPOILER!!!

Az a hülye kutya nekirohant a Behemoth-nak amikor mini Nuke-ot lõttem.
Ráadásul fél órával ezelõtti mentésem volt csak.
Nem bírta sokáig a blöki...

Þór vígi þessi rúnar

én fallout 1ben mindig sok pontot adtam iqre, meg nagyon hamar kipofoztam a small guns skillt(ha egy szinten raktál rá 20-25%ot, meg alapból 70% fölött voltál akkor ez 3-4. szintre egész jó kis skill lehetett). No emellé már csak egy puska kellett és szinte megállíthatatlanná váltam nyílt terepen. Már csak oda kellett menni military basehez és megfelelõ távolságból fejre célozni a super mutantakra. Szerencsétlenek meg se mozdultak mert nem látták honnan jön a lövés, ha esetleg arrább mocorogtak volna, én is mocorogtam egy kicsit és voila felszín tiszta...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Ezt nem értem hogy mit elmélkedtek a fejlövées videón bammeg.
Ez 1 játék ráadásul jó játék. Azért nem hal meg a fejlövéstõl mert a játszhatóság a fontos. Ha mindjárt az elején fejbe lõhetnéd az összes boltost büntetlenül akkor mi lenne benne a játék?
gyak olyan mintha anti-autoaim lenne benne es alacsony skillnel direkt melle lo😊

nem vats modeban is szamit a skillrendszer, ha kicsi a skilled akkor melle lo nagyon. ugy mukodik hogy ahova targetelsz egerrel, oda szamolja real time a skillednek megfelelo hit erteket. gyak olyan mintha vegig vatsban lennel, csak epp a finomtargeteles nehez, mivel mozog a celpont es neked kell kovetni az egerrel.

wedge31
90 az tényleg sok ,tesztre az everest elég jó.

Zsolo007
Megatonban nekem nem volt ilyen lehetõség. A kulcs megvolt a robot nem kérdezett...

A kari elég meleg,kb. 90 fokos.A memóriát azért letesztelném,mivel kellene,

Encore
De hülye vagyok az nem a Megaton armory-ja volt hanem azé az anyahajós városé. 😄
Encore
Felesleges volt azt a szegény robotot megölni, én elloptam az armory kulcsát az egyik security-tõl, majd kamuztam a robotnak hogy hívatták elhitte, lelépett én meg kirámoltam az armoryt. 😄
Zsolo007
3-as szintû vagyok. Most végeztem minden gond nélkül 3 super mutánsal (egyik minigunos). VATS-al esélytelen távolságból vadásztal le a minigunosat....

Nem is olyan régen (2-es szinten) öltem meg a Megaton armory-ját védõ robotot. (körbe-körbe rohantam és úgy löttem le)

Jó kis RPG ez 😄.

Óh van ám Fallout hangulat:

Mikor megláttam azthittem hirtelen, hogy véletlenül Doom3-at indítottam 😄.

BEAST
Nekem super mutans haverom van <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Encore
A társakról:

SPOILER!!!!

Én most vettem magamnak a nõi rabszolgát, jó pénzért. 😄 Követ mindenhova, tudok neki szóban utasításokat adni, hogy mekkora legyen a követési távolság, hogy melyik fegyverét használja, ilyesmi. Van a nyakán egy szerkezet amivel lerobbanthatom a fejét. 😄 Tudom öltöztetni és fegyvereket adni neki. Ráadtam a combat páncélt meg lángszorót is kapott a kicsike. 😊 Alapból volt nála shotgun meg kard és jól használja õket, ha például egy óriás skorpió jön akkor a karddal két csapással lezúzza. Azt nem tudom hogy ha adok neki stimpak-et vagy valamilyen gyógyszer akkor használja-e, de ahogy néztem (elindultam felfedezõsdit játszani vele) elég sokat kibír. Végre, kettesben járhatom valakivel a pusztaságot. 😄

Két kép:

Mos vettem
Öltöztetem
wedge31
Kékhalált az esetek túlnyomó részében a rossz memoria okoza de persze lehet tulmelegedés is de az nyáron a gyakoribb.

Bátyámnak is ez volt,vadonatúj,pár napos gép,és minden szar. Néhány ventilátor megoldotta a problémát.

wedge31
Hát ha minden új akkor érdekes...

Milyen tesztprogival?
Memóriahibára gondolsz?Mert az is új...

wedge31
Akkor memo ,futass egy tesztet.

A proci rendben van 37 fokos,sosem melegedett túl.A videokártya viszont új és silent...Mit tudok tenni véle?
Újabban kékhalált is dob az xp, memóriadolgokat is hablatyol..

😊
Írtam,hogy 4. szintûként a minigun szart sem ér. Nagyon pontatlan,és keveset sebez. Most vagyok 7. szintû,és most(megfelelõ skillekkel) sokkal jobban használható. Akár VATS-ban,akár valós idõben.

Azért az tényleg igaz hogy "valójában" 1 fejlövést 99% eséllyel nem lehet túlélni, kicsit hülyén nézett ki a 30 valahány lövés ment a csávó fejébe míg megfeküdt...

War. War never changes.

Kandurex
de akkor mi értelme van az egész skillezõ rendszernek?

Kandurex
hát az nehezen ragad be :pp

de egyébként, szervizesként, én is túlmelegedésre gondolnék....ez lehet proci is

Gyors ellenfelek ellen használom csak,mert máskor nincs értelme.
Valós idõben gyorsabb,könnyebb,és hangulatosabb leszedni a monsztákat(szerintem).

Passzív hûtésû a videokártya...R 3650

wedge31
Két óra játék után rájöttem hogy semmi értelme a VATS-nek aki sokat játszott fps-el az jobban boldogul ha fejlövésekel operál meg robbantgat mert azt mindig jól beválik.

SigS
Talán túlhevül a videókártyád. Én azzal szívtam meg hogy beragadt 2 nagy porcica a ventihez és alig forgott/hûtött

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

3-4 lövés ment a fejébe,de a mocsok nem halt meg. Amúgy itt mutatkozott meg elõször,hogy a VATS egy menõ dolog,de gyakorlati haszna nem sok van. Konkrétan VATS-cal el sem tudtam találni a mocskot,de valós idõben könnyedén leszedtem.
És ShaiHuludnak igaza van.😊

lehet a minigunra gondolt, mert arra valaszolt😊 es a shotgunos supermutantos resz csak mellekszal volt😄

Játékközben állandóan spontán újraindul a gép.Tudja valaki miért?Megoldás?

és ha távolabb vagy az ellentõl mint kb 4-5 lépés akkor nincs is értelme a shotgunnak, de ha kb fél méterre van tõled, 1 lövés a fejbe és vége is.
az még szerencse mert a shotgun az small gun 😊
Én is meglepõdtem,egy Super Mutant Brute-tal hozott össze a sors,nehéz csata volt,mert õ már messzirõl megszórt,nekem meg csak a sátgánomban volt lõszer...
Egyébként 4. szintûként teljesen használhatatlan,pláne azért,mert nem gyúrtam rá a Big Guns skillre.

Lacee
a seriff kulcsával lehet bejutni, de belül van egy harcra kiképzett Mr. Handy, akit nem tudtam kicsinálni... plusz rádtámad mindenki a városban.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Vááá ne idegesíts fel. Az a faterod íróasztalán van, és csak azért nem vettem fel mert értelmetlen tárgynak tartottam 😄😄😄

Mostmár vissza nem töltöm, majd a következõ végigjátszásnál...

GregSB
Megatonban miért van 0-24 zárva az Armory egyébként?