Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ááááááááááááááááááá! 😄DDDDDD Kurvanagy!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Más:
Bolyongtam városban valahol, amikor beesteledett. alig hogy lement a nap egy helikopter (vagy repülõ, vagy mi az ami a katonákat szállítja) jelent meg és párszáz méterre tõlem landolt. Odamegyek hogy mégis mi van, látom hogy valamit kitesznek. Közelebb érek, akkor látom, hogy valami nagydarab szörny. Irdatlan gyorsan mozgott és nagy volt, még nem láttam ilyet a játékban, de azért plazmával lenyomtam.
Hihetetlen hogy sohasem válik unalmassá, mindig történik valami a játékban. 😄
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem nagyon hiányzott az elejérõl a Traits. Gifted, Finessee... (Na jó, gifted helyett van az a Perk, meg a Finessee is megszerezhetõ...úgy lvl20 körül... 😞 )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az a hülye kutya nekirohant a Behemoth-nak amikor mini Nuke-ot lõttem.
Ráadásul fél órával ezelõtti mentésem volt csak.
Nem bírta sokáig a blöki...
Þór vígi þessi rúnar
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ez 1 játék ráadásul jó játék. Azért nem hal meg a fejlövéstõl mert a játszhatóság a fontos. Ha mindjárt az elején fejbe lõhetnéd az összes boltost büntetlenül akkor mi lenne benne a játék?
Nem is olyan régen (2-es szinten) öltem meg a Megaton armory-ját védõ robotot. (körbe-körbe rohantam és úgy löttem le)
Jó kis RPG ez 😄.
Óh van ám Fallout hangulat:
Mikor megláttam azthittem hirtelen, hogy véletlenül Doom3-at indítottam 😄.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
SPOILER!!!!
Én most vettem magamnak a nõi rabszolgát, jó pénzért. 😄 Követ mindenhova, tudok neki szóban utasításokat adni, hogy mekkora legyen a követési távolság, hogy melyik fegyverét használja, ilyesmi. Van a nyakán egy szerkezet amivel lerobbanthatom a fejét. 😄 Tudom öltöztetni és fegyvereket adni neki. Ráadtam a combat páncélt meg lángszorót is kapott a kicsike. 😊 Alapból volt nála shotgun meg kard és jól használja õket, ha például egy óriás skorpió jön akkor a karddal két csapással lezúzza. Azt nem tudom hogy ha adok neki stimpak-et vagy valamilyen gyógyszer akkor használja-e, de ahogy néztem (elindultam felfedezõsdit játszani vele) elég sokat kibír. Végre, kettesben járhatom valakivel a pusztaságot. 😄
Két kép:
Mos vettem
Öltöztetem
Memóriahibára gondolsz?Mert az is új...
Újabban kékhalált is dob az xp, memóriadolgokat is hablatyol..
Írtam,hogy 4. szintûként a minigun szart sem ér. Nagyon pontatlan,és keveset sebez. Most vagyok 7. szintû,és most(megfelelõ skillekkel) sokkal jobban használható. Akár VATS-ban,akár valós idõben.
War. War never changes.
de egyébként, szervizesként, én is túlmelegedésre gondolnék....ez lehet proci is
Valós idõben gyorsabb,könnyebb,és hangulatosabb leszedni a monsztákat(szerintem).
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
És ShaiHuludnak igaza van.😊
Egyébként 4. szintûként teljesen használhatatlan,pláne azért,mert nem gyúrtam rá a Big Guns skillre.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mostmár vissza nem töltöm, majd a következõ végigjátszásnál...