Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megcáfollak. Ugyanis ez nem egy bugyuta telefonos vetélkedõ ahol mondjuk a 2 lehetõség közül 90%-ban az elsõ a helyes megoldás. Ugyanis ahhoz hogy ilyen hamar végigjátszhasd igenis sokat kell olvasnod és értened kell a történetet. Szóval pont nem azok fogják hamar végigjátszani akik csak a legfelsõ választ nyomogatják...
böröczk
Valaki itt arról panaszkodott, hogy lézer fegyverekre specializálódott, mégsem talált még egyet sem. Nos, én már a játék legelején találtam, mégpedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy nõci küldetését csinálva, akinek gyógyszert és ételt kell gyûjtenem a Super Duper Mart-ból.

Kumiho #2179

NP. sztem aki frissen kapcsolódik a fórum böngészésébe,azok miatt is hasznos volt újra kiírni,mert úgy járnak mint én....ott találják magukat pár óra alatt a CREDITS feliratnál..
DJ Skyline
nem egyszerû a szûrõkbõl fabrikált melltartó 😄

az olyanoknak rovid akik igy allnak hozza, hogy "Mindig a legfelsõt,oszt csókolom" ezeknek rovid lesz😄

Carlos
Jah, ok. Sry. Arról már lemaradtam. (nem olvastam egy 70 bejegyzést, scak átfutottam)

Þór vígi þessi rúnar

Akkor megismétlem önmagam. A fõszálról beszéltem,hogy nagyon rövid.Én azt végigjátszottam 13 óra alatt. És azt írtam az embereknek hogy foglalkozzanak a mellékküldetésekkel,mert úgy sztem simán eléri a játék a 100 órát is.
Carlos
Még valami. Kimaradt egy!
A Medicine (asszem 10-el növeli). Azt valahol vault 101-ben találtam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez egy hasznos TAKE!

Más!

Gratulálok azoknak a player-eknek akik szerint rövid.
Hát én még mindig nem mentem el a rádióadóhoz, de már igyis szénnéjártam a lábam.
Jártam már a kapitóliumban, a nemzeti könyvtárban meg mittoménmilyen nevezetességekben.
És még igyis csak talán az 1/10-ét láttam a terepnek.
Kúl!

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
vagy föledre egy ipodot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dehogynem lehet..zenét elnémítod a játékban és háttérben megy a Win@mp 😄
Gnome
illene hozzá^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

nem lehet valahogy saját zenéket berakni egy külön rádioadásba vagy vaalmi iesmit csinálni mint az SAba? 😄 mert tök jo h lehet rádiot halgatni csak épp a saját zenéket lenne jo halgatni
Kandurex
Minimális spoiler:

Fellelhetõ helyek:

BobbleHead SPEECH - Increase speech skill +10 - Found in Paradise Falls, Eulogy's Pad. Groundfloor, on the desk in the SW corner, near the 'main computer terminal'.

BobbleHead SCIENCE - Increase science skill +10 - Found in Vault 106, Living quarters, clearly sitting on a desk.

BobbleHead BARTER - Increase barter skill +10 - Found in Evergreen Mills - Market Bazaar

BobbleHead BIG GUNS - Increase big guns skill +10 - Found in Fort Constantine - CO Quarters

BobbleHead ENERGY WEAPONS - Increase energy weapons skill +10 - Found in Ravenhold

BobbleHead EXPLOSIVES - Increase explosives skill +10 - Found in WKML Broadcast Station - Sealed Cistern

BobbleHead LOCKPICK - Increase lockpick skill +10 - Found in Bethesda - Bethesda Offices East

BobbleHead MELEE WEAPONS - Increase melee skill +10 - Found in Dunwich Building - Virulent Underchambers

BobbleHead REPAIR - Increase repair skill +10 - Found in Aerefu - Evan King's House

BobbleHead SMALL GUNS - Increase small guns skill +10 - Found in National Guard Depot - National Guard Armory

BobbleHead SNEAK - Increase sneak skill +10 - Found in Yao Guai Tunnels - Yao Guai Den

BobbleHead UNARMED – Increase unarmed skill +10 - Found in Rockopolis – Head directly west from Casey Smith's Garage, look for tattered banners strung up. Use your local map or you may miss it.

BobbleHead INTELLIGENCE - Found in Rivet City, science lab, on the most right desk of the 3 desks you see there.

BobbleHead PERCEPTION - Found in the Republic of Dave - Museum of Dave

BobbleHead ENDURANCE - Found in Deathclaw Sanctuary - Deathclaw Sanctuary Entrance

BobbleHead CHARISMA - Found in Vault 108 - Cloning Lab

BobbleHead AGILITY - Found in Greener Pastures Disposal - Office

BobbleHead LUCK - Found in Arlington Cemetery North - Arlington House

BobbleHead STRENGTH - Found in Megaton - Lucas Simms House

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

böröczk
Én óriási teatojásnak néztem. : D

Kumiho #2179

tigeroo
az a levesszûrõ nagyon sexy a mellén XDDD
Lobsterman
Igen. Ez a jó szerepjátékos hozzáállás. Mindig a legfelsõ, leszarni mit mondanak. Aztán jönnek a kérdések millió számra mert nem értik meg a legalapvetõbb történéseket sem :S

böröczk

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a képet készültem printscreenelni, átfutott a háta mögött egy normális öltözékben lévõ ideggyenge fickó. Õrülten rohangászott körbe-körbe a Market elõtt, aztán elfutott. Mikor végeztem, már nem láttam sehol. Ez mi volt, találkoztatok már hasonlóval?

Kumiho #2179

Mindig a legfelsõt,oszt csókolom. Viszont kell 100pénz ahhoz,addig ne menj oda,amíg nincs.

böröczk
Hát beszélgess vele még többet. : D

Kumiho #2179

böröczk
Szebb is az, mondjuk a fekete nénit (Gizi) csak azért kreáltam, mert az afrikai preset-ek szebbek voltak, és könnyebben alakíthatók. : D Aztán rájöttem, nem is olyan jó az, nem szeretnék egész játék idõ alatt egy csokit bambulni hátulról, meg a s.p.e.c.i.a.l.-t is elszúrtam, úgyhogy még valami, ami okot adott az újrakezdésre. : )

Kumiho #2179

valahogy nem értem ezt a játékot
ott van pl az elején megatronba hogy beszéljek a kocsmánál az emberkével az apjáról (én így értelmezem hiányos angol tudással) odamegyek beszélek vele de nem frissül a quest
ez bug vagy én vagyok hozzá hülye?
Én is. 😊 Fehér bõr, vörös haj, jó is az. Valami hasonló karakterem lesz nekem is amint megvan a game. Az elsõ gép meg nagyon bejövõs, tiszta geek. 😊

Why so serious?

És tényleg nagyon úgy tûnik 😄
böröczk
Egyébként az utolsó képeden látom, hogy egy presetbõl kreáltuk a karaktereket. : )

Kumiho #2179

Hát ez van... A vörös haj kivételével mindig ilyen lányokba szeretek bele 😛 Asszem ezért követem ezt a sémát 😊
Kandurex
hmm,...ribizli xD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

böröczk
Erzsi is fehér, csak épp napfelkelte van : D

Kumiho #2179

böröczk
Már akartam is mondani. : DDD
Igazi kockalány, esõ ránézésre megmondani róla, hogy az a zombifejlerobbantós. : D
Egyébként már megállapítottam, hogy mindig ugyanazt a sémát (fehér bõr, vörös haj, piros száj) követed. : )
Látom, mindenkinek ez a hajmodell dukál.

Kumiho #2179

Csak én vagyok ilyen angol/skót lelkû, hogy fehér nõket kreálok? 😛
Tessék, képsorozat kedves Elena Shepard-omról: (a nevét meghagytam a Mass Effect-bõl xD)

Itt, mint titkárnõ 😛

Aztán bekeményít...

böröczk
na azóta én is lõttem egy képet az 5-ös strenght-û nénirõl, és voilá, ugyanolyan kigyúrt, mint a 6-os erejû:

A képrõl jut eszembe, nekem totál kusza Megaton, folyton keringek benne egy órát, mire megtalálom, amit szeretnék, feltéve, ha nincs nyíl. : )

Kumiho #2179

nah en kiprobaltam, bar ferfi karakterrel 10es str es 10es endurancevel ugyanugy nez ki mint 1-1 nel. 😞

böröczk
Ha majd lesz hozzá kedved, szúrd be ide. : ) Egyébként most esik le, hogy ennek feltehetõleg még 6-os ereje van, mivel késõbb a kijárattól indítottam új játékot egy másik karakterrel, akinek Perception-re adtam Strenght helyett. Kipróbálom majd, mi van, ha minden plusz pontot az erõre nyomok. : P

Kumiho #2179

Lobsterman
Lehet befolyásolja mert nekem 5ös strength-el mintha nem lenne ekkora a lánykám.

böröczk
Ó, hát nekem pontosan 3GB van a kütyüben, számít ez? : )

Kumiho #2179

4 GB RAM-om van és be volt állítva a /3GB opció. Kivettem, megjavult. Legalábbis arra az idõre, míg az este még játszottam...

böröczk
Azért szakálla még nem nõtt : D (Szegények).
Egyébként ha azt vesszük, ezek a gyerkõcök burokban nõttek fel, ebben az esetben nyeszlett, tipikus testnevelésbõl felmentett kinézetét kéne, hogy öltsék. Viszont ha azt vesszük, hogy ezek már 10 évesen megkapják az elsõ pityujukat, akkor hátha egyéb komolyabb fizikai kiképzésben is részt kell venniük, nem csak a teszt. : D
Pár test preset azért belefért volna, vagy magasságon, vékonyságon való állítás.
Majd legközelebb.
Egyébként elején zavart, hogy úgy indul el a karakter, mntha csúszna egy picit a talajon. Mostanra már megszoktam..

Kumiho #2179

RocKY2
legfrissebb directx van fönt

Bil Ur Sag
Tipikus NDK-s úszónõ! 😄 De hát kemény világhoz kemény leányka dukál 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

böröczk
Hát ha adtam volna egyetlen pontot is az erõre, akkor én is összefüggésbe hoznám vele : DDD
Egyébként ötletnek nem rossz, sõt. Még Hellgate Londonban is lehetett a testalkaton némiképp módosítani, itt is jó dolognak tartanám.

Kumiho #2179

Nekem több játéknál volt ugyanez a hiba. Frissítettem a DirectX-et és azóta nem találkoztam ilyen hibával egyik játéknál sem.

Egy szó többet mond minden mozdulatnál... mert a mozdulat nemtud beszélni. XDD SAJT powa!!4

hanyas a strengthje? azon filozom, hogy vajon befolyasolja-e a kinezetet😄

böröczk
Nekem szintén, kb 3 óra játék után jött az elsõ ilyen hibaüzi,kilépés. Mit lehet vele kezdeni?

Kumiho #2179

böröczk
Basztikuli, azért mekkora díjbirkózó brünhildák már ezek a nõi karakterek.

Kumiho #2179

RocKY2
valamit nem lehet vele kezdeni?
a minimum gépigény is megvan

Hasonlókat csinált nekem is, míg a /3GB benne volt a boot.ini-ben. Igaz, nem induláskor, hanem menet közben néha...

RocKY2

a kép lemaradt

RocKY2
Nálam az a probléma adódott, hogy mikor rányomok a playre fekete lesz a képernyõ majd hibaüzenettel kidob

Persze hogy nem, most csináltam. 😊