Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont van amire nem jöttem rá. A billentyûzet kiosztásnál nem lehet átírni az A és E gombokat(take all, exit). Ez roppantul idegesít, esetleg valami konzolparancs vagy valami ini file átírással megoldható?
(De ha csak lootolni akarsz,akkor szard le)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"The trees move. Do you not see it?"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
SPOILER!!!!
Olvasd el a nõ naplóját a hálóban, gyanítja hogy a férje megcsalja xy nõvel. Keresd meg xy nõ házát és a hálóból (az ágyról) lopd el a fehérnemûjét. Menj vissza abba a házba, ahol az a pár van, akinek tönkre kell tenned a házasságát és menj le a pincébe. Tedd az asztalra a fehérnemût, majd szólj a nõnek, hogy nézzen le a pincébe.
SPOILER!!!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mit kell csinálni mert nagyon idegesítõõõ! H E L P
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
emellett az hogy kifagy... már nem is zavar...
u dont have to listen anybody else but me
Azért érdekelne hogy amikor felbérelünk valakit, akkor mennyiért (nagyjából) és mennyi ideig marad velünk? Mert a rabszolga király de sokat fizettem érte és ha olcsóbb bérelni valakit és az is örökre melletted marad, akkor lehet hogy váltok. 😄
Paradise Falls
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Társ? Hmhmhmhmh? Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam arra vonatkozóan, hogy hol tudok venni,kérni,kapni,stb. Volt egy gyerek társam akinek megígértem, hogy elviszem vmi Big City-be, mert még nem látott igazi napvilágot de alighogy kiértünk a barlangból, elkapta egy mutáns. Hát tényleg sajnáltam, de folyamatosan pofázott, legalább csönd lett. De ilyen rabszolganõt honnan?😄
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Teszt:
1 Perception
1 Agility
30 Small Arms
ill.
10 Perception
10 Agility
30 Small Arms
Mindkettõnél ugyanaz a találati esély mert a skill mindkettõnél 30.
Na megyek aludni 😛
? 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
msot kezdtem el a játékot,és lenne két kérdésem:
1 - miért megy le 4-5 fps-re,amikor használom azt a harcrendszert (amikor ki lehe választani,melyik testrészt lõje)
2 - hol találom gunnyt? mindenki mondja,hogy csak tõle tanulhatom meg h viselhessek power armort,vagy mit... most éppen annál a rádióállomásnál vagyok még az elején
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Nekem eddig tetszik a játék, a hangulat megvan, így elsõre kellõen összetett, a kezelõfelületet imádom. A harcrendszer olyan, amilyen, én most energiafegyverekre gyúrok, aztán meglátom. Gondolom egy sniper karakterrel kihasználható a VATS, mi a helyzet meleevel? Lopakodás mennyire mûködik?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tag skill lesz a smallguns, a speech, meg a repair.. Az eddigiekbõl azt szûrtem le, hogy nagyon sokat nyom a latba a fegyverek állapota, viszont baromi drága javítani õket, alacsony skillel meg nehéz összetákolni õket normálisan..
Holnap neki is ugrok 😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szal nem éri meg 40-nél följebb nyomni a nem túl fontos ill nem túl gyakran használt skilleket a szintlépéseknél <#idiota>#idiota>
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Megaton bejáratánál centire pontosan ugyanarról a kõrõl állva mindkettõvel becéloztam a kb 20 méterre lévõ puskás õrt a kapu fölött, százalékra pontosan megegyezõek voltak VATS-ban a találati esélyek mindkettõnél.
A Perception a genyák megjelenését befolyásolja az iránytûn (kis piros vonalak) de a lõfegyverek pontosságára SEMMI hatással sincs.
...szal asszem új karaktert kezdek, szerencsére még a játéknak nagyon az elején vagyok.
Rutinból 9-es Perceptionnal indultam a Fallout 1-2 tapasztalataiból kiindulva, úgy tûnik 1-5 pontnál többet nem éri meg a Perceptionra rakni :/
Nekem eddig úgy tûnik hogy a Fallout 3 szinte kizárólag a szkillekrõl szól, a S.P.E.C.I.A.L-ok közül az Intelligence az amit a legjobban megéri nagyon magas szintre rakni indulásnál a skillpontok miatt, az összes többibõl bõven elég csak a tervezett perkekhez szükséges minimum minusz 1 (mindegyik tulajdonsághoz van +1-es bábu)
A kulcs valamelyik ládában/ammo crate-ben van, már nem emlékszem melyikben.
Más: Legnagyobb azvolt amikor vmelyik épületben lopakodtam, erre hallom, hogy a szomszédos szobában 2 szupermutáns beszélget...Az egyik panaszosan közli a másikkal, h nemtudja, h õmost nõe vagy férfi és a "kemény" gondolkozásba belefádult a feje...a másik meg lebssza, h neviselkedjen már emberként....nah bevágok pár gránátot, lassítás egyik headshot másikat megölte az õrangyalom...kiderült, h véccében voltak és nemtudta eldönteni melyikbe menjen be😛...
Hangulatilag nagyon ottvan a játék...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
másik hasonlóan nagy kérdés: hallottam egy Lucky 8-Ball nevû cuccról, ami ad +2 Luckot... namost, engem az érdekelne h 3-as Luck-al + Bobblehead-el + Lucky 8-Ball-al vajon felvehetem-e a Finesse perket?
és akkor már legyen három a magyar igazság: van valami értelme egyáltalán Perception-ra költeni? ahogy látom semmi köze Fallout 3-ban már a lõfegyverek pontosságához, akkor van akármilyen jelentõsége?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Btw, ki tolja full jóságosan? Én már very good vok, és defender... 😛 Mindig mindenkinek segítek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN