Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Most tisztítottam ki egy barlangot,gyakorlatilag mentem elõre,és lõttem,majd a végén újratöltöttem. Elég könnyû így.😞
Azt hiszem load game és visszajövök késõbb.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
fogtam egy segelykerest radion,de mar hulla voltam a sok jatektol es nem igazan figyeltem ra gondolvan arra,hogy majd meglesem a questek kozott mivel "foszal gyanusan" kiirta nagy zold betukkel a Quest nevet...viszont nem talaltam ma a quest logomban rola semmi infot....
valami olyasmirol volt szo,hogy paran fenntragadtak valami haz tetejen es attackoljak oket es segitsek nekik....valakinek van valami infoja errol?
nagyon koszi!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A pontokat meg rakosgatni kell ez természetes azért adják.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Há lefáradtam vazze..😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Erre nem számítottam. Hol van?
Nem arol volt szó hogy több féle befelyetés van, meg 70 ora játékidö? De hogyan 70 ora én végigvittem föleg a föágat monjuk de joval kevesseb idö volt. Még ha eseteleg a legrövidebb verziot vittem akkor is joval kevesebb. Nem értem...valaki okiston már légyszi elöre is köszönöm.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Haverom áthívott, hogy elakadt a Crisys-ben, mert egy csomóan jönnek és megölik. Átmegyek, elszaladtam mellettük és mentem tovább...mondom TJAJH...ha nem kapsz értük XP-t vagy bármit, akkor minek lövöldöztök itt. 20 perc múlva hívott, hogy végigvitte...hát gratula..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
jah megvan perkekkel+cuccokkal együtt a 100as lockpick és a 90es Science😛...(persze kizárólag este a perk miatt) szal mostmár egy ajtó vagy terminál sem állhat az utamba
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"