Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kellett volna leirnod ezt, az elozo visszakerdezesnel mar vilagos volt. csak gondoltam megosztom veled, hogy mire irhatta greg.

Gnome
Hali...ha underworldbe mész(Museum of History) ott kapod meg a küldetést gyengélkedõn fekvõ csajtól(sok sikert a felébresztéséhez^^)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Lobsterman
Én kaptam egy automata üzenetet egy lezuhant ufótól is. Csak jó helyen kell lenni jó idõben 😄

Nem tom, én fõküldivel még nem foglalkoztam, de Ian-t már megtaláltam, meg a csajnak aki könyvet ír, 3. kívánságát csinálom 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hát én a végén néztem egyet. ennyi volt? nem lehet fõküldi után szabadon járkálni? direkt arra gyúrtam h végivigyem,aztán még mehessek össze-vissza,de akkor most kezdhetek egy újat. ja,am nagyon jó játék!

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Most teslás páncélban,minigunnal megállíthatatlan vagyok.😊
Most tisztítottam ki egy barlangot,gyakorlatilag mentem elõre,és lõttem,majd a végén újratöltöttem. Elég könnyû így.😞

A max lvl 20. Egypként én csak 1 segélykérést kaptam eddig a voult 101-bõl.
Na ez nagyon faya még ott tartottam hogy elmennyek a rádióállomáshoz de inkább nekiálltam kóborolni és egész véletlenül megtaláltam a 112-es Vaultot és hát kit talál az ember odabent 😄
Azt hiszem load game és visszajövök késõbb.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[HUN]Crassus
mennyi a max lvl a jatekban?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

wedge31
Most értelmezek egy mondatot ? a minigun alacsony szinten egy rakás guano ezért nem kinzom magam vele akkor már inkább egy energia fegyó de ugye nem kell minden hsz után leirni hogy ezt én látom igy másnak nem muszáj.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[HUN]Crassus
Spoiler gyanus!

fogtam egy segelykerest radion,de mar hulla voltam a sok jatektol es nem igazan figyeltem ra gondolvan arra,hogy majd meglesem a questek kozott mivel "foszal gyanusan" kiirta nagy zold betukkel a Quest nevet...viszont nem talaltam ma a quest logomban rola semmi infot....
valami olyasmirol volt szo,hogy paran fenntragadtak valami haz tetejen es attackoljak oket es segitsek nekik....valakinek van valami infoja errol?

nagyon koszi!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ugy hangzott mintha a minigunt nem tartanad a falloutba valonak.

wedge31
Hol montam én olyat hogy nem volt ?

GregSB
Minigun nagyon is = Fallout. Már az elsõ részben is benne volt.

wedge31
Nem vagyok én fakir hogy kinozam magam a minigunal ha fallout akkor energia fegyver meg robantás ezerel az a minimum.
A pontokat meg rakosgatni kell ez természetes azért adják.

Fehercsoki
Valaki röviden leírná a törénetét?Neten csak annyit találtam h egy után van de nemtom 1be se mi volt😛És am megéri megvenni vagy hamar vége?

hiába az FPS tapasztalat....
Szerintem meg nagyon is számít a skill,mert pl 30-as big gun skillel minigunnal 5 cm-rõl a mutáns mellé lövi a tár felét...
wedge31
Az elején beletudsz szaladni egy-két nehezebben legyözhetö monsztába de összeségében ha szerzel egy jó fegyót és van fps tapasztalatod / tudsz fejlövéseket osztani / könnyü séta az egész.

Én csak normál nehézségi szineten vittem és sima suher mutánsok semmi nehéz nem volt van erösitet az már valami, vagy végén az fulpáncélos katonák is veszélyesek szépen sebeztek mingunnal meg lézer vagy plazma fegyerekkel.

dronkZero
Hurrá... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tatyla
hát nem tudom nekem elég nehéznek tûnnek az ellenfelek,itt fõleg a szupermutánsokra gondolok,mert még én nem tartok sehol...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én nekem az volt a vége hogy vissza megyünk a szöke csajjal meg az embereivel a laborba ahonnan elzavartak korábban, elötte ami nagyon tetszet pedig egy bazinagy robot töri az utat kb 15m lehet laborig. Kinyirjuk az a szemetet és aztán a laborba kell ténykedni és vége. Ez alig volt 30 óra akkor több mint mégegyszer enyi a mellék küldetésekkel? Az a baj hogy az fpsként viszed a játékot anyira nem nehéz és nem nagyon számit hogy milyen karid van.

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eszakon van, egy Oasis nevu helyen 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Csak nem a jóöreg "fa ghoul" Gecko-ból? 😄
Haverom küldte MSN-en, hogy mi várta az ajtó mögött.
Há lefáradtam vazze..😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Váááá😄
Erre nem számítottam. Hol van?

BEAST
Akik jatszottak mar fallouttal, azok szamara ismeros lehet 😄

01
02
03

Van egy erdekes sztorija :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

70 óra játékidõ megvan. Csak nem a fõággal, és elvileg 4 befejezés van.

Hello

Nem arol volt szó hogy több féle befelyetés van, meg 70 ora játékidö? De hogyan 70 ora én végigvittem föleg a föágat monjuk de joval kevesseb idö volt. Még ha eseteleg a legrövidebb verziot vittem akkor is joval kevesebb. Nem értem...valaki okiston már légyszi elöre is köszönöm.

JohnnySmith
A tudosokat elkisértem hogy folytassák a projectet, de ki kell takarítanom elõtte a helyszint... de már korábban teljesen tisztára lõttem és ez azóta sem változott... tovább haladni viszont nem "tudunk"... mi a megoldás?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik házban felmész a lépcsõn és ott lesz egy görkorcsolya..use-old

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hogyan kell megölni "kreatívan" Mabel Handersont az álomban??? HELP
http://www.youtube.com/watch?v=iVsD0rltRr8 kis anything goes, bar mas verzio mint a jatekban😊

Hogyan kell megölni "kreatívan" Mabel Handersont az álomban?
BEAST
Nem tudom ezt honnan veszed :d ... uj jatekot kezdtem, most nem foglalkozom a foszallal egy ideig es low levelkent elindultam felfedezni a terepet. Vault 101 es Megaton kozeleben a raiderek kesekkel meg vadaszpuskakkal lovoldoztek, mig messzebb (raven rock kozeleben) mar olyan raiderek vannak amik raketavetokkel meg minigunokkal apritottak fel. Az is butasag hogy megszerzi valaki az x fegyvert az elejen es onnantol kezdve halhatatlan. Ha szigoruan a foszalat csinalja valaki akkor talan, de ajanlom hogy latogassatok el Deathclaw Sanctuaryba. Amikor elsore vegigjatszottam, a vege fele lvl18 kornyeken is gondban voltam egy deathclaw ellen, bar az akkori felszerelesemmel meg megoldottam. Lvl8on AK-val, meg neves sniperrel eselyem sem volt bent.. ide majd akkor jovok vissza ha nagyobb leszek.

a sok korábbi mentést nem lehet elõhozni, mert én az ÁLOMBAn kinyírtam a csajt, utána mentett és most nem tudok mit csinálni!!!
nekem közvetlenül az install könyvtárba dobálta

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Lobsterman
Azért mondom, hogy biztos van egy szintmennyiség ami fölött már nem fejlõdnek. Ha nem lenne fejlõdés miért van az hogy a játék elején a raidereknek max kisbicskájuk vagy pisztolyuk volt, és ahogy fejlõdtem egyre jobb cuccal lõttek rám. Most már mindegyik ak-val vagy combat shotgunnal ront rám. Nem mintha lenne esélyük 😄

Én nem tudnék olyan játékkal játszani, ahol nem lehet fejlõdni, meg szintet lépni. XP függõ vagyok.
Haverom áthívott, hogy elakadt a Crisys-ben, mert egy csomóan jönnek és megölik. Átmegyek, elszaladtam mellettük és mentem tovább...mondom TJAJH...ha nem kapsz értük XP-t vagy bármit, akkor minek lövöldöztök itt. 20 perc múlva hívott, hogy végigvitte...hát gratula..
Lobsterman
Hát van ilyen, de ha csak ennyi bajom van a játékkal, ám legyen 😄

I.C.ram
Nekem soha nem volt ket tar. Kb 1-2 loves fejbe a kutya az elejetol fogva.
De ha erõsödnek velem, akkor most miért 1 lövés már a patkány, a darázsszerûség, meg a kutya, mikor az elején 2 tár volt az Assault-ból 😊
I.C.ram
Skillben mennyi a max? 100?
I.C.ram
Kozben rajottem, hogy rosszat mondtam neked 😞 Az egy masik temeto. Bocsi.
Kandurex
Ennek az egész szintezésnek semmi értelme...nem értem, hogy 2008. -ban még van elvetemült fejlesztõ aki használja.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lobsterman
Dehogynem. Valamennyire erõsödnek, de ha jól sejtem fix határig(Szóval egy raider nem lehet 20. szintû), cuccoknál is ugyanez. Szóval a Molerat megmarad szimpla porbafingónak, de mondjuk egy raider egyre erõsebb lesz egy szintig, és jobb cuccok lesznek nála.

Davidus
valamit félre néztél mert nem erõsödnek veled

V9ykn8_TZL0

Gnome
ittis volt úgy, h egy vasútállomás telivolt zombikkal és kb lvl 5 kötül néztem be és hát menekültem is onnan mivel nembírtam velük😛

jah megvan perkekkel+cuccokkal együtt a 100as lockpick és a 90es Science😛...(persze kizárólag este a perk miatt) szal mostmár egy ajtó vagy terminál sem állhat az utamba

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

dronkZero
Na jó, hol a fenében van Arlington Cemetery? Néhány órája már azt keresgélem... A templom, amit Megatontól északnyugatra, Arefu mellett, az tele van szupermutánssal, meg nem is írja ki, hogy mi az.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN