Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
az arlingtoni temetõ grayditch mellett van (a citadel irányában), a metroalagúton keresztül elérhetõ, a fehér útvonal mentén. sszem a flooded metro station lejárat felõl értem oda.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ha nagyon "csalni" akar az ember akkor olyat is lehet hogy 3 probat nyomsz aztan ha nem jott ossze, akkor E betu, majd ujra probalhatod megint 4 (3) lehetoseggel😄 lockpickre is ervenyes.

Kandurex
xDD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dronkZero
Ja, nem betonacél, úgy közelebbrõl megnézve, de úgy tudom, acélszerkezet sincs benne. Kõ. Na mindegy.

Még egy érdekes bugot találtam: elmentem Grayditch mellett, a sicsóka gondolom megindult felém. Nem tûnt fel, aztán quick travel vissza Megatonba. Felvettem Moirától a következõ küldetést(Minefield), elmentem megcsinálni, és a hazaúton ért utol a gyerek. Jó hosszú útja lehetett... Aztán közölte, hogy visszamegy, és elbújik. Okos fiú ez, még sokra viheti az életben... 😄 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Na, még mindig senki nem tudja, hogy hol van az arlingtoni temetõ? Az arlingtoni könyvtárat és a környékét már keresztül-kasul bejártam, arrafelé nemigen van, vagy jól elbújt... 😛

Az nagyon gáz, jót vigyorogtam rajta, hogy a Washington Monument úgy meg van rágcsálva, és kilóg a betonacél, mert az elvileg márvány, gránit és homokkõ. 😛

Nm veszem sértésnek. 😊 Amúgy pedig állandóan meghalok, ami azért valljuk be nem növeli a játék élményt, h egy sima tûzhangya rommá szivat a game elején. Ráadásul nekem nincs rengeteg idõm játszani, viszont érdekel a stuff és a történet. Nem akarok végigrongyolni a játékon, mert nem is az a cél, viszont szeretnék egy optimalizált karaktert már az elején, hogy ne nyomjon le minden jöttment rögtön. Mellesleg ettõl még nem nyomnék SAVE-et állandóan, de azért 1 játék és az élet között is van különbség. Ráadásul én nem nyomtam a Fallout 1-2-t sem a Baldurs Gate-et, én Morrowind-del kezdtem az RPG mûfajt, aztán jött a KOTOR 1-2 meg még pár apróság, de egyikben sem haltam meg a game elején olyan sokszor, mint ebben. 😊 Amúgy meg mindenkinek más az igénye, ha nem értesz egyet velük rendben, de fogadd el, hogy a tieden kívül vannak más szempontok is és más nézõpontok. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

dronkZero
Pipboyt nem lehet átkonfigolni. Bármivel elõjön, amire beállítottad, de elrakni csak a tabbal lehet. Lehet, hogy fájlokban turkálva át lehet machinálni, én máshogy oldottam meg.

dronkZero
Miért? Eldöntheti, hogy kit gyak le de nagyon durván... 😄

Ó thnx, azt hittem van neki valami külön mappa legalább 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Program Files / Bethesda Softworks / és a sok egyéb fájl mellett láthatod õket.
Shiwo
quick-save elötte, ha nem sikerült a hack, akkor load

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hova menti screenshotokat ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Na ezt megmosolyogtam 😄

Ez nálam Rivet city-nél jött elõ. Elég zavaró.😞

az jó, h buhalmaz, csakhogy én elnem kezdem mégegyszer, az is biztos 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

BEAST
Nalam szerencsere semmi gond nem volt, meg 😄 Sot mar van legjobb baratom is, Dogmeat a kutya :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nálam meg néha olyan grafikai bug jön elõ, hogy az épületek textúrái mosottasak lesznek. És ez csak játék-újraindítás után áll helyre -.-
átmappoltam <#vigyor3>

Because fuck you. That\'s why.

Én meg átappoltam a pipboyt a tab-ról, és az nem akart mûködni, nekem csak és kizárólag a tab-bal jön elõ 😊 Emléxem az Oblivion milyen volt, mikor kijött: a bughalmaz enyhe kifejezés. Szal majd erre is jön tapasz.

Because fuck you. That\'s why.

nem 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Nincs ékezet a windows felhasználó nevedben és nem váltottál mostanában magyarrol másikra ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

olyan problémám lenne, hogy már gameltem a cuccal, és most akartam megint, eddig volt continue gomb, meg load, és most eltünt. Csak new game van, de nemtom miér. Magyarul elveszett a mentésem, és nemtom hogy miért, hogy. -.- pedig a dokumentumokban ott vannak a mentés cuccai -.-

A játékban 25 könyv van minden szkillhez és a Comprehension Perkel a könyvek 1 helyett 2 szkill pontot adnak, ez eddig 50, bábu +10=60

I.C.ram
ja en is csak azert raktam 95-re a picklockot hogy vegre bemehessek 100-as helyekre is 😄 Turelmetlen voltam megkeresni a figurakat, konyveket.
Végre egy értelmes game.Pontosabban ez nagyon komolyra sikerült!
Bethesda-ék nagyon értenek a játék készítéshez<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Count Adyn
mindig megadja hogy hány betû egyezik a kiválasztott szó és a jelszó közt. A többi a logikádon múlik😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

akinéz=akinél

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Amikor felveszed megmondja mihez van (melyik skill vagy melyik tulajdonság amire bonuszt ad). Plusz maga a figura kialakítása is segít. Például akinéz egy minigun van az valószínüleg nem a science-re fog pontot adni és a négylevelü lóherével díszített kalapú figura sem mondjuk a Strength növelésre akar utalni. 😊

ricsa008:
Az ott lévõ szavakból kell rájönnöd melyik a megfelelõ. Ha ráböksz egyre a gép megmondja abból hány betû helyes. Vigyázz, csak 4 lehetõséged van, Ha nem siekrül akkor a gép lezár és nem próbálkozhatsz újra (ezért kell a harmadik után kilépni és újra megpróbálni).

Ezeken a babákon van valami jelzés h skill-t is ad ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a számítógépeknél ahol a nagy zavarosból kell kiválasztani egy szót ott van valami trükk?
Ez nem tudom hogy jön össze.
Annyi könyv nincs a játékban, hogy akár 50%-ot is növeljen velük az ember (fõleg hogy alapból egyszerre 1 pontot ad egy könyv). 10% van általában (azért általában mert például a medical skill-es baba is csak 5-öt ad) a babákból és további +2 ha a megfelelõ tulajdonságé is megvan. De a maradékot hogyan?

igen

Ami azt illeti már 40% fölé sem éri meg vinni semmit mert a maradék 60% könyvekkel és a figurákkal pótolható. <#idiota>

Ha találok egy figurát/könyvet az szuper de pl a Small Guns már 100-on volt 3-4 szint körül csak a szintlépés pontokból, nem vagyok hajlandó elszúrni a játékom a hülye figurák meg könyvek keresgélésével <#hehe>

A játékhoz kell nagyon jó angol tudás???

wedge31
"nem kunszt" csak kell egy 20-as szintû karakter<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

I.C.ram
Ertem, koszi.

Akkor nem is erdemes 90 fole vinni semmit, mert a vizfeju figuraval fel lehet nyomni 😊

Pickolockot felnyomtam 95re... mindegy 5 pont ide vagy oda.
Igen. A játék nem kezeli a 100 fölötti értékeket.
Nehézségek szerint a következõk vannak (zár és számítógép):
Easy - 25-ös skill már elég hozzá
Average - 50-es skill kell hozzá
Hard - 75-ös skill-t igényel
Very Hard - Ezt csak 100-as skill nyitja

Én felszíni nagytérképet már láttam a játékban ("nem kunszt" csak kell egy 20-as szintû karakter akinek az ember felveszi az explorer perk-et), de azon nincs rajta, ezért bátorkodtam megkérdezni hátha valki belebotlott. Azt hogy nem felszíni így is egy öreg kalandor termináljából bûvöltem ki.

I.C.ram
es a legdurvabb zar is max 100-as lehet ugye? Tehat nincs olyan hogy 110-es es mondjuk csak valami specko cuccal lehet kinyitni?
Én nem vettem észre ezt az erõsödést (ellenfelek fejlõdését). Ugyanazzal a csúzlival (Lincoln bácsi puskájával vagy Dave puskájával) a játék közepén még 2 fejes kellett egy raider számára, a vége felé meg már csak egy. Semmit nem erõsödtek a tapasztalataim alapján.

Ugyanígy a szupermutánsok is pont annyit bírtak mint korábban. Az más kérdés hogy többféle is van belõlük (sima, brute, valami fõnökféle). Ugyanakkor sokat módosít a célpont túlélõképességén a felszerelése is.

Egy lerongyolt raider páncélban kevesebbet bír ki ugyanazon fegyvertõl ugyanaz a raider, mint ha egy erõsebb vagy jobb állapotúban van. Az ilyen apróságok is számítanak ám.

A Tesla (vagy milyen) csoport vérdíjat tûzött a karakterem fejére 😛 1000 kupakot kap, aki elhozza a fejét 😄 Azért akarják lecsapni, mert túl kedves -.- (btw, lvl 5-ös very good dignitary)
100

Ez nem egyszer játszos játék és az ilyet elsöre szertem végig vinni látni hogy nagyábol mi a helyzet, aztán variálok.

I.C.ram
Mennyi a max skill-ertek? 100 ugye?
Arlington cemetery benn van a városban. Nincs feltüntetve a térképen, de legalább 2 metróállomás is van a környékén. Egy az északi és egy a déli részén. Mindeg melyikbõl indul el az ember, ott lesz a környéken. Szép dombocskák tele sírkövekkel.

wedge31
Furcsa hogy még nincs térkép a játékhoz ,vagy csak én nem találok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lobsterman
Egy ilyen karakterrel nagyon jól lehet szerepjátszani valóban 😛

Elvileg több mint 4 van. Szám szerint 12. Befejezések szempontjából számítanak a következõk:
Férfi vagy nõ a karakter
Milyen a karma értéke (jó-semleges-rossz)
Mit mûvel a végén (semmit, a jót cselekszi, vagy a nem túl jót)

Más:
Valaki ráakadt már Rockopolis-ra? Annyit sikerült kiderítenem róla, hogy nem felszínen kell keresni, csak még arra nem jöttem rá, hogy a felszín alatt melyik helyrõl lehet megközelíteni. Ott lenne az egyik bólogatós figura ami a mostani akrakteremnek igencsak jól jönne. 😊

Nem azt mondtam hogy nem harcos karival voltam hanem azt hogy anyira nem számit mint kéne szerintem. Lvl 13, b.gun 89, e.weapon 100, s.gun 100. Feats: bloody m, commando, educteo, finess, gun nut, i. traning, night p., tougness, size m.

reilly's rangers a quest.