Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Még egy érdekes bugot találtam: elmentem Grayditch mellett, a sicsóka gondolom megindult felém. Nem tûnt fel, aztán quick travel vissza Megatonba. Felvettem Moirától a következõ küldetést(Minefield), elmentem megcsinálni, és a hazaúton ért utol a gyerek. Jó hosszú útja lehetett... Aztán közölte, hogy visszamegy, és elbújik. Okos fiú ez, még sokra viheti az életben... 😄 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az nagyon gáz, jót vigyorogtam rajta, hogy a Washington Monument úgy meg van rágcsálva, és kilóg a betonacél, mert az elvileg márvány, gránit és homokkõ. 😛
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Bethesda-ék nagyon értenek a játék készítéshez<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ricsa008:
Az ott lévõ szavakból kell rájönnöd melyik a megfelelõ. Ha ráböksz egyre a gép megmondja abból hány betû helyes. Vigyázz, csak 4 lehetõséged van, Ha nem siekrül akkor a gép lezár és nem próbálkozhatsz újra (ezért kell a harmadik után kilépni és újra megpróbálni).
Annyi könyv nincs a játékban, hogy akár 50%-ot is növeljen velük az ember (fõleg hogy alapból egyszerre 1 pontot ad egy könyv). 10% van általában (azért általában mert például a medical skill-es baba is csak 5-öt ad) a babákból és további +2 ha a megfelelõ tulajdonságé is megvan. De a maradékot hogyan?
Ha találok egy figurát/könyvet az szuper de pl a Small Guns már 100-on volt 3-4 szint körül csak a szintlépés pontokból, nem vagyok hajlandó elszúrni a játékom a hülye figurák meg könyvek keresgélésével <#hehe>#hehe>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Akkor nem is erdemes 90 fole vinni semmit, mert a vizfeju figuraval fel lehet nyomni 😊
Pickolockot felnyomtam 95re... mindegy 5 pont ide vagy oda.
Nehézségek szerint a következõk vannak (zár és számítógép):
Easy - 25-ös skill már elég hozzá
Average - 50-es skill kell hozzá
Hard - 75-ös skill-t igényel
Very Hard - Ezt csak 100-as skill nyitja
Ugyanígy a szupermutánsok is pont annyit bírtak mint korábban. Az más kérdés hogy többféle is van belõlük (sima, brute, valami fõnökféle). Ugyanakkor sokat módosít a célpont túlélõképességén a felszerelése is.
Egy lerongyolt raider páncélban kevesebbet bír ki ugyanazon fegyvertõl ugyanaz a raider, mint ha egy erõsebb vagy jobb állapotúban van. Az ilyen apróságok is számítanak ám.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Férfi vagy nõ a karakter
Milyen a karma értéke (jó-semleges-rossz)
Mit mûvel a végén (semmit, a jót cselekszi, vagy a nem túl jót)
Más:
Valaki ráakadt már Rockopolis-ra? Annyit sikerült kiderítenem róla, hogy nem felszínen kell keresni, csak még arra nem jöttem rá, hogy a felszín alatt melyik helyrõl lehet megközelíteni. Ott lenne az egyik bólogatós figura ami a mostani akrakteremnek igencsak jól jönne. 😊