Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A game hova rakja print screeneket ? Mert ingame kiírta h elmentette, de a My Games/Fallout 3 mappában csak Saves könyvtár van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hali!Milyen beállításokat haszálsz?

Odamész, beszélsz az õrrel,
SPOILER
õ azt mondja nézz körbe h mindenki jól van-e, nincs mindenki jól, meg kell keresni az eltûnt srácot.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Köszönöm a válaszokat.
Még csak annyit, hogy angol tudás nem nagyon, és van egy küldetésem, ami nagyon régóta bent van a PIB-be és a térképre se lehet bebiggyeszteni. Azaz nemtom mit kell csinálni.
Valami Lucy üzenetét kell vinni, meg West Family dolog, a (fél)hídon adta az örködõ csávó. Jó lenne már segíteni neki, mert mindíg náluk alszok. 😊😊😊
de ez a sok "apróság" még mindig megbocsátható,de az nem hogy hol a Gauss Puskám ?!?!?!?!?!?!?!?!
Csak annyit a "tápos vagyok" érzésrõl,hogy a játék végefelé simán "one-shotoltam" az enclave trooper-eket vagy a mutánsokat. Szóval hiába erõsödhetnek veled a lények,ha a komolyabb fegyver, a nagyobb crit esély nagyobbat sebez majd rajtuk, a magasabb skillel meg távolabbról és könnyebben szedheted le õket. Szóval szerintem közel sincs ez elrontva inkább fogalmaznék úgy,hogy eltér a megszokott fallout rendszertõl,mint sok más pontban is...
azt hittem a munkapad, csak szinesítésnek van ott. Akkor keresek egyet, köszönöm

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sziasztok!
Magyarosítást lehet találni a fallout3-hoz valahol?

Szerzel tervrajzot,azokon vannak az alapanyagok. ha megvan,akkor mész egy "workbench"-hez,vagy mihez,és ott kiválasztod a listából a kívánt fegyvert.

Viktorr
Segítsen valaki légyszí:#3845

izé...,hogy kell összeszerelni a fegyvereket? sehogy nem jövök rá :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

<#eljen>

I.C.ram
Nem attol lesz egy jatek linearis, hogy vannak olyan helyek, ahova bizony nem mehetsz el. Ettol van ertelme a fejlodesnek is. "Jujj de eros leszek, nemsokara mehetek daralni a "halalzonaba"." Szerintem tok jo, amikor vegre elered azt a szintet, hogy olyan helyekre is mehess, ahova addig meg nem mehettel, mert hurkatolto voltal hozza.

Nekem sokkal jobban bejonne a fix szornyszintezes. En se latom ertelmet annak hogy hiaba fejlodsz, mert kb ugyis ugyanolyan nehez lesz lekapni az ellenfeleket.
Nekem athlon xp 2500, 1 giga ram és geforce 6600Gt van és élvezhetõen fut a játék.

Na azért a Gothic-ban /elsõ két rész, a harmadikat hagyjuk/ éppen az volt a szép, hogy már egyes szinten beleszaladhattál akár egy troll-ba is ha rossz felé mentél. Csak ugye akkor meg Pistike sírdogál, hogy "nem tudom leverni!" meg "csalás!"...

Why so serious?

dronkZero
Hát, mondjuk Fallout 1-2-ben ha "rossz" irányba mentél, akkor bizony cafatokra szedtek a szupermutánsok plazmaágyúval... (Jó,, DC itt is ilyen) Azt' akkor az miért baj? Viszont ha erõsödnek az ellenfelek, akkor elmarad az az érzés, hogy "úúúú, de kemény csávó vagyok, egy lövés, egy raider". Obliban is elég vicces volt, mikor ûbertáp félistenként két goblin megizzasztott...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Power armoros raiderrel it sem találkoztam, pedig lassan másodjára játszom végig. A másik dolog, hogy veled együtt erõsödnek az ellenfelek is, az miért baj? mivel általában az ilyen tipusú játékban nincs elõírva hogy északra menj 1-5 szintig, keletre 5-10 ig, délre 10-15 ..... szépen nézne ki ha lvl 3-asként mikor mész valamerre egy lvl 18-as plazmapuskás csávóba botlasz, aki látóhatárról kilövi a szemed. Így oldották meg hogy szabadon boldogulj mindenfelé, és ne legyen lineáris a játék,hogy a "ranglétrát" követni kelljen. A szupermutánsos részben meg egyet értünk.
2500+ 1 GB ram,vista,radeon 3650 megy maxon.
Az fx 5600 nem tudom milyen,de egy próbát megérne.

broman191
Pachee

Power Armor tréning-et hol lehet kapni? Mert beszéltem a rádiónál pár katonával, és azt mondta az egyik hogy mittoménki' megtanítana, de õ nem fog viszont van valaki a "Lab" közelében aki megtenné. Hol is van ez a "Lab"? 😊

Van egy "National Guard Post" nevû hely D.C. külsõ részén, végigjártam az egészet (sok robot van bent, EMP gránát elõny!😊 ) és az Armory-ban annyi fegyver van hogy a fél világ legyakásához elég...😄 Viszont...van egy nagy ajtó a raktárban ami csak a megfelelõ kóddal nyílik ki és nem lehet hackelni sem (nem security skill függõ ahogy elnéztem), fix kódot kell tudni. Tudja valaki hol lehet szert tenni rá? Biztos valami ütõs dolog lehet bent ha így elzárták...😊))

Fun: a budipumpák istennõje! 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Viktorr
Van egy oylan küldetés amikor találkozni kell Hannibal-al a Memorialnál.Amit a térképen jelöl hely,ott senki nincs.Aki már járt ennél a küldetésnél,segítsen légyszíves,hogy lehet megoldani ezt!
Köszi!

Gubberx
Azért ha elbújsz valami mögé és megvárod míg odaér az ellen szép fejlõvéseket lehet vele leadni 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

wedge31
<#szomoru1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lobsterman
Ezzel csak egy baj van, hogy még nem jött ki hozzá az SDK mint anno a Morrowindhez vagy az Oblivionhoz.

SigS
Kubra Dam körül <#miaz><#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

dronkZero
Köszi!

dronkZero
Ja, és ilyen problémám se volt még játékkal: túl _gyorsan_ tölti be a pályát... 😛 Nincs idõm elolvasni a tippeket.

I.C.ram
Germantown alatt picivel. Megatontol eszaknyugatra a folyo tulpartjan. Lesz egy tmeplom is, ami jo messzirol latszik.
dronkZero
Arlingtoni temetõt hol találom? Jól sejtem, hogy nem az arlingtoni könyvtár környékén, ugye? 😛

wedge31
Egyetértek ,az obliviont is a modderek tették számomra elfogathatová az alap játékra nagyon ráfért a moddolás igy vagyok most ezzel a játékal is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kell lennie egy masik ugyanolyan targynak is nalad mint amit javitani akarsz, kettobol csinal egy jobbat.

Kandurex
Reméljük készül rá valami jó mod, mert bárki bármit mond, a körökre osztottság volt a Fallout -ok egyik legjobb erénye.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kell egy hasonló típusú fegyver mint amit meg akarsz javítani, annak a darabjait fogja felhasználni.

Sziasztok!

Visszaolvastam, hogy javítani magamnak, annyi, hogy kiválasztom a fegyvert és megnyomom az R-t. De nekem csak kattan eggyet, szóval nem tudom megnyomni, szürke is(inaktív). Pedig már 70-esre fejlesztettem a repair skillet, de nem történik semmi. Úgy is próbáltam, hogy van nállam kalapács, vagy csavarkulcs, vagy akármi, mint az Oblivionba..de semmi....Plíz Help, mert minden pénzem erre a hülyeségre megy, oszt nem marad a kocsmában 1 sörre 😄😄😄
-meg ugye, remélem nem potyára adtam rá a pontokat.😞
Zsolo007
Sajnos körökre osztás nem fogsz találni a VATS nemigazán jó, sokszor sokkal jobb csak úgy lövöldözni, mint azt használni...

Ellenben NMA-n már olvastam olyan MOD ötletet, hogy teljesen VATS-osra átírják a játékot, amivel többé-kevésbé olyan lesz, mintha körökre lenne osztva. Érdekes elképzelés...

Baromi jó hangulata van ennek a világnak meg jól is néz ki.
Egyedül a harc miatt hagyom abba, nem bírom az fps-eket....

Zsolo007
Estére én is okosabb leszek 😉
Azért bizom benne hogy mély tartalmas játék és olyan ahol nem csak az számit mire dobod a pontokat hanem többféle modon is lehet boldogulni..
Lehetsz aljas tolvaj,szuperhõs,szerelõ bármi..
Obliviont imádtam Fallout 2 a király ha kettõt keresztezik akkor csak jol lehet..
Grafiakailag amugy szebb mint Oblivion ?
Harcrendszer jol sikerült? engem inkább körökre osztott érdekel 😉 nem vagyok egy FPS Fan..
Angol tudás mennyire kell hozzá ? Közepesen megy de pl Oblivionban jol elboldogultam .. köszönhetõen a szájbarágos térképnek..
Itt mi a helyzet ?
Thx a válaszokat eddig is..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Macccy
Várok arra hogy felkerüljön a komplett iránytû eltûntetõ mod (elfelejtette a srác felrakni a fájlt) vagy mégjobb lenne egy olyan ami akkor már a betûméreteket is kisebbre veszi (ilyen van külön fenn, csak nemtudom mûködnek e majd együtt a compass moddal)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

böröczk
Én ha nyomva tartom a görgõt, még úgyis tudom görgetni 😄 Hát kinek mi a kézenfekvõbb. : ) Akkor nyomjátok az F-et : P

Amúgy hol tudom a karakter fejlõdését követni? PipBoyban?

Kumiho #2179

Mûködik a néeztváltó gomb nyomvatartásával is és akkor a görgõvel még zoomolgatni is tudsz közben. 😊

Why so serious?

Beszélj a vezérrel és gyõzd meg õt hogy jó az neked ha átmész. Egyébként meg van egy másik megoldás is. Keressed meg a szerelõ néger kiskölköt és õ mutat neked egy alternatív útvonalat (legalább 50-es science majd kelleni fog, mert gépet kell feltörni hozzá).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

böröczk
Görgõs (középsõ) egérgomb lenyomva tart, majd forgat. : )

Kumiho #2179

Visszamész késõbb, mikor már elég a szinted.

Akár meg is eheted a darabokat, csak nem tesz jót a karmának...

Fehercsoki
Az hogy neked megjött nem ránk tartozik.

Gyanítom, kevés az 1GB RAM...

Lobsterman
F defaultban

Csak szólok: ahogy várható volt elindult a modgyártás és megalakult a Fallout 3 Nexus.

Van valami alternatív gomb is ? (nem jó az egérgörgõm 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lobsterman
"A Fallout 1-ben vagy 2-ben te hány Power Armoros raiderrel találkoztál?"
Hát én itt sem pedig már benne van vagy 30 órám a játékban.