Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
SPOILER
õ azt mondja nézz körbe h mindenki jól van-e, nincs mindenki jól, meg kell keresni az eltûnt srácot.
Még csak annyit, hogy angol tudás nem nagyon, és van egy küldetésem, ami nagyon régóta bent van a PIB-be és a térképre se lehet bebiggyeszteni. Azaz nemtom mit kell csinálni.
Valami Lucy üzenetét kell vinni, meg West Family dolog, a (fél)hídon adta az örködõ csávó. Jó lenne már segíteni neki, mert mindíg náluk alszok. 😊😊😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Magyarosítást lehet találni a fallout3-hoz valahol?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Nekem sokkal jobban bejonne a fix szornyszintezes. En se latom ertelmet annak hogy hiaba fejlodsz, mert kb ugyis ugyanolyan nehez lesz lekapni az ellenfeleket.
Why so serious?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az fx 5600 nem tudom milyen,de egy próbát megérne.
Power Armor tréning-et hol lehet kapni? Mert beszéltem a rádiónál pár katonával, és azt mondta az egyik hogy mittoménki' megtanítana, de õ nem fog viszont van valaki a "Lab" közelében aki megtenné. Hol is van ez a "Lab"? 😊
Van egy "National Guard Post" nevû hely D.C. külsõ részén, végigjártam az egészet (sok robot van bent, EMP gránát elõny!😊 ) és az Armory-ban annyi fegyver van hogy a fél világ legyakásához elég...😄 Viszont...van egy nagy ajtó a raktárban ami csak a megfelelõ kóddal nyílik ki és nem lehet hackelni sem (nem security skill függõ ahogy elnéztem), fix kódot kell tudni. Tudja valaki hol lehet szert tenni rá? Biztos valami ütõs dolog lehet bent ha így elzárták...😊))
Fun: a budipumpák istennõje! 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Köszi!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Visszaolvastam, hogy javítani magamnak, annyi, hogy kiválasztom a fegyvert és megnyomom az R-t. De nekem csak kattan eggyet, szóval nem tudom megnyomni, szürke is(inaktív). Pedig már 70-esre fejlesztettem a repair skillet, de nem történik semmi. Úgy is próbáltam, hogy van nállam kalapács, vagy csavarkulcs, vagy akármi, mint az Oblivionba..de semmi....Plíz Help, mert minden pénzem erre a hülyeségre megy, oszt nem marad a kocsmában 1 sörre 😄😄😄
-meg ugye, remélem nem potyára adtam rá a pontokat.😞
Ellenben NMA-n már olvastam olyan MOD ötletet, hogy teljesen VATS-osra átírják a játékot, amivel többé-kevésbé olyan lesz, mintha körökre lenne osztva. Érdekes elképzelés...
Egyedül a harc miatt hagyom abba, nem bírom az fps-eket....
Azért bizom benne hogy mély tartalmas játék és olyan ahol nem csak az számit mire dobod a pontokat hanem többféle modon is lehet boldogulni..
Lehetsz aljas tolvaj,szuperhõs,szerelõ bármi..
Obliviont imádtam Fallout 2 a király ha kettõt keresztezik akkor csak jol lehet..
Grafiakailag amugy szebb mint Oblivion ?
Harcrendszer jol sikerült? engem inkább körökre osztott érdekel 😉 nem vagyok egy FPS Fan..
Angol tudás mennyire kell hozzá ? Közepesen megy de pl Oblivionban jol elboldogultam .. köszönhetõen a szájbarágos térképnek..
Itt mi a helyzet ?
Thx a válaszokat eddig is..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Amúgy hol tudom a karakter fejlõdését követni? PipBoyban?
Kumiho #2179
Why so serious?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL