Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De semmi gond, snake + mesterlövész puska = halott talon -os.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
flash, feliratokkal, ki-be kapcsolható helyekkel.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De attól hogy oda belátogatsz nem változik semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szeretném meg látogatni õket és pár szeretet csomagot otthagyni, akna miegymás, hullák egymás hegyén hátán... szal értitek.
Kicsit pipa vagyok hogy ki akarnak csinálni.
De azt se tom mért. Még.
Elmondjátok? 😄😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
A fragmine az nem a landmine? Ugyan úgy leteszed a földre, és ugyanúgy akkor robban, ha valaki közel megy.. Ha a csajnak akarod vinni a küldi miatt, akkor jó a fragmine is.. 😊 (sztem amúgy nincs landmine a játékban - max a város)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ám landmine-t hol tudok szerezni ? Mert fragmine az van dögivel, de land-et sehol se látok.
Because fuck you. That\'s why.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
"de szar ez a Fallout 3, egyszerûen nem lehet normálisan célozni,hiába találtam el tutira, meg sem kottyan neki"
Nem magyaráztam meg neki inkább XD
PSN ID.: Beegabor
www.napisajto.hu
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Nem,ez nem egy wasd jobb bal katt prone,jump tipusu rohangalas.Ez egy szerepjatek,rengeteg dialogussal es valasztasi lehetoseggel,tul azon hogy van fps resze is.Amig nem erted,es csak a nemreg emlitett(valaszd a legfelsot,kinemszarjale)modszerrel jutsz tul a dialogusokon,addig nem fogod felfedezni a szepseget.Azert ha dec korul jon egy magyar forditas,sztem vesd bele magad,nem banja meg senki akit kicsit is vonz a posztnuklear i am legend tipusu vilag.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ui:
kipróbáltam az elsõ pályát (101-es) és végigvittem, és addig bejött a gém, csak hát full angol. ez a bajom vele. és én szeretek bele mélyedni a történetbe.
Amúgy a tranquility lane meg lehet csinálni úgy is, hogy pozitív legyen a karmám.. 😉
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
A Nuka-Cola gyárban hogy lehet kinyitni a bal oldali szobában a falon a széfet és az ajtót ami ott van pont szemben amikor beemegyünk a gyárba?
Igazándiból teljességgel mindegy mit csinálsz játék közben. Mindegy hogy döntesz, kinek segítesz és kinek ártasz DC körzetében. A végére olyan alap dolgok vannak csak kihatással mint:
Férfi vagy nõ a karakter.
Pozitív-semleges-negatív a karmája.
Mit csinál a legvégén (beindítod a gépet-nem teszel semmit-beindítod de nem a jó ügy érdekében).
"The trees move. Do you not see it?"