Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Megatonban amúgy nehéz lesz kérdezõsködni, ha érted, mire gondolok <#vigyor>#vigyor>
de az F3 eddigi legjobb része, késsel aprítás mindent üt, végre Very Evil lett a karmám <#nyes>#nyes>
Nem tudja valaki azoknak a számoknak a címét amik a Galaxy News Radio-ba mennek? Vagy hogy valahonnan meg lehet e szerezni õket?
Amúgy nemrég új karaktert kezdtem (közel sem játszottam végig a játékot, csak kompatibilitási problémák miatt kellett új játékot indítanom).
És a nénivel most közel sem olyan röcccenésmentes a móka eleje, mint az elsõ figurámmal volt. És attól függõen, hogy hogy döntöttem bizonyos karakter sorsáról a játékban, más párbeszéd lehetõségek is bukkantak fel. Érdekes. : )
Kumiho #2179
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Véletlenül megnyomtam játék közben a 0-s gombot, na mondom, teszek egy próbát, és mint Oblivionban, beírtam, hogy showracemenu, hirtelen felindulásból : D És mûködött. Bejön a karaktergeneráló panel elég ratyi minõségben, majd, hogy megjelenjen a karakter arca, nyomni kell még egyszer egy nullát, és már lehet is szerkeszteni. Semmi másra nem jó, csak a külsõ tervezésére.
Szóval, ha esetleg játék közben ráunnátok, vagy nem tetszene az eddigi játszópajtás, esetleg csak új játék indítása nélkül akartok ilyesmivel szöszmötölni, akkor használátok nyugodtan ezt a "cheat"-et. : )
Kumiho #2179
Lehet torkot elvágni? Vagy ha nade-t rakok valaki zsebébe az egybõl meghal ? Mert anno volt olyan h katona 3 gránáttól halt meg, úgy h mind alá esett >.<
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Olyasmire gondolok h mikor az automatikus célzórendszert (vats vagy mi)-t használom akkor végtelen lehetõségem legyen, ne csak 3.
Because fuck you. That\'s why.
Alapból nekem is letagadta pinkerton, de mivel volt nálam bizonyíték, így volt olyan válaszlehetõség, hogy "dont bullshit me" vagy ilyesmi.
Vagy ahol pinkertonnal beszélsz, van a falon egy terminál, onnan is le lehet tölteni az adatokat.
[merlinw.org]
Amúgy durvák ezek a vaultok.. Már a 2-ben is szó volt a kísérleti jellegökrõl, de ez a matrixos odabasz.. Gondolom még itt is lesz pár.. (spoilert nemkérek khtx 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
errõl jutott eszembe hogy ezt megosztanám azzal aki még nem ismerte 😄
http://www.youtube.com/watch?v=p6Xs9qwP38M
Why so serious?
One man\'s hero, is another man\'s demon...